Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 20 January 2008 - 02:36
When the site Oink was raided and shut down last month, the Pirate Bay promised to resurrect it and a number of new competitors have sprung up since.
Eξωτερικο εχουν εμφανιστει αρκετες φορες μηνυματα στα pc χρηστων οπου τους προειδοποιει οτι αμα δε σταματησουν να κατεβαζουν παρανομα copyrighted πραματα θα τους μηνυσουν. Τα μηνυματα ερχονται μεσο του ISP τους που συνεργαζεται με τη ταδε εταιρια ( δυσκολα τους λενε οχι γιατι δε θελουν να τους παρει η μπαλα.) Αυτο το εχω επιβεβαιωσει και απο το αδελφο μου που τα τελευταια χρονια ειναι δανια και γνωριζει και προσωπικα ατομα που τους εχει συμβει. Τα καλα νεα μεχρι να ερθει και αν στην ελλαδα εχουμε, και καλα τωρα ο OTE μη κανει τιποτα, εδω μας βαραγε προστιμα κοτζαμ ΕΕ γιατι προσφερε ακομα pstn ενω και η γουατεμαλα ειχε adsl ( λεμε) και δε του καιγοταν καρφι. Επισης συμφωνα με τους ελληνικους νομους ειμαστε καλυμενοι μερικως, τωρα πληροφοριες για αυτο δεν εχω αμα εχουμε κανα νομικο εδω μεσα, ας ριξει καμια ματια αν εχει ορεξη. Αυτα.
Posted 20 January 2008 - 08:22
Rapidshare technician Steven Gircham has commented on this issue - “There are rumors concerning attacks made on the Rapidshare.com servers. There are also rumors that Rapidshare has been shut down by a court order. These rumors are false. We would like to apologize to our users and inform them that no data has been lost. There have been some hardware issues as a result of high bandwidth and server overload. We are doing our very best to resolve the hardware issues, and users should expect uptime by midnight tonight (GMT)”
δλδ, η εταιρια τη θα ελεγε? πριν σιγουρευτουν τα πραματα? "3ερετε.. το διαλάμε", τεχνικους λόγους θα επικαλεστεί etc, etc. το καλο ειναι οτι πλεον δν υπάρχει πρόβλημα γιατι λειτουργεί 3ανα.
Έπρεπε να χαν βάλει ένα warning omg το μίσο ίντερνετ είναι ανεβασμένο στο rs!!!!
true, το μισο ιντερνετ ειναι εκει ανεβασμενο, μετα 8α 3επεταγόταν 666 παρόμοια, κ αντε βρες αυτο που θέλεις. τεσπα τελος καλο ολα καλα
καλημέρες
Posted 20 January 2008 - 11:24
Καλά που δεν αυτοκτόνησα στ'αλήθεια
Posted 20 January 2008 - 12:12
Agreed with zol...
Καλά που δεν αυτοκτόνησα στ'αλήθεια
lol, κι εγώ ειχα συμφωνήσει μαζί σου, ειναι ευκαιρία λοιπον να μπούμε σε εναν ατέρμονα βροχο, που θα συμφωνεί ο ενας με τον αλλον
btw, ποιος ειναι ο καλυτερος μεχρι τωρα wanna-be oink? εχει κανεις invite για what.cd? κai/ή waffles?
Posted 20 January 2008 - 12:59
-------------------------------------------------------------------------
Χθες πήγαμε σε στούντιο 4 άτομα που ποτέ δεν είχαμε ξαναπαίξει μαζί.
Πλάκα είχε.
2 ώρες κάτσαμε, ολόκληρο μόνο το Freezing Moon καταφέραμε να βγάλουμε.
Όχι ότι προσπαθήσαμε να βγάλουμε άλλα αλλά τέσπα.
Στο τέλος όταν λέγαμε να φύγουμε, ενώ οι υπόλοιποι είχαν αποσυνδέσει τα όργανα απ'τους ενισχυτές/είχαν αφήσει τις μπαγκέτες, εγώ λόγω 2ωρης καφρίλας δεν μπορούσα να μιλήσω και τους μιλούσα απ'το μικρόφωνο.
Ντάξ έφαγα λίγο μέλι σήμερα είμαι μια χαρά.
Τι άλλα;
Posted 20 January 2008 - 15:34
- ο ταχυδρόμος ο γκαβός, ο πυροβολημένος -
λοιπόν ακολουθεί ο πόνος μου ή μάλλον την οδύσσεια μου
Μετά τον πρώτο μήνα λοιπόν που είχαμε την χαρά να μας εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος ταχυδρόμος,και που τρέχαμε όλοι στην γειτονιά ο ένας στο σπίτι του άλλου και ψάχναμε τα γράμματα μας.Εκεί πάνω λοιπόν πήγε η μητέρα μου στα στα ΕΛΤΑ και διαμαρτυρήθηκε. Μετά από κάποιες μέρες ξαναπήγε και έλαβε απάντηση από τον προϊστάμενο ότι τα νούμερα 7,8,9 και 10 δεν ήταν ευδιάκριτα για αυτό και γινόταν το όλο πρόβλημα.
Αναμπουρμπουλιάζω εγώ στο άκουσμα των νέων και αναλαμβάνω δράση και βγάζω το παλιό γαλάζιο επτάρι από τον τοίχο και το αντικαθιστώ με ένα ωραιότατο χρυσαφί επτάρι. Αφήστε που έβαλα και πάνω στο γραμματοκιβώτιο ένα τεράστιο μαύρο 7 που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.Όσο για το γραμματοκιβώτιο είναι ακριβώς πάνω στην είσοδο της αυλής, δηλαδή φαίνεται.δεν είναι κρυμμένο πίσω από κανά θάμνο. Το γελίο τώρα είναι ότι έτσι όπως το στόλισα το έρμο με τον αριθμό τις Τρίτες που έχει λαϊκή στον ακριβώς επόμενο δρόμο, περνάει κόσμος από εδώ και πολλοί μένουνε και κοιτάνε το γραμματοκιβώτιο με απορία. Μόνο ο ταχυδρόμος δεν λέει να νοήσει και να ξεστραβωθεί και να μοιράσει σωστά τα γράμματα
Το τελευταίο κρούσμα τώρα, την Παρσκευή γύρισε ο γείτονας μου από το εξωτερικό και βρήκε στο γραμματοκιβώτιο του ένα καταστικό που εμείς περιμέναμε από την εφορία και μια ειδοποίηση συστημένου για μένα. Εννοείτε πως ο άνθρωπος μας τα έδωσε. Επί τόπου λοιπόν πήγα και εγώ στο ταχυδρομείο, παρέλαβα το συστημένο και διαμαρτυρήθηκα κιόλας για άλλη μια φορά. Ο προϊστάμενος λοιπόν με ύφος ξινισμένου χυμού πέταξε την γνωστή πλέον ατάκα ''τα νούμερα 7,8,9 και 10 δεν ήταν ευδιάκριτα και για αυτό δημιουργείται το όλο πρόβλημα,είναι δικιά σας η ευθύνη να κάνετε τους αριθμούς πιο ευδιάκριτους και να τακτοποιήσετε το όλο ζήτημα''. Εκεί πάνω λοιπόν πέρνω και εγώ το ύφος τι μου λες ρε βουτιά ψωμιού σε λάδι από τοματοσαλάτα Και βγάζω την ψηφιακή μου και του δείχνω μια φωτό με την είσοδο του σπιτιού μου, και του λέω ''Πόσο πιο ευδιάκριτο ποια να το κάνω το 7?!". Ο προϊστάμενος με κοιτάει με ξανακοιτάει, έχει γίνει σαν λεμόνι και τελικά απαντάει ''το πρόβλημα με το νούμερο μπορεί να το διορθώσατε σήμερα''. Συγκρατούμε εγώ και δεν κατεβάζω καντήλια, απλά του έδειξα ότι η φωτογραφία είχε τραβηχτεί πριν ένα μήνα. Ο προϊστάμενος άσπρος μου λέει ''μα δεν είναι άδικο να ζητάτε να απολύσουμε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη αυτή την δουλειά''. Εγώ τι να πω η γυναίκα εκεί πάνω ο.Ο Τέλος πάντων ξεκαθάρισα ότι το μόνο που ήθελα ήταν να μοιράζονται σωστά τα γράμματα και ότι δεν είμαι και καμιά σκυλού για να ζητήσω απολύσεις και τα σχετικά.
Σήμερα λοιπόν Κυριακή μεσημεράκι ξαφνικά βλέπω τον γνωστό επίμαχο ταχυδρόμο να βάζει ένα πλήθος γραμμάτων μέσα στο γραμματοκιβώτιο μου, βγαίνω έξω λοιπόν επιφυλακτικά και τον ρωτάω τι στο καλό έκανε και μάλιστα Κυριακάτικα. Απάντηση ''δεν πρόλαβα να μοιράσω όλα τα γράμματα την Παρασκευή και τα μοιράζω σήμερα που έχω χρόνο''. Ανοίγω λοιπόν και εγώ μπροστά του το γραμματοκιβώτιο και βγάζω από μέσα το πλήθος των γραμμάτων τα κοιτάω και του λέω ευγενικά ''Αυτό το ειδοποιητήριο για συστημένο λέει 16/1 επάνω, 16 είχαμε την Τετάρτη και εσύ μου το φέρνεις σήμερα που έχουμε 20''. Αυτός με κοιτάει με το βλέμμα τις κατσίκας και συνεχίζω εγώ ''Και αυτά τα γράμματα που είναι για τους αριθμούς 8,9 και 10 γιατί τα έριξες όλα στο δικό μου γραμματοκιβώτιο?!''. Εκείνος ''μα οι άλλοι αριθμοί δεν είναι ευδιάκριτοι''. Εγώ έχω αρχίσει να περνώ ανάποδες και του δείχνω το απέναντι σπίτι ''βλέπεις εκείνο το σπίτι το σωμόν, στην πόρτα του πάνω έχει ένα ωραιότατο 8 το οποίο σίγουρα είναι ευδιάκριτο.Εκτός και αν είσαι γκαβός,Και τέλος πάντον αν έχεις πρόβλημα όρασης να πας στον οφθαλμίατρο''. Απάντηση ''να υποθέσω ότι εσείς είσαστε που πήγατε και διαμαρτυρηθήκατε στον θείο μου''.
Ένταξη μετά από αυτή του την απάντηση κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν άξιζε τον κόπο να προσπαθώ να συνεννοηθώ με ένα ραδίκι
Πάντως εγώ αύριο που θα πάω να παραλάβω το συστημένο θα πω δυο λογάκια στον θείο τον προϊστάμενο
Posted 20 January 2008 - 15:47
ειναι να μην σου τυχει
λυπαμαι, αλλα δεν βλεπω να στρωνει η κατασταση με το γκαζον που εχετε για ταχυδρομο
ο δικος μας ευτυχως ειναι τζιμανι
ποπο πικρα...
Posted 20 January 2008 - 17:21

Posted 20 January 2008 - 18:26
- ο ταχυδρόμος ο γκαβός, ο πυροβολημένος -
Κι εμείς στο σπίτι έχουμε έναν πυροβολημένο ταχυδρόμο... Και γι αυτό τον λόγο έχω βάλει όλα τα πακέτα να μου έρχονται από εδώ και στο εξής στο γραφείο και όχι στο σπίτι. Ευτυχώς έχω την συγκεκριμένη εναλλακτική.
Είχαμε μία κοπέλα ταχυδρόμο, και ήμουνα μια χαρά. Αλλάζει ο ταχυδρόμος και τα πακέτα από Amazon τα μικρά τα άφηνε έξω από την πόρτα, ενώ όσο ήτανε η κοπέλα ταχυδρόμος μου έφερνε πάντα χαρτάκι κι ας ήταν μικρό το πακέτο. Τον βρίσκουμε και του το λέμε. Ξέρεις, το αφήνεις έξω από την εξώπορτα, αν περάσει κανείς και το κλέψει, ποιός θα το πληρώσει κλπ.
Το επόμενο χαρτάκι μου ήρθε 5 Ιανουαρίου, και η ημερομηνία έγραφε 13 Δεκεμβρίου!!! Εγώ είχα πάει μέσα στα Χριστούγεννα και είχα πάρει το συγκεκριμένο πακέτο...
Από εκεί και πέρα, μου τα φέρνουν στο γραφείο. Τουλάχιστον εκεί έχω δύο ταχυδρόμους (ναι τα τυχερά του να βρίσκεται το γραφείο στα όρια δύο δήμων, μεταξύ Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας), και είναι και οι δύο πολύ καλοί και εξυπηρετικοί.
Posted 20 January 2008 - 19:02
ο δικός μας ταχυδρόμος σταμάτησε να κάνει αυτό το λάθος αλλά πουλάει προϊόντα Amway, αν ήταν serial killer Θα μου φαινόταν λιγότερο τρομακτικός.
Ωστόσο επειδή μας έχει γνωρίσει μας φέρνει στο σπίτι όλα τα συστημένα χωρίς να αφήνει ειδοποίηση και χωρίς να χρειάζεται να τρέχω στο ταχυδρομείο.
Posted 20 January 2008 - 19:56
Απάντηση ''να υποθέσω ότι εσείς είσαστε που πήγατε και διαμαρτυρηθήκατε στον θείο μου''.
Ελληνικό δημόσιο
Posted 20 January 2008 - 20:22
κατεβασε απο δω το vlcHelp please:terror2: Κατέβασα το ichi the killer και τους υπότιτλους και δεν παίζουν. Δεν βάζω συνήθως υπότιτλους οπότε δεν ξέρω τι να κάνω για να παίξουν.
VLC media player for Windows
ανοιγεις με αυτο την ταινια και "πετας" τους υποτιτλους πανω.
τωρα αν δεν ειναι συγχρονισμενοι σωστα,ο θεος και η ψυχη τους.
Posted 20 January 2008 - 21:46
Miike pwnz em all.and also you could write a reviw about it instead of the exam ;p