Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94131 replies to this topic

#86611 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,823 posts

Posted 08 March 2018 - 13:28

Youtube Video

Περάσαμε το 1ο μάθημα άλλο ένα!  :mafia:

rsrGbGx.gif

#86612 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 09 March 2018 - 04:04

Έχει γίνει συζήτηση, ξέρουμε ότι είναι πιο secure, προτιμάμε την ταχύτητα! Θενκς για το ενδιαφέρον πάντως!  :riiight:

hazukiii προσεχέ τα λόγια σου γιατί βλεπω τον magas να μας ρίχνει το site την επόμενη βδομαδα επειδή δεν τον ακουμέεεεεε....

#86613 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,823 posts

Posted 09 March 2018 - 10:58

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ-!

Τους πήρε 20 χρόνια αλλά τα κάτάφεραν!

Tabs στον file explorer των windows

:yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

ps: Pc_maga, ναι ξέρουμε υπάρχουν άλλοι file managers που το κάνανε ήδη! ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ native!  :dazed:

rsrGbGx.gif

#86614 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 09 March 2018 - 15:20

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ-!

ps: Pc_maga, ναι ξέρουμε υπάρχουν άλλοι file managers που το κάνανε ήδη! ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ native!  :dazed:

ποτε δεν ειχα προβλημα με τον file explorer XD το πολυ πολυ να ανοιγα πολλες φορες το ίδιο παράθυρο, τώρα που το έχω συνηθήσει θα με βάλει η microsoft να το ξεσυνηθησω λοιπον XD

#86615 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 09 March 2018 - 16:15

hazukiii προσεχέ τα λόγια σου γιατί βλεπω τον magas να μας ρίχνει το site την επόμενη βδομαδα επειδή δεν τον ακουμέεεεεε....

Και ποιος σου ειπε ότι δεν επισήμανα την ευπάθεια στην εργασία μου ;) Σαφώς δοκίμασα dummy credentials just to prove the point. Btw λέειεντός ολίγων μηνών θα υοθετηθεί και η οδηγία της ΕΕ GDPR που ουσιαστικά λέει εάν δεν πάρεις τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας την Γ***** (τσουχτερό πρόστιμο 4 sure ~ 100.000 ευρώ ή 20% του παγκόσμιου κύκλου εγασιών) ομοίως εαν δεν δηλώσεις εντός 48 ωρών ότι σου την πέσαν στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Δηλαδή ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ το πράγμα

Να ξέρετε οτι οποιοδήποτε σύστημα είναι τόσο ισχυρό όσο οι χρήστες του. :P

Ακόμα ένας λόγος για SSL encryption, με Letsencrypt είναι τσάμπα πράμα (0 ευρώ και 0 cent ) ;) (απλά θέλει ένα cron ανανέωσης ~3μηνών, δηλαδή έχεις δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης)

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ-!

Πφφφ σε GNU/Linux το είχα προ καιρού tabs στον file explorer (nautilus), δε έχω και ενσωματομένο και ftp/ssh client :P

#86616 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,823 posts

Posted 09 March 2018 - 16:35

Σχετικά με το EE GDPR βλέπω ότι αφορά 1) επιχειρήσεις, που δεν είμαστε 2) διαχείριση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που δεν έχει σχέση με το ssl.

Θα κάτσω να το διαβάσω πάντως γιατί στη σχολή μας είχαν κάνει ενημέρωση σχετικά με αυτό ότι αλλάζει πολλά πράγματα στην διαχείριση προσωπικών δεδομένων. (~αν βρω χρόνο~)  :beaten:

rsrGbGx.gif

#86617 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 March 2018 - 20:45

Ναι ρε πισι μάγκα ξέρουμε ότι το λινουξ γαμάει και δέρνει αλλά νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν έχουμε όλοι όρεξη να κάτσουμε να μάθουμε 657858547 εντολές για να ανοίγουμε ένα παράθυρο. Κάποιοι κάνουμε δουλειές που δεν έχουν σχέση με υπολογιστές ~σοκ!~

Σαγαπάω σε εκτιμάω αλλά αν ακούσω άλλη μια φορά "ναι αλλά τα λίνουξ..." θα σε βρω και θα σε κόψω φέτες!

xbJ3b2w.jpeg

#86618 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 March 2018 - 20:56

Ναι αλλά τα Λίνουξ......

linux_o_1820367.webp

フカフカ

#86619 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 March 2018 - 21:35

Σαγαπάω σε εκτιμάω αλλά αν ακούσω άλλη μια φορά "ναι αλλά τα λίνουξ..." θα σε βρω και θα σε κόψω φέτες!

"ναι αλλά τα λίνουξ..." 

κρατηστε μου και μενα μια φετουλα πισιμαγκα παει ωραια με σολωμο-σπαραγγι-φιλαδέλφεια

stasou%2520mygdala.jpg

#86620 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 10 March 2018 - 01:15

Ναι ρε πισι μάγκα ξέρουμε ότι το λινουξ γαμάει και δέρνει αλλά νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν έχουμε όλοι όρεξη να κάτσουμε να μάθουμε 657858547 εντολές για να ανοίγουμε ένα παράθυρο. Κάποιοι κάνουμε δουλειές που δεν έχουν σχέση με υπολογιστές ~σοκ!~

ναι αλλα τα λινουξ....

#86621 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 March 2018 - 10:52

Είστε... είστε... αλήτες και τεντυμπόηδες ρεεεεεεε :Crying2:

xbJ3b2w.jpeg

#86622 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 March 2018 - 15:08

Είστε... είστε... αλήτες και τεντυμπόηδες ρεεεεεεε :Crying2:

Ναι αλλα δεν ειναι linux

#86623 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 March 2018 - 16:36

Και μετά εγώ είμαι ο κακός. Εδώ μέσα έγινε μια εισβολή troll με την mono να είναι μόνη και αβοήθητη στο μένος αυτών.

mono μια είναι η λύση να μεταμορφωθείς:

Youtube Video

Μισό να φωνάξω και την βοήθεια:

chuck-norris-2.jpg

Edited by pc_magas, 10 March 2018 - 16:38.

#86624 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 March 2018 - 17:10

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πισι μάγκα για τη συμπαράσταση. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ πληγωμένη από αυτήν την επίθεση και σύντομα θα κινηθώ δικαστικά για να αποκαταστήσω την τιμή και την υπόλειψή μου. Μάλιστα σκέφτομαι να κάνω και κάποιο crowdfunding campaign για να με στηρίξω οικονομικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Ζητώ από όλους να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή τόσο εμένα όσο και της οικογένειάς μου και να ανοίξετε τις καρδιές και τα πορτοφόλια σας. Τα έσοδα θα διατεθούν για να αγοράσω έναν πιγκουίνο ως comfort pet. Ευχαριστώ.

xbJ3b2w.jpeg

#86625 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 10 March 2018 - 17:12

8X7O.gif