Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94079 replies to this topic

#83791 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 09 February 2016 - 23:33

Γαμώτο, γρήγορα τελείωσε...

ezgif.com-resize.gif

#83792 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 February 2016 - 23:38

Βασικά έχετε δίκιο, πολύ κακώς έκανα και μπήκα στο φόρουμ μετά από καιρό. Αφού είστε εσείς καλά, και λειτουργούν όλα άψογα εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Καλά να περνάτε, ναι και ξέρω δεν θα σας λείψω. Έχετε πλέον και τα μέλη και τους mods που σας αξίζουν

Γιατί το δράμα και το τσουβάλιασμα ρε συ Namida; Φιλικα ρωτάω πάντα. Αμα θες να φυγεις ή να κατσεις, επιλογή σου. Αμα θες να εισαι εδώ και ξενερώνεις επειδη κάποιος σου μίλησε έτσι, μπορείς από το να αδιαφορήσεις (πιστεψε με δεν θα αλλάξει σε τιποτα τη ζωή σου τι πιστεύει κάποιος για σένα πισω από μια οθονη) μέχρι να κανεις ενα print screen και αναφορά για cyberbullying. Ακομα και να σε μπλοκαρει ή να το σβησει (που λέει ο λογος) υπάρχει στα cookies του pc σου πλέον και πάει αυτεπάγγελτα αν θυμάμαι καλά, δεν μπορει να κανει κατι για να σε σταματήσει. 

Δεν μπορεις να κάνεις κάτι για να αλλάξεις ενα ολοκληρο γκρουπ ανθρωπων, και ειναι και πιο τιμιο ετσι για να λεμε και την αλήθεια. Τις επιλογές σου μονο μπορεις να αλλάξεις και συνηθως αυτό ειναι αρκετό, προς οποιαδηποτε κατεύθυνση. Φιλικά πάντα επειδη σε βλέπω και στεναχωριέσαι και δεν αξιζει τον κοπο. Και στην τελική ότι εχεις κανει απο θεμα οργανωσης και μη σημασία εχει τι αφησε σε σενα και σε οσους ηταν εκει, οχι το πως θα σε αντιμετωπιζουν εδω... 

Edited by Lord Leon, 09 February 2016 - 23:40.

stasou%2520mygdala.jpg

#83793 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 09 February 2016 - 23:51

blakc hol3 8/8 m8

Top Thread.

Μια χαρούλα είναι και τα post και το content. Aν σας φαίνονται λίγα να τα αφήνετε λίγες μέρες να μαζευτούν περισσότερα, τι να σας πώ.

Γενικότερα όπου υπάρχει anime discussion τα reply τείνουν να μοιάζουν με micro-analysis/impressions blog post το οποίο δεν δίνει και πολλά περιθώρια για συζήτησή. Άλλες φορές απλά βλέπεις post γεμάτα μαλακίες και απλά λες "τώρα με αυτόν τον μαλάκα θα κάθομαι να ασχολούμαι(Notice me Warchief senpai!)", τα προσπερνάς και πας να κάνεις κάτι πιο ουσιαστικό, όπως το να βλέπεις anime π.χ.

Εντελώς άσχετο με όλα τα προηγούμενα, αλλά γιατί έχω ακούσει επανειλημμένα ότι το Zetsun no Tempest είναι καλό anime? Το έχω σχεδόν τελειώσει(Επ, 19) και ως τώρα ήταν ένας κακός αχταρμάς βαρετού σεναρίου, pretentious quotes, asspull deductions/ bluffs και edgy χαρακτήρων. 

#83794 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 February 2016 - 00:08

Δεν μπορεις να κάνεις κάτι για να αλλάξεις ενα ολοκληρο γκρουπ ανθρωπων.

Το θέμα είναι ότι δεν τον ενοχλεί όλοκληρο το γκρουπ αλλά μερικά συγκεκριμένα πρόσωπα.

Σκάσε, είσαι εμετός.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, σοβαρέψου. Εσύ κανονικά είσαι Moderator θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να φέρεσαι λίγο πιο ώριμα.
Μερικά άτομα που έχουν πλάτες δεν θα σχολιάσω καν. Πλέον ο lethalmike έχει μάθει από τα λάθη του και δεν θα φτύσει χολή.

Βασικά έχετε δίκιο, πολύ κακώς έκανα και μπήκα στο φόρουμ μετά από καιρό. Αφού είστε εσείς καλά, και λειτουργούν όλα άψογα εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Καλά να περνάτε, ναι και ξέρω δεν θα σας λείψω. Έχετε πλέον και τα μέλη και τους mods που σας αξίζουν

Απότι βλέπεις δεν πάει άψογα, αλλά και εσύ δεν βοηθάς. Και δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις το φόρουμ. Αν σκεφτόμουν και εγώ έτσι θα έπρεπε να αφήσω το φόρουμ εδώ και χρόνια με τόσα άτομα τα οποία δεν γουστάρουν τα χνώτα μου.

Peace ^-^

ezgif.com-resize.gif

#83795 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 February 2016 - 00:17

Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις Lethal Mike θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν. 

Επί του post σου να απαντήσω ότι

Α) Το γεγονός ότι συντονίζουμε συζητήσεις δεν σημαίνει ότι το οποιοδήποτε μέλος της ομάδας είναι εδώ για να είναι το προσωπικό σας punching bag. Πατροναριστικά σχόλια δεν έχουν θέση σε καμία συζήτηση πόσο μάλλον όταν κατευθύνονται σε άτομο που σας διασφαλίζει το να έχετε αυτήν την πλατφόρμα. 

Β) Πριν μιλήσουμε για γερές πλάτες αλλονών καλό είναι να εξετάζουμε την προσωπική μας συμπεριφορά. Ίσως βρούμε περιπτώσεις στις οποίες η ομάδα εξάντλησε την επιείκιά της στο δικό μας πρόσωπο. Ξέρεις στο σπίτι του κρεμασμένου σχοινί κτλ. Το ότι πιστεύουμε ότι είστε άνθρωποι ικανοί να χειρίζεστε έναν υπολογιστή και να καταλαβαίνετε απλές παραινέσεις και όχι bans δεν σημαίνει favoritism. 

#83796 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 February 2016 - 00:48

Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις Lethal Mike θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν. 

Δεν νομίζω να τις λάβεις σοβαρά υπόψιν, διότι δεν ήταν παρατηρήσεις. Ήταν μία συμβουλή και δεν πήγαινε προς εσένα.

Α) Το γεγονός ότι συντονίζουμε συζητήσεις δεν σημαίνει ότι το οποιοδήποτε μέλος της ομάδας είναι εδώ για να είναι το προσωπικό σας punching bag. Πατροναριστικά σχόλια δεν έχουν θέση σε καμία συζήτηση πόσο μάλλον όταν κατευθύνονται σε άτομο που σας διασφαλίζει το να έχετε αυτήν την πλατφόρμα. 

Δεν κατάλαβα τι εννοείς με punching bag. Κανείς δεν φέρθηκε σε moderator σαν punching bag. Μέλη του φόρουμ τα οποία δίνουν πάτημα να γίνουν Punching bag γίνονται. Αν δεις προσεκτικά τις τελευταίες 2 σελίδες νομίζω θα καταλάβεις.
Σεβαστό το ότι κάποια άτομα μας διασφαλίζουν αυτή την πλατφόρμα, αλλά αυτή η πλατφόρμα που λες έχει κάποιους κανονισμούς που εφαρμόζονται σε όλους και όχι μόνο σε ένα κομμάτι του φόρουμ. Και φυσικά δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.

Β) Πριν μιλήσουμε για γερές πλάτες αλλονών καλό είναι να εξετάζουμε την προσωπική μας συμπεριφορά. Ίσως βρούμε περιπτώσεις στις οποίες η ομάδα εξάντλησε την επιείκιά της στο δικό μας πρόσωπο. Ξέρεις στο σπίτι του κρεμασμένου σχοινί κτλ.

Ναι ξέρω κρίνε πριν κριθείς. Όχι όμως εγώ μιλάω για πλάτες διότι αυτό έχω καταλάβει από τα χρόνια μου σε αυτό το φόρουμ.
Αυτό με τον κρεμασμένο δεν το κατάλαβα.
Για μένα δεν είναι ευχάριστο να γράφω αυτή τη στιγμή τις προσωπικές μου ανησυχίες. Αλλά πιστεύω ότι αυτό πρέπει να κάνω.

Το ότι πιστεύουμε ότι είστε άνθρωποι ικανοί να χειρίζεστε έναν υπολογιστή και να καταλαβαίνετε απλές παραινέσεις και όχι bans δεν σημαίνει favoritism. 

Κάτι σημαίνει όμως...

ezgif.com-resize.gif

#83797 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 February 2016 - 01:05

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, σοβαρέψου. Εσύ κανονικά είσαι Moderator θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να φέρεσαι λίγο πιο ώριμα.

Μερικά άτομα που έχουν πλάτες δεν θα σχολιάσω καν. Πλέον ο lethalmike έχει μάθει από τα λάθη του και δεν θα φτύσει χολή.

Ευχαριστώ για την παρότρυνση, δε προσβάλλομαι.

Αλλά κάπου θα ήταν καλό να κάνουμε σαφές (αν δεν είχε γίνει ηδη) ότι πίσω από το πράσινο και κάθε άλλο χρωματάκι υπάρχει ένας άνθρωπος και όχι ο Βούδας, ο οποίος, παρότι ίσως αρκετοί να έχετε παρανοήσει δεν είναι εδώ για να δέχεται κάθε passive aggressive comment καθενός, ούτε κεκαλλυμένες προσβολές, ούτε ευθύνες για την πτώση της κίνησης σε ένα forum στο οποίο εθελοντικά δέχτηκε να πάρει θέση Moderator, ούτε κάθε άλλο αίσχος.

qzMHWHd.png

#83798 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 10 February 2016 - 01:14

Ψηθείτε να κάνουμε κάνα flame που και που επίτηδες. Δείτε πως αυξάνεται η κίνηση κάθε φορά. :P

#83799 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 10 February 2016 - 01:15

Youtube Video

Εντιτ: ωπ θυμηθηκα και άλλη ρησπεκτια 

Youtube Video

Edited by Lord Leon, 10 February 2016 - 01:18.

stasou%2520mygdala.jpg

#83800 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 February 2016 - 01:28

Ψηθείτε να κάνουμε κάνα flame που και που επίτηδες. Δείτε πως αυξάνεται η κίνηση κάθε φορά. :P

Στην κουβέντα για το φασισμό όμως εγώ τόσα triggers έβαλα και δε το συνέχισες. :o

O6rrvsU.jpg

#83801 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 10 February 2016 - 01:32

Στην κουβέντα για το φασισμό όμως εγώ τόσα triggers έβαλα και δε το συνέχισες. :o

ΩΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ ΠΕΕΕΕ!!!

Τα μισα να μου λεγε φιλε θα αμολαγα τις κατσικες μου στο σαλονι του

stasou%2520mygdala.jpg

#83802 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 February 2016 - 01:33

@Lethalmike To post σου είχε άφθονες παρατηρήσεις και προς τον MadHatter ως moderator και προς την ομάδα γενικότερα. Έλαβες απάντηση και στα δύο επίπεδα. Και από τον ίδιο τον MadHatter επί του προσωπικού και από εμένα με βάση πράγματα τα οποία η ομάδα έχει πει ξανά και ξανά. Νομίζω είναι η πλέον υπεύθυνη στάση για τον χρόνο που διέθεσες για να ποστάρεις. 

Από εκεί και πέρα τροφή για σκέψη.Σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε κανείς να πει ότι και εσύ "'εχεις πλατες" αν λάβουμε υπόψιν το πόσες φορές έχει εξαντλησει η ομάδα την επιείκιά της σε πράγματα που έχεις πει. Γενικά μπορούμε να ξεκινήσουμε μία μεγάλη και καθόλου παραγωγική συζήτηση να το κάνουμε λαϊκό δικαστήριο να παρουσιάσουμε στοιχεία για το πόσες παρατηρήσεις έχει δεχτεί ο λιγότερο αγαπημένος σας συμφορουμίτης κοκ ή να δεχτούμε ότι μπορούμε οι περισσότεροι να συζητήσουμε και χωρίς την απειλή μαστιγίου. Και αν ξεφύγουμε κάπου να το καταλάβουμε με μία απλή παραίνεση. 

#83803 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 February 2016 - 01:33

Ευχαριστώ για την παρότρυνση, δε προσβάλλομαι.

Αλλά κάπου θα ήταν καλό να κάνουμε σαφές (αν δεν είχε γίνει ηδη) ότι πίσω από το πράσινο και κάθε άλλο χρωματάκι υπάρχει ένας άνθρωπος και όχι ο Βούδας, ο οποίος, παρότι ίσως αρκετοί να έχετε παρανοήσει δεν είναι εδώ για να δέχεται κάθε passive aggressive comment καθενός, ούτε κεκαλλυμένες προσβολές, ούτε ευθύνες για την πτώση της κίνησης σε ένα forum στο οποίο εθελοντικά δέχτηκε να πάρει θέση Moderator, ούτε κάθε άλλο αίσχος.

Κατανόηση υπάρχει μέχρι να επίπεδο madhatter, δεν είμαι εδώ για να σε κρίνω σε αυτό το φόρουμ, είμαι για να χαβαλεδιάσω και να μοιραστώ εντυπώσεις για anime. Απλά δεν μπορούσα να το προσπεράσω για να είμαι ειλικρινής, πολλές φορές νιώθω την ανάγκη να εκφράζω τις προσωπικές μου σκέψεις και ανησυχίες. Όμως αν δεν το έκανα θέμα το ποστ σου θα περνούσε απαρατήρητο, και δεν το θεωρώ σωστό να περάσει απαρατήρητο.
Όσοι μιλάνε για το πόσο νεκρό είναι το φόρουμ δεν πιστεύω ότι το κάνουν από κακία, ούτε για να ρίξουν ευθύνες σε εσένα ούτε στους υπόλοιπους mod. Τώρα με τον Namida δεν το γνωρίζω το παιδί but I'm siding with you σε αυτό το θέμα.

ezgif.com-resize.gif

#83804 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 10 February 2016 - 01:52

Εντελώς άσχετο με όλα τα προηγούμενα, αλλά γιατί έχω ακούσει επανειλημμένα ότι το Zetsun no Tempest είναι καλό anime? Το έχω σχεδόν τελειώσει(Επ, 19) και ως τώρα ήταν ένας κακός αχταρμάς βαρετού σεναρίου, pretentious quotes, asspull deductions/ bluffs και edgy χαρακτήρων. 

Ρε Yuichi, έχεις όντως μια απορία σχετικότατη με ένα άνιμε (και όμως άνιμε!!!) και την γράφεις εδώ? Αντέγραψε αυτή την παράγραφο σου στο αντίστοιχο thread της σειράς και έλα να γράψουμε κανά δυο παραγράφους επί του θέματος.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#83805 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 10 February 2016 - 02:06

ΩΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ ΠΕΕΕΕ!!!

Τα μισα να μου λεγε φιλε θα αμολαγα τις κατσικες μου στο σαλονι του

Χαχαχαχα, στο σωστό πνεύμα είσαι!  :kakaka:

Στην κουβέντα για το φασισμό όμως εγώ τόσα triggers έβαλα και δε το συνέχισες.  :o

Α μπράβο καλή ευκαιρία, έχω γίνει τεμπέλης στα φόρουμ τελευταία, όντως δεν σου απάντησα. :P

Βέβαια (μετά από 10 μέρες τώρα σου απαντάω  :hihi2: ), συμφωνούσα και με τα περισσότερα στα οποία είπες, όποτε την έκανα κοπάνα. Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι που υπονοείς ελαφρώς ότι όντως το "ξύλο στους φασίστες" έχει κάποιο αποτέλεσμα (ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι). Παλιότερα έτεινα κι εγώ προς αυτήν την άποψη, απλά πλέον δεν το βλέπω έτσι ακριβώς. Όχι σε όλες τι περιπτώσεις και υπό όλες τις συνθήκες. Σε κάποιες περιπτώσεις η ένταση και η πόλωση ευνοεί τέτοιες ομάδες και όχι το αντίθετο. Μια νεο-ναζιστική οργάνωση ευνοείται από εχθρούς (φανταστικούς ή υπαρκτούς) και το πολεμικό κλίμα. Την βοηθά να χτίσει αντίστοιχα το δικό της πολεμικό κλίμα φανατισμού. 

Ισχύει αυτό που λες για το για τον φιλελευθερισμό μετά τον Β' παγκόσμιο, παρότι εγώ δεν θεωρώ ότι η Αμερικανική κοινωνία ήταν ποτέ στην ουσία φιλελεύθερη, ιδιαίτερα εκείνη την εποχή και πέρα από το καθαρά οικονομικό κομμάτι του φιλελευθερισμού.

Από την άλλη όμως και η αριστερά έχει εξαντλήσει το αντίστροφο επιχείρημα. Πολύς κόσμος θεωρεί ότι στην οργανωμένη αριστερά, αλλά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχουν στοιχεία αυταρχισμού και δεν είναι μόνο "δεξιός" κόσμος που έχει αυτήν την άποψη (ενδεχομένως να έχεις ακούσει ακόμη τους ίδιους τους αναρχικούς να χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως "κόκκινοι φασίστες" για ΚΚΕδες). Η απάντηση σε αυτό είναι συνήθως αυτό που απάντησες κι εσύ στον pc manga, επειδή χρησιμοποιείται η λέξη φασισμός, αντί του αυταρχισμός. Καλά κάνει και ειπώνεται μεν, δεν απαντά στην ουσία του προβλήματος δε.

Ρε Yuichi, έχεις όντως μια απορία σχετικότατη με ένα άνιμε (και όμως άνιμε!!!) και την γράφεις εδώ? Αντέγραψε αυτή την παράγραφο σου στο αντίστοιχο thread της σειράς και έλα να γράψουμε κανά δυο παραγράφους επί του θέματος.

It has begun! The Black Hole will consume the forum and all threads will become one!

black-hole-eating-a-star.gif

Edited by Gilmaru, 10 February 2016 - 02:31.