Edited by 1451, 10 August 2017 - 16:52.
Posted 10 August 2017 - 16:51
Edited by 1451, 10 August 2017 - 16:52.
Posted 10 August 2017 - 22:47
just no, pls! here the one and only anthem!
Youtube Video
αντε απο εδω ρε πληβιε
Posted 10 August 2017 - 23:26
Άσε την Λελούς και δες κανα σοβαρό άνιμε !

Posted 11 August 2017 - 08:37
μην μιλας για αδειες μωρε....
εγω θα κλεισω το μαγαζι αυριο για 10 μερες και δεν θα παω πουθενα μιας και η γυναικα δεν περνει αδεια(διαλεξε να δουλεψει σε τουριστικο γραφειο)για 3η σερι χρονια...
εχω να βαψω το σπιτι....
να βοηθησω τον αδερφο σε κατι βελτιωσεις στο δικο του μαγαζι...
οπως βλεπεται για μπανιο ουτε λογος...εχω κανει 3 μονο και επρεπε να φερω τον κοσμο τουμπα για να τα καταφερω....
δεν γ%&*@αι....νεος ειμαι εχω χρονο για διακοπες.... #not ![]()
Posted 11 August 2017 - 13:44
Το προηγούμενο σουκου πήρα το μυθικό 140
από Κατεχάκη για Βύρωνα, όσοι ανέβηκαν μαζί μου κατέβηκαν στο Γουδί έξω από το κολυμβητήριο, πολύ χαλάρα ούτε στριμωξίδι ούτε τίποτα.
Μετά που κάναμε μια γύρα μέσα από Γουδί και μαζέψαμε οικογένειες με πιτσιρίκια, όλοι πηγαίνανε παραλία στην μακρινή Γλυφάδα.
Βέβαια το λεωφορείο είχε πιτάρει και είχε ακόμα να περάσει τουλάχιστον τέσσερις με πέντε περιοχές ενώ θα μπορούσαν κι αυτοί να πάνε κολυμβητήριο.
Οπότε από του χρόνου λέω να παγαίνω εκεί για δροσιά μέχρι την άδεια. Λογικά θα χεις κάποιο κοντινό κολυμβητήριο απλά η είσοδος είναι κανά ταλιράκι μπορεί και 7€.
Νομίζω τα παιδιά μέχρι κάποια ηλικία μπαίνουν τσάμπα. ![]()
Edited by Hazuki, 11 August 2017 - 13:46.
Posted 11 August 2017 - 17:34
Η φάση είναι:
Σου χαλάει το κινητό. Το πηγαίνεις για φτιάξιμο. Μετά από δύο μέρες σού χαλάει και το laptop. Καταλήγεις να βλέπεις ότι σαβούρα έχει η τηλεόραση από τη βαρεμάρα. Δεν έχεις επαφή με τον έξω κόσμο, γιατί όλοι έχουν πάει διακοπές λόγω του 15αυγουστου. Έχεις φτάσει σε απελπιστική κατάσταση χωρίς youtube. Ανοίγεις το παλιό σου laptop, το οποίο είχε αγοράσει η οικογένειά σου πριν 10 χρόνια και είχες να το χρησιμοποιήσεις κοντά στα 2 χρόνια. Αναθεματίζεις για την εξαιρετικά αργή ταχύτητά του, αλλά κάνεις υπομονή. Έστω κι έτσι, επανήλθες στον πολιτισμό του internet!
Τελικά είμαι κι εγώ εθισμένος στο internet και την τεχνολογία! Δεν το αρνήθηκα ποτέ, άλλωστε! ![]()
Posted 11 August 2017 - 18:32
Έλα να μετρηθούμε οι αποκλεισμένοι στην πόλη!
count me in..... ![]()
Posted 11 August 2017 - 18:38
Welcome back, βάλτου έναν ssd και θα πετάει. Έλα να μετρηθούμε οι αποκλεισμένοι στην πόλη!
Δεν έχει νόημα, γιατί αφενός το συγκεκριμένο laptop δεν θα το ξανανοίξω αν φτιαχτεί το καινούριο, και αφετέρου γιατί τα χαρακτηριστικά του παλιού είναι πρωτόγονα (128mb κάρτα γραφικών, φερ' ειπείν
).
Posted 11 August 2017 - 19:35
Παίδες σήμερα είδα ένα άρθρο: http://uk.businessinsider.com/the-nuclear-bomb-didnt-beat-japan-stalin-did-2017-8
Που λίγο ή πολύ λέει ότι οι Ιάπωνες χάσαν στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο λόγο φόβου Σοβιετικής τότε επίθεσης και όχι της ατομικής βόμβας και ότι η ατομική βόμβα ήταν το τέλειο μέσο προπαγάνδας.
Πολύ ωραίο αρθράκι
![]()

Posted 11 August 2017 - 21:40
Edited by Angel.tze, 11 August 2017 - 21:41.

that's a dude!
Posted 11 August 2017 - 22:38
Domu: A Child's Dream ίσως.
Posted 12 August 2017 - 09:04

that's a dude!