Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86881 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 April 2018 - 22:07

Σε ευχαριστώ mono....-sama.

I guess this is a reference to this (first 15 seconds only).

Έτσι μετά από όλες αυτές τις συμβουλές και τις ιστορίες για τον παλιό καλό καιρό, Angel.tze μπορεις να δηλώνεις ότι στον ελεύθερο σου χρόνο προσφέρεις συντροφιά στο ΚΑΠΗ. Βάλτο και σαν εθελοντισμό στο βιογραφικό σου.

That's a harsh way to put it.. Αλλά είναι η αλήθεια!
phmava.php

#86882 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 18 April 2018 - 22:18

Ο Guns δεν αναγνωρίζει το μεγαλείο της Hitagi. Το πολύ πολύ να παραδεχτεί πως κάνει πολύ καλά ντόνατς

#86883 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 posts

Posted 18 April 2018 - 22:20

Έτσι μετά από όλες αυτές τις συμβουλές και τις ιστορίες για τον παλιό καλό καιρό, Angel.tze μπορεις να δηλώνεις ότι στον ελεύθερο σου χρόνο προσφέρεις συντροφιά στο ΚΑΠΗ. Βάλτο και σαν εθελοντισμό στο βιογραφικό σου.

Σωστή! Αυτο θα κάμνω.

Youtube Video

Τι 4chan και αηδιες, εδω ειναι ο πραγματικός τρομος!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86884 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 April 2018 - 22:29

Youtube Video

Ας το κάνουμε ποιο δελεαστικό για τους άπιστους. 

フカフカ

#86885 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 April 2018 - 22:41

Ο Guns δεν αναγνωρίζει το μεγαλείο της Hitagi. Το πολύ πολύ να παραδεχτεί πως κάνει πολύ καλά ντόνατς

Hitagi? A, ναι, η κοπέλα με τα καβούρια....

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86886 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 posts

Posted 19 April 2018 - 09:53

Βρηκα αυτο το wallpaper. Ξερει κανεις απο πού ειναι?

1522027001098.jpg

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86887 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 19 April 2018 - 10:00

Google image search is your friend.

phmava.php

#86888 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 posts

Posted 19 April 2018 - 10:06

Pfff, didn't think of that.

Μιας και ειπωθηκε τωρα, εχει δει κανεις το Tenkuu no Shiro Laputa (castle in the sky)? Τo wallpaper μου αρεσε και ισως να ειναι ωραιο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86889 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 April 2018 - 12:10

ghibli = yes its good.

Edited by GhostPrince, 19 April 2018 - 12:11.

フカフカ

#86890 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 19 April 2018 - 19:06

Update στο θέμα με το παλιό μου laptop (pc_magas, μόνο εσύ θα το προσέξεις, φαντάζομαι :P ).

Που λέτε, επειδή είχα βάλει lubuntu δεν με βόλεψε ιδιαίτερα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά παρόλο που είχα ξεκινήσει με ubuntu ήδη από το μακρινό 2010 (ναι, ήμουν 13χρονο σκατό τότε :P ) με dual boot, ποτέ δεν μπόρεσα να... το φέρω στα μέτρα μου και πάντα κάτι δεν θα μου άρεσε :( Το 2012 όταν το προεπιλεγμένο GUI έγινε το unity ξαναέδωσα ευκαιρία στο ubuntu και με βόλεψε εν μέρει, αλλά εξακολουθούσα να χρησιμοποιώ περισσότερο τα Windows Vista, λόγω του Windows Live Messenger και του Office :P Πρόσφατα έβαλα lubuntu, που χρησιμοποιεί περιβάλλον LXDE, γιατί το μηχάνημα δεν είναι για πολλά-πολλά πλέον. Όμως δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν τίποτα κατά το browsing. Όχι ότι κολλούσε ο υπολογιστής, αλλά επειδή κάτι γινόταν και ας πούμε εδώ στο φορουμ δεν μπορούσα να γράψω απάντηση, γιατί όταν πατούσα δημοσίευση έδειχνε ότι φορτώνει και τελικά δεν δημοσίευε :P

Anyways, τώρα μέσα στο Πάσχα επιχείρησα να βάλω Linux Mint 18.3 "Sylvia" με Cinnamon. Το ξέρω ότι το cinnamon δεν ενδείκνυται για υπολογιστές με hardware 15ετίας, αλλά είπα να το δοκιμάσω. Η απόκριση σχεδόν ίδια με του lubuntu, κάτι που είναι ολίγον τραγικό :P Βέβαια, το πραγματικό potential του Linux Mint με Cinnamon σε επίπεδο γραφικού περιβάλλοντος το είδα βάζοντας το live usb στο καινούριο laptop μου. Ειλικρινά ήταν η μέρα με τη νύχτα :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: Το Linux Mint θεωρώ ότι είναι η ομορφότερη διανομή του Linux που έχω δει και συνάμα είναι απλή στην χρήση. Η απλότητα και η elegance  σε όλο της το μεγαλείο! Απλά δεν έχω λόγια... Κι έμεινα ευχαριστημένος και από την επίδοση στο παλιό το laptop, παρόλο που πολλά στοιχεία δεν μπορούσαν να φανούν λόγω παλιού hardware. Μετά από 10 χρόνια το Linux γενικά έχει ωριμάσει τόσο πολύ, που χαίρεσαι να το βλέπεις. Θεωρώ ότι το Linux Mint συνδυάζει την φινέτσα του fedora και την απλότητα και την υποστήριξη του ubuntu, για να μας παραδώσει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Είναι σαν να ενώθηκε η Apple με την Microsoft... Δεν ξέρω με τι άλλο να το παρομοιάσω :P

Παρόλο που το Linux Mint είναι αυτό που έψαχνα τόσο καιρό, μάλλον δεν κάνει τόσο πολύ για το παλιό μηχάνημα... Οπότε ψάχνοντας, έπεσα πάνω στο Arch Linux, που ουσιαστικά σε αφήνει να φτιάξεις ένα λειτουργικό στα μέτρα σου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να ασχοληθώ. Αφενός δεν νομίζω ότι έχω τόση ευχέρεια με το Linux και το terminal για να προβώ σε κάτι τέτοιο, και αφετέρου θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο γιατί ό,τι και να γίνει ακόμη και το surfing θα είναι δύσκολο για αυτόν τον υπολογιστή :(

Εσείς τι γνώμη έχετε;

#86891 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 19 April 2018 - 20:18

Εσείς τι γνώμη έχετε;

tl;dr

#86892 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 April 2018 - 20:40

Μα μην είσαι τέτοιος άνθρωπος~

Εγώ Akihito δεν κατάλαβα τίποτα από όσα έγραψες οπότε δεν έχω γνώμη ( <--- στούρνος). Κανας Hazuki, pc magas, κανάς phm (ίσως?) χρειάζεται τώρα...

xbJ3b2w.jpeg

#86893 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 19 April 2018 - 23:48

Βάλε tiny windows 7 και είσαι έτοιμος. Αν επιμένεις σε linux βάλε ένα ωραιότατο καθαρό debian και καθάρισες, 300mbyte ram πιάνει το netinstall μόνο με τα βασικά utilities και ssh server.

Μετά ότι βάλεις εσύ από πάνω.

rsrGbGx.gif

#86894 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 20 April 2018 - 02:19

Βάλε tiny windows 7 και είσαι έτοιμος. Αν επιμένεις σε linux βάλε ένα ωραιότατο καθαρό debian και καθάρισες, 300mbyte ram πιάνει το netinstall μόνο με τα βασικά utilities και ssh server.

Μετά ότι βάλεις εσύ από πάνω.

Windows 7 δοκίμασα (το έχω πει σε προηγούμενο post, όταν είχα βάλει πρώτη φορά lubuntu), αλλά πήγαινε χειρότερα από Vista (!). Για αυτό στράφηκα στο linux.

Το hardware είναι εξαιρετικά παλιό... Το μόνο καλό είναι ότι έχει 1 GB RAM (τραγικό :P ), αλλά ο επεξεργαστής είναι intel celeron @1.77Ghz και η κάρτα γραφικών ATI Radeon στα 128mb (εξαιρετικά τραγικό :P ).

Ξέρω ότι κατά βάθος είναι για πέταμα στην ανακύκλωση, αλλά θέλω να δοκιμάσω πράγματα πάνω του :kakaka:

#86895 teliosmetonma

teliosmetonma

Ο τίτλος του σπάμμερ

• Members
  • 33 posts

Posted 20 April 2018 - 13:01

Τι κανετε?  :riiight: