Εμένα μου αρέσουν τα σεντόνια του Kamui, έχουν νόημα. Μη σκιάζεσαι Kamui, γράφε.
ναι ρε συ κι εμενα μ αρεσει να βλεπω την ψυχολογια και τις σκεψεις των αλλων με τα σεντονια τους αλλα ΒΑΡΙΕΜΑΙ (no pun intended) για καποιο λογο να αρχιζω να τα διαβαζω ειδικα οταν το κειμενο δεν αναφερεται σε εμενα και γραφει γενικουρες (οχι, της kamui δεν ειναι γενικουρες)... πφφφ
πχ του ghostprince δεν το διαβασα γιατι ξερω οτι παλι βλακειες θα λεει (jk προφανως XD)
Edit: και επι της ευκαιριας να απαντησω στον Ghostprince.
Ναι, απο το σχολειο δεν προκειται να φυγεις αριστουχος χωρις παπαγαλια, ναι παντα το σιχενομουν επειδη μαθαινα πραγματα που δεν θα χρειαστω ποτε στην ζωη μου εν μερη ενω μου αρεσαν αλλα πραγματα τα οποια το σχολειο τα εχει επιεικος χεσμενα εδω και χρονια (μιλαω για τον προγραμματισμο) και ναι, στον προγραμματισμο μαζι με την εκθεση ηταν τα μονα μαθηματα που τα πηγα πολυ καλα στις πανελληνιες, κυριως επειδη ενδιαφερομουν. Ωστοσο δεν μπορω να βρω μια μεση λυση να μπορω να βρω μια μεση λυση καλυτερη των κατευθυνσεων και των πανελληνιων ετσι ωστε να δειξει ενα παιδι ποση ορεξη εχει να μαθει και ποσο διαβασμα και ευθυνγ θελει να διαθεσει για κατι. Μονο μερικες παραλλαγες των πανελληνιων, δυστυχως
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 27 Ιούνιος 2017 - 23:02