Posted 11 January 2008 - 02:45
Στειρωσα τον σκυλακο μου, και τωρα ειναι και περιφερεται στο σπιτι με ενα χωνι περασμενο στο λαιμο του, για να μην πειραξει τα ραμματα...την πρωτη μερα που ηταν γκαου απο την ναρκωση και δεν ειχε ορεξη για τιποτα (λογικο), τον κοιτουσα και με επιανε η καρδια μου...τωρα που βρηκε και την ορεξη του, και το κεφι του, εχει πολυ γελιο...κολλαει συνεχεια στις γωνιες, επειδη παιρνει λαθος την στροφη και σκαλωνει το χωνι...η μερα ομως της στειρωσης ηταν μια απο τις χειροτερες μου..πραγματικα ο σκυλος μου ειναι μεγαλος χεστης...με το που τον αφησα απο τα χερια μου και τον ανελαβε ο γιατρος για να του παρει αιμα για βιοχημικες εξετασεις,εκλαιγε τοσο δυνατα και κοπανιοταν για να ελευθερωθει, που εβαλα κι εγω τα κλαμματα και ελεγα στον γιατρο να ακυρωσει το χειρουργειο..τελικα του πατησε μια ηρεμιστικη, απλα για να χαλαρωσει και να του παρει αιμα..μονο που το ζωακι μου παχυνε 2 κιλα (φτασαμε αισιως τα 28), και δεν τον επιασε πληρως, οποτε ειχε τη δυναμη να ανεβει στον καναπε της αιθουσας αναμονης...γιατρος και νοσοκομα ειπαν οτι πρωτη φορα παιρνουν αιμα στον καναπε...τελικα, οι εξετασεις του βγηκαν τζετ..υγειεστατος οσο δεν παει, και αφου χαλαρωσε αρκετα, τον κατεβασαμε σιγα σιγα στο χειρουργιο...εκει του εκανε την ναρκωση, και σε 2 δευτερολεπτα κοιμηθηκε..μετα απο 3 ωρες μας πηραν τηλεφωνο να παμε να τον παρουμε..το περιεργο ειναι, οτι το χωνι, αντιθετα με ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα σκυλια, δεν τον ενοχλει καθολου, και δεν εχει κανει κινηση να το βγαλει...αλλες 8 μερες με το χωνι, και θα του το βγαλουμε και θα ηρεμησει κι αυτος λιγακι..τουλ, δεν θα χρειαζεται καποιον να τον ξεσκαλωνει απο κει που παει και κολλαει...Και επιτελους, μετα απο 2 χρονια απανωτου καμακιου, θα σταματησει να με κοιταει λοξα το βραδυ, και να μου τραβαει τα σκεπασματα..(αυτος ηταν ο λογος που αποφασισαμε να τον στειρωσουμε..μη μας μπιπ κιολας!)

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm