το να θες να ξεπερασεις δυσκολίες μόνος σου, χωρίς βοήθεια, μπορεί να σημαίνει όντως ότι πας κόντρα στο φόβο και είσαι θαρραλέος. Και το θάρρος όμως μια μορφή δειλίας είναι.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 17 August 2017 - 21:59
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 17 August 2017 - 22:29
Φοβίες έχουν σχεδόν όλοι, όποιος τις ξεπερνάει λέγεται θαρραλέος κι όποιος υποκύπτει σε αυτές δειλός. Άρα το θάρρος βρίσκεται απέναντι στη δειλία, στη κλίμακα του φόβου.
Posted 18 August 2017 - 00:10
Έχει φάση να καταφέρεις να κάνεις ότι σου λέγαν ολοι τη ζωη σου να μην κανεις και τα έχεις απωθημένα.
Προσωπικά κατάφερα να μάθω τι θέλω ακριβώς από τη ζωή μου. Βρήκα το νόημα.
Το να είσαι ρομποτάκι δε βοηθάει. Ενώ η έκφραση, η τέχνη και ότι ανυψώνει το ανθρώπινο πνεύμα είναι χρυσός.
Υλικά αγαθά τα οποία με συγκινούν είναι λιγα. Βασικά ο μουσικός εξοπλισμός ειναι αυτό που με σκλαβώνει, όπως μεικτες, μονιτορς, midi synths και γενικά ότι δημιουργει αναπαραγει μουσικη.
Οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα οτι καλό είναι να εμπνέεις το κόσμο να εκφράζεται. Να μην τον κλειδώνεις, να τον κάνεις να χαμογελά. Να χαίρεται με τη παρουσία σου, οπως και εσυ.
Να υπάρχει αλληλεπίδραση και επικοινωνία, όχι ιντερνετική αλλά αληθινή. Face to Face.
Και εσείς που μένετε σε μεγαλουπόλεις αναρωτιεμαι πως στη παλεύετε, εγω παθαίνω κατάθλιψη.
ΥΓ: Ωρες ωρες νομίζω οτι ειμαι χιπης, Μαλλον μαρεσει να βαζω ταμπελες υποσυνειδητα, αλλα συνειδητά δε μαρεσει ![]()
Posted 18 August 2017 - 09:22
Έλα Πτολεμαϊδα να δεις τι καταθλιψη θα σε πιάσει.Πάλι καλά που οι γύρω περιοχές είναι πανέμορφεςΚαι εσείς που μένετε σε μεγαλουπόλεις αναρωτιεμαι πως στη παλεύετε, εγω παθαίνω κατάθλιψη.
Posted 18 August 2017 - 12:45
Έλα Πτολεμαϊδα να δεις τι καταθλιψη θα σε πιάσει.Πάλι καλά που οι γύρω περιοχές είναι πανέμορφες
Κάπως έτσι και στα χανιά, μένω κέντρο και πήζω λιγο αλλα καλο γτ ειμαι διπλα στη δουλεια μου και παω με τα ποδια.
Αλλα και σε μια μικρη πολη σα τα χανιά δε τη παλευω. Θελω να βλεπω βουνο και θαλασσα. ![]()
Posted 18 August 2017 - 13:24
Lethal ο Βόλος είναι η πόλη που ψάχνεις. Χαλαρό κλίμα, θάλασσα, από πάνω το Πήλιο, άπειρο φαΐ και σχετικά καλό κλίμα. Μάλλον το χειμώνα έχει υγρασία! ![]()
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82#.CE.9A.CE.BB.CE.AF.CE.BC.CE.B1
Αν θες να ρθεις εδώ να μείνεις, μάλλον θα δυσκολευτείς με τον χαμό που γίνεται. Μία ώρα για να πάω δουλειά και μία να γυρίσω.
Τουλάχιστον παίρνω μόνο τρένα γιατί αν έπρεπε να πάρω και λεωφορείο κλαύτα! ![]()
Edited by Hazuki, 18 August 2017 - 13:29.
Posted 18 August 2017 - 15:07
Το παραδοσιακό Πήλιο έχει πολύ καλό φαί!!
Η θάλασσα του Βόλου είναι πενταβρώμικη, μάλιστα θα ακούσεις το γνωστό: ''Μπαίνεις με δύο πόδια και δύο χέρια και βγαίνεις με τρία πόδια και δυο κεφάλια''.
Η υγρασία είναι παντού και η ζέστη δεν παίζεται τις ζεστές εποχές.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 18 August 2017 - 15:08
Lethal ο Βόλος είναι η πόλη που ψάχνεις. Χαλαρό κλίμα, θάλασσα, από πάνω το Πήλιο, άπειρο φαΐ και σχετικά καλό κλίμα. Μάλλον το χειμώνα έχει υγρασία!
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82#.CE.9A.CE.BB.CE.AF.CE.BC.CE.B1
Αν θες να ρθεις εδώ να μείνεις, μάλλον θα δυσκολευτείς με τον χαμό που γίνεται. Μία ώρα για να πάω δουλειά και μία να γυρίσω.
Τουλάχιστον παίρνω μόνο τρένα γιατί αν έπρεπε να πάρω και λεωφορείο κλαύτα!
Μου ακούγετε καλή ιδέα γιατί εκεί που μένω θέλω 2 ώρες με συγκοινωνία για να πάω παραλία. ΝΑ μην πω τους μαστούριδες που βλέπω στο Λεοφωρείο που πάει κέντρο Αθήνα ειδικά και ειδιά σε αυτό που πάει Σταθμό Λαρίσης. Με πόδια και συγκοινωνία την βγάζεις στο Βόλο;
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 18 August 2017 - 15:18
Lethal ο Βόλος είναι η πόλη που ψάχνεις. Χαλαρό κλίμα, θάλασσα, από πάνω το Πήλιο, άπειρο φαΐ και σχετικά καλό κλίμα. Μάλλον το χειμώνα έχει υγρασία!
Τουλάχιστον παίρνω μόνο τρένα γιατί αν έπρεπε να πάρω και λεωφορείο κλαύτα!
Μισό να αρχίσω να πακετάρω; χαχαχ
Ε καποια στιγμη θα φυγω απο εδω, θα μεινω αλλου, αν δεν ειναι εξω απο ελλαδα μπορει να ειναι ο βολος ![]()
Posted 19 August 2017 - 17:42
Πέθανε η Λάσκαρη!
Θεός Συγχώρεσε την.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 20 August 2017 - 20:12
Μισό να αρχίσω να πακετάρω; χαχαχ
Ε καποια στιγμη θα φυγω απο εδω, θα μεινω αλλου, αν δεν ειναι εξω απο ελλαδα μπορει να ειναι ο βολος
μην τους ακους ρε, Χανια κυκλοφορουμε με κοντομανικο τον χειμωνα, ευκολοι δρομοι και δεν χανεσαι ευκολα, δεν το αλλαζω με τιποτα αυτο XD
Posted 21 August 2017 - 02:34
μην τους ακους ρε, Χανια κυκλοφορουμε με κοντομανικο τον χειμωνα, ευκολοι δρομοι και δεν χανεσαι ευκολα, δεν το αλλαζω με τιποτα αυτο XD
Τι κοντομανικο ρε αρρωστε, φετος πεθανα απο το κρυο.
Posted 21 August 2017 - 02:43
Τι κοντομανικο ρε αρρωστε, φετος πεθανα απο το κρυο.
τι κρυο ρε ψυχροαιμο! Που εδω και 3 χρονια το μπουφαν το εχω ξεγραψει! Σιγουρα για τα ιδια Χανια μιλαμε;
Posted 22 August 2017 - 14:39
Γιατί δεν με αφήνει να ποστάρω; ![]()
edit: Αααα, πόσταρε τελικά...
Edited by Akihito, 22 August 2017 - 14:44.