Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#83176 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 06 October 2015 - 03:31

Αλλά άμα το καλοσκεφτείς οι γυναίκες που θα κατοικοίσουν στον Άρη με την πάροδο του χρόνου θα αναπτύξουν ποιο δυνατό μυικό σύστημα λόγο ότι ο Άρης έχει μςεγαλύτερη βαρύτητα έτσι θα χρειάζεται μεγαλύτερη δύναμη να σηκώσεις ένα αντικείμενο από ότι στην γη. (Well απλά υπέθεσα δεν ξέρω και πολλά περί του θέματος...)

Είναι περίπου το 40% της βαρύτητας της Γης, πράγμα που σημαίνει (όπως προαναφέρθηκε) ότι ο άνθρωπος για να παραμείνει υγιής θα πρέπει να γυμνάζεται καθημερινά σε συνθήκες προσομοιωμένης βαρύτητας κατά πάσα πιθανότητα. Αυτό κάνουν ήδη οι αστροναύτες που παραμένουν για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας (π.χ στον ISS).

Υπάρχουν στο youtube ένα σωρό ενδιαφέροντα βίντεο που δείχνουν κομμάτια της καθημερινής ζωής στον ISS και τις ρουτίνες που ακολουθούν. Επίσης η ραδιενέργια είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς στο διάστημα είμαστε εκτεθειμένοι λόγω της έλλειψης της ατμόσφαιρας που μας προστατεύει στη Γη, για να μην αναφέρω πως γενικά έχουμε εξελιχθεί για τη ζωή στη Γη και υπάρχουν ακόμα άγνωστες επιπτώσεις στον οργανισμό μας από τα ταξίδια αυτά (ένα από τα οποία είναι και η καρκινογένεση).

Edited by Zentsugi, 06 October 2015 - 03:34.

#83177 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 06 October 2015 - 08:36

Αλλά άμα το καλοσκεφτείς οι γυναίκες που θα κατοικοίσουν στον Άρη με την πάροδο του χρόνου θα αναπτύξουν ποιο δυνατό μυικό σύστημα λόγο ότι ο Άρης έχει μςεγαλύτερη βαρύτητα έτσι θα χρειάζεται μεγαλύτερη δύναμη να σηκώσεις ένα αντικείμενο από ότι στην γη. (Well απλά υπέθεσα δεν ξέρω και πολλά περί του θέματος...)

4/10 βαρυτητας γης bro μου. Αν θυμαμαι καλα βεβαια τοσο ειναι στον αρη, δηλαδη θα πεταμε ετσι; Μαλλον θα καταλαβουμε πως ειναι να εισαι ο Kakarot.

Edited by LethalMike, 06 October 2015 - 08:59.

ezgif.com-resize.gif

#83178 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 06 October 2015 - 21:33

4/10 βαρυτητας γης bro μου. Αν θυμαμαι καλα βεβαια τοσο ειναι στον αρη, δηλαδη θα πεταμε ετσι; Μαλλον θα καταλαβουμε πως ειναι να εισαι ο Kakarot.

Ναι αν πηδήξης με δύναμη, μη σου πω ξεφεύγεις από το βαρυτικό πεδίο του Άρη...

Edited by Zentsugi, 06 October 2015 - 21:33.

#83179 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 06 October 2015 - 21:36

Ναι αν πηδήξεις με δύναμη, μη σου πω ξεφεύγεις από το βαρυτικό πεδίο του Άρη...

Εσυ μπες PoE και ασε τα πολλα πολλα!!

Edited by LethalMike, 07 October 2015 - 00:27.

ezgif.com-resize.gif

#83180 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 07 October 2015 - 02:58

Ναι αν πηδήξης με δύναμη, μη σου πω ξεφεύγεις από το βαρυτικό πεδίο του Άρη...

Πως νομίζεις ότι ήρθε στην γη ο LethalMike?

#83181 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 07 October 2015 - 06:58

Εσυ μπες PoE και ασε τα πολλα πολλα!!

Καλά μη βαράς... Τώρα που ξεκλείδωσα τη Scion την ανεβάζω επίπεδα με το πάσο μου..

Εξάλλου έχουμε τόσα κράτη στο EU4, πότε να τα προλάβω και τα 2.

Edited by Zentsugi, 07 October 2015 - 06:58.

#83182 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 07 October 2015 - 15:04

mualphaupsilonrhoomicronsigmaf%20kappaal

ezgif.com-resize.gif

#83183 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 07 October 2015 - 21:57

Youtube Video

Edited by Gilmaru, 07 October 2015 - 21:58.

#83184 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 08 October 2015 - 09:21

Μολις πηρα χαμπαρι οτι 14-15 νοεμβριου στο κλειστο γηπεδο tae kwo do στο φαληρο θα γινει νεο comicon (athenscon) στα πρωτυπα λεει τον comicon του εξωτερικου...

απο καλεσμενους μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει αν εξερεσεις τον μιλτο γερολεμου γνωστος απο το game of thrones ως syrio forel αλλα τουλαχιστον αφηνει υποσχεσεις και για αλλους....

γενικα απο το site http://athenscon.gr/el/ Μπορεις να παρεις μια πρωτη δοση και η τιμες ειναι αρκετα καλας.εγω παντως θα παρω το weekend pass για να ειμαι κομπλε.

καινουργια κινηση που πρεπει να στηριχθει...δεν γνωριζω αν εχει καμια σχεση με το team που κανει το comicdom athens αλλα τουλαχιστον απο αποψη χωρου θα ειναι σαφως καλυτερο μιας και φετος παστοθηκαμε λιγο στο comicdom.

για να δουμε αν σε καιρο κρισης μπορουν να γινουν ακομα καλες κινησης στην ελλαδα.

#83185 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 08 October 2015 - 12:42

έλεγα να φτίαξω κανά βίντεο.ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για επεξέργασια βίντεο?να έχει ποικιλία επιλογών αλλά να είναι και λίγο φιλικό προς αρχάριους.

#83186 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 08 October 2015 - 12:48

έλεγα να φτίαξω κανά βίντεο.ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για επεξέργασια βίντεο?να έχει ποικιλία επιλογών αλλά να είναι και λίγο φιλικό προς αρχάριους.

Το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει είναι το Sony Vegas Pro χρόνια πριν, αν και έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν άλλα πιο εύχρηστα (των οποίων τα ονόματα μου διαφεύγουν δυστυχώς)... Δεν είχα κάνει κάτι το ιδιαίτερο αλλά σε μια μέρα βρήκα ό,τι χρειάστικα για να κάνω ένα απλό mashup με μουσική από πάνω. Οπότε μπορείς να το έχεις υπόψιν σου αλλά καλύτερα να δοκιμάσεις να βρεις άλλο. Επίσης ό,τι και αν χρησιμοποιήσεις, youtube is your friend and savior. Θα βρεις λογικά σε tutorials ό,τι χρειαστείς (εφόσον χρησιμοποιείς κάποιο σχετικά δημοφιλές πρόγραμμα).

Έχε υπόψιν ότι το rendering μπορεί να είναι απαιτητικό στον υπολογιστή.

Edited by Zentsugi, 08 October 2015 - 12:50.

#83187 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 09 October 2015 - 17:26

Ερώτηση. Μπορεί κάποιος από Ελλάδα να παραγγείλει απόamazon,in(india)?

Αφορμή αυτό http://gr.pcmag.com/oneplus-2-open-sales/18663/news/to-oneplus-2-diathesimo-khoris-prosklese

Καλή ευκαιρία αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορώ να κάνω παραγγελία κανονικά και να έρθει και με αντικαταβολή εδώ όπως λέει.Έχει κάποιος εμπειρία από το κατάστημα ή από κάποιο άλλο amazon ?Κάθε πληροφορία δεκτή.

Posted Image

#83188 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 09 October 2015 - 17:35

Αφορμή αυτό http://gr.pcmag.com/oneplus-2-open-sales/18663/news/to-oneplus-2-diathesimo-khoris-prosklese

Καλή ευκαιρία αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορώ να κάνω παραγγελία κανονικά και να έρθει και με αντικαταβολή εδώ όπως λέει.Έχει κάποιος εμπειρία από το κατάστημα ή από κάποιο άλλο amazon ?Κάθε πληροφορία δεκτή.

Βασικά το θέμα είναι αν μπορείς γενικά να κάνεις αγορές από εξωτερικό τώρα με τα capital controls...

#83189 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 09 October 2015 - 20:09

Βασικά το θέμα είναι αν μπορείς γενικά να κάνεις αγορές από εξωτερικό τώρα με τα capital controls...

Οι τράπεζες μπλοκάρουν όλες τις συναλλαγές από χρεωστικές κάρτες και το paypal (μέχρι προσφάτως τουλάχιστον) δε λειτουργεί στην Ελλάδα. Νομίζω ούτε και από το γκισέ κάνουν εμβάσματα, οπότε μένει μόνο η αντικαταβολή (δεν έχω ιδέα αν γίνεται όμως).

Edited by Zentsugi, 09 October 2015 - 20:10.

#83190 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 09 October 2015 - 21:02

Αν το Paypal είναι συνδεδεμένο σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι σε κάρτα υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει. Το ίδιο ισχύει και για prepaid καρτες. Γενικά είναι και θέμα τύχης. Μερικές υπηρεσίες δουλεύουν, άλλες πάλι όχι

στο steam αν δεν φορτώσεις το Steam Wallet, θα κλαίς με μαύρο δάκρυ μέχρι να πάρεις παιχνίδι. Α ρε Βαρουφάκη μας κατέστρεψες.