Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8581 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:31

Eri μην τα ακούσεις εσύ βραδιάτικα... ύπνο σβέλτα να σιάξεις επιδερμίδα, πριγκίπισσα του Βορρά, αρχόντισσα του Πόντου...

#8582 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:32

υστερα απο τοσα π διαβασα παω να δω το saw iv...

#8583 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:32

Eri μην τα ακούσεις εσύ βραδιάτικα... ύπνο σβέλτα να σιάξεις επιδερμίδα, πριγκίπισσα του Βορρά, αρχόντισσα του Πόντου...

πωπω ρε λιζα.μα ποια εισαι και σε "στολιζουν" ετσι.
τοσα κοσμιτικα επιθετα.
πωπω.
σαν επιταφιος εγινες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8584 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:36

υστερα απο τοσα π διαβασα παω να δω το saw iv...

Μαζοχιστής....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8585 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:38

Έτσι έτσι μετά απο αυτό μπορώ να πάω για ύπνο.
(ξέχασες να με πεις αστέρι του Βορρά)

πωπω ρε λιζα.μα ποια εισαι και σε "στολιζουν" ετσι.
τοσα κοσμιτικα επιθετα.
πωπω.
σαν επιταφιος εγινες.

σιγά μην έγινα και μαυσωλείο
ο Θείος ξέρει ότι είμαι μια Πριγκίπισσα του Πόντου
δεν είναι τυχαίος.

#8586 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:45

Έτσι έτσι μετά απο αυτό μπορώ να πάω για ύπνο.
(ξέχασες να με πεις αστέρι του Βορρά)

σιγά μην έγινα και μαυσωλείο
ο Θείος ξέρει ότι είμαι μια Πριγκίπισσα του Πόντου
δεν είναι τυχαίος.

Ποντιακο ανεκδοτο ειναι αυτο?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8587 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:48

AAAAAAAXXXXXX
ΑΑΑΑΧΧΧΧ
ΑΑΧΧ
Αχ
:(

Btw, Λίσα είσαι Βασίλισσα!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#8588 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:50

Posted Image

Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Πάω για ύπνο. :deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#8589 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 03:51

και μετά τον πόνο και τον σπαραγμό του φίλου Θανάση...
και τις φώτο του Κέννυ...

τίτλοι τέλους

#8590 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 14:36

Καλά περάσαμε μία εβδομάδα χωρίς την Μαύρη Τρύπα. Ηρεμήσαμε κάπως, έτσι δεν είναι ?

Παρακαλούμε έχετε υπ' όψιν σας πως το Black Hole δημιουργήθηκε για να πούμε μια κουβέντα που δεν μπορούμε να την πούμε πουθενά αλλού. Το ότι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, δεν σημαίνει πως δεν είναι ενοχλητικό να μονοπωλείται από μερικά άτομα που μιλάνε μεταξύ τους.
Για chit chat υπάρχει το πασίγνωστο-υπέροχο-πανέμορφο-ανυπέρβλητο-μοναδικό-uber (κλπ κλπ) πρόγραμμα ονόματι MSN !!! Αν θέλετε να μιλήσετε μεταξύ σας χρησιμοποιήστε αυτό και όχι την Μαύρη Τρύπα, ναι ? :wooi2:

Επίσης ξανάνοιξε και το Hall Of Fame. Όσοι έχετε κρατήσει logs από τις τελευταίες μέρες, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε :congrats:

E5VV38U.jpg

#8591 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 14:40

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...
για νέες ήττες, για νέες συντριβές!!!:congrats:
Πέρα από το msn μπορείτε να χρησιμοποιείτε το yahoo messenger, το skype και ένα σωρό άλλα τέτοια προγραμματάκια, αλλά σας παρακαλούμε όχι την Μαύρη Τρύπα!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#8592 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 15:02

Ωραια..ας κανω λοιπον ενα σχολιο τυπου μαυρης τρυπας..ειμαι στο θεατρο Badminton (δουλευω..λεμε τωρα..) και εχουν σημερα γυρισματα για το show you think you can dance..αλησμονητη σειρα reality του mega, με μια μεγαλη πλειοψηφια ψωνιων που χορευουν στους παγκους των clubs και νομιζουν οτι μπορουν αυτο να το κανουν και επαγγελματικα, αλλα και με μερικους μετρημενους στα δαχτυλα που πραγματικα εχουν το ταλεντο να το κανουν επαγγελματικα...εγω το κακομοιρο λοιπον, ηρθα σημερα εδω, να δουλεψω στο ποστο μου, πηρα για τα βιβλια μου μαζι να διαβασω..που να'ξερα...οτι θα παιζει ολη μερα μουσικη, και οτι θα εχουν καταλαβει το θεατρο ξεμαλλιασμενα παιδακια που στρετσαρονται παντου...ηρθε λοιπον προ ολιγου και η Βικυ Καγια..και μπορω πλεον με σιγουρια να πω, αυτο που ελεγα και οταν την εβλεπα στην τηλεοραση...ΝΑΙ ειναι αλληθωρη...οχι πολυ...χαχαχα...το μονο καλο της σημερινης καταστασης στο θεατρο, ειναι οτι, εχουν βαλει τουλαχιστον μια καφετιερα να δουλευει, και εχω ζεστο καφε...αλλιως θα επρεπε να περιμενω στις 23 του μηνα που εχουμε παρασταση, και λειτουργει το μπαρ του θεατρου...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8593 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 15:03

Άντε έκανα και ένα motivator που σκοπό έχει να απομακρύνει το excessive spamming :Blissfull:

Posted Image
phmava.php

#8594 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 15:53

Ωραια..ας κανω λοιπον ενα σχολιο τυπου μαυρης τρυπας..ειμαι στο θεατρο Badminton (δουλευω..λεμε τωρα..) και εχουν σημερα γυρισματα για το show you think you can dance..αλησμονητη σειρα reality του mega, με μια μεγαλη πλειοψηφια ψωνιων που χορευουν στους παγκους των clubs και νομιζουν οτι μπορουν αυτο να το κανουν και επαγγελματικα, αλλα και με μερικους μετρημενους στα δαχτυλα που πραγματικα εχουν το ταλεντο να το κανουν επαγγελματικα...εγω το κακομοιρο λοιπον, ηρθα σημερα εδω, να δουλεψω στο ποστο μου, πηρα για τα βιβλια μου μαζι να διαβασω..που να'ξερα...οτι θα παιζει ολη μερα μουσικη, και οτι θα εχουν καταλαβει το θεατρο ξεμαλλιασμενα παιδακια που στρετσαρονται παντου...ηρθε λοιπον προ ολιγου και η Βικυ Καγια..και μπορω πλεον με σιγουρια να πω, αυτο που ελεγα και οταν την εβλεπα στην τηλεοραση...ΝΑΙ ειναι αλληθωρη...οχι πολυ...χαχαχα...το μονο καλο της σημερινης καταστασης στο θεατρο, ειναι οτι, εχουν βαλει τουλαχιστον μια καφετιερα να δουλευει, και εχω ζεστο καφε...αλλιως θα επρεπε να περιμενω στις 23 του μηνα που εχουμε παρασταση, και λειτουργει το μπαρ του θεατρου...

Και μετά λένε ότι τους αδικήσανε... (εκείνον με το κορδόνι/λάστιχο του παπουτσιού τον θυμάται κανείς; τι γέλιο έκανα με τον τύπο)

#8595 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 16:10

yami is finally on 4mbit
*for now ;p*

Posted Image
:if::if: ii kimochi da >3