Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#87526 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 31 August 2018 - 14:15

υπαρχει καποια διαφορα στα romance και στα shoujo εκτος απο το οτι το δευτερο απευθυνεται στα κοριστια? δηλαδη δεν υπαρχουν κοπελες που να τις αρεσαν καποιο shounen ή αγορια που να τους αρεσαν καποιο shoujo? μολις ειδα στο mal οτι το twin star exorcists ειναι και romance και μου ρθαν αυτες οι ερωτησεις...στην αρχη μου φανηκε κουλο αλλα απο τη μεση και μετα γινεται σαχλο :puke:

#87527 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 31 August 2018 - 20:16

Εννοείται ότι τα κορίτσια διαβάζουμε μόνο σοτζο, τζοσέι και marie claire. Σιγά μη μας αρέσουν αγορίστικα πράγματα, μόνο που βλέπουμε σονεν από δίπλα το απορρίπτουμε.

ySss0UF.jpg

#87528 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 31 August 2018 - 20:47

Εννοείται ότι τα κορίτσια διαβάζουμε μόνο σοτζο, τζοσέι και marie claire. Σιγά μη μας αρέσουν αγορίστικα πράγματα, μόνο που βλέπουμε σονεν από δίπλα το απορρίπτουμε.

Youtube Video

phmava.php

#87529 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 31 August 2018 - 20:49

Ναι, η Kai έχει δίκιο. Μα ακόμα και το signature που έχει είναι σίιιιιγουρα από σούτζου. Και το αγαπημένο της φαγητό είναι σιιιιγουρα τα σουτζουκάκια.

#87530 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 31 August 2018 - 22:20

Η υπογραφή από το αγαπημένο μου σουτζο. Θυμάμαι ακόμα την ένταση που τον χαστούκισε η Buraito-chan για τη συμπεριφορά του και πήρε το παλικάρι μου τα βουνά. Μισή ώρα έκλαιγα, δεν κατέβαιναν τα σουτζουκάκια από τους λυγμούς, μου είχε κοπεί η όρεξη.

ySss0UF.jpg

#87531 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 August 2018 - 22:51

tumblr_mr6g6w4krK1r2tsi5o1_1280-545x726.tumblr_mr6g6w4krK1r2tsi5o2_1280-545x726.

εχουν προβλημα οι εικονες; σε μενα φαινονται κανονικα.

Edited by Petran79, 02 September 2018 - 20:32.
Fix img links

#87532 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 02 September 2018 - 18:34

Είμαι ο μόνος που έχει μπελάδες όταν ψάχνει να βρει καινούργιο wallpaper για το PC του? Σκεφτείτε ότι έχω πολλά να λάβω υπ'όψην μου.

Πρώτον, πρέπει να είναι σκούρο, με παλέτα χρωμάτων από μπλε, μωβ και μαύρο με λίγα hints πορτοκαλιού ή ανοιχτού μπλε για να μην είναι μαύρο τελείως. Αυτό συμβαίνει επειδή λατρεύω το μπλε και το μωβ και το μαύρο μπαίνει επειδή θέλω το desktop να είναι σκούρο και απλό ώστε να μπορώ να βλέπω όλα τα εικονίδια (να μην "χάνονται" μέσα στα χρώματα) χωρίς να με πιάνει πονοκέφαλος και να με πονάνε τα μάτια μου το βράδυ. Ποτέ άσπρο και ανοιχτά χρώματα.

Δεύτερον, πρέπει να είναι αισθητικά άρτιο και να με κάνει να ψιλοταξιδεύω και να φαντάζομαι, πάνω κάτω σαν ταινίες Ghibli σε μια εικόνα. Κατά προτίμηση τοπία ή φανταστικά μέρη, το διάστημα ή σουρρεαλιστική τέχνη, φυσικά προϋποθέτοντας ότι είναι σκούρο wallpaper. Αυτό επειδή είμαι ρομαντικός τύπος που γουστάρει να φαντάζεται, να νιώθει νοσταλγία και να ταξιδεύει σε αυτά τα τοπία. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα τι θα είναι, αρκεί να είναι αρκετά δυνατό ώστε να με ρουφήξει μέσα του.

Τρίτον, η στοίχιση. Συνήθως βάζω όλα τα εικονίδια στο αριστερό μέρος του desktop και τα αναλώσιμα στο αριστερό μέρος για να ξεχωρίζουν, οπότε, αν το wallpaper περιλαμβάνει κάποιο main στοιχείο ή πρόσωπο, καλό είναι να βρίσκεται στο δεξί μέρος της οθόνης για να μην "χάνεται" πίσω από τα εικονίδια. Eίναι βλακεία να χάνω τη μούρη που έχει επειδή είναι τα εικονίδια εκει.

Τέταρτον, η ανάλυση. Τρελαίνομαι όταν βλέπω πιξελαρισμένες εικόνες. Όσο πιο καθαρό, τόσο το καλύτερο. Μου έχει τύχει να έχω βρει wallpapers που είναι βόμβες αλλά απορρίφθηκαν επειδή, ακόμα και μετά από reverse αναζήτηση στο google, δεν ήταν αρκετά καλή η ανάλυση. Επισης, η διάταξη και στοίχιση παίζουν σημαντικό ρόλο. Xρησιμοποιώ μόνο fill, διότι οι άλλες επιλογές μου φαίνονται άσχημες αισθητικά, ειδικά τα stretch και tile. Μιλάμε για απίστευτη ασχήμια και καταστροφή ενός καλού wallpaper.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψην, σήμερα αναγκάστηκα να αλλάξω wallpaper, επειδή είχα βαρεθεί το προηγούμενο που είχα εδώ και κάτι μήνες.

Aυτή είναι η τελική μου επιλογή και είμαι περήφανος.

5VhKLCs.jpg

Απλά ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που έχει τέτοια ψυχολογικά.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87533 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 02 September 2018 - 19:43

Το ότι για ένα wallpaper διάβασα ολόκληρη ανάλυση σαν να λύνω τετραπλό ολοκλήρωμα δεν πίστευα πως θα το ζούσα ποτέ.

Ποτέ δεν ξέρεις.

#87534 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 September 2018 - 19:58

Ανά δέκα μέρες ψάχνω ωραίες εικόνες. Στις τριάντα συγκρίνω αυτές που βρήκα και όποια μου αρέσει περισσότερο, την επιλέγω για επιφάνεια «εργασίας» για έναν μήνα.

#87535 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 02 September 2018 - 23:31

Vampire από Munch εδώ και 4 χρόνια και για ( ; ) ευνόητους ( ; ) λόγους αρνούμαι να αλλάξω.

Edited by Kamui, 02 September 2018 - 23:32.

O6rrvsU.jpg

#87536 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 03 September 2018 - 11:07

Εγώ πλέον ότι μου βάλουν τα windows, ούτε καν ασχολούμαι, στη δουλειά έχω έναν τύπο με βατραχοπέδιλα και στο σπίτι κάτι με ένα λούνα παρκ.

rsrGbGx.gif

#87537 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 04 September 2018 - 01:34

Εγώ έχω ένα folder με Lovecraftιανά wallpapers σε cycle και δοξάζω τον Χαστούρ και τον Αζαθοθ... θέλω να πω προσθέτω ανα καιρούς όταν βρίσκω κάτι καλό σε high rez.

In other news βλέπω το MS Gundam The Origin και μου έχει σηκωθεί η τρίχα. ( O Char είναι από τους πλέον αγαπημένους μου χαρακτήρες σε ανιμομάνγκα γενικά)

Πάρα πολύ καλό, δεν το περίμενα τόσο δυνατό.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#87538 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 September 2018 - 08:58

Εγώ έχω ένα folder με Lovecraftιανά wallpapers σε cycle και δοξάζω τον Χαστούρ και τον Αζαθοθ... θέλω να πω προσθέτω ανα καιρούς όταν βρίσκω κάτι καλό σε high rez.

Χαστουρ; Μάλλον Μαστουρ.

#87539 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 04 September 2018 - 11:37

Ασχετο, είδατε τα νέα για τον τυφώνα που χτύπησε μέρος της Ιαπωνίας? Χαμός έγινε, τρομερές ζημιές, δύο νεκροί μέχρι τώρα και αρκετοί τραυματισμένοι.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87540 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 September 2018 - 13:28

Φέτος γενικά κακή χρόνια, πολλές ζημιές απτην αρχή του καλοκαιριού, και πλημμύρες και θύελλες και σε πρωτάκουστε εκτάσεις όλα που χαν να συναντήσουν χρόνια. Κάποιος τους κακομελετάει δεν εξηγείται αλλιώς  :kakaka:

Στα περιχωρα , χιροσίμα μεριά μαζέυανε πτώματα για βδομάδες τις προάλλες...

Edited by GhostPrince, 04 September 2018 - 13:29.

フカフカ