Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#87811 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 06 November 2018 - 15:57

Τωρα που μπηκε ο Νοεμβριος καμια μαζωξη θα οργανωσουμε? (οχι δε θελω να σας θυσιασω στον Nyarlathotep)

#87812 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 November 2018 - 17:59

Ειστε χειροτεροι και απο τα μεσημεριανα τελικα

Gunsmasha, Angel.tze και OdyMonaxos σε μεσημεριανή ζώνη του Star να σχολιάζουν την ερωτική ζωή της Ladybug και με ποια εθεάθη να τρώει ο Shaggy χάμπουργκερ το βραδάκι και τι άλλο όμως.

ySss0UF.jpg

#87813 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 06 November 2018 - 18:08

Μα πραγματικά είναι κατάσταση αυτή? Τι του βρίσκει του Cat Noir και αυτή? Μιλάμε όμως για δύο διπλά ερωτικά τρίγωνα, σχεδόν εξάγωνο το λες.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87814 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 November 2018 - 18:29

Άστε το κορίτσι ήσυχο κάργιες, αφού έχει μάτια μόνο για τον Adrien.

ySss0UF.jpg

#87815 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 06 November 2018 - 18:58

Μιλάς για γέλιο σωστά;

Άσχετο κανείς να παίζει Magic The Gathering να κανονίσουμε να συναντηθούμε?

Hoho, έχω να ασχοληθώ με paper magic από το 2003. Χώθηκα πρόσφατα όμως mtg arena, αν παίζει κανείς ας κάνουμε κανα add να κλαίμε όλοι μαζί που τραβάμε land 10 γύρους συνεχόμενα.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#87816 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 06 November 2018 - 19:14

Όταν δεν είμαι άνθρωπος της κουλτούρας και της τέχνης, παίζω και εγώ mtg. Χαρτί και arena. Πλακίτσα έχει το διαδικτυακό, αν και ο randomizer του είναι τρολ. Μια φορά έπαιξα επτά συνεχόμενα παιχνίδια πρώτος (είμαι το σκουπίδι που παίζω boros aggro) και μετά δέκα δεύτερος, για να μην πάμε στο πέντε συνεχόμενα τραβήγματα plains.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#87817 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 06 November 2018 - 23:36

Hoho, έχω να ασχοληθώ με paper magic από το 2003. Χώθηκα πρόσφατα όμως mtg arena, αν παίζει κανείς ας κάνουμε κανα add να κλαίμε όλοι μαζί που τραβάμε land 10 γύρους συνεχόμενα.

Όταν δεν είμαι άνθρωπος της κουλτούρας και της τέχνης, παίζω και εγώ mtg. Χαρτί και arena. Πλακίτσα έχει το διαδικτυακό, αν και ο randomizer του είναι τρολ. Μια φορά έπαιξα επτά συνεχόμενα παιχνίδια πρώτος (είμαι το σκουπίδι που παίζω boros aggro) και μετά δέκα δεύτερος, για να μην πάμε στο πέντε συνεχόμενα τραβήγματα plains.

Τωρα που μπηκε ο Νοεμβριος καμια μαζωξη θα οργανωσουμε? (οχι δε θελω να σας θυσιασω στον Nyarlathotep)

Για Καφρήνα (aka Αθήνα) μέσα για καμιά MtG μάζωξη IRL να σας λέω ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από την Sera Angel.

Btw έχετε ιδέα για κανά White/Green instant να μπορώ να βάζω τα lands γρήγορα; Btw και εγώ έκλαιγα όταν ήθελα τέρας και έπαιρνα, guess what land!!!

Edited by pc_magas, 06 November 2018 - 23:36.

#87818 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 06 November 2018 - 23:39

goblin deck ,best deck.

επίσης δεν έχει τίποτα σημασία γιατί πάντα το μπλε θα είναι το πιο δυνατό.

#87819 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 06 November 2018 - 23:43

goblin deck ,best deck.

επίσης δεν έχει τίποτα σημασία γιατί πάντα το μπλε θα είναι το πιο δυνατό.

Ένας φίλος μου έχει φτιάξει modern goblin deck με μέσο cmc ένα κόμμα κάτι, που παίζει με μια land που λέει ο λόγος. Ωραία πράγματα να παίζεται το παιχνίδι στο κέρμα.

Μεγάλη αλήθεια για το μπλε. Ειδικά στα eternal formats.

Να το κάνουμε MagicTheGathering. GR τόσους που βλέπω. Αλλά δεν έχει αρκετά N.

Edited by TheGunsmasha, 06 November 2018 - 23:44.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#87820 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts

Posted 06 November 2018 - 23:45

πριν μια χιλιετία έπαιζα commander.

Τώρα τα πούλησα όλα, χίλιες φορές λεφτά παρά γυαλιστερά χαρτιά.

#87821 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 07 November 2018 - 00:12

Εγώ πάιζω MtG Classic Green/White combo. Έχω και spare ένα Blue/Red αλλά το white/green μου αρέσει περισσότερο και είναι του στυλ μου.

Δε τις κάρτες μου της δώσαν δώρο από την Κάισα αλλά ήταν μεταχειρισμένες σε μια Ντάνα έτσι δεν έχω Standart Deck αλλά από Beginer's + σκόρπιες κάρτες Custom One.

Λοιπόν κουβέντα ΤΕ-ΛΟ-Σ μένει μόνο ώρα και μέρος (Και μια προσευχή στον Πανάγαθό ότι όλοι είστε κοντά στην Αθήνα (The land of Kafr) ) ψω...εεεε.. ψηφήστε δαμέ . (Τσ Τσ τσ είδατε και την Κυπριακή πως την μιλώ)

Πάντος για εμάς τους Nerds και Otakus δεν υπάρχει κανας Άγιος μπας και μας πρεσβεύει. Δλδ οι ΝΕΕΤ δεν έχουν δικαίωμα να ανάβουν κάπου το κερί τους;

Edited by pc_magas, 07 November 2018 - 00:52.

#87822 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 07 November 2018 - 04:26

και εγω οταν παω 40 ακομα παιχνιδια θα παιζω και θα βλεπω anime

ezgif.com-resize.gif

#87823 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 07 November 2018 - 08:23

καποιοι δεν εχουν δουλεια ουτε λεφτα και εχουν καταθλιψη...αλλοι εχουν δουλεια και λεφτα και καταθλιψη...χχχμμμμμμμμμμμ something is missing :smokingg:

#87824 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 07 November 2018 - 11:20

Και ξαφνικά ξεφύτρωσαν όλοι οι Magic the gathering fans. Σφηκοφωλιά!

Να ρωτήσω έτσι εγκυκλοπαιδικά, πόσο πάει το μαλλί για μερικές κάρτες, αν θυμάμαι καλά τις πουλάνε σε φακελάκια;

rsrGbGx.gif

#87825 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts

Posted 07 November 2018 - 11:56

Έχει διαφορά έτοιμα deck που μπορείς να πάρεις αλλά κυριως είναι booster packs. Τώρα για χρήματα, αναλογα.