Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85051 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 19:32

Δεν έχεις ιδέα από cryptocurrency και οικονομικά ε;
Οι καμία πενταριά κάρτες που θα πάρεις για 1000 ευρώ μπορούν πιθανών να σου βγάλουν coins αξίας εκατομμυρίων, να κάνουν απόσβεση της επένδυσης η στην χειρότερη να σε βάλει μέσα ένα χιλιάρικο. Τα cryptocurrency αυτή την περίοδο είναι σαν το χρηματιστήριο, except it's on crack. Οι αξίες των νομισμάτων πολλαπλασιάζονται και η επένδυση που χρειάζεται για αν αρχίσεις mining σε ένα άσχετο νόμισμα είναι ελάχιστη και το πιθανό κέρδος τεράστιο.
Low risk, high reward.

Θέλει τύχη, καλo timing και foresight.

αυτο ειναι καινούργιο ε;  εγω τα bitcoins ηξερα μονο τα οποια δεν αξιζαν

#85052 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 19:37

Αντιπαρέρχομαι το τελευταίο παραλήρημα.

Kai, έχεις σκεφτεί να εκφράσεις επιτέλους τα αληθινά σου συναισθήματα στον περίγυρο σου?

Είναι γεγονός ότι σιχαίνομαι και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το 90% του περίγυρου μου, τι θες να πεις;

ySss0UF.jpg

#85053 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 19:40

Είναι γεγονός ότι σιχαίνομαι και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το 90% του περίγυρου μου, τι θες να πεις;

Δεν συμπαθείς ή σιχαίνεσαι?

Και κάτι ακόμα. Έχεις φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου στα παπούτσια του πατέρα σου?

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#85054 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 19:40

Εξαρτάται την περίπτωση.

Όχι, ο πατέρας μου έχει άθλιο γούστο στα παπούτσια.

ySss0UF.jpg

#85055 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 19:43

Εξαρτάται την περίπτωση.

Όχι, ο πατέρας μου έχει άθλιο γούστο στα παπούτσια.

Καλώς. Θα συνεχίσουμε τις ψυχαναλύσεις τις επόμενες μέρες. Μέχρι στιγμής πάντως, θέλω να εφησυχαστείς. δεν έχεις κάτι το σοβαρό.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#85056 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 19:46

Το ξέρω, μόνο όσοι τους αρέσουν τέτοιου στυλ παπούτσια έχουν πρόβλημα

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#85057 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 19:58

Καλώς. Θα συνεχίσουμε τις ψυχαναλύσεις τις επόμενες μέρες. Μέχρι στιγμής πάντως, θέλω να εφησυχαστείς. δεν έχεις κάτι το σοβαρό.

Αρχίζετε να με ανησυχείτε. Τώρα πιάσατε και ψυχανάλυση; Πολυάσχολοι και πολυπράγμων.

#85058 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 20:19

Το ξέρω, μόνο όσοι τους αρέσουν τέτοιου στυλ παπούτσια έχουν πρόβλημα

Spoiler:

δεν θελω να σε προσβάλλω αλλά ο πατέρας σου έχει το γούστο παπουτσιών του μέσου πατέρα 50+ χρονών

#85059 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 20:22

To πρόβλημα είναι ότι το γούστο αυτό το είχε από τα 30+

ySss0UF.jpg

#85060 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 20:31

To πρόβλημα είναι ότι το γούστο αυτό το είχε από τα 30+

οκ τοτε πρεπει να φταιει η δεκαετία γέννησης, δεν εξιγείτε αλλιως, και εμενα τα φοραει απο τα 40 λες και δεν εχει αλλα.

#85061 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 20:39

Λες να φταίει αυτό και να πηγαίνει με βάση το δεκαετία; Έτσι εξηγείται γιατί καταπιεζω αυτήν την έντονη ανάγκη να θέλω να φοράω μόνο αθλητικά με φωτάκια που ξεχωρίζουν στο σκοτάδι τόσα χρόνια.

ySss0UF.jpg

#85062 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 20:45

Λες να φταίει αυτό και να πηγαίνει με βάση το δεκαετία; Έτσι εξηγείται γιατί καταπιεζω αυτήν την έντονη ανάγκη να θέλω να φοράω μόνο αθλητικά με φωτάκια που ξεχωρίζουν στο σκοτάδι τόσα χρόνια.

ναι μάλλον μονο ετσι εξηγείται, προσπαθησα να φορεσω κι εγω στο μεγεθος μου τετοια παπουτσια και ηταν τιγκα αβολα, ηταν τότε που η αυστραλία κύριξε πόλεμο με τα καγκουρό και ότι πτώμα καγκουρό βρήκαν κάτω το έκαναν παπούτσι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 26 Ιούνιος 2017 - 20:46

#85063 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 22:47

Ο καλυτερος τροπος αντισυλληψης ειναι αυτου του ειδος τα παπουτσια (εσπαντριγιες κλπ)  :hehehe:

2bbd14fc.jpg

#85064 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 22:52

Ο καλυτερος τροπος αντισυλληψης ειναι αυτου του ειδος τα παπουτσια (εσπαντριγιες κλπ)  :hehehe:

και να που βγηκαμε εμείς...

#85065 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 23:26

Αρχίζετε να με ανησυχείτε. Τώρα πιάσατε και ψυχανάλυση; Πολυάσχολοι και πολυπράγμονες

ΓΚΡΓΚΧΚΑΑΑΑΡΡΡΡΓΚ-Κ-Κ

(βαθιέεεεεες ανάαααασεςςςς... άντε τώρα να ξαναβάλω τον γκραμμαρ νάζι στο μπαούλο...)

stasou%2520mygdala.jpg