Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86866 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 April 2018 - 19:01

Εγώ λέω για να μην νιώθεις περιορισμένος, υπάρχει και το overchan. Don't tell anyone you learned this from me though.
phmava.php

#86867 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 April 2018 - 19:31

Angel αγόρι μου μην ακούς κανέναν, ειδικά την κυρά mono. Φτιάχνε τα threads σου, μπες στις σελίδες σου και.... άκου εμένα. Θα είμαι ο μέντορας σου στον κόσμο των άνιμε.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86868 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 posts

Posted 18 April 2018 - 19:32

Angel αγόρι μου μην ακούς κανέναν, ειδικά την κυρά mono. Φτιάχνε τα threads σου, μπες στις σελίδες σου και.... άκου εμένα. Θα είμαι ο μέντορας σου στον κόσμο των άνιμε.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα έπρεπε να σε εμπιστευτώ, αλλά ας είναι. Σαν μέντοράς μου, τι έχεις να μου προτείνεις...;

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86869 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 April 2018 - 19:36

Ξεκινάει από mono και καταλήγει σε gatari. Δεν έχει σχέση με την μπλε εξουσία του φόρουμ μας.

Τα υπόλοιπα στο pm. Είναι πολύ ψαγμένα για τους κοινούς θνητούς.

Edited by TheGunsmasha, 18 April 2018 - 19:36.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86870 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 19:42

την κυρά mono.

Αυτό θα μου το πληρώσεις. Ακριβά. Θα περιμένω στις σκιές και θα χτυπήσω όταν δεν θα το περιμένεις~

xbJ3b2w.jpeg

#86871 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 18 April 2018 - 19:45

Μόνο, σε δωροδοκώ με γεύμα πέντε πιάτων από τα χεράκια μου. Ban Guns

#86872 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 April 2018 - 20:05

Θα είναι φάση που θα φτιάχνω κάποιο thread ή κείμενο Παλέρμο και για κάποιο λόγο δεν θα ανεβαίνει!
Τέτοια τιμωρία δεν αξίζω! Mono συγχώρεσε με!

Καλώς και τον Ody, τον όχι και ΤΟΣΟ hardcore. Τι έγινε? Το ξαναείπα?

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#86873 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 20:13

Απειλές και δωροδοκίες... Ωραίο παράδειγμα δίνουμε στο παιδί! Και μετά του λέω να προσέχει στο 4chan, εδώ το έχουμε κάνει αμέρικαν μπαρ~

Ody μαγειρεύω εξαιρετικά, δεν έχω την ανάγκη σου... Τώρα αν έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις, το συζητάμε Όχι, όχι θα σταθώ στο ύψος μου, πρέπει να δώσω το καλό παράδειγμα.

Guns,  η ευκολία με την οποία λύγισες στις απειλές της εξουσίας, είναι ντροπιαστική, πού είναι οι εποχές με τα threads με τίτλο "Οι mods είναι ζώα", με έχεις απογοητεύσει. Παρόλαυτα και στο πλαίσιο του καλού παραδείγματος που θέλω να δώσω στη νέα γενιά αλλά και επειδή είμαι magnanimus πάνω από όλα, ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ! Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Να μην επαναληφθεί όμως γιατί έχει και η καλοσύνη τα όρια της!

xbJ3b2w.jpeg

#86874 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 April 2018 - 20:33

Σε ευχαριστώ mono....-sama.

Μα δεν είστε ζώα. Γούστο δεν έχετε. Συμβαίνει με τους μεγάλους στις νέες εποχές.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#86875 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 20:34

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#86876 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 18 April 2018 - 20:41

Αν το γούστο είναι να διαβάζεις τρείς σχεδόν σελίδες που περιγράφουν γυναικεία εσώρουχα και μετά από λίγο να σου το περνάει στο meta πως "εσύ δεν περιέγραφες τα εσώρουχα μου πριν 5 σελίδες;" τύφλα να έχει ο Τροπικός του Καρκίνου.

#86877 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 April 2018 - 20:50

Την φράση με τον τροπικό του καρκίνου δεν την κατάλαβα ποτέ.

Δεκτόν. Είναι το χειρότερο κομμάτι του έργου και εύκολος στόχος. Μπορώ να αραδιάζω τα δεκαπλάσια υπέρ του και να βαρεθούν οι υπόλοιποι.
Ωστόσο, δεν έχει νόημα να το ξεκινήσουμε απο μία πλάκα που κάνω με την mono.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#86878 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 18 April 2018 - 21:00

Ε σιγά μην νομίζεις πως το κατάλαβα εγώ ποτέ . Το βιβλίο αν θες στο στέλνω πάντως άνετα.

#86879 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 April 2018 - 21:06

Η πλάκα είναι πως δεν το έχω διαβάσει ποτέ. Θα υπεράσπιζα το συγγραφικό του ταλέντο με το άνιμε. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γουρού στο άνιμε είμαι και ό,τι spoil έχω φάει για την συνέχεια όταν έγραφα το οδηγό.

Κάτσε να σε ρωτήσω από pm ποιά τεύχη έχεις.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#86880 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 18 April 2018 - 21:25

Έτσι μετά από όλες αυτές τις συμβουλές και τις ιστορίες για τον παλιό καλό καιρό, Angel.tze μπορεις να δηλώνεις ότι στον ελεύθερο σου χρόνο προσφέρεις συντροφιά στο ΚΑΠΗ. Βάλτο και σαν εθελοντισμό στο βιογραφικό σου.

ySss0UF.jpg