Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86431 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 01 February 2018 - 07:41

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΝΕΤΣΑΝ!  :ballumad:

Αλλά εκείνη την ώρα ξύπνησαν αναμνήσεις από την 1η φορά που πήγα Κύπρο και έκπληκτος διαπίστωσα την συγκεκριμένη έλλειψη.

Στην Κύπρο που έχουν Taco Bell ffs δεν μπορούν να φέρουν μερέντα.

ΚΑ ΤΑ ΓΓΕ ΛΩ!  :chigau:

rsrGbGx.gif

#86432 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 01 February 2018 - 13:36

Κι εδώ έχουμε TGI Fridays αλλά ποιός νοιάζεται.

#86433 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 01 February 2018 - 21:19

Μπακ φρομ Cyprus, το μεροκάματο να βγαίνει. :dazed:

Δηλώνω δημόσια πως δεν θα βρείτε Μερέντα στο νησί, μόνο νουτέλα!  :wet2:

Ούτε το σχεδον 24/7 ανοικτό Αλφα Μέγα δεν είχε; Παρεπιπτόντως σε ποια πόλη Δούλευες, ένα καλοκαίρι ήμουν προγραμματιστής σε μια εταιρεία στην Λεμεσό.

Γάμησε αυτό. Pun intended.

Ρε παιδιά να πω τον πόνο μου; Αυτό το πισι μάγκα είναι δω 7 χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν είναι τρολλ. Η μονη εξήγηση είναι οτι ο παπάς τον βάφτισε με τσίπουρο. Μάλλον έτσι εξηγούνται οι πιγκουίνοι.

@pc magas αγνόησε με παληκάρι μου. Κατά βάθος γουστάρω να με αφήνουν μαλάκα. Απλά είμαι τσουντερος και εχω κάψει και φλάντζες απο το διάβασμα.

Γιατί πράγματι σκεύτομαι να την βάλω στο εικονοστάσι μου. Και οι πιγκουίνοι είναι επειδή χρησιμοποιώ Linux αποκλειστικά.

Edited by pc_magas, 01 February 2018 - 21:22.

#86434 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 01 February 2018 - 21:57

Δύο μέρες στην Cyta, έκανα ένα mini τουρνέ! Ε δεν πήγα σε όλα τα super market ΑΛΛΑ στο μικρό συνοικιακό δεν είχε.

rsrGbGx.gif

#86435 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 February 2018 - 23:03

Αλλά εκείνη την ώρα ξύπνησαν αναμνήσεις από την 1η φορά που πήγα Κύπρο και έκπληκτος διαπίστωσα την συγκεκριμένη έλλειψη.

Επίσης που αλλού εκτός από Ελλάδα θα σου φέρουν τσάμπα νερό άμα πας να πιεις καφέ ή τσάμπα πατατάκια, ξυρούς καρπούς ή αγγουράκια και καροτάκια αν πάρεις μπύρα ή κοκτέιλ. Και κανα γλυκό σε ταβέρνα

#86436 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 02 February 2018 - 00:20

Στην Τουρκια ξερω οτι μαζι με τον καφε δινουν και λουκουμακι... :P

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#86437 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 02 February 2018 - 00:45

Ούτε το σχεδον 24/7 ανοικτό Αλφα Μέγα δεν είχε; Παρεπιπτόντως σε ποια πόλη Δούλευες, ένα καλοκαίρι ήμουν προγραμματιστής σε μια εταιρεία στην Λεμεσό.

Γιατί πράγματι σκεύτομαι να την βάλω στο εικονοστάσι μου. Και οι πιγκουίνοι είναι επειδή χρησιμοποιώ Linux αποκλειστικά.

Εγω θα βαλω εσενα στο εικονοστάσι μου γιατι εισαι θεούλης.

Για τους υπολοιπους, γκουγκλάρετε a knight of the seven kingdoms.

Μπορει να το γνωριζετε ηδη, αλλά εγώ σημερα το ειδα και ειπα να το μοιραστώ.

stasou%2520mygdala.jpg

#86438 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 02 February 2018 - 01:57

Το πηρα και το διαβασα αμεσα με το που κυκλοφορησε ... Μεχ.. Εχει κανει και  καλυτερες δουλειες...Σαν side story ηταν αρκετα ευχαριστο παντως...

Αν σου αρεσει η δουλεια του γενικα θα σου προτεινα να διαβασεις το "Τα ταξιδια του Ταφ" το οποιο ειναι ενα εξαιρετικο βιβλιο του τελειως ασχετο σε σχεση με το ASoIaF... 

Αραγε ποσο ακομα θα αντεξουμε να περιμενουμε το 6ο βιβλιο... :bahhh:

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#86439 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 posts

Posted 02 February 2018 - 04:42

https://imgur.com/a/Lx3QI

09pntFA.png?1

#86440 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 02 February 2018 - 07:51

Meanwhile...

Man Allegedly Assaults Roommate With Link's Master Sword

22-year-old Jeremy Tazruk was arrested in Anchorage, Alaska on Friday for allegedly stabbing a victim identified as "T.P." The reported incident allegedly involved a The Legend of Zelda replica sword and led to a campus-wide alert at the University of Alaska - Anchorage. According to charging documents, T.P was assaulting a female roommate, and he punched a bystander who tried to intervene. The documents state that T.P. punched Tazruk's fiance while she was holding her infant child. Tazruk then allegedly removed the replica sword from a nearby wall and used it to hit T.P. The edges of the blade were reportedly dull, but its tip was sharp. As the fight among the roommates continued, Tazruk allegedly picked up a kitchen knife and struck T.P. when he confronted Tazruk again.

rsrGbGx.gif

#86441 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 February 2018 - 20:11

πιο μακάβριο θα ταν να άφηνε το θύμα και μια καρδιά....

#86442 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 02 February 2018 - 21:25

Μα τουλάχιστον Κύπρο θα μπορούσε κάποιος να κάνει εισαγωγή που είναι δίπλα! Εδώ είχε 7days, δεν μπορούν να φέρουν μερεντα!

Τα 7days τα παράγει η Chipita και τα Taco Bell είναι αλυσίδα εστιατορίων. Και οι δύο είναι πολυεθνικές εταιρίες. Ο Παυλίδης απλά αποτελεί μέρος της Mondelez International και η μερέντα αποτελεί τοπικό προϊόν για λόγους γοήτρου... :P

Μόνο η ΙΟΝ έχει παραμείνει πραγματικά ελληνική σοκολάτα, νομίζω.

#86443 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 February 2018 - 23:26

@Hazuki

Όταν μασαμπούκωνες τα σουβλάκια, τις σεφταλιές και τα χαλούμια ούτε μια καταγγελία. Για να μην αναφέρω ότι τόσα χρόνια ΜΙΑ φορά δεν έχεις αγοράσει μερέντα!

J' ACCUSE!

xbJ3b2w.jpeg

#86444 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 03 February 2018 - 23:31

Ήταν το πάθος μου στο ΤΕΙ, καλά ψέμματα η ντέρμπι ήταν αλλά έκανα κανά διάλειμμα με μερέντα.

rsrGbGx.gif

#86445 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 February 2018 - 00:00

Α καλά, μιλάμε για την Ιουρασική περίοδο δηλαδή...

xbJ3b2w.jpeg