Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8446 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 01:30

Ε... εξι μηνες δεν ειναι και λιγο (δεν ειναι και πολυ βεβαια...)

btw ευτυχως δε σχολιασες αυτο με το ναρουτο xD

Έχω βαρεθεί πια...Το καλό είναι πως αρχίζεις και εσύ να βλέπεις το πόσο "αξίζει" οπότε σε λίγο καιρό το βλέπω dropped ^^

κάντε λίγο ησυχία
δεν με αφήνετε να κοιμηθώ.
καληνύχτα

:run:

#8447 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 02:04

Μόλις ήρθε στην αντίληψή μου κάτι τρομαχτικό!!
Apparently τα άτομα (κυρίως κοπέλες) που είναι καινούρια στον κόσμο του Internet (κυρίως MSN) χρησιμοποιούνε σε υπερβολικό και εκνευριστικό βαθμό τα καταραμένα τα SweetIM τρομάρα τους!

Η τρομερή διαπίστωση όμως είναι ότι αρκετά από αυτά τα άτομα δεν πληκτρολογούν πια για να μιλήσουν καθώς τα καλύπτουν όλα με σουίτ ιμς!!!:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8448 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 02:06

υπερβολικό και εκνευριστικό βαθμό τα καταραμένα τα SweetIM

wtf is this?:P
never heard of it >3

#8449 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 02:08

wtf is this?:P
never heard of it >3

Copy-paste από το MSN
"news:Your.buddy.sent.you.a.cool.Wink,.to.get.it.click http://www.sweetim.com/s.asp?ref=2&ses=71577704&rsn=1&app=17631187&cont=\@TCBW(0003006B)(Please)$V=2,S=71577704$\@TCEW"

edit: Happy Birthday Yami :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8450 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 02:39

Copy-paste από το MSN
"news:Your.buddy.sent.you.a.cool.Wink,.to.get.it.click http://www.sweetim.com/s.asp?ref=2&ses=71577704&rsn=1&app=17631187&cont=\@TCBW(0003006B)(Please)$V=2,S=71577704$\@TCEW"

edit: Happy Birthday Yami :D

what kind of crap is this?:terror2:

sankyuu~ >w</

#8451 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 02:45

Στειρωσα τον σκυλακο μου, και τωρα ειναι και περιφερεται στο σπιτι με ενα χωνι περασμενο στο λαιμο του, για να μην πειραξει τα ραμματα...την πρωτη μερα που ηταν γκαου απο την ναρκωση και δεν ειχε ορεξη για τιποτα (λογικο), τον κοιτουσα και με επιανε η καρδια μου...τωρα που βρηκε και την ορεξη του, και το κεφι του, εχει πολυ γελιο...κολλαει συνεχεια στις γωνιες, επειδη παιρνει λαθος την στροφη και σκαλωνει το χωνι...η μερα ομως της στειρωσης ηταν μια απο τις χειροτερες μου..πραγματικα ο σκυλος μου ειναι μεγαλος χεστης...με το που τον αφησα απο τα χερια μου και τον ανελαβε ο γιατρος για να του παρει αιμα για βιοχημικες εξετασεις,εκλαιγε τοσο δυνατα και κοπανιοταν για να ελευθερωθει, που εβαλα κι εγω τα κλαμματα και ελεγα στον γιατρο να ακυρωσει το χειρουργειο..τελικα του πατησε μια ηρεμιστικη, απλα για να χαλαρωσει και να του παρει αιμα..μονο που το ζωακι μου παχυνε 2 κιλα (φτασαμε αισιως τα 28), και δεν τον επιασε πληρως, οποτε ειχε τη δυναμη να ανεβει στον καναπε της αιθουσας αναμονης...γιατρος και νοσοκομα ειπαν οτι πρωτη φορα παιρνουν αιμα στον καναπε...τελικα, οι εξετασεις του βγηκαν τζετ..υγειεστατος οσο δεν παει, και αφου χαλαρωσε αρκετα, τον κατεβασαμε σιγα σιγα στο χειρουργιο...εκει του εκανε την ναρκωση, και σε 2 δευτερολεπτα κοιμηθηκε..μετα απο 3 ωρες μας πηραν τηλεφωνο να παμε να τον παρουμε..το περιεργο ειναι, οτι το χωνι, αντιθετα με ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα σκυλια, δεν τον ενοχλει καθολου, και δεν εχει κανει κινηση να το βγαλει...αλλες 8 μερες με το χωνι, και θα του το βγαλουμε και θα ηρεμησει κι αυτος λιγακι..τουλ, δεν θα χρειαζεται καποιον να τον ξεσκαλωνει απο κει που παει και κολλαει...Και επιτελους, μετα απο 2 χρονια απανωτου καμακιου, θα σταματησει να με κοιταει λοξα το βραδυ, και να μου τραβαει τα σκεπασματα..(αυτος ηταν ο λογος που αποφασισαμε να τον στειρωσουμε..μη μας μπιπ κιολας!)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8452 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 03:14

μαλιστααα, κριμα το καημενο το σκυλακι
γιαυτο δεν θελω να παρω κατοικιδιο γιατι μπορει να υπαρξει αναγκη να προβω σε παρομοιες ενεργειες
δεν κατακρινω Matsu ειλικρινα, απλα δεν μαρεσει να επεμβαινω με τετοιο τροπο σε αλλους , ακομα και αν ειναι ζωα. ( αυτος ειναι ενας λογος που δεν εχω κανει ακομα λοβοτομη σε ενα φιλο μου)

ΥΓ. το site της Dattebayo ειναι πεσμενο οποτε φανταζομαι βγηκε το Naruto

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#8453 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 03:45

μαυρη τρυπα που τα ρουφαει ολα δηλαδη οτι θες να συζητησεις..

Ένα πράγμα σαν το Kazaana του Miroku, δηλαδή, που χρησιμεύει κι ως ηλεκτρική σκούπα της edo εποχής. Lol.

#8454 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 05:23

Matsu σε καταλαβαίνω.. κ γω όταν στείρωσα τα 2 γατιά μου κάπως έτσι ήμουν..

Μόνο που εγώ τα στείρωσα για να μην φέυγουνε για γκομενότσαρκες και τα χάσουμε,όχι γιατι κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#8455 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 09:35

Matsu σε καταλαβαίνω.. κ γω όταν στείρωσα τα 2 γατιά μου κάπως έτσι ήμουν..

Μόνο που εγώ τα στείρωσα για να μην φέυγουνε για γκομενότσαρκες και τα χάσουμε,όχι γιατι κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα :P

Καλημερα!Κοιτα, εγω δεν ειμαι της αποψης οτι επεμβαινω στη φυση αν στειρωσω το κατοικιδιο μου...αυτο γιατι, πρωτον, εχοντας το στο σπιτι ουτως η αλλως επεμβαινω στη φυση του..δευτερον, απο τη στιγμη που δεν θελω να ζευγαρωσει για να μην συμβαλλω κι εγω στην εξαπλωση των αδεσποτων ζωων, παλι επεμβαινω στη φυση του..οποτε, απο το να τον εχω να τυραννιεται, που δεν ζευγαρωνει, αφου ειναι τελειως ενστικτωδες, καλυτερα ειναι να ειναι στειρωμενος. Αλλωστε, απο καθε ζευγαρωμα, παιρνω ενα κουταβι..ποιος ομως παιρνει σημερα μπασταρδακι?μονο εγω...ε, το σπιτι μου χωραει μονο ενα κατοικιδιο..δυστυχως...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8456 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 09:47

what kind of crap is this?:terror2:

sankyuu~ >w</

this is a way to put bugs and trojan in to your computer by installing this stupid emoticon.

#8457 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 10:19

Πλάκα πλάκα μήπως πρέπει να υιοθετήσουμε την στείρωση και για τους ανθρώπους; :hahaha:
phmava.php

#8458 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 13:36

Πλάκα πλάκα μήπως πρέπει να υιοθετήσουμε την στείρωση και για τους ανθρώπους; :hahaha:

Μη μου πεις οτι το είπες αυτό ορμώμενος από το εξώγαμο του Πασχάλη....?!

#8459 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 14:27

Μη μου πεις οτι το είπες αυτό ορμώμενος από το εξώγαμο του Πασχάλη....?!

ρε ειδες ο Μασχάλης που μας βγηκε και επιβητορας?....

#8460 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 14:58

έλα ντε... και εγώ που νόμιζα ότι το κούρευε το γκαζόν! :P