Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84811 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 10 June 2017 - 07:41

x2 @kamui 

Σχετικά με το ip board και γενικά internet sites, από την στιγμή που είναι online 24/7 είναι εκτεθειμένο σε bots. Αν στο κώδικα του ip board ή γενικά της πλατφόρμας που χρησιμοποιείς υπάρχει κάποιο bug, άγνωστο ή γνωστό,υπάρχει περίπτωση να το εκμεταλλευτούν με άγνωστες συνέπειες για το site αλλά και τους χρήστες. Κάνοντας update το software τουλάχιστον εξασφαλίζεις ότι τα bugs που έχουν γίνει report στην εταιρεία έχουν λυθεί οπότε και με μία τυπική προσέγγιση σε θέματα ασφάλειας στο server που φιλοξενεί το site είσαι καλυμμένος. Το ότι δεν είναι free δεν σημαίνει ότι δεν έχει bugs ή ότι μόλις κάνεις report κάποιο bug θα τρέξουν να στο λύσουν. Φυσικά το update μπορεί να φέρει νέα bugs αλλά τουλάχιστον όσο είναι άγνωστα σε σένα τόσο μπορεί να είναι και στα bots, βέβαια μέχρι να κάνουν reverse engineer τον νέο κώδικα.

Σχετικά με τις customιες στο κώδικα το δύσκολο με αυτές πέρα ότι κάποιος θα πρέπει να τις θυμάται ώστε όταν θα γίνει κάποιο νέο Update ή νέα εγκατάσταση από την αρχή θα πρέπει να τις ξανακάνει, είναι ότι μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες π.χ. δουλεύει καλά αν δεχθεί λίγα requests αλλά αν αρχίσει και δέχεται χιλιάδες κρεμάει το site. H έλλειψη πόρων κατά την διάρκεια δοκιμής του κώδικα και η χρήση υπερβολικά κοινών σεναρίων δοκιμής μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμένο test proofing και ελλειπή αποτελέσματα.

Καταλαβαίνω την διάθεση του Gun αλλά μάλλον η προσέγγιση του Left είναι πιο ασφαλής.

rsrGbGx.gif

#84812 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 June 2017 - 08:24

αι tbh χειρότερος καρκίνος εδώ μέσα ήταν κατί "συζητήσεις" περί φεμινισμού που άρχιζαν εδώ μέσα και γινότανε της μαριλούς.

Τα anime/manga forums σε σχέση με άλλα ήταν πολύ πιο ανοιχτόμυαλα σε αυτά τα θέματα (LBGT επίσης) και πολύ μπροστά για την εποχή τους.
Δεν εκπλήσσονται που άτομα προερχόμενα από αλλού μπορεί να ξαφνιάστηκαν.

#84813 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 June 2017 - 12:39

Well, μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε με πολλά άτομα και ένα από τα αποτελέσματα αυτού είναι να ακούμε και πράγματα τα οποία μπορεί να είναι διαφορετικά από την προοπτική μας. Το θέμα είναι πως εδώ κάποια άτομα έχουν προσπαθήσει να κάνουν το forum όσο περισσότερο περιεκτικό γίνεται, γιατί ακριβώς τα anime/manga και λοιπές δραστηριότητες δεν απευθύνονται σε ένα μόνο κοινό/δημογραφικό. 

Τώρα, αν  άτομα το moderating το βλέπετε ως "καταπίεση" για τον οποιοδήποτε λόγο που μπορεί να σας έχει "πειράξει" ή έχει ξυπνήσει ανασφάλειές σας, καλό είναι να σκεφτείτε κάποια πράγματα παραπάνω. Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές, τα forums είναι απρόσωπα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρχει ένας υποτυπώδης σεβασμός. Και *newsflash* τα πράγματα που λέμε και κάνουμε έχουν συνέπειες, ας μάθουν κάποια άτομα και αυτό. Δεν είμαστε 5 χρονών, νομίζω.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#84814 John1998

John1998

JohnTrelakos

• Members
  • 18 posts

Posted 10 June 2017 - 14:15

Γεια σας παιδια, με λένε Γιάννη, 29 και μένω Μενίδι. Είμαι otaku γενικα πολλά χρόνια. Καλώς σας βρήκα. Greeklish επισης επιτρεπονται? βλεπω οτι δεν έχει κανείς

#84815 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 10 June 2017 - 14:27

Σωστά ελληνικά, ναι.

Λαθος Ελληνικα, ναι.

Σπασμαινα Αιλοινυκα, ναι.

Ζμπαζμενο Ελλαδα, πάλι ναι.

Alla Greeklish, pote.

~Taku Yuichi 2017

#84816 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 June 2017 - 14:28

Γεια σου Γιάννη, εμένα μου αρέσει να γράφω ελληνγκλις.

#84817 John1998

John1998

JohnTrelakos

• Members
  • 18 posts

Posted 10 June 2017 - 14:33

αχχααχ κατάλαβα παιδιά, έχετε πλάκα κιόλας θα περάσουμε καλά εδώ. Είναι κανείς από τους 5κ που μαι κι εγώ και ξέρω πολλούς;

#84818 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 10 June 2017 - 14:38

Μπορεί κάποιοι να είναι αλλά μάλλον όχι και τόσοι. Όλο κάτι γερό ξούρες λαρκάρουν εδώ μέσα. :P
rsrGbGx.gif

#84819 John1998

John1998

JohnTrelakos

• Members
  • 18 posts

Posted 10 June 2017 - 14:43

Μπορεί κάποιοι να είναι αλλά μάλλον όχι και τόσοι. Όλο κάτι γερό ξούρες λαρκάρουν εδώ μέσα. :P

Χαχα εντάξει κι εγώ 29 δεν με λες στον μέσο όρο ηλικίας όσων είναι στους 5κ ρε συ :P

#84820 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 June 2017 - 14:44

Στις πέντε στο καπη έχει ματζογκ.

#84821 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2017 - 15:02

To παράπονό μου που άλλαξε η ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα και έναν καλό λόγο δεν ακούω μετά από τόση γκρίνια.  :himitsu: 
Γαργάρα το κάνατε μουσίτσες. 

#84822 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 10 June 2017 - 15:03

Εγώ ρώτησα την Kai αν ψηφίζουμε και εκει! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#84823 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 10 June 2017 - 15:27

Ευχαριστούμε μαμά!
Υπόσχόμαστε πως θα μαστε καλά παιδάκια και δεν θα παίζουμε ξύλο και αναγκάζεσαι εσύ να μας χωρίζεις.

#84824 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2017 - 15:32

To παλέρμο είναι το κατεξοχήν μέρος που θα παίξετε ξύλο. Εξού και το disclaimer για δηλητηριάσεις φόνους κτλ. :P 
Έχουν χωρίσει οικογένειες με αφορμή αυτό τα παιχνίδια του Forum. 

Ρωτήστε τους Fandom και Osama

#84825 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 10 June 2017 - 15:35

Ναι αλλά πρώτα έμπαινες μέσα και ήταν σαν να 'ναι η κάθε μέρα πασχαλιά, σε καλωσόριζε σωστά.

ySss0UF.jpg