Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85111 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 June 2017 - 00:11

Επαναφεροντας λιγο τη συζητηση περι τεμπελιας κ νοοτροπιας το στερεοτυπο του τεμπελη παρτακια Ελληνα ειναι εκτος πραγματικοτητας. Δουλευουμε τις περισσοτερες ωρες στατιστικα απο το μεσο Ευρωπαιο, κ αν συνδιαλλαγεις με κοσμο του εξωτερικου βλεπεις οτι καποιες νοοτροπιες ειναι universal.

κάτσε iris, το οτι ειμαστε (κατα μέσο όρο πάντα) πιστοί στην ρουτίνα μας στην δουλειά κτλ κτλ δεν σημαίνει οτι είμαστε έτσι και εκτός υποχρεώσεων. Ακομα ομως και στην δουλεια προσπαθουμε η με τον ενα η με τον αλλον τροπο να βρουμε κενο να αράξουμε. Εκτος υποχρεώσεων προσπαθούμε πάντα να βρούμε τον πιο εύκολο και τεμπελικο τροπο για να ξεφυγουμε απο οτιδηποτε. 

πχ: Το μόνο που κάνουμε ως αντίδραση είναι να μην ψηφιζουμε και πααααρα πολυ σπάνια θα κανουμε και μια ποριτσα. Φτωχο παραδειγμα αλλα ισχυει

Οι μονοι που δουλευουν υπερωριες ειναι αυτοι στο κλεψιμο και αυτο για δικο τους συμφερον προφανως XD

Μπορούμε να κάνουμε ban την Scarlet? Δεν γίνεται να υπάρχει μέλος που δέν ξέρει τι είναι Doujinshi και Dakimakura...

δεν ειπα οτι δεν ξερω τι ειναι doujinshi, μην βαζεις λογια στο στομα μου :P

Edited by Scarlet D., 28 June 2017 - 00:12.

#85112 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 28 June 2017 - 00:13

Eγω βλέπω ότι ανακοινώθηκε νέο Kino no Tabi για την άνοιξη κιεσείς μιλάτε για την ανώμαλη εκπαίδευση και καθυστερημένη νοοτροπία που έχουμε. 

Εγώ fall είδα άλλαξε κάτι;

Η Kamui θέλει να γίνει η μικρή αδερφή στη θέση του μικρού αδερφού του Kai.

#85113 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 June 2017 - 00:15

εγω ειμαι ο αδερφος του Knives, δεν αλλαζει τιποτα

#85114 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 June 2017 - 00:18

Δουλεύουμε τις περισσότερες ώρες μη παραγωγικά γιατί φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Διόρθωση.  :8):

Το θέμα βέβαια προφανώς δεν είναι μόνο της ελλάδας. Βλακεία και ασυνεννοησία και wannabe αρχηγοί παντού υπάρχουν, απλά εδώ έχουμε την ταμπέλα του είναι κοολ αν μπορώ να τεμπελιάζω και να βγάζω τη μπάζα εισβάρος του γείτονα. Άλλα οκ δεν θέλω να τα γενικοποιώ γιατί δεν είναι παντού έτσι. Αναλόγως τα άτομα ή την επιχείρηση i guess...

edit:

Εγώ fall είδα άλλαξε κάτι;

Έχεις δίκιο, δεν ξέρω πως συμπέρανα ότι αργεί τόσο, τώρα στα κοντινά μας έρχεται, hype ^^ 
where is the topic tho? ( ´∀` )

Edited by GhostPrince, 28 June 2017 - 00:24.

フカフカ

#85115 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 28 June 2017 - 00:22

Seriously, το κεντρικό θέμα συζήτησης οφείλει να είναι η νέα διαφήμιση του Jumbo με το Yeti.

#85116 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 June 2017 - 00:49

Seriously, το κεντρικό θέμα συζήτησης οφείλει να είναι η νέα διαφήμιση του Jumbo με το Yeti.

triple.gif

Γιετι; Γιατί;
Ρε βραδιάτικα που μπλέξαμε, δεν ξανακοιμαμαι μεσημέρι.

#85117 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 June 2017 - 01:00

more like βιαστής στα jumbo. Τι είδα πάλυ βραδιάτικα. :beaten:

フカフカ

#85118 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 June 2017 - 01:07

more like βιαστής στα jumbo. Τι είδα πάλυ βραδιάτικα. :beaten:

το ειδα... η ιδια πιασαρικη μουσικη που σου κολλαει για λιγο στον εγγεφαλο, σεναριο διαφημησης που γενικα δεν βγαζει νοημα απο οποια πλευρα και να το δεις... classic jumbo

#85119 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 28 June 2017 - 05:47

Kai, say hi.

Ε, ναι, λοιπόν, μιας και το kawaii Takayama Yuuichi έθιξε το θέμα, η Πορφυρένια Δ. ανακάλυψε το παιχνίδι που παίζουμε τόσα χρόνια η Kamui κι εγώ με τα μέλη του φόρουμ μπερδεύοντας τους πάντες με το φύλο μας, δεν χρειάζεται να το αρνούμαστε πλέον. Ο Black Rock ήταν μέσα στο κόλπο και έπαιζε θέατρο ότι έχει μείνει άναυδος με αυτά που διάβαζε.

ySss0UF.jpg

#85120 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 June 2017 - 08:28

Ε, είμαι και άνθρωπος κάποιας ηλικίας, δεν μπορώ να κάνω και πολλά...

#85121 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 28 June 2017 - 10:13

~White Paladin post

Scarlet, μπορεί κάποιοι να κλέβουν και να τεμπελιάζουν και να χαίρονται με τα κατορθώματα τους, αυτό σημαίνει πως επειδή το κάνουν κάποιοι πρέπει να το κάνουμε κι εμείς;

Κάνε το καλύτερο που μπορείς, αν βρεις κάποιον στον δρόμο σου, αντιμετώπισε τον και συνέχισε να προχωράς. Μπορεί να υπάρχουν κάποια τέτοια άτομα αλλά δεν είναι οι περισσότεροι.

~White Paladin post end

Τέλος προς την ομήγυρη ξανασκεφτείτε τα περί τεμπελιάς και λοιπά τσουβαλιάσματα για υπερωρίες (wtf man αν κάνω ή όχι κρίνει την εργασία και την προσωπικότητα μου!?) γιατί υπάρχουν κάτι "γαλέρες" εκεί έξω που όσες υπερωρίες να κάνεις και την τριπλάσια δουλειά να βγάζεις, γι αυτούς είσαι μια μονάδα μόνο που τραβάει κουπί.  :riiight:  

Edited by Hazuki, 28 June 2017 - 10:14.

rsrGbGx.gif

#85122 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 June 2017 - 14:09

~White Paladin post

Scarlet, μπορεί κάποιοι να κλέβουν και να τεμπελιάζουν και να χαίρονται με τα κατορθώματα τους, αυτό σημαίνει πως επειδή το κάνουν κάποιοι πρέπει να το κάνουμε κι εμείς;

Κάνε το καλύτερο που μπορείς, αν βρεις κάποιον στον δρόμο σου, αντιμετώπισε τον και συνέχισε να προχωράς. Μπορεί να υπάρχουν κάποια τέτοια άτομα αλλά δεν είναι οι περισσότεροι.

~White Paladin post end

H Φωτιά μόνο με φωτιά μπορεί να κατανικηθεί αγαπητέ παλαντιν. Επισης σε αυτην την περιπτωση δεν μπορεις να νικησεις αυτα τα τερατα αν δεν γινεις κι εσυ τερας.

#85123 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 28 June 2017 - 17:06

H Φωτιά μόνο με φωτιά μπορεί να κατανικηθεί αγαπητέ παλαντιν. Επισης σε αυτην την περιπτωση δεν μπορεις να νικησεις αυτα τα τερατα αν δεν γινεις κι εσυ τερας.

Εγώ ήξερα ότι η φωτιά θέλει νερό για να σβήσει.

Just saying.

phmava.php

#85124 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 June 2017 - 17:22

Εγώ ήξερα ότι η φωτιά θέλει νερό για να σβήσει.
Just saying.

σσσσ δεν ξερεις εσυ

#85125 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 June 2017 - 20:06

Θέλουν έναν άνθρωπο κουρέλι, απλό αριθμό μέσα σε στατιστικές.