Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 02 March 2016 - 21:39
Posted 02 March 2016 - 23:37
Άσχετο μιας και Πλησιάζει η Ημέρα θέλω να μου πείτε που θα βρω ξύλα για χαρταετό. (Καταστήματα)
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 03 March 2016 - 01:56
Όλοι σκέφτονται την τσίκνα και εγώ έκανα σχέδια για μανιτάρια και φασολακια αύριο. Fake
Youtube Video
Μανιτάρια <3 φθηνά και θεικά
Edited by LethalMike, 03 March 2016 - 02:11.
Posted 03 March 2016 - 09:51
Άσχετο μιας και Πλησιάζει η Ημέρα θέλω να μου πείτε που θα βρω ξύλα για χαρταετό. (Καταστήματα)
μιας και εχω μαστερ στην κατασκευη..(ας ειναι καλα ο παππους και ο πατερας)....
αν λες για ΄΄μανες΄΄ δηλαδη τα ξυλα που θες να κανεις για το πλαισιου του χαρταετου θα βρεις σε ξυλουργια μονο...πολυ το κανουν με στρογγυλα αλλοι με τετραγωνα και οι μερακληδες με καλαμια που τα ανοιγουν στην μεση...εχω κανει και με τα τρια...με το καλαμι ειναι οτι καλυτερο αλλα στην ενωση στο κεντρο εχεις μεγαλη πιθανοτητα να σπασουν με το καρφι και σε περιπτωση που εχεις αρκετο αερα και δεν το εχεις ανοιξει καλα εχεις μεγαλες πιθανοτητες να σπασει...
εγω χρονια τωρα προτιμω τις τετραγωνες μανες...ειναι ποιοι ευκολες στον να της καρφωσεις(εγω τις καρφωνω στο κεντρο αλλοι τις δενουν με σπαγκο.) απο της στρογγυλες ποιο ανθεκτικες και στον αερα και στο δεσιμο των σπαγκων..
χρησιμα τιπς...
προτιμησε το κλασικο πολυγωνο σχημα για χαρταετο αν δεν εχεις ξανακανει. η τον σταυρο.(σμυρνακι)ειναι ποιο ευκολο στο ζυγισμα μετα
χαρτι γλασε σε οτι χρωμα θες
κολα ουχου στικ η αλλη σε στικ...μονο(για το κολημα του χαρτιου
το μηκος των ξυλων(μανες)να ειναι απο 60-80 εκ max το καθενα..)
σπαγκο προτιμησε ναυλον αν τον κανεις πρωτη φορα..ειναι ποιο αντοχης...και παρε πολυ..θα σου χρειαστει και τον αετο και για την καλουμπα..
προμηθευσου τηλ.καταλογους κανουν ταμαμ για να κανεις την ουρα...
αν δεν εισαι σιγουρος για το ζηγισμα μπορεις να βαλεις και τα λεγομενα σκουλαρικια..μια φουντα στις κεντρικες γωνιες του αετου σε καθε πλευρα απο αυτες που θα κανεις για την ουρα...
αν θες τιπς για το ζυγισμα αποστασεις κλπ....fell free to ask....
γενικα να ξερεις οτι η κατασκευη του χαρταετου 9/10 φορες βγαινει ακριβοτερα απο το να τον παρεις ετοιμο...αλλα η χαρα του να βλεπεις τον δικο σου φτιαχτο χαρταετο να φευγει στον αερα δεν ξεπληρωνεται....
Posted 04 March 2016 - 22:31
μιας και εχω μαστερ στην κατασκευη..(ας ειναι καλα ο παππους και ο πατερας)....
αν λες για ΄΄μανες΄΄ δηλαδη τα ξυλα που θες να κανεις για το πλαισιου του χαρταετου θα βρεις σε ξυλουργια μονο...πολυ το κανουν με στρογγυλα αλλοι με τετραγωνα και οι μερακληδες με καλαμια που τα ανοιγουν στην μεση...εχω κανει και με τα τρια...με το καλαμι ειναι οτι καλυτερο αλλα στην ενωση στο κεντρο εχεις μεγαλη πιθανοτητα να σπασουν με το καρφι και σε περιπτωση που εχεις αρκετο αερα και δεν το εχεις ανοιξει καλα εχεις μεγαλες πιθανοτητες να σπασει...εγω χρονια τωρα προτιμω τις τετραγωνες μανες...ειναι ποιοι ευκολες στον να της καρφωσεις(εγω τις καρφωνω στο κεντρο αλλοι τις δενουν με σπαγκο.) απο της στρογγυλες ποιο ανθεκτικες και στον αερα και στο δεσιμο των σπαγκων..
χρησιμα τιπς...
προτιμησε το κλασικο πολυγωνο σχημα για χαρταετο αν δεν εχεις ξανακανει. η τον σταυρο.(σμυρνακι)ειναι ποιο ευκολο στο ζυγισμα μεταχαρτι γλασε σε οτι χρωμα θες
κολα ουχου στικ η αλλη σε στικ...μονο(για το κολημα του χαρτιου
το μηκος των ξυλων(μανες)να ειναι απο 60-80 εκ max το καθενα..)
σπαγκο προτιμησε ναυλον αν τον κανεις πρωτη φορα..ειναι ποιο αντοχης...και παρε πολυ..θα σου χρειαστει και τον αετο και για την καλουμπα..
προμηθευσου τηλ.καταλογους κανουν ταμαμ για να κανεις την ουρα...
αν δεν εισαι σιγουρος για το ζηγισμα μπορεις να βαλεις και τα λεγομενα σκουλαρικια..μια φουντα στις κεντρικες γωνιες του αετου σε καθε πλευρα απο αυτες που θα κανεις για την ουρα...
αν θες τιπς για το ζυγισμα αποστασεις κλπ....fell free to ask....
γενικα να ξερεις οτι η κατασκευη του χαρταετου 9/10 φορες βγαινει ακριβοτερα απο το να τον παρεις ετοιμο...αλλα η χαρα του να βλεπεις τον δικο σου φτιαχτο χαρταετο να φευγει στον αερα δεν ξεπληρωνεται....
Για μάνα επειδή δεν βρίσκω ξυλουργείο κατέφυγα σε πλαστικές ράβδους ποτ βρήκα εύκολα. Πιστεύω θα είναι ανθεκτικότερες και ελαφρύτερες από ξύλο. Όσο για το καρφί στην μέση κατέφυγα σε βίδα με παξιμάδι εφόσον τρύπισα το πλαστικό με μια μικρή τρύπα. Το μόμο πο με ανισυχεί είναι ότι είναι ευλίγιστες αρκετά.
Για το μέγεθός του χαρταετού απόφάσησα η διάμετρος να είναι στο 1m.
Btw για πέταγμα χαρταετού προτιμάτε Βουνό η θάλασα. Εγώ κατάφερα να υψώσω χαρταετό στην Παραλία της Λάρνακας (όσο ήμουν ΕΛΔΥΚ) λογο ότι βοηθούσε ο Θαλασινός αέρας. Έτσι λέω το καλύτερο μέρος να υψωθεί είναι Η παραλία.
Ι GNU/L I N U X
Posted 04 March 2016 - 22:52
Pc-magas πήγες στην εκπομπή του Καπουτζίδη; Σήμερα είχε μια αδερφή ψύχη σου με ίδιο όνομα και (μάλλον) επάγγελμα.
Posted 05 March 2016 - 00:30
Γιατί το Σαββατοκύριακο να μην κρατούσε 3 μέρες αντί για 2; Ή τελοσπαντων να παρέμενε 2 μέρες, αλλά η Τετάρτη να γινόταν αργια.
Posted 05 March 2016 - 01:18
Pc-magas πήγες στην εκπομπή του Καπουτζίδη; Σήμερα είχε μια αδερφή ψύχη σου με ίδιο όνομα και (μάλλον) επάγγελμα.
Όχι, έχεις απόσπασμα;
Edited by pc_magas, 05 March 2016 - 01:46.
Ι GNU/L I N U X
Posted 05 March 2016 - 02:03
http://www.megatv.com/denexologia/default.asp?catid=40704&subid=2&pubid=35684339
Στο τέλος του είπε "να μας φτιάξεις κανένα σαιτ" ή κατι τέτοιο και προς στιγμήν εντυπωσιάστηκα από τη σειρά ομοιοτήτων, nevermind.
Posted 05 March 2016 - 10:07
Πριν από κανά μήνα πέχτηκε η φάση να προτείνουν τους νησιώτες (~~what) για νομπελ ειρήνης, τα τζιμάνια στην Πέλλα πάνε το baturu το τεχ νεξτ λεβελ
http://luben.tv/stream/74550 Πέλλα: Μετά τη φωτιά στο στρατόπεδο, όργωσαν αεροδιάδρομο για να μην κατασκηνώσουν πρόσφυγες
Ευτυχώς το ΕΛ στοιχείο που τρέχει στις φλέβες μας για άλλη μια φορά βάζει στον ίσιο δρόμο όλα τα χάπατα και νεοφιλελε στοιχεία που θέλουν και νόμπελ.
Τέλος να μην ξεχάσουμε και αυτό
http://luben.tv/stream/74488 Η αμήχανη στιγμή που ο Λυκούργος του Disney Club μεγάλωσε και έγινε Στέφανος Χίος (VIDEO)
υγ: Να καούν και οι δύο μεριές.
Edited by Hazuki, 05 March 2016 - 10:13.
Posted 05 March 2016 - 11:18
Προσελκύει τέτοιο κόσμο η ντισνεϊ κι όχι τυχαία.
Posted 05 March 2016 - 16:01
I made it (with some help)
Παρατηρήστε τον Συμβολισμό του σχεδίου
Edited by pc_magas, 05 March 2016 - 16:03.
Ι GNU/L I N U X
Posted 06 March 2016 - 22:33
Εγώ είχα φτιάξει όταν ήμουν 16 χρονών έναν παραδοσιακό χαρταετό (με εφημερίδα, αλευρόκολλα και καλάμια από λιμνοβάλτους ). Μια χαρά πέταξε, προς μεγάλη μου έκπληξη, αλλά έπεσε άδοξα όταν φύσηξε στα καλά καθούμενα δυνατός αέρας
Ε, σκίστηκε λίγο και δεν ξανασηκώθηκε!
Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είμαι στο σπίτι μου την καθαρά Δευτέρα... Τι σου κάνει το φοιτητιλίκι μακριά από τον τόπο κατοικίας...
Posted 06 March 2016 - 22:38
Εγώ είχα φτιάξει όταν ήμουν 16 χρονών έναν παραδοσιακό χαρταετό (με εφημερίδα, αλευρόκολλα και καλάμια από λιμνοβάλτους
). Μια χαρά πέταξε, προς μεγάλη μου έκπληξη, αλλά έπεσε άδοξα όταν φύσηξε στα καλά καθούμενα δυνατός αέρας
Ε, σκίστηκε λίγο και δεν ξανασηκώθηκε!
Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είμαι στο σπίτι μου την καθαρά Δευτέρα... Τι σου κάνει το φοιτητιλίκι μακριά από τον τόπο κατοικίας...
Ακόμα καλύτερα θα έχεις και αλάνα εκεί την Ελληνική Επαρχία για να αμολήσεις καλούμπα.
Ι GNU/L I N U X
Posted 07 March 2016 - 19:55
Ακόμα καλύτερα θα έχεις και αλάνα εκεί την Ελληνική Επαρχία για να αμολήσεις καλούμπα.
Ίσα-ίσα, εδώ δεν έχω αλάνα
Είμαι ένα επαρχιωτόπουλο σε μια μεγάλη πόλη