Kαι ο Πρετεντέρης πώς θα ζήσει? D:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2016 - 21:35
Kαι ο Πρετεντέρης πώς θα ζήσει? D:
Οι κατσαρίδες επιβιωνουν.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2016 - 22:21
Πάρτε τα φτυάρια και αξίνες σας και αρχίστε να σκάβετε τον τάφο της Τηλεόρασης. Πλέον το internet είναι ο νικητής.
(Με εξαίρεση εάν έχετε μια κπαιχνιδοκονσόλα, δε εάν έχετε atari, snes κλπ κλπ τότε ανερώ όλα τα παραπάνω απλά βγάλτε το ομοαξονικό από την κεραία και έχετέ το μόνιμα συνδεδεμένο το atari, για τις νέες μην έχετε καν κεραία μόνο παιχνιδοκονσόλα η pc)
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2016 - 22:39
(Με εξαίρεση εάν έχετε μια κπαιχνιδοκονσόλα, δε εάν έχετε atari, snes κλπ κλπ τότε ανερώ όλα τα παραπάνω απλά βγάλτε το ομοαξονικό από την κεραία και έχετέ το μόνιμα συνδεδεμένο το atari, για τις νέες μην έχετε καν κεραία μόνο παιχνιδοκονσόλα η pc)
εχω atari,mega drive και τωρα ψηνομαι να χτυπησω ενα nes και ενα super nintendo που βρηκα καλα ειμαι...????
ασχετο αλλα εκει που τα βρηκα μου δινει nes,super nintendo dreamcast και nintendo64 κομπλε με χειριστιρια καλωδια μετασχηματιστες και απο 1-2 παιχνιδια για το καθενα σε αριστη κατασταση ολα με κανα 150αρι ευρω ολα πακετο....και ειμαι εδω και 2 μερες και παλευω με τον εαυτο μου να τα παρω να μην τα παρω...προβλημα μιλαμε τωρα οχι αστεια....
ασχετο νουμερο 2....ψαχνω να βρω mega cd...που ενωνει με το mega drive,αν εχει καποιος καμια πληροφορια για ελλαδα...δεκτη..απο εξωτερικο βρισκω αλλα δεν θελω....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 08 Μάρτιος 2016 - 22:40
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2016 - 00:01
να μην τα παρεις!! (αλλα να μου πεις που τα πουλανε )
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2016 - 01:20
εχω atari,mega drive και τωρα ψηνομαι να χτυπησω ενα nes και ενα super nintendo που βρηκα καλα ειμαι...????
ασχετο αλλα εκει που τα βρηκα μου δινει nes,super nintendo dreamcast και nintendo64 κομπλε με χειριστιρια καλωδια μετασχηματιστες και απο 1-2 παιχνιδια για το καθενα σε αριστη κατασταση ολα με κανα 150αρι ευρω ολα πακετο....και ειμαι εδω και 2 μερες και παλευω με τον εαυτο μου να τα παρω να μην τα παρω...προβλημα μιλαμε τωρα οχι αστεια....
ασχετο νουμερο 2....ψαχνω να βρω mega cd...που ενωνει με το mega drive,αν εχει καποιος καμια πληροφορια για ελλαδα...δεκτη..απο εξωτερικο βρισκω αλλα δεν θελω....
Λοιπόν άκου να σου πω Vectra. Θα πάρεις το SNES και θα πεις και 'να τραγούδι. Για τις άλλες κονσόλες δεν ξέρω αλλά το SNES είναι απαραίτητο.
Μαζί με αυτό καλό θα ήταν να πάρεις το FFVI, Metroid, Chrono Trigger, Super Mario World, Earthbound, Secret of Mana και πολλά άλλα. Πρώτα παίξ τα εσύ όταν βρίσκεις χρόνο και ό,τι κρίνεις ότι είναι κατάλληλο μπορείς ακόμα να αφήσεις και τα παιδιά σου να παίξουν.
Ειλικρινά σου μιλάω τα παιχνίδια του SNES κάνουν καλό στην ψυχή.
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2016 - 09:46
να σου πω την αληθεια μου και εγω για to nes το εχω σιγουρο....το θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι η κονσολο εχει γινει και region free mod και εκει βραχυκυκλωσα λιγο γιατι δεν εχω ιδεα τι σημαινει....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 09 Μάρτιος 2016 - 09:49
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2016 - 10:59
να σου πω την αληθεια μου και εγω για to nes το εχω σιγουρο....το θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι η κονσολο εχει γινει και region free mod και εκει βραχυκυκλωσα λιγο γιατι δεν εχω ιδεα τι σημαινει....
Παίζει παιχνίδια από Αμερική και Ιαπωνία. Κανονικά μια region locked κονσόλα θα πρέπει να παίζει μόνο PAL, ή αλλιώς ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η δικιά σου άμα έχει γίνει σωστά mod θα πρέπει να παίζει τα πάντα χωρίς πρόβλημα.
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2016 - 13:33
Πάντως στο Dreamcast δεν θα έχεις πρόβλημα να παίζεις self boot CDs, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο
Και αν πάρεις VGA καλώδιο (κάνα 10-12 ευρώ), η ποιότητα εικόνας είναι κορυφαία, καλύτερη μπορώ να πω και από τα πολλά re-releases που βγήκαν σε PS3-Xbox (Marvel vs Capcom 2, Capcom vs SNK 2 κλπ)
στις άλλες κονσόλες θα πρέπει να αγοράσεις επιπλέον εξοπλισμό αν δεν έχεις παλιά αναλογική τηλεόραση με scart.
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2016 - 14:14
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 09 Μάρτιος 2016 - 14:15
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2016 - 22:21
Πάντος η ΤV πλέον μόνο για TV δεν αξίζει, για οτιδήποτε άλλο έιναι πλέον χρήσιμη.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 09 Μάρτιος 2016 - 22:22
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2016 - 22:36
Και πότε άξιζε; Άντε ίσως την εποχή που βλέπαμε παιδικά για τις συγκεκριμένες ώρες και πολύ της είναι.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2016 - 05:13
Πάρτε τα φτυάρια και αξίνες σας και αρχίστε να σκάβετε τον τάφο της Τηλεόρασης. Πλέον το internet είναι ο νικητής.
Και αν έχετε χαρείτε την τώρα που μπορείτε γιατί έτσι όπως τις φτιάχνουν πλέον έχουν δεν έχουν 7-8 χρόνια ζωής. 2 φορές μου χάλασε το xbox 360 μετά τα 5 χρόνια.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 10 Μάρτιος 2016 - 05:13
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2016 - 10:09
PSA: Μην παίζεται παλιά παιχνίδια σε ψηφιακές τηλεοράσεις, ακόμα και αν μπορείτε. Η ψηφιακή τηλεόραση χαλάει την ποιότητα και έχει επιπτώσεις στα frames τω παλαιότερων παιχνιδιών. Retro gaming μόνο σε CRT τηλεοράσεις.
και εγω μαζι σου...αλλα.ειναι αρκετα δυσκολο σιγα σιγα να βρισκεις crt tv...εχω μια στο μαγαζι που εχω ενωσει τα mega drive και atari...και την προσεχω σαν τα ματια μου...
επισης για καποιο λογο μου αρεσε παντα να τα παιζω σε μικρες crt και οχι σε μεγαλες...απο 14αρα εως το πολυ 20αρα...
παντως εκτος απο το nes ψηνομαι και για τo saturn ετσι για την arcade φαση μιας και τα περισοτερα παιχνιδια της κονσολας ηταν για προμοταρισμα των arcade που εβγαζε εκει η sega...θα γουσταρα να ξαναλιωσω στο x-men vs marvel και marvel vs capcom..εχω φαει πολυ κερμα στα ουφαδικα με αυτα...
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2016 - 12:26
Και αν έχετε χαρείτε την τώρα που μπορείτε γιατί έτσι όπως τις φτιάχνουν πλέον έχουν δεν έχουν 7-8 χρόνια ζωής. 2 φορές μου χάλασε το xbox 360 μετά τα 5 χρόνια.
Aυτή η Foxconn έχει αναλάβει τα πάντα, ακόμα και την νέα κονσόλα της Nintendo....