Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#85876 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 15 October 2017 - 18:29

Ε τι μισή μερίδα, τι δύο τυλιχτά. Τέσπα, να σου πω είχα πεθυμήσει μια μερίδα οπότε μια μέρα που γυρνούσα από την δουλειά είπα να κάνω μια στάση. Με μία μπύρα πήγα στο δεκάρικο.  :wet2:

Από τότε είπα ποτέ ξανά. Γενικά δεν έχω ιδιαίτερα ποιοτικά standars, ψημένο να είναι και να θυμίζει το κεμπαπ που έφαγα την τελευταία φορά.  :dazed:

BTW κάτω από την πλατεία και στην Ερμού πάνω, έχει ανοίξει ένα με λαχματζουν, δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά ρε φίλε λαχματζουν αν δεν ήταν τόσο καυτερό θα τρωγα συνέχεια.  :8):

Aeron, δεν έχω φάει ποτέ ντονερ!  :oo:

Edited by Hazuki, 15 October 2017 - 18:31.

rsrGbGx.gif

#85877 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 15 October 2017 - 18:53

Ιιιιιι σοβαρα???  :oo:   :redcard2: Δεν ξερεις τι χανεις!!!  Ειναι το πιο νοστιμο πραγμα που μπορεις να φας σε σουβλατζιδικο (αν βρεις καλο ντονερ ) Εχω ακουσει οτι ο Σαββας κανει καλο ντονερ (παντου εκτος απο το καταστημα του πειραια συγκεκριμενα) αλλα δεν εχω παει ακομα .. Θα παω ομως !! 

Fun fact , οσο πολυ μου αρεσει το ντονερ τοσο δεν μου αρεσει το κεμπαπ (εκτος αν ειναι φρεσκο και  δεν μυριζει) και ειναι το ιδιο πραγμα απλα σε αλλη μορφη :P

Επισης πεντανοστιμο το τυλιχτο με χωριατικο κοτοπουλο σουβλας και χαλουμι που εχει το "Σπιτικο απλα"

Edited by aeron, 15 October 2017 - 19:03.

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#85878 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 15 October 2017 - 20:54

Σαν τον σαβα στο γουδι (οχι η αλυσιδα καμια σχεση) κανενας ειμαι ικανος να κατεβω αθηνα μονο και μονο γιαυτο το πιτογυρο

#85879 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 15 October 2017 - 21:16

Η μεριδα ειναι οντως ακριβη, γι' αυτο και δεν πηγαινουμε συχνα στον Θαναση. Αμα παμε ομως, θα φαμε πολυ. Το ηξερες οτι υπαρχει και μιση μεριδα? Δυο κεμπαπ αντι για δυο τυλιχτα. 4 ευρω και κατι. Συμφερει αν δεν πεινας πολυ γενικως.

Για μερίδα αξίζει Η Πίτα του Παοπού η μερίδες είναι ΕΠΙΚΕΣ!!!!

#85880 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 16 October 2017 - 00:06

Σαν τον σαβα στο γουδι (οχι η αλυσιδα καμια σχεση) κανενας ειμαι ικανος να κατεβω αθηνα μονο και μονο γιαυτο το πιτογυρο

Γουδί είναι κοντά μου, έχουμε καμιά διεύθυνση να κάνουμε καμιά επίσκεψη.

Στο παππου μόνο η σως του μου αρέσει αλλά οι πίτες του όχι και τόσο. Προτιμώ τις συνηθισμένες με γύρο.

Edited by Hazuki, 16 October 2017 - 00:08.

rsrGbGx.gif

#85881 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 16 October 2017 - 00:50

1ον με κανατε να παρω delivery
2ον Ειχα παει να φαω στο θαναση που τον εχουν θεοποιήσει ολοι και απλα το κεμπαμπ του ηταν μετριο. Πολυ hype για το τιποτα.
Εχω φαει πραγματικο κεμπαμπ angel και πιστεψε πως αν φας και εσυ δε θα ξαναφας απο θαναση.

Γενικα ψαχτείτε, παιζουν σουβλατζιδικα στα στενα που δεν τα ξερετε καν και κανουνε παπαδες.

ΥΓ: Λιώνω για τη γειτόνισσα μου. Πεθαινω. 

ezgif.com-resize.gif

#85882 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 16 October 2017 - 09:15

E άντε ρε lethal αφού τα ξερσ τα μέρη γιατί δεν μας τα λες.  :cry5:

rsrGbGx.gif

#85883 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 16 October 2017 - 13:05

αν θελετε να φατε και να νιωσετε την πραγματικη πολιτικη εμπειρια των κεμπαπ ,λαχματζουν,ντονερ και αλλων ...βρειτε τον ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟ..εχει στο παλαιο φαληρο και σε εναν δρομο παραληλα της συγγρου στην ευρυδαμαντος που ξεκιναει απο νεο κσμο και φτανει μεχρι νεα σμυρνη...προπαμπλι δεν θα ξαναφατε αλλου...
φιλικη συμβουλη το ''τουρμπο'' που λεει μην το δοκιμασετε...ειναι καυτερο που βαζει μεσα αλλα οσο και αν αντεχετε και πειτε ''ελα μωρε σιγα εγω αντεχω'' την πατησατε...εγω που δςν νιωθω χριστο με καυτερα σε βαθμο αηδιας...με επιασε ριγος απο το καψιμο....

και εμενα μου αρεσει ο θανασης και παω οποτε βρεθω μοναστηρακι κεντρο μερια...αλλα μπαρμπαδημος δεν ειναι κανενας...και οποιος βρεθει κεντρο να δοκιμασει απο τον ΄΄κωστα''...οχι αυτον στην πλατεια αγιας ειρηνης αλλα τον αυθεντικο..σε ενα καθετο δρομακι στην μητροπολεως στις αρχες...μονο αλατι παπρικα γιαουρτι και μαιντανο βαζει..ΑΠΛΑ ΕΠΟΣ...!!!

Edited by vectrapearl, 16 October 2017 - 13:07.

#85884 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 16 October 2017 - 13:26

Χα, είναι κοντά στο Odeon, αν πάω να δω ταινία θα πάω πεινασμένος!  :riiight:

rsrGbGx.gif

#85885 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 posts

Posted 17 October 2017 - 18:28

Γουδί είναι κοντά μου, έχουμε καμιά διεύθυνση να κάνουμε καμιά επίσκεψη.

Στο παππου μόνο η σως του μου αρέσει αλλά οι πίτες του όχι και τόσο. Προτιμώ τις συνηθισμένες με γύρο.

Να αυτο εδω ειναι https://www.facebook.com/pshstariaosavvas/

#85886 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 17 October 2017 - 19:31

Α κοντά, μπορεί να περάσω! :)
rsrGbGx.gif

#85887 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 17 October 2017 - 19:38

Πωπωπω κατι θρεφταρια  :lovulovu:   Εχει και διαφορα αρθρα που εξυμνουν το μαγαζι βλεπω  ... Αν και μ πεφτει καμια 20αρια χλμ μακρια μπορει και να το επισκεφθω καποτε..

Παντως και ο Μπαρμπαδημος που ειπε  ο Vectrapearl ειναι πολυ καλος . Σ αυτο στη Συγγρου ειχα παει κ γω με παρεα και ειχαμε μεινει ολοι πολυ ευχαριστημενοι !!

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

#85888 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 posts

Posted 17 October 2017 - 21:05

κανα πατσατζιδικο με καλο πατσα υπαρχει εκει κατω? εφαγα σχετικα προσφατα στο αυτοφορο στην αλεξανδρας κοντα στη γαδα και ηταν αρκετα φαιλ

#85889 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 posts

Posted 17 October 2017 - 21:18

Ο πατσας ποτε δεν προοριζόταν να ειναι φαγητό.

Please don't hit me

Edited by Angel.tze, 17 October 2017 - 21:18.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85890 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 17 October 2017 - 22:17

+1 μαλλον κατα λαθος εγινε :P