Γιατί drop το ΠΛΑΝΗΤΕΣ και το Mawaru ρε pc maga? Μαχαιριά στην καρδιά μου δηλαδή.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 08 February 2016 - 23:13
Γιατί drop το ΠΛΑΝΗΤΕΣ και το Mawaru ρε pc maga? Μαχαιριά στην καρδιά μου δηλαδή.
Χαλάς το τόπικ με αναφορές σε άνιμε...
Posted 09 February 2016 - 00:50
Χαλάς το τόπικ με αναφορές σε άνιμε...
Τhe force is strong with this one
Posted 09 February 2016 - 11:37
Έχει βρει το νοημα της ζωής ο pc_magas!
Posted 09 February 2016 - 19:54
Έχει βρει το νοημα της ζωής ο pc_magas!
Λάθος.. το νόημα της ζωής είναι αυτό.
Posted 09 February 2016 - 20:38
....
Edited by Namida, 09 February 2016 - 23:12.
Posted 09 February 2016 - 20:51
Σκάσε, είσαι εμετός.
Posted 09 February 2016 - 20:57
Είχαν αρκετά επεισόδεια και βαριόμουν. Πρόσφατα αρχίζω να βλέπω μακροσκελή ανιμέ
Edited by pc_magas, 09 February 2016 - 20:57.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 09 February 2016 - 20:59
Καλά σας λέει... χάνουμε τα μοναδικά inputs του 40χρονου με avatar γκομενάκι από Hyperdimension Neptunia.
Posted 09 February 2016 - 21:01
Και 12 Kingdoms, έλα ρε pc maga και βλέπω ότι έχεις τελειώσει ένα κουβά Moe moe kyun animu, γιατιιιιιιιιιιιιιιιί;
Περιπλεκόταν πολύ το στόρυ.
Ι GNU/L I N U X
Posted 09 February 2016 - 22:02
Περιπλεκόταν πολύ το στόρυ.
Ρε συ μαγκα, ποια γλώσσα προγραμματισμού θεωρείς πιο εύκολη; Εγώ μόνο pascal είχα μάθει, αλλά θελώ να ασχοληθώ και με C+, θέλω να μάθω ποια είναι η πιο εύκολη.
Ευχαριστώ
Πιτσιρίκι, ναι εσένα με το πράσινο χρωματάκι λέω, πρόσεξε πως μιλάς όταν δεν ξέρεις ποιος είναι ο άλλος, και τι δράσεις έχει αναλάβει κατά καιρούς για να υποστηρίξει το φόρουμ, μόνο και μόνο επειδή εκτιμάει τη δουλειά που γίνεται ή μάλλον γινόταν
Άντε μπράβο
Σε αγάπησα για το rebelious σου πνεύμα. Εύγε!
Posted 09 February 2016 - 22:14
Ρε συ μαγκα, ποια γλώσσα προγραμματισμού θεωρείς πιο εύκολη; Εγώ μόνο pascal είχα μάθει, αλλά θελώ να ασχοληθώ και με C+, θέλω να μάθω ποια είναι η πιο εύκολη.
ΕυχαριστώΣε αγάπησα για το rebelious σου πνεύμα. Εύγε!
Αναλόγως με το τι θες να αναπτύξεις. Εγώ γράφω κυρίως σε Javascript και PHP.
Ι GNU/L I N U X
Posted 09 February 2016 - 23:14
Βασικά έχετε δίκιο, πολύ κακώς έκανα και μπήκα στο φόρουμ μετά από καιρό. Αφού είστε εσείς καλά, και λειτουργούν όλα άψογα εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Καλά να περνάτε, ναι και ξέρω δεν θα σας λείψω. Έχετε πλέον και τα μέλη και τους mods που σας αξίζουν
Posted 09 February 2016 - 23:26
Λοιπόν για να ηρεμήσουμε λιγάκι.
Σαν ομάδα του .aNiMe//GR ξέρουμε ποιος έχει βοηθήσει το forum είτε με αναφορές σε εκδηλώσεις είτε με πρωτοβουλίες είτε γενικά με την παρουσία του στην κοινότητα. Το λέμε και το ξαναλέμε στα πλαίσια joke ότι "είστε μοναδικές χιονονιφάδες" αλλά δεν απέχει και τόσο. Σε πολλές περιπτώσεις και το ίδιο το .aNiMe//GR έχει κάνει ότι μπορεί από την πλατφόρμα την οποία διαθέτει για να ανταποδώσει την στήριξη την οποία λαμβάνει.
Αυτό το οποίο όμως δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να ποστάρουμε αντί για εσάς. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι υπάρχει άτομο διατεθειμένο να κάθεται ολημερίς και ολονυκτίς για να δημιουργεί content - πράγμα το οποίο απέχει από την πραγματικότητα του καθενός μας - δεν θα έχει καμία σημασία αν δεν συμμετέχετε σε anime related συζητήσεις. Οπότε πριν κάνετε κάποιο παράπονο του στυλ " γιατί τόση νέκρα" Ή "γιατί δεν έχουμε το τάδε thread" σκεφτείτε μήπως αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείτε να αλλάξετε εσείς σε πρώτη φάση και έπειτα κάποιος άλλος.
Από εκεί και πέρα όλα τα πράγματα έχουν αρχή μέση και τέλος πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό μπορεί όμως να αλλάξει ανάλογα με την προσέγγισή σας. Μπορούμε να καθόμαστε και να μιλάμε για το μέλλον αυτού του φόρουμ των φόρουμ γενικότερα και για ότι σας καπνίσει μέχρι αύριο αλλά αυτό θα γίνει πολιτισμένα και χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν.