Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2018 - 02:59
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2018 - 16:52
Εντάξει, το Scary Movie κατατάσσεται στην κατηγορία ταινιών με υψηλού επιπέδου περιεχόμενο.
Μιλάς για γέλιο σωστά;
Άσχετο κανείς να παίζει Magic The Gathering να κανονίσουμε να συναντηθούμε?
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2018 - 18:27
Πρέπει πάντως να παραδεχτώ ότι κάποιες σκηνές ήταν τόσο γελοίες, υπερβολικές και ανούσιες που γέλασα. Αγαπημένο παράδειγμα είναι η εξής (προσοχή, σιχαμενη σκηνή):
Γνωρίζω ότι είναι κατά βάση παρωδία, αλλά εντάξει, ένιωσα λες και έκαψα πολλά κύτταρα και είμαι σίγουρος ότι το IQ μου μειώθηκε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 04 Νοέμβριος 2018 - 18:28
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2018 - 19:04
Ούτε καν xD Το χιούμορ σε μεγάλο μέρος του ήταν κακόγουστο και ανοστο, σε σημείο να σκέφτομαι αν αυτοί που το έγραψαν το έκαναν 1) σε μια μέρα, 2) αργά το βράδυ, 3) υπό την επήρεια ναρκωτικών, 4) πιωμενοι, 5) καθώς διηγούνταν τα χθεσινοβραδινά τους όνειρα. Μάλλον όλα μαζί.
Πρέπει πάντως να παραδεχτώ ότι κάποιες σκηνές ήταν τόσο γελοίες, υπερβολικές και ανούσιες που γέλασα. Αγαπημένο παράδειγμα είναι η εξής (προσοχή, σιχαμενη σκηνή):
Spoiler:
Γνωρίζω ότι είναι κατά βάση παρωδία, αλλά εντάξει, ένιωσα λες και έκαψα πολλά κύτταρα και είμαι σίγουρος ότι το IQ μου μειώθηκε.
Αηδία!!!!
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2018 - 19:28
Alpha Beta or Omega ?
Ειτε το θελω ειτε οχι πεφτω στη κατηγορια omega male.
Τι λενε τα υπολοιπα αρσενικα εδω περα;
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2018 - 19:43
Alpha Beta or Omega ?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 04 Νοέμβριος 2018 - 19:55
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2018 - 20:18
Alpha Beta or Omega ?
μονο απο αυτα τα γραμματα διαλεγουμε? τα υπολοιπα?ο αγνωστος Χ ποιος ειναι?
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2018 - 18:11
Είμαι αρκετά hyped, ελπίζω να βγει ωραίο.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2018 - 20:10
Έμαθα ότι τα φτιάχνει με την Megumin και ξενέρωσα. Άμα κάνουν ένα volume μια ταινία, πετσοκομμένη θα είναι.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2018 - 20:40
Μονο Megumin!!!!!!
Πάντως κάνει μπαμ πως είναι η αγαπημένη χαρακτήρας του δημιουργού. Κακό αυτό με το πετσόκομμα, αν και παρωδία είναι. Πόσα αστεία θα χαθούν.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2018 - 20:47
Με καμία ρε, κωμωδία είναι, πόσο πιο βαρετό να τα φτιάξουν μεταξύ τους. Επίσης δεν έχουν και καμιά τρελή και ανεπανάληπτη χημεία να πεις ναι εντάξει, όσο κι αν μου αρέσει η Megumin.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2018 - 22:11
Πέρα από την πλάκα, έχουν την καλύτερη χημεία απ'ολους τους άλλους στο party. Εγώ έχω διαβάσει πάντως ότι έχουν κατανοήσει ο ένας τα συναισθήματα του άλλου αλλά δεν έχουν γίνει επίσημα ζευγάρι, ακριβώς επειδή θα ήταν άβολο. Δεν ποντάρω σε αυτό που μας έχουν δείξει, ποντάρω πιο πολύ στο potential που έχει ένα τέτοιο ship. Σαν χαρακτήρες όμως ταιριάζουν θα έλεγα.
Δεν ξέρω αν θα κάνουν ολόκληρο volume σε ταινία, ελπίζω απλώς να έχει καλή αρχή και τέλος και μια πλοκή που να μην νιώθει βιαστική, δηλαδή σαν να έγινε για να γίνει. Αν κρατήσουν αυτό στο μυαλό, είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει πολύ η ταινία.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2018 - 22:41
Να σχολιάσω επίσης το καημένο το Gunsmasha πήγε να προσυλητισει κόσμο στο mogonatari και βγηκε με σετ danganropa. Utter failure. Καλά να πάθει.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2018 - 22:58
Χημεία είχαν ανέκαθεν. Δες σκηνές από τη δεύτερη σεζόν και τα δυο OVA. Η σκηνή που πάνε μαζι για εκρήξεις είναι από τις αγαπημένες μου. Δείχνει το πόσο καφροι είναι και οι δύο και πόσο γαμάτο ζευγάρι θα μπορούσαν να γίνουν. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου η ιδέα, αντιθέτως βρίσκω πολύ potential, οπως είπα και πριν. Στην τελική, αν πρέπει σώνει και ντε να υπάρχει ship, είναι το πιο υγιεινό και ταιριαστό μέσα στο party. Φαντάσου τον Kazuma με την Aqua ή την Darkness. Εγώ θέλω να δω πως θα το χειριστούν. Μέχρι τότε θα το shippαρω όσο θέλω.
Εδώ βλέπουμε ένα κλασικό παράδειγμα ανθρώπου που δεν έχει γούστο:
Εντοπίζω ένα μεγάλο λάθος σε αυτή την περίοδο. Το έχω πει, το έχω ξαναπεί, το έχω ματαξαναπει.Να σχολιάσω επίσης το καημένο το Gunsmasha πήγε να προσυλητισει κόσμο στο mogonatari και βγηκε με σετ danganropa.
Η λέξη Danganronpa εχει τρία n. Έτσι είναι, αποδεχτείτε το.
Και όχι, δεν δέχομαι την δικαιολογία ότι "τόσα πολλά n είναι πλεονασμός".
Άσε το παιδί ήσυχο. Κάτι ξέρει και τα κάνει όλα αυτά. Καλό μέντορα είχε, γι'αυτό. Το μονοπάτι στο οποίο βαδίζει αυτή τη στιγμή είναι το πλέον σωστό και πιστεύω ότι πρέπει να χειροκροτήσουμε τέτοιες πράξεις.Utter failure. Καλά να πάθει.
Πάντα δεύτερος θα είναι όμως.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 05 Νοέμβριος 2018 - 23:00
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2018 - 23:01
τα τρια ν σαν να λέμε πατήρ, υιός και άγιο πνεύμα. Ένα άνιμε, ένα όνομα, μια θρησκεία.