Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 19:01
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 19:31

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 19:32
Δεν είμαι σίγουρος αν θα έπρεπε να σε εμπιστευτώ, αλλά ας είναι. Σαν μέντοράς μου, τι έχεις να μου προτείνεις...;Angel αγόρι μου μην ακούς κανέναν, ειδικά την κυρά mono. Φτιάχνε τα threads σου, μπες στις σελίδες σου και.... άκου εμένα. Θα είμαι ο μέντορας σου στον κόσμο των άνιμε.

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 19:36
Τα υπόλοιπα στο pm. Είναι πολύ ψαγμένα για τους κοινούς θνητούς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 18 Απρίλιος 2018 - 19:36

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 19:42
την κυρά mono.
Αυτό θα μου το πληρώσεις. Ακριβά. Θα περιμένω στις σκιές και θα χτυπήσω όταν δεν θα το περιμένεις~
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 19:45
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 20:05
Τέτοια τιμωρία δεν αξίζω! Mono συγχώρεσε με!
Καλώς και τον Ody, τον όχι και ΤΟΣΟ hardcore. Τι έγινε? Το ξαναείπα?

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 20:13
Απειλές και δωροδοκίες... Ωραίο παράδειγμα δίνουμε στο παιδί! Και μετά του λέω να προσέχει στο 4chan, εδώ το έχουμε κάνει αμέρικαν μπαρ~
Ody μαγειρεύω εξαιρετικά, δεν έχω την ανάγκη σου... Τώρα αν έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις, το συζητάμε Όχι, όχι θα σταθώ στο ύψος μου, πρέπει να δώσω το καλό παράδειγμα.
Guns, η ευκολία με την οποία λύγισες στις απειλές της εξουσίας, είναι ντροπιαστική, πού είναι οι εποχές με τα threads με τίτλο "Οι mods είναι ζώα", με έχεις απογοητεύσει. Παρόλαυτα και στο πλαίσιο του καλού παραδείγματος που θέλω να δώσω στη νέα γενιά αλλά και επειδή είμαι magnanimus πάνω από όλα, ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ! Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Να μην επαναληφθεί όμως γιατί έχει και η καλοσύνη τα όρια της!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 20:33
Μα δεν είστε ζώα. Γούστο δεν έχετε. Συμβαίνει με τους μεγάλους στις νέες εποχές.

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 20:34
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 20:41
Αν το γούστο είναι να διαβάζεις τρείς σχεδόν σελίδες που περιγράφουν γυναικεία εσώρουχα και μετά από λίγο να σου το περνάει στο meta πως "εσύ δεν περιέγραφες τα εσώρουχα μου πριν 5 σελίδες;" τύφλα να έχει ο Τροπικός του Καρκίνου.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 20:50
Δεκτόν. Είναι το χειρότερο κομμάτι του έργου και εύκολος στόχος. Μπορώ να αραδιάζω τα δεκαπλάσια υπέρ του και να βαρεθούν οι υπόλοιποι.
Ωστόσο, δεν έχει νόημα να το ξεκινήσουμε απο μία πλάκα που κάνω με την mono.

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 21:00
Ε σιγά μην νομίζεις πως το κατάλαβα εγώ ποτέ . Το βιβλίο αν θες στο στέλνω πάντως άνετα.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 21:06
Γουρού στο άνιμε είμαι και ό,τι spoil έχω φάει για την συνέχεια όταν έγραφα το οδηγό.
Κάτσε να σε ρωτήσω από pm ποιά τεύχη έχεις.

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 21:25