Ενδιαφέρον έγγραφο για τον "εθνάρχη" γέρο Καραμανλή. http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 30 Οκτώβριος 2015 - 06:21
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2015 - 06:18
Ενδιαφέρον έγγραφο για τον "εθνάρχη" γέρο Καραμανλή. http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 30 Οκτώβριος 2015 - 06:21
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2015 - 13:22
Παλι καλα που δεν ζω σε αυτη την εποχη, οχι βεβαια οτι αυτη τωρα ειναι καλυτερη. Αλλα ετσι οπως ειναι γραμμενο το κειμενο μου θυμιζε το παραληρημα του Δικτατορα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 30 Οκτώβριος 2015 - 13:24
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2015 - 20:51
Παλι καλα που δεν ζω σε αυτη την εποχη, οχι βεβαια οτι αυτη τωρα ειναι καλυτερη. Αλλα ετσι οπως ειναι γραμμενο το κειμενο μου θυμιζε το παραληρημα του Δικτατορα.
Youtube Video
Spoiler:
H γάτα στην αγκαλίά μου παρακολουθησε όλη την ομιλία και μόλις είπε "κομμουνισμός" τέντωσε το κεφάλι της.
Ακριβώς τη στιγμή που σταματά να μιλά, γλύφει το μπροστινό της πόδι!
Απίστευτο!
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2015 - 14:18
H γάτα στην αγκαλίά μου παρακολουθησε όλη την ομιλία και μόλις είπε "κομμουνισμός" τέντωσε το κεφάλι της.
Απίστευτο!
Μάλλον η γάτα σου ψηφίζει ΚΚΕ στις εκλογές, η είναι η μετεψύχωση του Marx σε γάτα ή λέω μ**κίες.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2015 - 18:36
Απίστευτο!
Η γατα σου τα σπαει, να την ζευγαρωσεις και να μου στειλεις τον απογονο
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2015 - 21:23
Ξέρεις κανείς πως ρυθμίζεις την ισοτιμία (ευρώ - δραχμής) στα κλασσικά κομπιουτεράκια;;
Είναι ένας γνωστός μου παππούς που έχει πάντα κομπιουτεράκι- μετατροπέα, το πήγε να του αλλάξουν την μπαταρία και απορυθμίστηκε η ισοτιμία.
Πως την ξανα-ορίζω ξέρει κανείς να τον βοηθήσω τον άνθρωπο?
edit: άκυρο το βρήκα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 31 Οκτώβριος 2015 - 21:49
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2015 - 23:07
Μάλλον η γάτα σου ψηφίζει ΚΚΕ στις εκλογές, η είναι η μετεψύχωση του Marx σε γάτα ή λέω μ**κίες.
Μπα, μάλλον του Αntonio Gramsci γιατί και αυτή έχει προβλήματα σωματικής διάπλασης.
4 μηνών είναι. Την φέραμε από Χαλικιδική. Πήδηξε η άτιμη δύο φορές από τον τρίτο όροφο χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι και την βρίσκαμε στον κήπο!
Την πρώτη δεν έπαθε τίποτα. Τη δεύτερη κούτσαινε στο δεξί μπροστινό πόδι και μάλλον θα της μείνει μόνιμα.
To έχει τις περισσότερες φορές να αιωρείται και σηκώνεται στα δύο πόδια. Αποφέυγουμε να την αφήνουμε να είναι σε ύψος πάνω από μισό μέτρο για να μην καταπονείται στην πτώση.
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2015 - 23:22
spoopy hawwoween
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2015 - 15:25
Στον 93,6 FM ή AM που έβαλα εντελώς στην τύχη,έχει αφιέρωμα σε διάφορα ιαπωνικά συγκροτήματα.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2015 - 18:10
Xαζεύω σε online streaming site ταινιες κτλ. και βλέπω το εξής:
Στην ταινία "κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου" εχει στις προτάσεις για παρόμοιες ταινίες το "How to train your dragon"
Κάποιος να τους πει να τα κοψουν, ή έστω να αλλάξουν ντήλερ για δεν τα βλέπω καλά τα παιδιά...
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2015 - 18:33
Κάποιος να τους πει να τα κοψουν, ή έστω να αλλάξουν ντήλερ για δεν τα βλέπω καλά τα παιδιά...
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2015 - 17:47
Όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλη απογοήτευση σε σχέση με το hype του αρχικού video.
Το θέμα είναι, ουσιαστικά λίγο πολύ ζητάνε οικονομική ενίσχυση για το TPP. Όλο αυτό το hype/marketing μόνο για να πουν τελικά ότι το TPP είναι ηθικά ανώτερο και πως χρειάζεται οικονομική ενίσχυση δήθεν για να αλλάξει τα πάντα. Έχουν και μια νέα πλατφόρμα υποτίθεται, που ούτε την έδειξαν, μπορείς να έχεις πρόσβαση μόνο κατόπιν πληρωμής.
Στην τελική το μόνο που θα γίνει είναι μερικοί ενθουσιώδεις τύποι που ούτως η άλλως συντάσσονται με το TPP να κάνουν μερικά donations (γιατί στη τελική περί αυτού πρόκειται) και θα τελειώσει εκεί η ιστορία.
Τουλάχιστον αν θέλουν οικονομική ενίσχυση, θα μπορούσαν να το πουν ευθέως και να μην κάνουν καραγκιοζιλίκια σαν αυτό.
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2015 - 17:57
Απογοήτευση; Το αντίθετο θα έλεγα για μένα τουλάχιστον. Το αρχικό βιντεάκι-promotion μου δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις. Αυτό φαίνεται ενδιαφέρον.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 02 Νοέμβριος 2015 - 18:00