Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#85891 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2017 - 22:23

Ανυπομονώ να πάρω τουθς κωδικούς από το ΠΑΠΕΙ για να (ξανα)μπω στο https://okeanos.grnet.gr/home/ όταν ήμουν στο Τει Λαμίας ήταν λουκούμι το να έχω 2 (τσάμπα) σερβερ ;) . Είxα στήσει seedbox και μοίραζα GNU/Linux distros ;).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 17 Οκτώβριος 2017 - 22:27

#85892 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2017 - 00:06

Λάθος seedbox είχες στήσει. :P
rsrGbGx.gif

#85893 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2017 - 09:00

κανα πατσατζιδικο με καλο πατσα υπαρχει εκει κατω? εφαγα σχετικα προσφατα στο αυτοφορο στην αλεξανδρας κοντα στη γαδα και ηταν αρκετα φαιλ

καλο πατσα ετρωγα παλια στον σαλονικιο στην ποσειδονως αλλα εκλεισε εδω και 2-3 χρονια...μετα το φιξακι μου το επαιρνα απο ενα μαγαζι που λεγοταν ''τα φιλετακια του φιξ''εδω στον νεο κοσμο..μετα μετακομησε στην δαφνη και αν και εχω παει μερικες φορες δεν θυμαμαι αν εχει ακομα...

βεβαια ανα θες να τον φας με πληρη εμπειρια δλδ ξημερωμα τοτε η λυση ειναι κεντρο αθηνα στην στοα μανετα στην κρεαταγορα στο μαγαζι ηπειρος ΜΟΝΟ...!!!
εγγυηση γενικα σε οτι σουπα εχει απο πατσα μεχρι μαγειριτσα, μοσχαρισιο ποδι, γιδα βραστη, μοσχαροσουπα, κοτοσουπα και ψαροσουπα

ΥΓ.διαβαζω αυτα που γραφω και απορω που δεν ειμαι 200 κιλα.....γενικα χτυπησες νευρο με την ερωτηση σου,μιας και θα μπορουσα να τρεφομαι με σουπες για ολη μου την ζωη....και το εχω ψαξει αρκετα...

#85894 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2017 - 09:15

Πατσά έχω φάει μια φορά στο Βόλο μετά από έξοδο, ήταν αυτό που χρειαζόμουν, τραβάει τα πάντα μαζί με ψωμάκι (παπάρα μπλούμ)! :P

rsrGbGx.gif

#85895 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2017 - 23:15

Καλησπέρα. Είδα στον ύπνο μου ότι αυτοκτόνησαν τρεις πάπιες και ότι έγινε για' αυτο δικαστήριο και δικάστηκαν τρεις νεαροί, οι οποίοι αθωώθηκαν με τη βοήθειά μου.

Ακόμη με προβληματίζει, φαινόταν τόσο αληθινό.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#85896 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2017 - 07:15

Χα, δεν ξερεις τι όνειρα εχω δει εγω. Πλακα πλακα, θα είχε φαση να πούμε ολοι απο ενα τέτοιο όνειρο.

Είχα δει κάποτε οτι ειχα κλειδωθει σε ενα μεγαλο διώροφο σπίτι με τη θέληση μου μαζι με αλλους τεσσερις αγνώστους.
Οι κανόνες ήταν "σκοτώστε ο ένας τον άλλον και οποίος βγει απο εκει μέσα κερδίζει 1 εκατομμύριο" (και μάλιστα αυτο ήταν πολυ πριν ξεκινήσω το danganronpa ή ακομα και τα hunger games) οποτε επρεπε να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο.
Οι δυο πρώτοι είχαν φύγει απο την μέση γρήγορα οποτε ειχα μείνει εγω, ένας ψηλός ξανθομάλλης και ένας άσχημος. Σε κάποια φαση, βλεπω τον ξανθό να με σημαδεύει με μια καραμπίνα και του πετάω ενα πηρουνι στο μάτι και τρέχω να σωθώ. Κατεβαίνω κατι σκάλες οι οποίες δεν τελείωναν. Οσο κατέβαινα, τόσο περισσότερες σκάλες έβλεπα. Είχε και ημιωροφους σε κάποιες φάσεις. Τιποτα το ιδιαίτερο απο θέμα χώρου, αλλα ήταν βασικά μια μεγαλη βιβλιοθήκη καθε φορά γεμάτη με κούτες κομικς. Εγω δεν μπορούσα να κάτσω να χαζεψω γιατί με κυνηγούσαν. Μετα απο λίγο, απλα ρολλαρα στις σκάλες για να κερδίσω χρόνο. Τοτε βλεπω το ξανθό απο πιςω μου να παει να με σημαδέψει με ενα ψαροντούφεκο. Τοτε του ορμάω και τον ρίχνω ακομα πιο κατω και αρχίζω να τρέχω τα σκαλιά για πανω.
Παραδόξως, πήρε πολυ λιγότερη ωρα να ανεβώ παρα να κατέβω. Οταν εχω ανεβεί με επιτυχία, απλα κρύβομαι και περιμένω μεχρι να εμφανιστεί καποιος για να τον καρφωσω με το πηρουνι. Ύστερα απλα ακούω τους δυο τους στην κουζίνα και τοτε τρέχω προς τα εκει για να τους φαω. Κανω ενα θεαματικό άλμα και πετάω τπ πηρουνι στον άσχημο (ο άλλος ειναι απο πιςω μου) και τοτε συνειδητοποιώ οτι κατι με αγγίζει απο πιςω.
Ήταν η μάνα μου που με ξυπνούσε -_-

Βέβαια αυτο δεν ειναι απο τα πιο wtf όνειρα που εχω δει, αλλα ήταν επικό και somewhat creepy γιατί πιστευω πως στο μέλλον κατι τέτοιο θα μπορούσε να γινει. Πάντως έχασα το φιναλε εξαιτίας της μάνας μου.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85897 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2017 - 08:26

Για του μυαλού τ' ανείπωτα

Αυτοκτονούν οι πάπιες.

Με κρίνα οπλίζονται οι νεαροί

Και δίκη περιμένουν.

O6rrvsU.jpg

#85898 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2017 - 18:51

οταν χανεις τα φιναλε απο τα ονειρα ειναι ωντος σπαστικο ωρες ωρες θελω μερικα να τα ξαναδω για να δω τι γινετε στο τελος

#85899 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2017 - 19:44

Για του μυαλού τ' ανείπωτα

Αυτοκτονούν οι πάπιες.

Με κρίνα οπλίζονται οι νεαροί

Και δίκη περιμένουν.

3 παπιες, σου λεω ειδα 3 παπιες

οχι σαν τα παπακια που καβαλαν ντελιβαραδες
η 1 ηταν μαυρη και η αλλη ηταν κοκκινη
για εγκλημα τους πειρανε και μεινανε εσωκλειστοι
και να σου, πεταγεται η πρασινη και σωζει
μεγια σου το χρωμα νομε υποταξου
δικηγοριλικια σε δικαστες, περνανε με φρικιαστικιες
λεπτομεριες και δε μπορουν να δικασουν

ΥΓ: @Kamui σε αγαπώ.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 21 Οκτώβριος 2017 - 22:54

ezgif.com-resize.gif

#85900 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2017 - 00:39

Aα κατι τετοια με περιεργα ονειρα τα παθαινω και γω που και που . Θα σας συμβουλευα να μην τρωτε βαρια το βραδυ .. Τους χειροτερους εφιαλτες τους εχω δει μετα απο βρωμικο ή mcdonalds...

Παντως χαρηκα που αθωωθηκαν οι νεαροι αφου οι παπιες αυτοκτονησαν αρα δεν εφταιγαν τα παιδια  :riiight:

Angel.tze  αν δεν εχεις διαβασει τη σειρα Uglies και το Incarceron να το κανεις παραυτα.. Ειπες για Hunger games και το βιβλιοφαγικο μου ενστικτο δεν κρατηθηκε  :oops:

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#85901 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2017 - 08:25

Σημειώθηκαν στην λίστα μου :)

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85902 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2017 - 09:28

Και να σου λεγε,πάμε στο δικηγόρο για το 1.000.000
Ή μήπως ήταν δραχμές;

#85903 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2017 - 10:30

Το plot twist ήταν πως λόγω πληθωρισμού το ένα μύριο αποκτά αξία δέκα ευρω

#85904 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2017 - 11:25

tumblr_ob3jak3ji51vayxj5o1_400.gif

#85905 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2017 - 14:39

Aα κατι τετοια με περιεΕιπες για Hunger games και το βιβλιοφαγικο μου ενστικτο δεν κρατηθηκε  :oops:

Youtube Video