Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94131 replies to this topic

#86536 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 23 February 2018 - 03:33

E πέρσι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι, δεν φτάνει μόνο η ντεμι, βάλε και κανά πιασάρικο τραγούδι, όλα ήταν πιο βαρετά κι από το θάνατο!  :wet2:

Καλά εσύ τι περίμενες από την Demy, η οποία είναι πιο γλάστρα και από αυτή του βασιλικού στο περβάζι... :kakaka: Μού ήθελαν και dance κομμάτι, βασιζόμενοι μόνο στις κινήσεις των χεριών της μετά το πρώτο ρεφρέν στην σκηνή της eurovision... Μέχρι και ο σκηνοθέτης είχε καταλάβει ότι ήταν αγγούρω και σε εκείνο το σημείο έδειξε το πλήθος του σταδίου να χορεύει αντί για την Demy...:hahaha: Βέβαια και εκείνο το σημείο fail ήταν...

Παρόλα αυτά, η περσινή συμμετοχή μας ήταν 500000 χλμ πιο μπροστά από την αθλιότητα που στείλαμε έστειλε η ΕΡΤ το 2016... :stubborn:

Σαν τον ρακιτζη δεν έχει ρε, ποια γιάννα , παπαριζου και κακομοιρα.

Εγώ την Καλομοίρα την είχα ικανή να φέρει την eurovision ξανά στην Ελλάδα τότε (2008)... Νομίζω ότι η 3η θέση μας αποτέλεσε την αιτία που μπήκαν οι επιτροπές την επόμενη χρονιά (2009), γιατί το 2008 στον 1ο ημιτελικό η Ελλάδα ήταν πρώτη με μεγάλη διαφορά και η Ρωσία ήταν 3η, ενώ στον 2ο ημιτελικό 1η ήταν η Ουκρανία. Το πώς κατάφερε η Ρωσία με εκείνον τον ηλίθιο να πάρει το βραβείο, νομίζω ότι είναι αυτονόητο (μπόρεσαν να ψηφίσουν όλες οι χώρες του ανατολικού μπλοκ και όχι μόνο συγκεκριμένες, όπως στους ημιτελικούς).

Πού να ξέραμε ότι 10 χρόνια αργότερα οι επιτροπές θα ήταν πιο ξεδιάντροπες με την πολιτικά τοποθετημένη βαθμολογία τους και την στοχευμένη υποστήριξη ορισμένων χωρών έναντι άλλων (π.χ. Αυστραλία, Σουηδία, Ολλανδία, κλπ που πάντοτε ευνοούνται από τις επιτροπές). :borednn9:

#86537 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 23 February 2018 - 04:31

Πού να ξέραμε ότι 10 χρόνια αργότερα οι επιτροπές θα ήταν πιο ξεδιάντροπες με την πολιτικά τοποθετημένη βαθμολογία τους και την στοχευμένη υποστήριξη ορισμένων χωρών έναντι άλλων (π.χ. Αυστραλία, Σουηδία, Ολλανδία, κλπ που πάντοτε ευνοούνται από τις επιτροπές). :borednn9:

μου κατέστρεψες τα παιδικα μου όνειρα κι εγώ που νόμιζα οτι τους 12 ποντους στανταρακι απο την κυπρο τους περναμε με την αξια μας T_T

Αν και εχω να δω πολλα χρονια θυμαμι καλλιστα οτι οι κυπριοι μας εδιναν και τους διναμε σχεδόν πάντα 12 η 10 πόντους, ίσχυει ακόμα αυτό;

#86538 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,823 posts

Posted 23 February 2018 - 07:52

Τι ταχυτητες λετε να μπορω να πιασω;
Μου φαινεται πολυ  μικρη η αποσταση

Αν μιλάμε για ADSL θα είναι πολύ καλές αλλά κρίνοντας από τις πολιτικές των εταιριών (βλέπε overbooking στα dslam) μην περιμένεις και θαύματα.

Λογικά κάτι πάνω από 12Μbit/s.

Βασικά φέτος μου άρεσε πως έγινε η επιλογή του τραγουδιού. Για την συμμετοχή η κάθε εταιρεία έπρεπε να υποβάλλει και μία εγγυητική.

Από τις τρεις μόνο η μία εταιρεία έφερε και βουαλα! :wet2:

Είχα ξεχάσει τι είχαμε στείλει το 2016, μόλις το είδα πάλι! :dazed:

Βασικά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η Eurovision έχει τόση σπέκουλα με τους βαθμούς, υποθέτω απομεινάρι μιας παλιότερης ψυχροπολεμικής εποχής αλλά κουλάρετε ρε παιδιά!

Νομίζω Scarlet ισχύει ακόμα.

rsrGbGx.gif

#86539 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 23 February 2018 - 08:59

Τι να πει και η Ιταλία δηλαδή. Αν δεν το πάρει ούτε φέτος με τους στοίχους που έχει το τραγούδι τι νόημα έχουν οι επιτροπές δεν ξέρω.

ySss0UF.jpg

#86540 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 23 February 2018 - 10:11

Το να ευνοείται η Σουηδία είναι σίγουρο μόνο από το γεγονός που κάθε φορά η εμφάνιση τους είναι σκηνοθετικά αψεγάδιαστη αλλά η Ολλανδία και ειδικά η Αυστραλία να ευνοούνται δεν το βλέπω από πουθενά.Το μεγάλο άκυρο το είχα ρίξει από πρόπερσι που κέρδισε η Ουκρανία μόνο και μόνο λόγω της παρούσας κατάστασης ενώ της Αυστραλίας ήταν κλάσης ανώτερο. Πέρυσι βέβαια ασχολίαστο το συμβάν. Το βλέπαμε με άτομα από πολλά μέρη της ευρώπης όπως κάθε χρόνο και τότε νομίζω ήταν η πρώτη φορά που όλοι ήταν απογοητευμένοι και νευριασμένοι με το αποτέλεσμα.

Η Ιταλία σαφώς η πιο αδικημένη από όλες γιατί κάθε φορά στέλνει τρομερά τραγούδια και κάθε φορά την τρώνε οι διάφορες συγκυρίες. Τελικά νομίζω πως η μισή δουλειά για να κερδίσεις είναι να κάνεις καθαρά σωστό μάρκετινγκ με το πως θα παρουσιαστείς στον κόσμο μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες.

#86541 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,823 posts

Posted 23 February 2018 - 10:32

Συγγνώμη αλλά η Αυστραλία δεν ήταν να συμμετάσχει για μία μόνο φορά, πλέον συμμετέχει κάθε χρόνο; Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ EUROVISION; ~wat! :dazed:

rsrGbGx.gif

#86542 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 23 February 2018 - 12:44

actually...

το τραγουδι φετος μου αρεσει πολυ....δεν ξερω πως θα τα παει σε διαγωνισμο τραγουδιου...αλλα για τα εδω δεδομενα ειναι μια χαρα...

στα της eurovision τωρα...θα συμφωνησω οτι πλεον ειδικα στο θεμα βαθμολογιας ειναι γεοπολιτικα τα κριτηρια...λες και θα λυσουν τα προβληματα η χωρες με τραγουδια αλλα τεσπα...
παρα πολλες φορες χωρες με εξαιρετικα τραγουδια τους τρωει η μαρμαγκα για ασχετους λογους....για μενα για παραδειγμα το 2015 η polina gagarina(εξαιρετικη φωνη αν δεν την ξερεται ακουστε λιγο...) ειχε εξαιρετικο τραγουδι και τελικα το πηρε ο σουηδος που κατεμε μπορει να ειχε ενα πολυ ωραιο κομματι,γιουροβιζινιακο(sic),αλλα κλεμενο κατα το ημιση απο ενα του david guetta....

οσο για την αυστραλια ηξερα οτι μπηκε επετειακα την πρωτη φορα...τωρα μαλλον συνεχιζει γιατι σπονσοραρει τον θεσμο απο οσο ξερω....

#86543 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 23 February 2018 - 19:27

Παίδες μην ξεχνάτε ότι η Eurovision έβγαλε το

Youtube Video

Hit στην Ελλάδα και αυτά ΠΡΙΝ το youtube να γίνει τόσο διαδεδομένο, και μετά λέτε πως το Apple Pen Pinaple έγινε διάδημο, η  Eurovision αποτελεί η πηγή του κακού τραγουδιού και προτωπότος στο να αναδικύει ανούσια τραγούδια.

Ps το εν λόγο βίντεο έποιασε πάτο στην Eurovision εαν θυμάμαι καλά.

Σαν τον ρακιτζη δεν έχει ρε, ποια γιάννα , παπαριζου και κακομοιρα.

Παλιές καλές εποχές σάτυρας......

Youtube Video

Youtube Video

Edited by pc_magas, 23 February 2018 - 19:31.

#86544 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 23 February 2018 - 19:53

απλα αγηνω αυτο εδω https://www.youtube.com/watch?v=WU_EIjTvHdQ

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#86545 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 February 2018 - 21:08

Το μόνο τσικι είναι το μπρίκι (όχι αυτό για τον καφέ)

#86546 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 23 February 2018 - 21:22

Το μόνο τσικι είναι το μπρίκι (όχι αυτό για τον καφέ)

Και που να δεις όταν αρωσταίνουν τα μανιτάρια:

Youtube Video

#86547 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 posts

Posted 23 February 2018 - 22:43

Έλα παιδιά, ήρθε εκείνη η περίοδος του χρόνου!

:wet2: ~Eurovision time~  :wet2:

Youtube Video

Μπορώ να πω πως είναι από τα πιο αδιάφορα που έχουμε στείλει!  :dazed:

Χμ...όχι και άσχημο.Γουσταρω που είναι στα ελληνικά

pic.jpg

#86548 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 23 February 2018 - 22:49

Το να ευνοείται η Σουηδία είναι σίγουρο μόνο από το γεγονός που κάθε φορά η εμφάνιση τους είναι σκηνοθετικά αψεγάδιαστη αλλά η Ολλανδία και ειδικά η Αυστραλία να ευνοούνται δεν το βλέπω από πουθενά.Το μεγάλο άκυρο το είχα ρίξει από πρόπερσι που κέρδισε η Ουκρανία μόνο και μόνο λόγω της παρούσας κατάστασης ενώ της Αυστραλίας ήταν κλάσης ανώτερο. Πέρυσι βέβαια ασχολίαστο το συμβάν. Το βλέπαμε με άτομα από πολλά μέρη της ευρώπης όπως κάθε χρόνο και τότε νομίζω ήταν η πρώτη φορά που όλοι ήταν απογοητευμένοι και νευριασμένοι με το αποτέλεσμα.

Η Ιταλία σαφώς η πιο αδικημένη από όλες γιατί κάθε φορά στέλνει τρομερά τραγούδια και κάθε φορά την τρώνε οι διάφορες συγκυρίες. Τελικά νομίζω πως η μισή δουλειά για να κερδίσεις είναι να κάνεις καθαρά σωστό μάρκετινγκ με το πως θα παρουσιαστείς στον κόσμο μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες.

Όλως παραδόξως, όμως, οι επιτροπές ευνοούν τις «δυτικές» open-minded χώρες ή τις χώρες οι οποίες ευνοούνται από μία συγκυρία. Στο παράδειγμα της Ουκρανίας, τόσο οι επιτροπές, όσο και το televoting την ευνοησαν, αλλά η αδικία έγκειται στο ότι δεν ήταν πρώτη σε καμία από τις δύο τελικές βαθμολογίες. Ήταν προφανές ότι οι επιτροπές ήθελαν να κερδίσει η Αυστραλία, γιατί το τραγούδι ήταν όντως ωραίο και εννοείται ότι ο διαγωνισμός θα διεξαγόταν σε μία ισχυρή και gay-driendly χώρα. Όμως δεν τους βγήκε και κέρδισε η Ουκρανία... Αντίστοιχο παράδειγμα είναι και η Ιταλία, που αναφέρεις, η οποία χαντακώνεται από τις επιτροπές, όχι επειδή δεν στέλνει καλά τραγούδια, αλλά γιατί το RAI έχει πει πολλές φορές ότι δεν θέλει/δεν μπορεί να διοργανώσει τον διαγωνισμό... Χαρακτηριστικά το 2016, η Ιταλία ήταν πρώτη με διαφορά στο televoting και οι επιτροπές κυριολεκτικά την χαντάκωσαν στην 6η θέση... (Και μην πει κανείς ότι το Grande Amore δεν ήταν Grande τραγουδάρα, γιατί τον έφαγα xD...) Όμως και η Ιταλία είχε ευνοηθεί από τις επιτροπές, όταν είχε έρθει 1η το 2011, αλλά περιορίστηκε στην 2η στο σύνολο (τότε δεν άξιζε τόσο ψηλά, αλλά θέλαμε να την καλοπιάσουμε επειδή επέστρεψε στον διαγωνισμό μετά από 14 χρόνια... :whistling:). Το πιο κουλό βέβαια είναι ότι το 2011 πρώτο στο televoting και στο σύνολο ήρθε το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν, που ήταν ότι πιο βαρετό γέννησε ο πλανήτης. Κανείς δεν το θυμάται σαν τραγούδι :kakaka:

Όσο για την Ολλανδία, την Σουηδία, την Αυστραλία, κλπ, όπως είπα φιγουράρουν σχεδόν πάντα στην δεκάδα λόγω των επιτροπών κυρίως. Η Αυστραλία πέρυσι με το αδιάφορο τραγούδι της ήταν 24η στις 25 (προτελευταία) στο televoting με μόλις 2 βαθμούς, ενώ στις επιτροπές ήταν 4η... Μιλάμε για τρομακτική απόκλιση... Αντίστοιχα, το 2016 η Πολωνία στις επιτροπές πάτωσε (προτελευταία), ενώ στο televoting βρέθηκε στην 3η θέση...

actually...

το τραγουδι φετος μου αρεσει πολυ....δεν ξερω πως θα τα παει σε διαγωνισμο τραγουδιου...αλλα για τα εδω δεδομενα ειναι μια χαρα...

στα της eurovision τωρα...θα συμφωνησω οτι πλεον ειδικα στο θεμα βαθμολογιας ειναι γεοπολιτικα τα κριτηρια...λες και θα λυσουν τα προβληματα η χωρες με τραγουδια αλλα τεσπα...
παρα πολλες φορες χωρες με εξαιρετικα τραγουδια τους τρωει η μαρμαγκα για ασχετους λογους....για μενα για παραδειγμα το 2015 η polina gagarina(εξαιρετικη φωνη αν δεν την ξερεται ακουστε λιγο...) ειχε εξαιρετικο τραγουδι και τελικα το πηρε ο σουηδος που κατεμε μπορει να ειχε ενα πολυ ωραιο κομματι,γιουροβιζινιακο(sic),αλλα κλεμενο κατα το ημιση απο ενα του david guetta....

οσο για την αυστραλια ηξερα οτι μπηκε επετειακα την πρωτη φορα...τωρα μαλλον συνεχιζει γιατι σπονσοραρει τον θεσμο απο οσο ξερω....

Και η Polina άξιζε το βραβείο τότε... Όμως είχε συμβεί την τότε προηγούμενη χρονιά αυτό με την Κριμαία, οπότε πήγε σπίτι της :P

Γιατί στις τράπεζες πρέπει να δίνουμε κάθε φορά πιστοποιητικά για εισόδημα, τηλέφωνο, διεύθυνση, επαγγελματική κατάσταση, εργοδότες, υπεύθυνες δηλώσεις, κλπ; Σε λίγο ας ζητήσουν εξετάσεις ούρων και αίματος... -.-'

Update: Που λέτε, στην Τράπεζα είχα πάει για να ενεργοποιήσω μία χρεωστική μου κάρτα και η υπάλληλος μού ζήτησε όλα αυτά, λέγοντάς μου "για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας και τον λογαριασμό σας, πρέπει να μας φέρετε αυτά τα δικαιολογητικά"...

Σήμερα που πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας, για να ζητήσω την ενεργοποίηση της εν λόγω κάρτας, με εξυπηρέτησαν μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Μου είπαν κατευθείαν ότι η κάρτα είναι έτοιμη για χρήση και μάλιστα μού απεστάλη ενημερωτικό sms που με πληροφορούσε για την ενεργοποίησή της...

Και ρωτάω: γιατί οι υπάλληλοι των τραπεζών αντί να πουν αυτά τα δύο λόγια, μου ζήτησαν όλη αυτή την χαρτούρα;;; Προφανώς αν υπήρχε πρόβλημα "από τα κεντρικά", θα με ενημέρωναν στο τηλέφωνο ότι πρώτα θα πρέπει να προβώ σε "ενημέρωση του φακέλου που τηρεί η τράπεζα", οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μου ζητήθηκαν όλα αυτα τα δικαιολογητικά στο κατάστημα...

Αχχχχχχ..... Τι να πω; :sleepy:

Edited by Akihito, 23 February 2018 - 22:51.

#86549 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,823 posts

Posted 23 February 2018 - 23:41

Akihito με εντυπωσιάζουν οι γιουροβιοζιονικές σου γνώσεις.  :kakaka:  

rsrGbGx.gif

#86550 pc_magas

pc_magas

• Members