Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#87256 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2018 - 18:42

Κιεδω πιο κάτω βρέχει που κ που, αλλά με καύσωνα , πρωτοτυπίες και με τη βροχή!  :dazed:

フカフカ

#87257 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2018 - 19:42

Στο λονδινο βρεχει λιγοτερο

#87258 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2018 - 21:53

Μακάρι να είχε καμιά βροχή να δρόσιζε λίγο. Πήγα να ανοίξω το παράθυρο να μπει δροσιά όπως γίνεται συνήθως... Και αυτήν την φορά μόνο δροσιά δεν μπήκε.

Edit

Something that might entertain you:

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από phm: 04 Ιούνιος 2018 - 22:27

phmava.php

#87259 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2018 - 23:21

Σήμερα έπρεπε να παραδώσουμε εργασία και κατέληξα να είμαι ο μόνος ενεργά δρων στην ομάδα, οι άλλοι support με το ότι δεν ξέραν.  Απλά δεν ξέρω βρε παίδες το teamwork δεν μου κάθετε καλά μάλλον δεν υπάρχει teamwork υπάρχει είμαι το Boss θα κάνεις ότι σου πω επειδή είμαι το Boss.

Εάν είναι έτσι γιατι να μην κάνω ότι κάνω μόνος μου και να έχω το credit για την πάρτι μου και να δώσω κάτι όπως το γουστάρω;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 04 Ιούνιος 2018 - 23:30

#87260 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2018 - 23:27

Σε βρήκαν εργατικό και σε εκμεταλλεύονται.

#87261 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 08:59

Καλημέρα και σε σένα Αθήνα!

giphy.gif

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε βιοτεχνία στο Περιστέρι

rsrGbGx.gif

#87262 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 13:06

Σε βρήκαν εργατικό και σε εκμεταλλεύονται.

Αλλά πως εξηγείς ότι σε μια άλλη εργασία ομάδας που είμαι με ένα άλλο 1 άτομα δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στο τι θα παραδώσουμε, δλδ απο όσο καταλαβαίνω στο teamwork:

1. Σου περιορίζει την δημιουργηκότητα.
  2. Ίσως να σε εκμεταλεύονται.
  3. Εξαρτάσε απο ανθωπους.

Από ότι καταλαβαίνω το να δημιουργήσεις αυτό που θες η αυτό που πρέπει θα πρέπει να αποκτήσεις "εξουσία" και να λες "Shut the f** up and do it" δλδ να γίνεις το boss.

Καλημέρα και σε σένα Αθήνα!

giphy.gif

I do not thing that is a good one. Ελπίζω από την φωτιά να μην έχουμε ανθωπους τραυματισμένους ή μεγάλες ζημιές.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 05 Ιούνιος 2018 - 13:09

#87263 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 13:12

Έλα μην με κάνεις να νιώθω άσχημα, μέχρι στιγμής μόνο υλικές ζημιές!

rsrGbGx.gif

#87264 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 13:26

To teamwork δεν συμβαδίζει με την αντίληψη της χώρας. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στα τυχών εξπεκτέσιονς!  :slash:

εγώ σήμερα πηγαίνοντας να δώσω μάθημα!

23516787.png

Δεν ξαναμπαίνω σε αστικό OAS8 μέχρι τον Οκτώβρη τουλάχιστον! :drink:  :yellowcard:

Ανάψτε κλιματισμό τουλάχιστον , έχετε που χετε τα σαράβαλα και τα αραιά δρομολόγια που ναι μονίμως πήχτρα οποιαδήποτε ώρα. :iyaaa:

ωραία κιη ατμόσφαιρα να ακους σ'ολη τη διαρκεια της διαδρομής κοσμό να γρινιάζει για τη ζέστη, ειδικά τις γιαγιάδες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Ιούνιος 2018 - 13:28

フカフカ

#87265 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 13:26

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ναι, κάνει ζέστη.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#87266 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

Sesshomaru~sama

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 13:46

Ψιλοασχετο με το Θέμα του φόρουμ αλλά βλέπει κανένας σας τις νέες ταινίες Disney;
Βγήκε το νέο τρέιλερ του Ralph και δείχνει και ένα απόσπασμα με όλες τις πριγκίπισσες, όλες 3D. Δεν ξέρω, δεν μου πολύ άρεσε όπως ήταν εμφανισιακά ,βασικά δεν περιμένω και τα καλύτερα γενικά από την ταινία αν και η 1η μου άρεσε πολύ. Μια σκηνή με 2D ζητάω μόνο να δω και νομίζω θα μου φτάνει

Youtube Video

TMWsBT7.png        

#87267 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 13:57

Γνωρίστε τον καλύτερο μου φίλο για τους επόμενους τρεις μήνες, τον Morris...

iqrYjYb.jpg

Είναι γρήγορος, αποτελεσματικός, αθόρυβος και έχει και τηλεκοντρολ (τον μικρό Morris όπως τον λέω χαϊδευτικά) :bath:

xbJ3b2w.jpeg

#87268 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 14:05

Γνωρίστε τον καλύτερο μου φίλο για τους επόμενους τρεις μήνες, τον Morris...

iqrYjYb.jpg

Είναι γρήγορος, αποτελεσματικός, αθόρυβος και έχει και τηλεκοντρολ (τον μικρό Morris όπως τον λέω χαϊδευτικά) :bath:

Κυκλοφορεί και σε φορητή έκδοση? να μας τον γνωρίσεις, να βγούμε, θα γίνουμε κολλητοί γρήγορα!  :kakaka:

フカフカ

#87269 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 14:33

Ψιλοασχετο με το Θέμα του φόρουμ αλλά βλέπει κανένας σας τις νέες ταινίες Disney;
Βγήκε το νέο τρέιλερ του Ralph και δείχνει και ένα απόσπασμα με όλες τις πριγκίπισσες, όλες 3D. Δεν ξέρω, δεν μου πολύ άρεσε όπως ήταν εμφανισιακά ,βασικά δεν περιμένω και τα καλύτερα γενικά από την ταινία αν και η 1η μου άρεσε πολύ. Μια σκηνή με 2D ζητάω μόνο να δω και νομίζω θα μου φτάνει

Youtube Video

E κοίτα αφού είναι sequel 3d ταινίας, δεν νομίζω ότι θα έβαζαν 2d animation. Νταξ καλές τις κάνανε εκτός ίσως από την Pocahontas.

Κυκλοφορεί και σε φορητή έκδοση? να μας τον γνωρίσεις, να βγούμε, θα γίνουμε κολλητοί γρήγορα!  :kakaka:

Ο συγκεκριμένος κοντένει οπότε αν τον βάλεις τέρμα χαμηλά είναι στο ένα μέτρο ύψος αλλά επιτραπέζιος δεν είναι, έχει και μέταλλο στη βάση για να έχει βάρος γιατί στο τελευταίο πρόγραμμα θα ήταν και αυτοκινούμενος χωρίς αυτό.

rsrGbGx.gif

#87270 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2018 - 14:41

Ο συγκεκριμένος κοντένει οπότε αν τον βάλεις τέρμα χαμηλά είναι στο ένα μέτρο ύψος αλλά επιτραπέζιος δεν είναι, έχει και μέταλλο στη βάση για να έχει βάρος γιατί στο τελευταίο πρόγραμμα θα ήταν και αυτοκινούμενος χωρίς αυτό.

Δλδ παίζει και heavy metal και όχι μονο δροσίζει εαν ναι τότε αξίζει?

Btw όσοι χεβυμεταλαδες έχουν μαλιά μακρια ίσως να σκευτούν μια επαγγελματική καριέρα σαν ανεμιστήρες, βάλτε τον Halford να Τσιρίζει και headbangareτε όσο θέτε.

Άσχετο φανταστείτε, με την έλευση του iot, τώρα ο ανεμιστήρας να συνδέετε wi-fi και σε ημέρες καύσονα να συμβεί η κακία η ώρα να ποιάσει ιό και να αρχίζει το mining!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 05 Ιούνιος 2018 - 14:43