Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 22:30
ανακαλυπτω προ διμηνου το True Swords - Samurai Swords, Full Tang, Real Blades, Movie, Anime, Video Game, & Manga Replicas.
βλεπω πραγματα και θαματα και αποφασιζω ν κανω μια καλη αγορα μετα τα Χριστουγεννα. συγκεκριμενα εβαλα στο ματι το Tensa Zangetsu (Bleach), το Sakabato ( Rurouni Kenshin) και ενα ακομα το οποιο τουλαχιστον εγω δεν το εχω δει σε καποιο ανιμε ( λεγεται Rising Phoenix) αλλα μου αρεσε παρα πολυ.
κατα την διαρκεια δε των Χριστουγεννων με παιρνει ενας φιλος και μου ανακοινωνει οτι με ακομα ενα φιλο εινα ιδιατεθιμενοι να πληρωσουν αυτοι το Tensa Zangetsu ωστε να μου το κανουν δωρο για την γιορτη μου. φανταστειτε λοιπον χαρα εγω.
μπαινω μεσα και με λιγα λογια ( αφου επιοκοινωνησα μαζι τους ) ανακαλυπτω οτι δεν στελνουν πουθενα εκτος ΗΠΑ ( νομιζω και Καναδα). αποφασισμενος να το παρω αυτο το σπαθι, ψαχνω στο ebay. το βρηκα, μιλησα κα ιμε το παλικαρι που το πουλαει αλαλ και αυτος δε νμπορει να στειλει εκτος ΗΠΑ. μου ειπε οτι εκτος απο τα δικα τους τελωνεια οπου γινεται χαμος επειδη φοβουνται βομβιστικες επιθεσεις, υπαρχει σοβαρη περιπτωση να το κρατησουν κα ιστο δικο μας τελωνειο δηλαδη να μην το δω ποτε...
ΥΓ. αξιζει να τα δειτε αυτα τα κομματια....
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:13

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:19
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:31
Έριξα μια γρήγορη ματιά και όντως έχει ωραία πράγματα.Δυστυχώς όπως πάντα εμείς στην Ελλάδα το μπούλο.Πάντως αν στο στείλει κάποιος από Αμερική και το δηλώσει ως δώρο και πει ότι είναι αντίγραφο σπαθιού γιατί να υπάρξει πρόβλημα;Δεν είναι και ακονίσμενο να πεις ότι είναι επικίνδυνο.
αντε να τους πεισεις στο τελωνειο στην αμερικη οτι 172.7cm αντιγραφο σπαθιου δεν ειναι επικινδυνο.
ξερω και εγω ρε Jiraya? δεν εχω και κανενα γνωστο-φιλο-συγγενη εκει στα ξενα ρε γμτ
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:44

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:50
Κοίτα θα πάω εγώ και θα στο έπαιρνα αλλά ξέρω γω μη με πιάσουν και για τρομοκράτη και με κλείσουν σε κανά Guantanamo:hahaha:Και άντε μετά να αποδείξω ότι είμαι αθώος.
εσύ ούτε να το σκέφτεσαι γιατί ακόμη και αν σε αφήσουν να το μεταφέρεις απο αμερική, μπορεί να σε σταματήσουν σε κάποιο αεροδρόμιο της ευρώπης.
άσε που και σαν αποσκευή να ταξιδέψει κάποιος στη διαδρομή σίγουρα θα το κλέψει.
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:51
Είναι και αντίγραφο γμτ, δεν μπορεί να πετσοκόψει εύκολα.Κοίτα θα πάω εγώ και θα στο έπαιρνα αλλά ξέρω γω μη με πιάσουν και για τρομοκράτη και με κλείσουν σε κανά Guantanamo:hahaha:Και άντε μετά να αποδείξω ότι είμαι αθώος.
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:58
Κοίτα θα πάω εγώ και θα στο έπαιρνα αλλά ξέρω γω μη με πιάσουν και για τρομοκράτη και με κλείσουν σε κανά Guantanamo:hahaha:Και άντε μετά να αποδείξω ότι είμαι αθώος.
ειναι και πουριτανοι αυτοι εκει περα, θα σε δουνε ετσι perverted master ... καηκες λεμε
Είναι και αντίγραφο γμτ, δεν μπορεί να πετσοκόψει εύκολα.
οχι δεν μπορει να κοψει. μπορει ομως να σε κανει σουβλακι ( κοντοσουβλι για την ακριβεια)
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 00:14
Άντε απο'δώ ρε.μπορει ομως να σε κανει σουβλακι ( κοντοσουβλι για την ακριβεια)
Πεινασμένος πληθυσμός είμαστε.
Με λίγη καμμένη μπριζόλα είμαι από χθες.
Πάω να δω Μόνστερ να ξεχάσω και μετά ελπίζω να με πιάσει ο ψόφος γιατί αλλιώς δεν θα σηκώνομαι.
Bye-bee.
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 02:15
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 08:41
Screamer FTW. Για το τί είναι ψάξτε στο νετ και θα δείτε τι είναι. Ευχαριστώ πολύ Fingo για την πρόταση.
Και κάτι άλλο ξέρεις κάποιος, κάποιο site που να πουλάει γαλλικά μάνγκα;;;
Πέρα από το amazon.fr
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 09:22
Περι εισαγωγης κατανα αληθινων η μη, στην Ελλαδα.
Εισαγωγη οποιαδηποτε μορφης λεπιδων μεσω ελληνικων ταχυδρομειων, δεν επιτρεπεται. Αρα, για να εισαγετε κατανα απο το εξωτερικο, να ξερετε τα παρακατω:
- Για μη αληθινα κατανα, μην περιμενετε να ξερει ο μεσος τελωνειακος τι ειναι αληθινο και τι δεν ειναι. Οποτε μην αγοραζετε απο εκτος Ευρωπαικης Ενωσης, και να στοχευετε σε site απο χωρες του Sengen που χρησιμοποιουν couriers σαν UPS FedEx κτλ. Καποια τετοια site ειναι τα παρακατω: (δεν εχω ψωνισει αρα δεν ξερω αν ειναι καλες εταιριες)
Master Of Swords
WWW.SWORDS24.EU - Weapons Shop with swords(samurai sword, medieval sword, fantasy sword, vking sword), armour, Martial Arts training accessories etc.
Samurai Swords | Japanese Swords | Katanas | Katana sword
- Αν θελετε να εισαγετε αληθινα κατανα χωρις προβλημα, πρεπει να κανετε καποιο απο τα εξης:
α) Να το αγορασετε απο την χωρα του εξωτερικου οι ιδιοι, και να το φερετε με το αεροπλανο σαν αποσκευη οταν γυρνατε. (Πρεπει να το δηλωσετε στο αεροδρομιο του εξωτερικου στα oversized luggage για να το σκαναρουν και να το ελεγξουν με το μηχανημα, κατι που ειναι απλα τυπικο. Παρτε τηλεφωνο να τσεκαρετε πρωτα γιατι καποιες εταιριες (British Airways) δεν το επιτρεπουν πια)
β) να βγαλετε αδεια εισαγωγης συλλεκτικων οπλων, κατι που ειναι ομως χρονοβορο και μπελαλιδικο. Ασε που θα πληρωνετε τρελους δασμους στα τελωνεια.
γ) να γραφτειτε σε ενα dojo. Αυτοματα εχετε δικαιωμα να εισαγετε ξιφη απο το εξωτερικο οσο κοφτερα και να ειναι. Ετσι τα εισαγετε ως οπλα πολεμικων τεχνων. Θελει παλι καποια γραφειοκρατεια, αλλα πολλα dojo κανουν αυτα την εισαγωγη του σπαθιου σας εκ μερους σας.
Ελπιζω να βοηθησα.
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 09:54
εριξα μια ματια στα sites αλλα εκ πρωτης οψεως ή δεν υπαρχουν, ή ειναι πανακριβα ( ααααχ τα καλα της Ευρωπης ειναι αυτα)
τωρα, θα δω αν μπορω να το κανονισω αλλιως , οπως προτεινες παραπανω
και παλι ευχαριστω
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 10:04
http://tsagirlz.blogspot.com/2008/01/blog-post_11.html:congrats:
already posted: P
i read this blog as well.