Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94130 replies to this topic

#86776 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2018 - 09:10

α καλά ναι, πτυχιακή εννοούσα.

ήταν τρομερή εμπειρία γιατί τελευταία στιγμή μου ζήτησε ο καθηγητής να ετοιμάσω τουλάχιστον 50 σελίδες τεχνική έκθεση και καθόμουν 2 μέρες απανωτά και μετέφραζα κείμενα για την εισαγωγή μόνο. Αν ήταν στην επιτροπή ένας στριμμένος καθηγητής θα μου ζητούσε να την γράψω και στα αγγλικά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα είχα πρόβλημα αλλά με λιγότερο από 4 μέρες περιθώριο δεν τον ήθελα με τίποτα.

#86777 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2018 - 17:11

α καλά ναι, πτυχιακή εννοούσα.

ήταν τρομερή εμπειρία γιατί τελευταία στιγμή μου ζήτησε ο καθηγητής να ετοιμάσω τουλάχιστον 50 σελίδες τεχνική έκθεση και καθόμουν 2 μέρες απανωτά και μετέφραζα κείμενα για την εισαγωγή μόνο. Αν ήταν στην επιτροπή ένας στριμμένος καθηγητής θα μου ζητούσε να την γράψω και στα αγγλικά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα είχα πρόβλημα αλλά με λιγότερο από 4 μέρες περιθώριο δεν τον ήθελα με τίποτα.

Υποθέτω ότι μετά από αυτό τραγουδούσες Rob Zombie και έλεγες τα άτομα από Walking Dead ξαδέρφια ξέρεις αυτά που σέρναν τα πόδια τους κάπως κοκκινισμένα βγάζοντας ένα βογγητό.

#86778 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2018 - 23:27

Πολύ ησυχία.. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω, so...

blast from the past!

Youtube Video

Υπήρχε κάποιο trailer/teaser (από ταινία,game,anime, whatever) που σας έχει μείνει;

phmava.php

#86779 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 00:42

Εμένα τώρα από τα τελευταία μου έχει μείνει το trailer και τα teasers για το Far Cry. Όλο αυτό το religious calt thingy με κριπάρει απίστευτα!

Άσχετο αλλά ξαναείδα για 5η-6η (μπορεί και παραπάνω) φορά το Hunger Games και αυτή η σκηνή

tumblr_npuhriYLIw1rl5bm2o1_500.gif

ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ με συγκινεί ρε γαμώτο! Τ_Τ

xbJ3b2w.jpeg

#86780 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 16:37

Της Force Awakens το τρεηλερ ήταν ωραίο και η ταινία ακόμα ωραιότερη. Κρίμα που το Last Jedi ήταν τόσο απογοητευτικά κακό.

#86781 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 16:38

Της Force Awakens το τρεηλερ ήταν ωραίο και η ταινία ακόμα ωραιότερη. Κρίμα που το Last Jedi ήταν τόσο απογοητευτικά κακό.

εμενα πιο πολυ μου άρεσε το last jedi, tbh.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86782 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 17:38

Angel.tze εισαι μια σταγονα δροσιας και φρεσκαδας στο κουρασμενο και γερασμενο forum μας

#86783 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 18:59

Εμένα και τα 2 μου άρεσαν, δεν καταλαβαίνω προς τι το hate για το Last Jedi που υπάρχει διάχητο στο internet.

Angel.tze εισαι μια σταγονα δροσιας και φρεσκαδας στο κουρασμενο και γερασμενο forum μας

Λέγε τέτοια, να φύγει!

Λοιπόν αφού βαριέστε, ορίστε προσπαθείστε να λύσετε το μυστήριο της υπογραφής μου!
phmava.php

#86784 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 19:36

Η υπογραφη σου ειναι κυριολεκτικα ενα transparent image. Τι κερδιζω?

Και αμε, γιατι να μην ειμαι μια σταγονα δροσιας και φρεσκαδας? Μ' αρεσει!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86785 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 19:36

http://i.imgur.com/IBcgYlD.png?1

xbJ3b2w.jpeg

#86786 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 19:39

!Λοιπόν αφού βαριέστε, ορίστε προσπαθείστε να λύσετε το μυστήριο της υπογραφής μου!

I see the universe, its pink and its fabulous

ούτε εγώ πιάνw όλο αυτό το ιντερνετικό hate παντος, well δεν είναι starwars αλλά είναι ωραίες ταινίες με διαστημικά piy piu
フカフカ

#86787 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 20:12

Πιο πολύ τη σκηνή με το γάλα έλεγαν για το tlj

#86788 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 21:59

Η υπογραφη σου ειναι κυριολεκτικα ενα transparent image. Τι κερδιζω?

Και αμε, γιατι να μην ειμαι μια σταγονα δροσιας και φρεσκαδας? Μ' αρεσει!

Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που είναι κάτω από την επιφάνεια. Πράγματα που αγγίζουν τα όρια του μεταφυσικού. Που είναι πάντα μπροστά μας αλλά δεν τα βλέπουμε αν δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία η την κατάλληλη σκέψη. Είναι απλώς μια transparent εικόνα; Η κρύβεται και κάτι άλλο;

P.S. αν δεν σε πειράζει τότε δεν πειράζει ούτε κι εμάς!

http://i.imgur.com/IBcgYlD.png?1

Είσαι σε καλό δρόμο. Συνέχισε να ψάχνεις.

I see the universe, its pink and its fabulous

ούτε εγώ πιάνw όλο αυτό το ιντερνετικό hate παντος, well δεν είναι starwars αλλά είναι ωραίες ταινίες με διαστημικά piy piu

Το μυστήριο δεν είναι κάποιος βαθυστόχαστος συμβολισμός. Υπάρχει όντως κάτι να βρεις (αλλά μην περιμένετε τίποτα fabulus). Απλά let me say this, it's not fair. Αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις είναι πάρα πολύ απλό. Αν δεν έχεις δει κάτι παρόμοιο η δεν σου περάσει η κατάλληλη σκέψη.. δεν θα το βρεις.
phmava.php

#86789 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 22:46

Ισως να εχει να κανει με το ονομα της εικόνας.

"IBcgYlD.png"

Ισως ειναι ενας κώδικας. Εν τω μεταξύ, ειναι και πριν απο τέσσερα χρονια ανεβασμενη η εικονα και δεν ξέρω καν αν την ανεβασες εσυ, αρα ίσως να μην ειναι legit στοιχειο.

((ετσι και δεν υπάρχει αληθινη λυση, κακομοιρη μου... :P))

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86790 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2018 - 22:59

Τα πραγματα θα ειναι μαυρα αλλα εσυ θα τα βλεπεις λευκα ελεγε ο γεροντας