Posted 21 October 2017 - 07:15
Χα, δεν ξερεις τι όνειρα εχω δει εγω. Πλακα πλακα, θα είχε φαση να πούμε ολοι απο ενα τέτοιο όνειρο.
Είχα δει κάποτε οτι ειχα κλειδωθει σε ενα μεγαλο διώροφο σπίτι με τη θέληση μου μαζι με αλλους τεσσερις αγνώστους.
Οι κανόνες ήταν "σκοτώστε ο ένας τον άλλον και οποίος βγει απο εκει μέσα κερδίζει 1 εκατομμύριο" (και μάλιστα αυτο ήταν πολυ πριν ξεκινήσω το danganronpa ή ακομα και τα hunger games) οποτε επρεπε να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο.
Οι δυο πρώτοι είχαν φύγει απο την μέση γρήγορα οποτε ειχα μείνει εγω, ένας ψηλός ξανθομάλλης και ένας άσχημος. Σε κάποια φαση, βλεπω τον ξανθό να με σημαδεύει με μια καραμπίνα και του πετάω ενα πηρουνι στο μάτι και τρέχω να σωθώ. Κατεβαίνω κατι σκάλες οι οποίες δεν τελείωναν. Οσο κατέβαινα, τόσο περισσότερες σκάλες έβλεπα. Είχε και ημιωροφους σε κάποιες φάσεις. Τιποτα το ιδιαίτερο απο θέμα χώρου, αλλα ήταν βασικά μια μεγαλη βιβλιοθήκη καθε φορά γεμάτη με κούτες κομικς. Εγω δεν μπορούσα να κάτσω να χαζεψω γιατί με κυνηγούσαν. Μετα απο λίγο, απλα ρολλαρα στις σκάλες για να κερδίσω χρόνο. Τοτε βλεπω το ξανθό απο πιςω μου να παει να με σημαδέψει με ενα ψαροντούφεκο. Τοτε του ορμάω και τον ρίχνω ακομα πιο κατω και αρχίζω να τρέχω τα σκαλιά για πανω.
Παραδόξως, πήρε πολυ λιγότερη ωρα να ανεβώ παρα να κατέβω. Οταν εχω ανεβεί με επιτυχία, απλα κρύβομαι και περιμένω μεχρι να εμφανιστεί καποιος για να τον καρφωσω με το πηρουνι. Ύστερα απλα ακούω τους δυο τους στην κουζίνα και τοτε τρέχω προς τα εκει για να τους φαω. Κανω ενα θεαματικό άλμα και πετάω τπ πηρουνι στον άσχημο (ο άλλος ειναι απο πιςω μου) και τοτε συνειδητοποιώ οτι κατι με αγγίζει απο πιςω.
Ήταν η μάνα μου που με ξυπνούσε -_-
Βέβαια αυτο δεν ειναι απο τα πιο wtf όνειρα που εχω δει, αλλα ήταν επικό και somewhat creepy γιατί πιστευω πως στο μέλλον κατι τέτοιο θα μπορούσε να γινει. Πάντως έχασα το φιναλε εξαιτίας της μάνας μου.

that's a dude!