Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94131 replies to this topic

#86566 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 February 2018 - 22:01

Εχω παει σε βαφτισια που μεχρι και την στιγμη της τελετης δεν ειχε αποφασιστει τι ονομα θα παρει το παιδι. Ετσι ο νονος με δικη του πρωτοβουλια και χωρις να ενημερωσει κανεναν, εβγαλε το παιδι στο ονομα του. Μαγκας :D

Συλληπητηρια Πετραν και εγω πριν λιγες ημερες εχασα τον δικο μου παππου 

2bbd14fc.jpg

#86567 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 25 February 2018 - 22:15

προσωπικα δεν θα βαφτιζα καν το παιδι μου αν εκανα ποτε

πετραν συληπητηρια

#86568 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 385 posts

Posted 25 February 2018 - 22:19

Btw, έχουμε πληροφορίες για τα βραβεια του crunchyroll? Θελω να δω τι μαλακιες έγιναν και φέτος :P

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86569 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 25 February 2018 - 22:26

Btw, έχουμε πληροφορίες για τα βραβεια του crunchyroll? Θελω να δω τι μαλακιες έγιναν και φέτος :P

Popputtepipiku anime oh the centsury, who cares bout the rest.
フカフカ

#86570 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 25 February 2018 - 22:35

Η ουσία στο ζήτημα των θρησκευτικών τελετών (όπως ο γάμος και η κηδεία) έχουν καθιερωθεί για κάποιον λόγο τον οποίο έχουμε διαστεβλώσει  ή δεν το έχουμε κάθει καλά και δεν καθήσαμε καν να το ψάξουμε, έτσι μπλεκόμαστε με στερεότυπα και στην παγίδα αυτών. Αυτό μάλλιστα γίνετε και σε κάποια εκτός εκκλησίας γεγονότα, πράξεις και καταστάσεις πχ στρατός που πάμε χωρίς να μας μάθει κάποιος το νοήμα τις πράξεως αυτής και ουσιαστικά στρατός === παχυντικό αγχωτικό θεαθείνε χωρίς νόημα (το τριπλό ίσον για όσους αναπτύσουν λογισμικό έχει το νόημά τους) .

Σε απλά Ελληνικά:

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΙΣΩ

#86571 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 25 February 2018 - 22:45

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155794541754340&id=6047074339&fs=5

ySss0UF.jpg

#86572 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 February 2018 - 01:14

Ευχαριστω!

#86573 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 26 February 2018 - 15:56

Ερχεται τυπισα στη δουλεια μου ζηταει καλωδιο δικτυου να ειναι λιγο μεγαλο , ποσα μετρα της λεω , μου λεει δεν εχω μετρο και το μετρησα με μια κλωστη και μου δινει ενα κομματι κλωστη

ψυχοφαρμακα μονο

#86574 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2018 - 16:31

Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο τη νιώθω την πελάτισσά σου :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#86575 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 26 February 2018 - 19:34

Ερχεται τυπισα στη δουλεια μου ζηταει καλωδιο δικτυου να ειναι λιγο μεγαλο , ποσα μετρα της λεω , μου λεει δεν εχω μετρο και το μετρησα με μια κλωστη και μου δινει ενα κομματι κλωστη
ψυχοφαρμακα μονο

ε βάλε της ένα σύρμα και τίλιξε την κλωστή γύρο γύρο και δώσ της το λέγοντας της "Έτοιμο το καλώδιο σας"

#86576 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 posts

Posted 26 February 2018 - 19:49

Παραδέχομαι το ΚΚΕ.
Τώρα κατέβηκα κάτω στο Σχιστό λόγω του θανάτου του παππού μου, 98 χρονών. Εντάξει τι να λέμε τώρα...φυλακή 4 χρόνων στη Μέση Ανατολή στο Β ΠΠ από τους Αγγλους, εξορία επι Χούντας σε Μακρόνησο, Αη Στράτη και Γυάρο, αφήνοντας γυναίκα και 3 παιδιά. Ηθελε πολιτική κηδεία, χωρίς παπά.
Τέτοιο σεβασμό σε θρησκευτική κηδεία με παπα δε βρίσκεις. Είχαμε χάσει τη γιαγιά μας το καλοκαίρι και ο παπάς βιαζόταν να φύγει να πάει στον επόμενο. 

Καταδικάζω την Εκκλησία που εγκρίνει το βάρβαρο ξεθαμα των νεκρών μετά από λίγα χρόνια, επιδεινώνοντας την ψυχική υγεία των συγγενών, όπως και το εμπόριο νεκρής σαρκός στο συγκεκριμένο νεκροταφείο. Ολόκληρη βιομηχανία έχουν στήσει, νοικιάζοντας χώρο μάλιστα με παράφορα ποσά 80 ευρώ το μήνα και πανάκριβες τιμές για απλές ταφόπλακες.
Στην επαρχία τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και φθηνότερα.

Τα συλλυπητήριά μου..
Η βαρβαρότητα είναι στην εκταφή 3 χρόνια μετα χωρίς να έχει καλά καλά λιώσει το σώμα..είχα διαβάσει ένα άρθρο παλιότερα και Μ έπιασε η ψυχή μου..

Στο δικό μου το γάμο απίστευτο πρήξιμο από γονεις, για τα τραπεζια και το μαγαζί κυρίως. Γκρινιαζαν για τα πάντα, πως δεν ακυρωσα το γάμο θαύμα ηταν

pic.jpg

#86577 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 26 February 2018 - 19:56

Καλά, αυτό με τους πελάτες που δεν ξέρουν τι θέλουν είναι τραγικό. Εγώ το έχω πάει σε άλλο άκρο, ξέροντας πάντα τι ακριβώς θέλω και όλα τα χαρακτηριστικά του από πριν (internet, μας έχεις σώσει!! :D ), διορθώνοντας μερικές φορές τους υπαλλήλους για τις αρλούμπες που μου λένε (πχ σε προϊόντα τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας).

Δεν θα ξεχάσω, πάντως, όταν είχα πάει στο ταχυδρομείο και ζήτησα "μία απλή προπληρωμένη επιστολή Α' προτεραιότητας εσωτερικού", για να πάρω την απάντηση "τι θέλετε δηλαδή;" :kakaka: Αφού απάντησα ξανά ότι θέλω μία απλή προπληρωμένη επιστολή , η υπάλληλος μού έδωσε προπληρωμένη επιστολή, αλλά συστημένη, λέγοντας "3€, παρακαλώ". Της λέω μετά "Συγγνώμη, η απλή επιστολή 80 λεπτά δεν κάνει;", για να απαντήσει "ΑΑΑΑΑ, φάκελο θέλετε!" :borednn9: :dazed:

Απορώ πού τους βρίσκουν...

Edited by Akihito, 26 February 2018 - 19:57.

#86578 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2018 - 20:54

Στο δικό μου το γάμο απίστευτο πρήξιμο από γονεις, για τα τραπεζια και το μαγαζί κυρίως. Γκρινιαζαν για τα πάντα, πως δεν ακυρωσα το γάμο θαύμα ηταν

Καμιά φορά βοηθάει η εξής προσέγγιση.

"Καλημέρα, παντρεύομαι, θα τα κανονίσω όλα εγώ, αν θέλετε να βοηθήσετε καλώς, μπορείτε να καλέσετε χ άτομα, γειά σας" :angelr: :angell:

Βέβαια αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν πληρώσει το ζευγάρι από την τσέπη του για τα πάντα γιατί αν πληρώνουν οι γονείς, ο καθένας θα θέλει τα δικά του. Για μένα καλύτερα να το κάνεις μόνος σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πάντως. Είναι αργά για σένα αλλά μοιράζω σοφία για όσους σκοπεύουν να παντρευτούν στο μέλλον :P

xbJ3b2w.jpeg

#86579 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 posts

Posted 26 February 2018 - 21:00

Επειδή εμένα στο εξωτερικο ήθελα βοήθεια σε κάποια πράγματα και από κει ξεκίνησε το κακό.αν και νομίζω ότι πάλι θα γκρινιαζαν

pic.jpg

#86580 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 27 February 2018 - 11:51

Για μένα είναι καθαρά θέμα πίστης. Μπορείς να κάνεις πάμφθηνο θρησκευτικό γάμο και πανάκριβο πολιτικό. Αν πιστεύεις και θέλεις την ευλογία της Εκκλησίας με γειά σου με χαρά σου και αέρας στα πανιά σου, αν δεν πιστεύεις και ειδικά αν δεν πιστεύουν και οι δύο δεν έχεις καμιά δουλειά να παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο. Δεν είναι "έθιμο", είναι ιερό μυστήριο. Και ειδικά τώρα πια που με τον πολιικό μπορείς να παντρευτείς παντού, δεν υπάρχει δικαιολογία. Η πλάκα είναι ότι η γραφειοκρατία στον θρησκευτικό είναι λίγο μεγαλύτερη γιατί πρέπει να πας τα χαρτιά και στην Εκκλησία αφού πάρεις την άδεια από το Δήμο. Γενικά όμως δύο αιτήσεις συμπληρώνεις, δεν είναι καμιά φοβερή γραφειοκρατία.

εγω απο την αλλη εκανα και τους 2 γαμους...πρωτα πολιτικο και μετα θρησκευτικο...ετσι για να δω την γλυκα :bleh: ..στον πολιτικο πηγα στο δημαρχειο που μενω..συμπληρωσα καποια χαρτια εφερα και κατι δικαιολογητικα απο το κεπ.που ηταν απο κατω απο το δημαρχειο....και 60 ευρω...ποιο πολυ ηταν το μετα παρα ο γαμος..να δηλωσεις γαμους και τα σχετικα
στον θρησκευτικο απο την αλλη επειδη τον εκανα σε ελληνορωσσικη εκκλησια λογο καταγωγης της γυναικας και θελαμε να τον κανουμε μισο ελληνικο μισο ρωσσικο μας πηδηξαν..εμενα μου ζητησαν πιστοποιητικο βαφτησης οπου επρεπε να παω στην εκκλησια που με βαφτησαν το 83(!!!!!)ξεσκωνησαν κατι κλασερ εκει και μετα απο κανα μισαωρο με βρηκαν..πιστοποιητικο απο την ενορια που μενω αγαμιας το οποιο πληρωσα 50 ευρω(και το δικο μου και της γυναικας) και 2 μαρτυρες που κουβαλησα κατι φιλους...το θεμα ειναι οτι εκτος της ενοριας ολα τα υπολοιπα χαρτια που αφορουσαν την γυναικα μου συν ενα χαρτι οτι δεν εχει κολλημα γαμο(καταδικη αλλο γαμο στην χωρα της και τα σχετικα)επρεπε να ερθουν απο την χωρα της(μολδαβια που δεν εχει πατησει ποδι 25 χρονια)...που σημαινει οτι αφου ερθουν επρεπε να περασουν μεταφραστικο στο μοναστηρακι..οποιος εχει παει εστω και μια φορα...καταλαβαινει.... :frozen:

Φυσιολογικά θα έπρεπε να ειναι ξεκάθαρα θέμα πίστης αλλά πολλά άτομα πέφτουν στην παγίδα του σκεπτικού ότι αφού θα κάνουν θρησκευτικό θα πρέπει να καλέσουν όλο το σόι γιατί δεν πρέπει να παρεξηγηθεί κανένας και καθυστερούν κιόλας για να μαζέψουν τα χρήματα για να τα καταφέρουν. Βέβαια μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό όσων ξέρω, μπορεί και να έτυχε και να μην ισχύει γενικά. Εν τω μεταξύ δεν έχει καμία λογική γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί στον πολιτικό δεν εχει κάποιος θέμα να καλέσει λίγα άτομα αλλά στον θρησκευτικό έχει. Ή αν κάνουν πολιτικό να πρέπει να κάνουν και θρησκευτικό μετά.

οταν πηραμε την αποφαση να κανουμε και θρησκευτικο γαμο(λιγο η γκρηνια της πεθερας μου που ειναι για μοναστηρι σε θεμα θρησκειας λιγο και εμεις που θελαμε τον χαβαλε) τα καναμε ολα εμεις...βασικα οταν κατσαμε να πλαναρουμε τον γαμο....σαν τελετη δεν μας στοιχησε κατι(και λογο εκκλησιας μιας και στην ελληνορωσσικη που εγινε δουλευουν αλλιως..δεν εχει τοσα για φωτα τοσα για ψαλτες τοσα για το ενα η το αλλο..απλα μας ειπαν οτι θελετε ΑΝ θελετε και αυτα στο παγκαρι οχι στο χερι...)και κομπλε με χοροδιες φωτα και τα ασχετικα...στο θεμα νυφικο(ασ ειναι καλα η μανουλα μου που πηγε την γυναικα σε μια αποθηκη και το πηρε κοψοχρονια και τα  μπλιμπλικια μπουμπουνιερες και τα σχετικα αν ψαξεις δεν χαλας πολλα..εγω τα παραγειλα ολα(στεφανα μπουμπουνιερες προσκλητηρια στεφανα καλαθακια για ριζια και αλλα)απο το ιντερνετ απο εναν στην θεσσαλονικη και χωρις πλακα με τιμες αθηνας τα πηρα 60% κατω χωρις υπερβολη...
το θεμα γλεντι ειναι που ποναει...οταν ειδαμε το πακετο που εβγαινε για μαξ 100 ατομα μας πεσανε τα αυτια...και σε μια συζητηση που καναμε μιας και οι 2 μασ δεν μας αρεσε ολο αυτο το βλαχοparade των γαμον απλα ειπαμε οτι δεν κανουμε γλεντι και οτι μαζεψουμε απο τον γαμο σε λεφτα(μενουμε ουτος η αλλως μαζι πολλα χρονια οποτε το σπιτι ηταν στημενο και το ηξεραν ολοι οποτε ολοι εδωσαν λεφτα και οχι μιξερακια και τα σχετικα)θα παμε ταξιδι....και συμφωνησαν ολοι...γιατι τους ειπα οτι αν θελετε γλεντι πληρωστε το.....
για την ιστορια παντρευτηκα 28 οκτωβριου(δεν ξεχναω επετειο με τιποτα :head:  )ημερα παρασκευη και ωρα 12 το πρωι...στις 4 ειμουν σπιτι μου στις 7 πεταγα για κρητη οπου εκατσα μια εβδομαδα και το καταχαρηκα....

Αυτό πάλι, πέρα από το μυστήριο, με τα ονόματα και τους παππούδες είναι τραγικό που σκοτώνονται μεταξύ τους.

εμεις δεν ρωτησαμε καν...το παιδι βγηκε αννα-μαρια..η πεθερα μμου δεν ηθελε να πουμε το ονομα της(μεγαλη ιστορια) η μανα μου κλαιν μαιν..ειναι αρκετα νεα και δεν την νοιαζουν αυτα....το αποφασισαμε μονοι μας...μας αρεσε και τελος...κοινα ονοματα αλλα μας αρεσαν σε συνδιασμο...

ΥΓ....ενα θεμα που δεν θηξατε ειναι το αγχος που τρωει το ζευγαρι για ολο αυτο....εμεις πιασαμε τον εαυτο μας να προσπαθουμε να πλαναρουμε τα του γαμου για να ευχαριστηθουν η καλεσμενοι και οχι εμεις....ευτυχως το καταλαβαμε γρηγορα και ειπαμε οτι το κανουμε για εμας και οχι για αυτους....οποτε γαμος μπαμ μπαμ(εκοψα τουρτα στο προαυλειο της εκκλησιας και στου καλεσμενους εδωσα αλλο γλυκο που ειχαμε καβατζα..την τουρτα την πηρα σπιτι για παρτη μου γιατι ηταν αμερικανικου τυπου και οχι αυτες η ελληνικες η γυψινες με 2 κουταλιες γλυκο στην μεση)... και μετα ταξιδαρα για εμενα και την γυναικα και τελος....και ολοι χαρουμενοι....

Edited by vectrapearl, 27 February 2018 - 11:52.