Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94131 replies to this topic

#86641 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2018 - 00:46

Υπάρχουμε κι εμείς οι Windows Users που σεβόμαστε την προσφορά του linux και το προτιμούμε στα παλιά μηχανήματά μας :P Πλέον αν κάποιος χτίσει έναν υπολογιστή μόνος του και δεν θέλει να αγοράσει Windows μπορεί πολύ απλά να βάλει linux στον υπολογιστή του και να χρησιμοποιεί το Wine για τις (περισσότερες) εφαρμογές των Windows. Δηλαδή πλέον τα δύο λειτουργικά είναι πολύ φιλικά στον απλό χρήστη. Τα Windows, βέβαια, πάντοτε θα υπερτερούν σε επίσημη υποστήριξη για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν Customer Support, κάτι που δεν έχει καμία διανομή linux.

Μπορεί εμείς που είμαστε εξοικειωμένοι και ψάχνουμε τις λύσεις στο internet να τα καταφέρνουμε, αλλά οι περισσότεροι χρήστες (δυστυχώς) δεν έχουν τέτοια ευχέρεια με την αναζήτηση ή/και την τεχνολογία γενικά. Δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικία, ούτε με το πώς μεγάλωσε ο καθένας... Πλέον, ακόμη και όσοι γεννήθηκαν στην εποχή του οικιακού internet είναι δυστυχώς τεχνολογικά αναλφάβητοι και φοβούνται να κάνουν κάτι στον υπολογιστή ή το κινητό τους, για να μην το... χαλάσουν!!

Πρέπει να δείτε συμφοιτητές μου να χρησιμοποιούν το powerpoint χειρότερα από τους 60χρονους καθηγητές μας και το 16χρονο ξαδερφάκι μου που δεν μπορεί να ξεχωρίσει μία διαφήμιση από το actual περιεχόμενο της σελίδας. Για torrents, αποθήκευση αρχείων στο cloud, διαχείριση των email κλπ (που είναι καθημερινά), ας μη μιλήσω καλύτερα! :kakaka: Μιλάμε για τραγικά πράγματα!

Δυστυχώς, λυπάμαι πάρα πολύ που μικρότεροι από εμένα σε ηλικία ζητάνε την βοήθειά μου με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι γονείς μου που είναι 50+. Εγώ θυμάμαι που παίρναμε καινούρια τηλεόραση, DVD player, VHS player, εκτυπωτή και εγώ με τα αδέρφια μου καταλαβαίναμε πώς λειτουργούν αμέσως! Χωρίς οδηγίες και χωρίς τίποτα... Τώρα έρχεται στο σπίτι μας το ξαδερφάκι μου και του λέω να ξεσυνδέσει το scart (το καλώδιο με μία μεγάλη άκρη, όπως του το είπα) από το DVD και να το βάλει στο VHS που ήταν ακριβώς από πάνω και με κοιτούσε λες και ήταν πείραμα πυρηνικής φυσικής :hahaha:

Προτού με αποπάρετε, εγώ τουλάχιστον είχα καταλάβει πώς μπαίνει σε λειτουργία ένα πικάπ που είχε ο παππούς :kakaka:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 14 Μάρτιος 2018 - 00:47

#86642 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.823 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2018 - 07:32

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τελικά έχει τόση σημασία τα linux να περάσουν στον κόσμο

α) δεν πρόκειται να γίνει ποτέ

β) το μεγαλύτερο ποσοστό servers τρέχουν κάτι σε Linux

γ) android, είναι κι αυτό μια μορφή του

δ) embedded πλατφόρμες χρησιμοποιούν μια μορφή linux, λαλ εδώ το ps4 έχει από κάτω bsd!

Για το pc μου, ναι θα βάλω windows γιατί ΒΑΡΙΕΜΑΙ την εναλλακτική αλλά όταν θέλω να κάνω δουλειά παπ ένα minimum debian/centos

και έχεις lamp/service server μέσα σε μισή ώρα, τζάμπα, με minimum resources (1gbyte ram). 

Νταξ δυστυχώς υπάρχει και software που έχει χτιστεί για windows οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο αναγκάζεσαι να στήσεις τον πύραυλο που λέγεται Windows Server.  :dazed:

---edit---

Πέθανε ο Χοκινγκς

rsrGbGx.gif

#86643 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2018 - 14:33

Πραγματικά θα λείψουν οι ιδέες του είχε πολλά ακόμα να δώσει αλλα ας μην στεναχωριόμαστε γιατί "ότι έχει υπάρξει δεν γίνεται να παύει να έχει υπάρξει" και το όνομα του Stephen Hawking θα ακούγεται για πάντα στον απόηχο του σύμπαντος :')

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 14 Μάρτιος 2018 - 14:33

2bbd14fc.jpg

#86644 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2018 - 19:08

είχε πολλά ακόμα να δώσει

Now we 'll never get the Demon Summoning Program

#86645 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2018 - 20:56

Υπάρχουμε κι εμείς οι Windows Users που σεβόμαστε την προσφορά του linux και το προτιμούμε στα παλιά μηχανήματά μας :P Πλέον αν κάποιος χτίσει έναν υπολογιστή μόνος του και δεν θέλει να αγοράσει Windows μπορεί πολύ απλά να βάλει linux στον υπολογιστή του και να χρησιμοποιεί το Wine για τις (περισσότερες) εφαρμογές των Windows. Δηλαδή πλέον τα δύο λειτουργικά είναι πολύ φιλικά στον απλό χρήστη. Τα Windows, βέβαια, πάντοτε θα υπερτερούν σε επίσημη υποστήριξη για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν Customer Support, κάτι που δεν έχει καμία διανομή linux.

Μπορεί εμείς που είμαστε εξοικειωμένοι και ψάχνουμε τις λύσεις στο internet να τα καταφέρνουμε, αλλά οι περισσότεροι χρήστες (δυστυχώς) δεν έχουν τέτοια ευχέρεια με την αναζήτηση ή/και την τεχνολογία γενικά. Δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικία, ούτε με το πώς μεγάλωσε ο καθένας... Πλέον, ακόμη και όσοι γεννήθηκαν στην εποχή του οικιακού internet είναι δυστυχώς τεχνολογικά αναλφάβητοι και φοβούνται να κάνουν κάτι στον υπολογιστή ή το κινητό τους, για να μην το... χαλάσουν!!

Πρέπει να δείτε συμφοιτητές μου να χρησιμοποιούν το powerpoint χειρότερα από τους 60χρονους καθηγητές μας και το 16χρονο ξαδερφάκι μου που δεν μπορεί να ξεχωρίσει μία διαφήμιση από το actual περιεχόμενο της σελίδας. Για torrents, αποθήκευση αρχείων στο cloud, διαχείριση των email κλπ (που είναι καθημερινά), ας μη μιλήσω καλύτερα! :kakaka: Μιλάμε για τραγικά πράγματα!

Δυστυχώς, λυπάμαι πάρα πολύ που μικρότεροι από εμένα σε ηλικία ζητάνε την βοήθειά μου με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι γονείς μου που είναι 50+. Εγώ θυμάμαι που παίρναμε καινούρια τηλεόραση, DVD player, VHS player, εκτυπωτή και εγώ με τα αδέρφια μου καταλαβαίναμε πώς λειτουργούν αμέσως! Χωρίς οδηγίες και χωρίς τίποτα... Τώρα έρχεται στο σπίτι μας το ξαδερφάκι μου και του λέω να ξεσυνδέσει το scart (το καλώδιο με μία μεγάλη άκρη, όπως του το είπα) από το DVD και να το βάλει στο VHS που ήταν ακριβώς από πάνω και με κοιτούσε λες και ήταν πείραμα πυρηνικής φυσικής :hahaha:

Προτού με αποπάρετε, εγώ τουλάχιστον είχα καταλάβει πώς μπαίνει σε λειτουργία ένα πικάπ που είχε ο παππούς :kakaka:

Πού να δεις στο γραφείο που ήμουν... Γυρνάω από εξωτερικές δουλειές και βλέπω έναν πανικό, γραμματέας και δύο δικηγόροι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης... Γιατί θα ρωτήσετε... ΕΠΕΙΔΗ καταλάθος κάποιος έβαλε το δικόγραφο που έπρεπε να εκτυπωθεί για να κατατεθεί άμεσα σε full screen και ΚΑΝΕΝΑΣ αφενός δεν ήξερε να κάνει Ctrl+P αφετέρου ένα απλό, λιτό, δωρικό και απέριττο escape. Τρελάθηκα!

Να περνάω και να βάζω ABP σε όλους τους browsers και να με κοιτάνε λες και μόλις θεράπευσα τον καρκίνο. Ακόμα και ταινίες τους κατέβαζα γιατί τί είναι το torrent, τρώγεται?

Κόσμος με ρωτάει πώς βρίσκω πληροφορίες και sites αφού δεν έχω facebook, το google search είναι ανώτερα μαθηματικά. Δεν ξέρω τί συμβαίνει, ίσως απλά ο κόσμος βαριέται να μάθει το οτιδήποτε ή να ψάξει το οτιδήποτε. Σε αυτό το κλίμα τα linux είναι κάτι το αδιανόητο (ακόμα και φιλικές στο χρήστη εφαρμογές).

xbJ3b2w.jpeg

#86646 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2018 - 21:23

Πρώτον, αρνούμαι να χρησιμοποιήσω Linux καθαρά και μόνο για σπάσιμο επειδή κουραζόμουν αφάνταστα στην σχολή να ακούω τον κάθε καρυδιάς καρύδι να μου κάνει κύρηγμα χωρίς καμία ουσία ή βάσιμα επιχειρήματα.

Δεύτερον, έχοντας δουλέψει σε εξυπηρέτηση πελατών και συναντώντας αρκετά τρελά φαινόμενα στην δουλειά δεν μπορώ να γκρινιάξω αρκετά γιατί

α) είναι δουλειά μου να τους εξηγήσω ακριβώς τη διαδικασία για να καταλάβουν τι ακριβώς θέλουν.

β) ξερώ πως σε μερικές δεκαετίες που θα γίνω γεροξεκούτης κι εγώ, θα βρεθώ στην ίδια ακριβώς κατάσταση όταν βγεί κάτι εντελώς προτωποριακό και εγώ δεν θα μπορέσω να το καταλάβω.

φυσικά όμως υπάρχουν φορές που τρελαίνομαι, κυρίως με άτομα της ηλικίας μου που απλά αρνούνται να μπούνε στην διαδικασία να μάθουν. Εδώ κυρία 80 χρονών και έκανε ολόκληρη διαδικασία να μου ετοιμάσει εικόνες από τον γούγλη και οδηγίες με το τι ακριβώς θέλει να κάνει και μέτα έχεις την φίλη μου 3 τα ξημερώματα να της λέω πρέπει να ανοίξεις ένα αρχείο Α4, να μην ξέρει τι είναι το Α4 και να είναι έτοιμη να παρατήσει την εργασία γιατί είναι υπερβολικά δύσκολη.

τώρα για τις μικρότερες γενιές, εως ένα βαθμό το δικαιολογώ γιατί οι περισσότεροι δεν είχαν καμία απολύτως επαφή με πράγματα που εμείς μεγαλώσαμε και μας φαίνονται φυσιολογικά.

#86647 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2018 - 22:15

Κόσμος με ρωτάει πώς βρίσκω πληροφορίες και sites αφού δεν έχω facebook, το google search είναι ανώτερα μαθηματικά.

Ολοκληρο το ειναι μου αρνειται να το πιστεψει αυτο. Δεν μπορει καν να comprehend αυτη τη φραση

#86648 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 01:26

Ολοκληρο το ειναι μου αρνειται να το πιστεψει αυτο. Δεν μπορει καν να comprehend αυτη τη φραση

Και που έχω facebook account πρακτικά δεν έχω γιατί ΔΕΝ το χρησιμοποιώ. Έχω Librenet account ;)

Δε το social networking κατάντησε πλέον σαν μια TV η facebook αποφασίζει τι θα εμφανίσει και τι θα δεις + ότι ξέρει που είσαι και τι κάνεις για να σου πασάρει την νέα προσφορά των starbucks. Πλέον αξίζει σαν broadcasting μέσο.

Ακόμη πιστεύω είναι ΜΑΣΤΙΓΑ το να μην θες να αναζητάς και να μαθαίνεις ειδικά όταν ΔΕΝ έχεις δυνατότητα να θυμαίσαι και να νγωρίζεις όλη την διαθέσιμη γνώση και πληροφορία. Άσε ποτυ πολλές φορές η πληροφορία σήμερον είναι τόσο πολή αλλά και η ΧΡΗΣΙΜΗ πληροφορία είναι σε ένα κυκαιώνα ΑΧΡΗΣΤΗΣ πληροφορίας.

PS. Να πασάρω το μύνημα για ποιο ιδιωτική αναζήτηση στο διαδίκτυο υπάρχει και η duckduckgo μηχανή αναζήτησης.

#86649 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 04:06

Να εκφράσω κι εγώ την λύπη μου για τον θάνατο του Stephen Hawking, ο οποίος σε όλη του τη ζωή επέδειξε τεράστιo ζήλο για αυτό που έκανε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορούσε να κινηθεί σχεδόν καθόλου, του είχαν δώσει μόλις 2-3 χρόνια ζωής όταν διέγνωσαν την νόσο του και ο μόνος τρόπος για να εκφραστεί ήταν μέσω του υπολογιστή και των κινήσεων του μάγουλού του, κατάφερε να προσφέρει τόσο πολύ υλικό στην επιστημονική κοινότητα. Ήταν ένας άνθρωπος που πάλευε για αυτό που αγαπούσε, χωρίς να τον κρατούν πίσω οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Ειλικρινά, είμαστε τυχεροί που μπορέσαμε έστω στα πρώτα χρόνια της ζωής μας να ακολουθήσουμε τη ζωή του και την έρευνά του.

Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις καταλαβαίνει κανείς ότι ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, λέγοντας ότι δυσκολευόμαστε και δεν είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την κακή πορεία της ζωής μας. Είμαστε τόσο αχάριστοι, γιατί δεν έχουμε κανένα πρόβλημα υγείας και είμαστε αρτιμελείς, αλλά δυστυχώς εστιάζουμε σε μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής, τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν... Ίσως με κόπο, αλλά μπορούν! Δυστυχώς επιλέγουμε την μιζέρια και ασχολούμαστε με ελάσσονα προβλήματα, ενώ μπορούμε να δούμε την ζωή με άλλο μάτι και να την ευχαριστηθούμε όπως είναι!

Fact: Ο Hawking χρησιμοποιούσε Windows 10... :whistling: Δεν μπορούσε η κοινότητα του linux να δημιουργήσει μία διανομή ειδικά για εκείνον; Έπρεπε να επέμβει η Microsoft; :hahaha:
__________________________________________________________________________________________________
Αυτό που λέτε πάντως για την τεχνολογία, ισχύει ακράδαντα. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι τα παιδιά που είναι στην ηλικία μου και μικρότερα ουσιαστικά γνώρισαν την τεχνολογία και την πληροφορία ως κάτι το έτοιμο, χωρίς να έχουν μπει ποτέ στην διαδικασία να προσπαθήσουν για κάτι που σχετίζεται με αυτά. Ας πούμε αν εγώ δεν έβλεπα τα αδέρφια μου να συμπεριφέρονται έτσι, ίσως να είχα τα ίδια ερεθίσματα με τα παιδιά της ηλικίας μου και να μην έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το ψάξω περαιτέρω. Σε ποιο παιδί να πω ότι παλαιότερα για να μπεις στο internet έπρεπε να πατάς κάθε φορά έναρξη>σύνδεση με>σύνδεση μέσω τηλεφώνου, να βάζεις τα στοιχεία της σύνδεσης και προτού μπορέσεις να μπεις στο internet να περιμένεις να τελειώσει αυτό και αφότου μπεις να περιμένεις άλλες 100 ώρες μέχρι να φορτώσει η σελίδα στον internet explorer με την διαστημική ταχύτητα των 50 kb/s :borednn9:

Από την μία καλύτερα που τα παιδιά πλέον δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, αλλά από την άλλη... γιατί να λένε ότι τους βολεύει περισσότερο το tablet ή το κινητό, αντί το desktop και το laptop;;; :frozen:  Εγώ όταν θέλω να μπω από το κινητό κάπου, πέρα από το γεγονός ότι περιορίζομαι σε δυνατότητες και βλέπω παντού διαφημίσεις, πρέπει να ανεχτώ τις κακογραμμένες εφαρμογές ή τις άθλιες mobile εκδόσεις ή τις desktop εκδόσεις που στο κινητό φαίνονται χάλια... :sleepy:

Τι να πω; Η νέα γενιά :

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 15 Μάρτιος 2018 - 04:07

#86650 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 12:16

Ακριβώς! Όπως εμείς δεν εκτιμάμε το νερό και το σπαταλάμε γιατί δεν το κουβαλάμε από την πηγή :hahaha:

Πάντως αλήθεια δεν έχω fb, δεν έχω twitter, δεν έχω instagram και snapchat. Είμαι ελεύθερη!

Full honesty, έχω fake account στο fb και παίζω candycrash :P

xbJ3b2w.jpeg

#86651 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 13:09

Το twitter είναι ό,τι πρέπει αυτό τον καιρό ρε παιδιά, να ξεσπαθώσετε ελεύθερα για το master chef

#86652 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 15:36

γιατί να λένε ότι τους βολεύει περισσότερο το tablet ή το κινητό, αντί το desktop και το laptop;;; 

Power of Habit. Το κινητό είναι παντού η Η/Υ όχι. Δε η κύρια δουλειά που κάνουν (αχαλίνωτο data entry στο fb) δεν απαιτεί πόρους παραπάνω από 1 κινητό. Ας δουν τι μπορείς να κάνεις με έναν Η/Υ πραγματικά (πέρα από CS/LoL κλπ κλπ) και ίσως να καταλάβουν κάποια πράγματα. Δε ένα πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η αντίληψη ότι μια εφαρμογή θα πρέπει να εξυπηρετεί πρώτα το δημιουργό της ότι και εάν σημαίνει αυτό (πχ prosessing and selling data like a crazy).

Btw ένα adblock και καθώς και το EFF privacy badger πιστεύω κάνει καλή δουλεία στο να του βάζει κάποιο λουρί.

Πάντως αλήθεια δεν έχω fb, δεν έχω twitter, δεν έχω instagram και snapchat. Είμαι ελέυθερη!

Full honesty, έχω fake account στο fb και παίζω candycrash :P

But you have and facebook can suspend it anytime it pleases.

Εάν θες ελεύθερία τότε κάνε ένα diaspora account το id μου είναι: pc_magas@librenet.gr

#86653 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 18:22

But you have and facebook can suspend it anytime it pleases.

Εάν θες ελεύθερία τότε κάνε ένα diaspora account το id μου είναι: pc_magas@librenet.gr

Ε άμα το βρει, δεδομένου ότι δεν το χρησιμοποιώ για απολύτως τίποτε άλλο εκτός από κανα παιχνίδι, χαλάλι του ας το κάνει όσα suspend θέλει. Ας μην αρχίσω τώρα για το ηλίθιο το facebook και τους ηλίθιους κανόνες του γιατί θα τελειώσω αύριο.

Δεν βρίσκω απολύτως κανένα λόγο να κάνω κάποιο λογαριασμό στα social media tbh.

xbJ3b2w.jpeg

#86654 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2018 - 15:33

Ε άμα το βρει, δεδομένου ότι δεν το χρησιμοποιώ για απολύτως τίποτε άλλο εκτός από κανα παιχνίδι, χαλάλι του ας το κάνει όσα suspend θέλει. Ας μην αρχίσω τώρα για το ηλίθιο το facebook και τους ηλίθιους κανόνες του γιατί θα τελειώσω αύριο.

Δεν βρίσκω απολύτως κανένα λόγο να κάνω κάποιο λογαριασμό στα social media tbh.

;) εφόσον έχεις εμάς τι θές τα social media στην χειρότερη πας και σε κανα irc.

#86655 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2018 - 15:39

Ακριβώς. Είσαι μέσα στο μυαλό μου.

Ε και στη χειρότερη συναντάω και καναν άνθρωπο από κοντά. Αλλά αυτό σε στιγμές μεγάλης απελπισίας.

xbJ3b2w.jpeg