Λεφτεριά στους πιγκουίνους της Αρκτικής.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 17:46
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 20:01
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πισι μάγκα για τη συμπαράσταση. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ πληγωμένη από αυτήν την επίθεση και σύντομα θα κινηθώ δικαστικά για να αποκαταστήσω την τιμή και την υπόλειψή μου. Μάλιστα σκέφτομαι να κάνω και κάποιο crowdfunding campaign για να με στηρίξω οικονομικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Ζητώ από όλους να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή τόσο εμένα όσο και της οικογένειάς μου και να ανοίξετε τις καρδιές και τα πορτοφόλια σας. Τα έσοδα θα διατεθούν για να αγοράσω έναν πιγκουίνο ως comfort pet. Ευχαριστώ.
Για μεθδώνη μπορείς: https://www.cutoutandkeep.net/projects/stuffed-animal-sewing-pattern
Η κάτι ποιο φουτουριστικό: http://www.instructables.com/id/How-to-sew-a-light-up-plush-Tux-penguin-with-EL-wi/
Τέλος σου συστήνω να πάρεις κάτι ποιο κλασικο (πχ γατάκι, σκυλάκι, λιονταράκι, κέρβερο κλπ κλπ) γιατί ο πιγκουίνος μπορεί να σου αφήσει ψυχολογικά τραύματα και να σε θυμίζω.
Ο πιγκουίνος είναι και μασκότ του Linux πράγμα που δεν ενδύκνειτε για pet της mono.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 10 Μάρτιος 2018 - 20:01
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 21:16
Είστε... είστε... αλήτες και τεντυμπόηδες ρεεεεεεε
αλητες μαλιαδες μηχανοβιοι
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 22:12
Δεν θέλετε μεροκάματο, θέλετε χιλιάρα μηχανή και θάνατο.
Η πλάκα είναι ότι τώρα στο star έχει τους Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης <3
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 22:41

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 22:48
Πιγκουίνος βιτζιλάντης. Τη νύχτα μπαίνω κρυφά στα σπίτια των εγκληματιών και τους εγκαθιστώ λινουξ στους υπολογιστές τους. Νομίζω θα ενδιαφερθεί και το HBO, ας μην περιοριζόμαστε.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 23:38
τους εγκαθιστώ λινουξ στους υπολογιστές τους
Plot twist: Τελικά ήσουν εσυ ο villain της ιστορίας από την αρχή! Ταν ταν ταν!!!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 23:39
Plot twist: Τελικά ήσουν εσυ ο villain της ιστορίας από την αρχή! Ταν ταν ταν!!!
Plot twist: Είμαι ο πισι μάγκας! Ταν ταν ταν!!!
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2018 - 23:52

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2018 - 12:47
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 11 Μάρτιος 2018 - 12:48

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2018 - 23:32
Plot twist: Είμαι ο πισι μάγκας! Ταν ταν ταν!!!
You are my doppleganger I am the originaru pc_magas
. You are magicaru lyricaru masked nomos and u punish black-hat hackers with the power of Magical GDPR
.
Παρεπιτπόντως αύριο έχω ένα νομικό μάθημα στο masters
Ι
GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2018 - 10:27
You are my doppleganger I am the originaru pc_magas
. You are magicaru lyricaru masked nomos and u punish black-hat hackers with the power of Magical GDPR
.
Παρεπιτπόντως αύριο έχω ένα νομικό μάθημα στο masters
Τί αφορά?
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2018 - 15:22
Τί αφορά?
GDPR και νομικά θέματα ασφάλειας δεδομένων.
Ι
GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2018 - 17:15
Ενδιαφέρον. Καλή τύχη!
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2018 - 21:53
GDPR και νομικά θέματα ασφάλειας δεδομένων.
Αααα ναι μπράβο: αλλάζει τον αλλο μηνά, και άκουσα οτι ουσιαστικά πρέπει να ρωτάς τον καταναλωτή για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προκειμενου να χρησιμοποιησεις προσωπικά του στοιχεια. Εχει και αυστηρότερες ποινές για mailing list spams etc. Ολο και καποιες τρυπες θα βρουν οι διαφημιστικες και οι εταιρείες συλλογής δεδομένων αλλα γενικά οι αλλαγές είναι
Αμα δεις τίποτε ενδιαφέρον ελα να μας πεις δεν έχω προλάβει να το κοιταξω καλα.