Αμα ειναι ετσι και εγω επαγγελματιας unboxer ειμαι .. Ξερετε ποσες συσκευασιες απο σοκοφρετες , κρουασαν κτλ εχω ανοιξει ???
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aeron: 22 Δεκέμβριος 2017 - 13:34
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 11:08
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aeron: 22 Δεκέμβριος 2017 - 13:34

When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 11:32
Κι ο τρίτος το κάνει χρόνια τώρα, έχει το techblog και κάνει videos κυρίως για να σπρώξει το site.
Ε τώρα για τον παρτάκια τι να πούμε, στην αρχή αντέγραφε κείμενα, μετά το γύρισε σε comedy-standup whatever, μετά σε comedy youtuber και μετά σε youtube οτιναναι.
Κάνει unboxing και τώρα έχει ξεκινήσει μια σειρά με info-χιουμοριστικά. Όπου φυσάει μέσα είναι. ![]()
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 12:03
Υπήρχε και το κατάλληλο παιχνίδι
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 13:14
Λίγα για το Στέφανο. Από τους καλύτερους που εμφανίστηκαν πρόσφατα στην τηλεόραση. Εννοείται η εκπομπή κόπηκε.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 15:01
Ποιός είναι ο Στέφανος? Αν είναι ο τρίτος, δεν είπαμε κάτι κακό απλά ότι δεν τον ξέρουμε, μην βαράς κύριος! Εγώ κυρίως την αηδία μου για τον Μίκυ ήθελα να εκφράσω ![]()
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 15:09
Ο Στεφανος ουτε και γω ξερω ποιος ειναι .. Ο τριτος απο τη διαφημιση ειναι αυτος που ειπε πιο πανω ο Hazuki.
Γιατι τοσο μισος ομως για τον Mikeius? Εγω τον βρισκω σχετικα ευχαριστο. Δεν ειναι και τοσο αστειος και δν εχει τοσο χιουμορ οσο αλλοι αλλα γενικα δεν μου ειναι τοσο αντιπαθης οσο λετε. Why is that??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aeron: 22 Δεκέμβριος 2017 - 15:10

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 15:23
Ξεκίνησε κατακλέβοντας τους πάντες. Από τον Doug Stanhope (λέξη προς λέξη, τρε τραζικ) μέχρι τον Maddox. Συνέχισε βγάζοντας απίστευτη σκατίλα μισογυνισμού και αν θυμάμαι καλά είχε κάνει και ένα βιντεάκι φουλ ισλαμοφοβικό. Μου τη δίνει αυτό το ύφος "τα ξέρω όλα και είμαι σούπερ αστείο τρολ" ενώ δεν ξέρει την τύφλα του και ούτε αστείος είναι. Παλιότερα που ασχολούμουν είχα πιο solid επιχειρήματα γιατί θυμόμουν και ακριβώς τί είχε πει/γράψει. Τα τελευταία χρόνια δεν αντέχω ούτε τη φάτσα του να δω οπότε έχω ξεχάσει ακριβή λόγια, μου έχει μείνει μόνο η αηδία.
Σόρυ αν αρέσει σε κάποιον, ο καθένας σχηματίζει άποψη με βάση τα δικά του βιώματα - ιδεολογία. Εγώ απλά δεν τον αντέχω.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 15:46
Για το οτι εκλεβε κειμενα του Maddox ειχε βουηξει ο τοπος απο πριν γινει youtuber ο Mikeius αλλα δεν ειναι το περιεχομενο που τον εκανε να εχει απηχηση αλλα ο τροπος που το παρουσιαζει.. Αλλωστε το κοινο του ειναι γενικα μικρο σε ηλικια και δεν παιζει και να καταλαβαινει τα μισα απο οσα λεει , απλα τους αρεσει που βριζει..Διαφορετικα δεν νομιζω να ειχε τοση περαση ..
Μισογυνη και σωβινιστη τον λες σιγουρα και οντως αστειος δεν ειναι . Μπορει και να μην ειναι στην καθημερινοτητα του ετσι βεβαια και να το κανει για τη δημοσιοτητα (ακομα χειροτερα τοτε) αλλα πανω στο κωμικο κομματι ο τι και να πει δεν μπορεις να του το χρεωσεις γιατι τοτε θα πρεπει να βαλεις ορια στο χιουμορ. Το ιδιο και για τη Θρησκεια και αν και δεν θυαμαμαι Ισλαμοφοβικο βιντεο ,
δηλωνει αθεος και κραζει γενικοτερα ...
Για μενα ευχαριστα ηταν τα χιουμοριστικα του βιντεο που ασχολουνται με την καθημερινοτητα (πωλητριες, ταξιτζηδες, φιλαθλους, φιλοζωους κτλ) καθως και τα θαψε το σεναριο αν και εκει ο Μαλιατσης δινει ρεστα οποτε ο Mikeius δεν με πολυνοιαζει..
Προφανως και δεν μπορεις να προσβαλεις κανεναν γιατι ετσι σου την εδωσε αλλα οταν δηλωνεις κωμικος τοτε πιστευω πως πρεπει να εχεις καποια ελαφρυντικα αφου οτι λες εχει χιουμοριστικο υφος...

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 15:58
Για μένα είναισαφές ότι κάθε κωμικός αλλά και κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Από κει και πέρα όμως κρίνεται για αυτά που λέει. Άμα λέει μαλακίες θα του πεις ότι λέει μαλακίες (πάρντον μάι φρεντς). Ελαφρυντικά έχεις στο πλαίσιο της ελευθερίας του λόγου για να μην μπορεί ο καθένας να σε περιορίσει σε αυτά που θες να πεις. Δεν θα του δώσω ελαφρυντικά όμως όταν λέει μπούρδες επειδή είναι κωμικός. Ας μην έλεγε μπούρδες.
Btw προσπαθώ να γράψω και με αποσυντονίζει φουλ η σιγκ σου. Μιλάμε κάθομαι και τη χαζεύω και δεν μπορώ να ξεκολλήσω!
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 16:10
Εγώ πάλι θα πω κάτι που μάλλον δεν θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι...
Πραγματικά δεν ξέρω τι τους βρίσκουν όλοι. Εκτός από 1-2 βιντεάκια του που είχαν πλάκα τα άλλα με άφησαν αδιάφορη.
Τώρα σχετικά με τον χαρακτήρα που βγάζει στα βιντεο που κάνει, νομίζω ότι έχει πει ότι είναι ρόλος. Τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό θα σας γελάσω. Χωρις να τον ξέρω νομίζω ότι πάνω κάτω έτσι πρέπει να είναι και στην ζωή του. Η μόνη φορά που με νευρίασε ήταν όταν κατέβασε ένα θάψε επειδή είπε ότι τον απείλησαν κάποιοι οτι θα του κάνουν μηνύσεις επειδή έβρισε τα θεία. Μου φάνηκε πολύ στημένο και ότι απλά ήθελε να βρει ευκαιρία για να το παίξει θιγμένος. Επίσης έχει και το στυλάκι του ξερόλα και δεν φαίνεται να θέλει να ακούσει απόψεις διαφορετικές από τις δικές του.
Τώρα, όσο βγάζει υλικό που να μου αρέσει θα τον παρακολουθώ και ας μην συμφωνώ κάποιες φορές μαζί του.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 16:34
Sora wa kawaiiiii

Παρε αλλη μια ! Κρατιεμαι τοσο πολυ αλλα μαλλον θα το ξαναδω για 3η φορα
![]()
Προφανως και οταν εκφραζεις δημοσια τη γνωμη σου θα κριθεις για αυτη και προφανως θα σε κραξουν οταν λες βλακειες. Απλα καποια θεματακια που πιανει μου αρεσουν και γ αυτο τον παρακολουθω.. Εννοειται πως δεν θα παω για αυτογραφα κ να κανω τατου τη μουρη του στο στερνο μου αλλα οπως ειπε και η SSG απο πανω μου, οσο βγαζει αυτα τα 1-2 καλα που μου αρεσουν θα συνεχισω να τον παρακολουθω.
Δεν προσπαθω να σε πεισω να σου αρεσει ουτε και τον δικαιολογω για τις οποιες βλακειες εχει πει στο βωμο της δημοσιοτητας και λογω επαρσης , απλα μου εκανε εντυπωση η αηδια που εξεφρασες γιατι νομιζα οτι γενικα ακομα και αν δεν συμφωνει μαζι του ο κοσμος τον ψιλοσυμπαθει γενικα (500 χιλιαδες views το καθε επεισοδιο δεν ειναι και λιγα για Ελλαδα)

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 17:03
Εννοείται ότι τον συμπαθεί πολύς κόσμος. Για αυτό άλλωστε τον έβαλε και ο Γερμανός σε διαφήμιση. Εγώ είμαι μισάνθρωπος ![]()
Αλλά οκ άντε για να μην τρομάζω τον κόσμο να παραδεχτώ ότι έχω κλαψει από τα γέλια με βιντεάκια Κοντοπίδη (εκείνα που διάβαζε ιντερνετικά πεσίματα και αυτά με τις μανούλες και τους έφηβους).
PS Έχεις δει κάτι γάτες που τους κουνάς μια μπάλα και πάει το κεφάλι τους πέρα δώθε? Έτσι είμαι με τη σιγκ σου! Καταραμένη με μάγεψες!
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 17:06
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 17:15
Μουαχαχα καπως ετσι σε φανταζομαι

Ο Κοντοπιδης ειναι ενας μικρος θεος! Εχω κλαψει ειλικρινα και γω απο τα γελια με τα αντρας μονος ψαχνει (και οχι μονο).. ![]()

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2017 - 17:33
Ο Στέφανος είναι ο τύπος στο βίντεο που ανέβασε στην αρχή ο Hazuki. Είχα διαβάσει ότι αυτός πριν γίνει κωμικός ήταν αρθογράφος και κάτι σαν περίεργη γραφική φιγούρα που κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας. Εγώ τον γνώρισα μέσα από τη συμμετοχή του στο Οτινάναι στο ΣΚΑΙ στο οποίο είχε έναν αρκετά υποπροβεβλημένο ρόλο. Η συγκεκριμένη εκπομπή όσο κακή κι αν είναι σε μεγάλο μέρος της πιστεύω ότι κατάφερε να κάνει αρκετά πιο αγνή σάτιρα από οποιαδήποτε άλλη ελληνική σατηρική εκπομπή γιατί δεν έβγαζαν το ψωνίστικο ύφος των περισσοτέρων κωμικών ούτε περνούσαν τα συνηθισμένα και καλά συγκινητικά κοινωνικά μυνήματα τύπου Ράδιο Αρβύλα που κατέληγαν κατά κύριο λόγο σε αμηχανία. Ο Στέφανος μου άρεσε γιατί μέσα σε όλο τον αηδιαστικό τρόπο με τον οποίο εκτίθεται και κορροϊδεύει πράγματα σε σημείο που χάνουν κάθε υποτιθέμενη σχέση τους με την πραγματικότητα κάνει σάτιρα και στην ίδια τη σάτιρα. Και σε αντίθεση με τους περισσότερους κωμικούς τύπου Mikeus, Κοντοπίδη, Μαλλιάτση και λοιπούς σιχαμένους που ξεκίνησαν να το παίζουν ξερόλες και ειρωνικοί και κατέληξαν να γίνουν συνηθισμένοι celebrities που πουλάνε lifestyle, απλώς σε διαφορετικό κοινό από το καθιερωμένο της τηλεόρασης, ο Στέφανος μένει ακριβώς στο ρόλο αυτής της εντελώς γραφικής φιγούρας, δεν προσπαθεί να πουλήσει τίποτα παραπάνω, ούτε να χτίσει ένα όνομα γύρω από τον εαυτό του και να επεκταθεί σε πράγματα πέρα από την κομμωδία. Αυτά όσο τον γνωρίζω στη συγκεκριμένη φάση τουλάχιστον.
Ο Mikeus έχει ενδιαφέρον μόνο και μόνο σε περίπτωση που αναλάβει να αναλύσει κάποιο ενδιαφέρον θέμα, αρκεί να μην παίρνει κανείς απόλυτα τοις μετρητοίς κάθε "επιστημονική απόδειξη" που παραθέτει. Σαν άτομο φαίνεται να είναι απλώς ένα ψώνιο που δε θέλει να φανούν οι αδυναμίες του και κρύβεται πίσω από την εικόνα του "σκληρού ορθολογιστή" που φυσικά αποτυγχάνει να διατηρήσει.
Μαλλιάτση έχω αντέξει να δω ελάχιστα (ευτυχώς) και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι το αστείο ή ωραίο βρίσκει κανείς σε αυτό τον άνθρωπο. Το μόνο που θυμάμαι είναι που είχε πάει στον Κωστόπουλο και είπε σοβαρά ότι ασχολείται με την ποίηση και ότι δεν είναι σαν τους περισσότερους δήθεν ποιητές. Δε ξέρω αν υπήρχε περίπτωση να ειρωνεύεται, αλλά οκ αν μας βγήκε και αυτός ποιητής τότε οι υπόλοιποι να αλλάξουμε ασχολία.
Ο Κοντοπίδης μου φαίνεται αηδιαστικός γενικά και ειδικά όσο πιο διάσημος γίνεται όλο περισσότερο απομακρύνεται από το ομπσκιουριτέ που του έδινε κάποιο ενδεχόμενο ενδιαφέρον όταν ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο με το μέσο Έλληνα κωμικό που οικοδομεί όλο και περισσότερο τα στερεότυπα και το lifestyle που δήθεν προσπαθεί να αποδομήσει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 22 Δεκέμβριος 2017 - 17:33