Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85081 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 19:56

Αυτή ακριβώς η νοοτροπία μας έφερε εδώ που είμαστε

αυτο ακριβως, ωστοσο ειναι μια αλυσιδα και ειναι πολυ νωρις για να σπασει. Οι ελληνες γενικα σαν λαος ειμαστε τεμπελιδες και κυμενομαστε απο κουτοπονιροι ως αγαθοι, μας κλεβει ο ενας ευκολα και ερχεται ο αλλος και λεει "καλα μαλακας ειμαι κι εγω να μην τους κλεψω τοσο ευκολοι που ειναι; εδω ο αλλος τους εκλεψε". Τα σχολεια, ο στρατος κτλ ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 27 Ιούνιος 2017 - 19:57

#85082 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 20:38

ασχετο, γιατι δεν εχετε κανα shoutbox να μιλαμε εκει? :P

(μην βαρατε, ειμαι νεος εδω, δεν ξερω καλα το συστημα σας xD)

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85083 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 20:44

Υπαρχει το IRC Channel. :) 

Better than sex batteries included Που έλεγε και μία ψυχή. 

Επίσης γελάω δυνατά με το τεμπέληδες Έλληνες. :') 

#85084 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 20:45

Θα προτεινα να βαλουν discord αλλα εχει αποδειχθει απειρες φορες οτι το discord καταστρεφει τα φορουμ, οχι μονο ελλαδα αλλα και εξωτερικο. Πραγματα τα οποια μπορουν να υποθουν σε ενα τσατ γινονται ανετα ωραια τοπικς στα οποια μπορουμε να μιλαμε χωρις να χρειαζεται real time συζητηαση :P

#85085 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 20:47

χα χα δεν διαφωνω, απλα εχω συνηθισει τα τσατ σε shoutbox λογω ενος αλλου φορουμ στο οποιο μπαινω. :P

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85086 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 21:04

Υπαρχει το IRC Channel. :) 

Better than sex batteries included Που έλεγε και μία ψυχή. 

Επίσης γελάω δυνατά με το τεμπέληδες Έλληνες. :') 

ειμαι πολυ τεμπελης για να γελασω, που να μ ακουσεις τι ελεγα οταν ειχαν αρχισει συζητηση για το νοημα της ζωης, μονο που τωρα τα εννοω δυστυχως...

#85087 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 21:36

αυτο ακριβως, ωστοσο ειναι μια αλυσιδα και ειναι πολυ νωρις για να σπασει. Οι ελληνες γενικα σαν λαος ειμαστε τεμπελιδες και κυμενομαστε απο κουτοπονιροι ως αγαθοι, μας κλεβει ο ενας ευκολα και ερχεται ο αλλος και λεει "καλα μαλακας ειμαι κι εγω να μην τους κλεψω τοσο ευκολοι που ειναι; εδω ο αλλος τους εκλεψε". Τα σχολεια, ο στρατος κτλ ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας.

Οπότε επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα και προλαβαίνουμε να εκμεταλλευτούμε τη φάση πρέπει να το συνεχίσουμε μπας και επωφεληθούμε εμείς και όχι κανένας άλλος.

O6rrvsU.jpg

#85088 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 21:44

Οπότε επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα και προλαβαίνουμε να εκμεταλλευτούμε τη φάση πρέπει να το συνεχίσουμε μπας και επωφεληθούμε εμείς και όχι κανένας άλλος.

ακριβωωως αντι να κλεψουν αυτοι, θα κλεψουμε εμεις πρωτοι για δικο μας οφελος, πολυ καλυτερα ετσι, αλλα επειδη δεν προκειται στην ζωη μας να παρουμε τοσο μεγαλα αξιωματα ωστε να εχουμε τετοιες προσβασεις ας ηρεμησουμε και ας συνεχισουν απλα να μας κλεβουν :)

#85089 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 22:04

A dazzling display of logic

ySss0UF.jpg

#85090 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 22:05

ασχετο, γιατι δεν εχετε κανα shoutbox να μιλαμε εκει? :P

(μην βαρατε, ειμαι νεος εδω, δεν ξερω καλα το συστημα σας xD)

Είχε δοκιμαστεί κάποτε η ιδέα αλλά δεν προχώρησε. Όσο για το IRC, I wouldn't bother, be happy with what you have here.

P.S.

Not enough drama guys. Let me add some https://youtu.be/KYp9vcHu370?t=380
phmava.php

#85091 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 22:06

A dazzling display of logic

λογικη; ποιος μιλησε για λογικη;

maxresdefault.jpg

damn,,, η εικονα βγηκε μεγαλη...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 27 Ιούνιος 2017 - 22:08

#85092 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 22:17

Εμένα μου αρέσουν τα σεντόνια του Kamui, έχουν νόημα. Μη σκιάζεσαι Kamui, γράφε.

#85093 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 22:18

Eγω βλέπω ότι ανακοινώθηκε νέο Kino no Tabi για την άνοιξη κιεσείς μιλάτε για την ανώμαλη εκπαίδευση και καθυστερημένη νοοτροπία που έχουμε. 

Μην ψάχνετε λύση σ'αυτο το ζήτημα όσο θετικοί και να μάστε πάντα θα υπάρξει κάποιος που θα βρει τον τρόπο να μας κλέψει η να μας εκμεταλλευτεί ασχέτως της συμπεριφοράς μας. Το αν θα μπείς κιεσυ σαυτή τη νοοτροπία η θα τους αφήνεις όλους να σε εκμεταλλεύονται κιεσυ να μένεις απέξω είναι άλλο ζήτημα (ίσως και μαζοχιστικό) αλλά σίγουρα (αν και αναλόγως τον τομέα του καθένα) ζούμε σε μια τέρμα ανταγωνιστική κοινωνία ασχέτως του τι στάση ακολουθείς. Το παράδοξο βέβαια είναι οτι δεν πάνε μπροστά οι καλύτεροι απάρετητα αλλα αυτοί και όσοι βρήκαν τον τρόπο πατώντας τα "πτώματα" των άλλων. Ωραίες οι θεωρίες αλλά στην πράξη άλλα συμβαίνουν συνήθως κιαπο άτομα που είναι αντίθετα και καλά της εκμετάλλευσης και δίδεν υπέρ της ισότητας. Όταν πρόκειται για προσωπικό συμφέρον ή επιβίωση που χουν φτάσει να πάνε πακέτο αυτά τα 2 πλέον στην zombie κοινωνία μας, όλοι αλλάζουν συμπεριφορά στη τελική. 

Κιόσο περι αντιγραφής και παπαγαλία είναι καθαρά θέμα κακής δομής του εκπαιδευτικού συστήματος και της μαζικής πληροφορίας που στα πανεπιστήμια θα λεγα πως χειροτερεύει αυτό. Αντι να αρχίζουμε όσο μεγαλώνουμε να έχουμε κριτική ικανότητα και πιο ποιοτικό-ουσιαστικό διάβασμα/μελέτη νιώθω πολλές φορές ότι βλέπω περισσότερους να κλέβουν και να αντιγράφουν η να παπαγαλίζουν πάρα στα σχολικά χρόνια του λυκίου. Μετά απορούμε γιατί υπάρχει αμάθεια και ημιμάθεια σε τέτοιο βαθμό. Βέβαια ξαναγυρνάμε στην χαζή δομή του συστήματος όταν σου βάζουνε 135 βιβλία και σου λέει παπαγάλισε η κάνε σκονάκια γιατί δίνεις σε 1μήνα απτη μερα που πήρες τη βιβλιογραφία για να περάσεις - ελάχιστοι θα κάτσουν να ασχοληθούν με ποιο ποιοτικές μεθόδους. Προσωπικά ποτέ δεν μπήκα σ'αυτο το λούκι παπαγαλίας αλλά γιαυτό ήμουν στο περιθώριο στα σχολικά μου χρόνια υποθέτω. Αλλα τουλάχιστον θεωρώ πως με ότι ασχολούμαι έχω την τάση να το συγκρατώ αν μη τι άλλο, δεν είμαι κιούτε ήθελα ποτέ στην τελική  να μάθω κάτι για να το ξεχάσω την επόμενη μέρα ή ώρα απλά για ένα "μάθημα".

フカフカ

#85094 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 22:38

Εμένα μου αρέσουν τα σεντόνια του Kamui, έχουν νόημα. Μη σκιάζεσαι Kamui, γράφε.

ναι ρε συ κι εμενα μ αρεσει να βλεπω την ψυχολογια και τις σκεψεις των αλλων με τα σεντονια τους αλλα ΒΑΡΙΕΜΑΙ (no pun intended) για καποιο λογο να αρχιζω να τα διαβαζω ειδικα οταν το κειμενο δεν αναφερεται σε εμενα και γραφει γενικουρες (οχι, της kamui δεν ειναι γενικουρες)... πφφφ

πχ του ghostprince δεν το διαβασα γιατι ξερω οτι παλι βλακειες θα λεει (jk προφανως XD)

Edit: και επι της ευκαιριας να απαντησω στον Ghostprince. 

Ναι, απο το σχολειο δεν προκειται να φυγεις αριστουχος χωρις παπαγαλια, ναι παντα το σιχενομουν επειδη μαθαινα πραγματα που δεν θα χρειαστω ποτε στην ζωη μου εν μερη ενω μου αρεσαν αλλα πραγματα τα οποια το σχολειο τα εχει επιεικος χεσμενα εδω και χρονια (μιλαω για τον προγραμματισμο) και ναι, στον προγραμματισμο μαζι με την εκθεση ηταν τα μονα μαθηματα που τα πηγα πολυ καλα στις πανελληνιες, κυριως επειδη ενδιαφερομουν. Ωστοσο δεν μπορω να βρω μια μεση λυση να μπορω να βρω μια μεση λυση καλυτερη των κατευθυνσεων και των πανελληνιων ετσι ωστε να δειξει ενα παιδι ποση ορεξη εχει να μαθει και ποσο διαβασμα και ευθυνγ θελει να διαθεσει για κατι. Μονο μερικες παραλλαγες των πανελληνιων, δυστυχως

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 27 Ιούνιος 2017 - 23:02

#85095 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 22:53

Steins-Gate-4.jpg

フカフカ