Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86851 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 18 April 2018 - 09:06

Αν υπαρξει απαίτηση από το κοινο, θα φτιαχνω που και που μια παρουσίαση για ενα παιχνιδι που κρινω ότι πρέπει να παιξετε οπως και δηποτε. Μια παρουσίαση per month μου ακουγεται τέλειο~

((hint, και να μη θελετε, θα το κάνω. Πιο πολυ σαν announcement ειναι αυτο))

αν θες μπορω να σε βοηθεισω και εγω..αν και μπορω να αναλαβω μονο στα του playstation και ισως καποια indy στο pc...

βασικα τωρα που το σκεφτομαι ενα παιχνιδακι στο pc που επαιξα σχετικα προσφατα θελω να το διαδωσω....θα το κανω σε review να περασω και την ωρα μου μιας και εχω πολυ καιρο να κανω θεμα εδω....

thanks Angel.tze for the idea :riiight: .... stolen ideas is the better ideas :hehehe:

Edited by vectrapearl, 18 April 2018 - 09:07.

#86852 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 18 April 2018 - 10:22

Έλα δουλεύετε, η νέα τάση στην εργασία είναι ο εθελοντισμός! Όλοι μαζί μπορούμε!  :mafia: :slash:

rsrGbGx.gif

#86853 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 posts

Posted 18 April 2018 - 11:19

Μια χαρα, εγω θα αναλαβω το pc. Ας δημιουργήσουμε και μια λιστα!

Playstation: vectrapearl, ??
PC: Angel.tze, ??
Handheld: ??
Boardgames: ??

Ελατε, ελατε! Οι εγγραφες ανοιξαν!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86854 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 18 April 2018 - 11:31

Μια χαρα, εγω θα αναλαβω το pc. Ας δημιουργήσουμε και μια λιστα!

Playstation: vectrapearl, ??
PC: Angel.tze, ??
Handheld: ??
Boardgames: ??

Ελατε, ελατε! Οι εγγραφες ανοιξαν!

LOL....μολις εκανα ενα για το pc .... :kakaka:  :kakaka:  :kakaka:

#86855 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 17:39

Angel.tze γρήγορα θα μάθεις ότι οποιαδήποτε προσπάθεια οργάνωσης εδώ μέσα είναι άσκηση στη ματαιότητα. Go with the flow is what we say in my village~

Gunsmasha δεν φτάνει ποταπό απλό μέλος, που σε αφήνουμε να αλωνίζεις και να προσπαθείς να προσυλητίσεις αθώα ανήλικα παιδιά σε ανίερα τελετουργικά με οδοντόβουρτσες τολμάς και μιλάς από πάνω!

xbJ3b2w.jpeg

#86856 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 18 April 2018 - 17:43

οποιαδήποτε προσπάθεια οργάνωσης εδώ μέσα είναι άσκηση στη ματαιότητα.

Youtube Video

#86857 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 17:58

Youtube Video

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#86858 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 April 2018 - 18:00

Angel.tze γρήγορα θα μάθεις ότι οποιαδήποτε προσπάθεια οργάνωσης εδώ μέσα είναι άσκηση στη ματαιότητα. Go with the flow is what we say in my village~

Η οργάνωση είναι ένα θέμα, αλλά δεν είναι το no1 πρόβλημα πλέον. Το πρόβλημα είναι ότι πια είμαστε πολύ λίγοι ώστε να υπάρχει λόγος να γίνει οργανωμένη προσπάθεια. Ο καθένας ας κάνει ότι review θέλει, η οργάνωση θα οδηγούσε μάλλον αποτρεπτικά.

Τώρα το αν το forum θα μπορούσε να έχει περισσότερα άτομα είναι μια πολυσυζητημένη κουβέντα βέβαια. Ιδανικά θα έπρεπε να έχει περισσότερα άτομα κοντά στο ηλικιακό group του Angel που θα έχουν όρεξη να ασχοληθούν και να συζητήσουν. Αλλά οι καιροί αλλάζουν τι να κάνουμε!
phmava.php

#86859 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 posts

Posted 18 April 2018 - 18:11

Χαχαχ, δεν το εννοούσα προφανως, γνωρίζω ότι απλως δεν γίνεται στην παρουσα φαση.

Απλως να ξερετε ότι μαλλον καθε μήνα θα κανω και από ένα παιχνιδι και πιθανότατα κανα δυο ανιμε που δεν εχουν ηδη παρουσιαστει.

Και δυστυχως δεν είμαι ακριβως "αθωος" :oops: Yuri, nhentai, 4chan και παρόμοια εχουν ηδη αρχίσει να μπαίνουν στη ζωη μου και δεν ειμαι σίγουρος πως τα κατάφεραν.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86860 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 18:14

Μείνε μακριά από το /pol/ και είσαι οκ. Αν και εμένα πλέον το 4chan μου κάνει κάτι σε so last decade ~old mono is so old~

xbJ3b2w.jpeg

#86861 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 18 April 2018 - 18:19

Yuri, nhentai, 4chan και παρόμοια εχουν ηδη αρχίσει να μπαίνουν στη ζωη μου και δεν ειμαι σίγουρος πως τα κατάφεραν.

These are soooo passé

#86862 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 posts

Posted 18 April 2018 - 18:21

Pfff, i know. Αλλα εχ, στην αρχή ειμαστε, θα βολευτω με αυτα xDD

Εμενα προσωπικά το /b/ με τρομαζει πιο πολυ.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86863 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 April 2018 - 18:28

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την ψυχική σου υγεία, η αλήθεια είναι. Προφανώς δεν θα πέσω στην παγίδα να σου πω μην μπαίνεις στο 4chan γιατί αφενός είσαι σε αυτή την ηλικία που θα με γράψεις στα @@ σου και θα μπεις έτσι κι αλλιώς αφετέρου είναι σαν rite of passage. Κάποιοι μπήκαν και βγήκαν καλύτεροι άνθρωποι, κάποιοι μπήκαν και βγήκαν mras και gamergaters. Καθείς εφω ετάχθη που λένε και στο village :P

xbJ3b2w.jpeg

#86864 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 posts

Posted 18 April 2018 - 18:40

Χαχα δεν εχεις άδικο. Πάντως προσωπικά πιστεύω οτι μπορω να το διαχειριστώ καλύτερα απ' οτι ενα αλλο παιδι της ηλικίας μου. Ασε που απλως η περιεργεια μου με τραβαει εκει μεσα.

Γενικώς τώρα τελευταια με ενδιαφέρει αρκετα να βλεπω το πως σκέφτεται ο καθενας στον κόσμο. Αυτος ειναι και ενας λογος που θα ηθελα να επισκεφτώ το deep web, αλλα δεν πρόκειται xD too dangerous, actually.

Το criminal minds κανει μια καλη δουλεια, ειναι και βασισμενο σε πραγματικές υποθέσεις btw.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86865 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 April 2018 - 18:40

4chan is for blebz, 2chan is justice!

フカフカ