wtf έλαβα ένα mail άπο το steam που λέει οτι κάποιος άπο το Τσιτταγκογκ στο Μπαγκλαντές συνδέθηκε στο λογαριασμό μου.Τι στα κομμάτια?
You've been hacked my friend, Change your password.
Εκτος και αν χρησιμοποιεις proxy και το ξεχασες.
Posted 03 October 2015 - 15:16
wtf έλαβα ένα mail άπο το steam που λέει οτι κάποιος άπο το Τσιτταγκογκ στο Μπαγκλαντές συνδέθηκε στο λογαριασμό μου.Τι στα κομμάτια?
You've been hacked my friend, Change your password.
Εκτος και αν χρησιμοποιεις proxy και το ξεχασες.
Posted 03 October 2015 - 22:26
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς τι παίζει με το Fire brigade of flames? (από τον δημιουργό του soul eater, https://www.mangaupdates.com/series.html?id=126173) Έχει βγει το chapter 0 εδώ και μέρες και υποτίθεται πως είναι serialised αλλά camp-άροντας τα γνωστά-άγνωστα reading site δεν έχω πετύχει τίποτα. Μήπως δεν έχει αρχίσει ακόμα το serialization; Μήπως είναι μηνιαίο; Ή μήπως βγαίνει και απλά δεν το έχει πιάσει κανένας; (το τελευταίο, νταξ, κρίμα θα' ναι)
Edited by Six Winged Angel, 03 October 2015 - 22:32.
Posted 04 October 2015 - 03:01
Θαρρώ μηνιαίο δεν είναι; Στο mangastream υπάρχει το chapter 0 πάντως που βγήκε πριν 1-2 βδομάδες.
*waving intensifies*
Posted 04 October 2015 - 13:15
Θαρρώ μηνιαίο δεν είναι; Στο mangastream υπάρχει το chapter 0 πάντως που βγήκε πριν 1-2 βδομάδες.
Το περιοδικό πάντως που γράφει στο baka είναι εβδομαδιαίο .Ψάξε να δεις αν υπάρχουν πουθενά τα raws .
;
Άκυρο, βγήκε σήμερα
Edited by Six Winged Angel, 04 October 2015 - 13:15.
Posted 04 October 2015 - 13:46
Posted 04 October 2015 - 14:00
Posted 04 October 2015 - 15:10
Επανδρωμένες και επαγυναικομένες αποστολές στον Αρη θα πρέπει να ανυσηχούν πιο πολύ για τη θανατηφόρα ραδιενέργεια που θα φάνε για 3 χρονάκια, παρά για το νερό.
#sad truth.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 04 October 2015 - 16:08
Επανδρωμένες και επαγυναικομένες αποστολές στον Αρη θα πρέπει να ανυσηχούν πιο πολύ για τη θανατηφόρα ραδιενέργεια που θα φάνε για 3 χρονάκια, παρά για το νερό.
Well in the end το θεμα ειναι να υπαρχουν γυναικες.
Posted 05 October 2015 - 21:41
Αλλά άμα το καλοσκεφτείς οι γυναίκες που θα κατοικοίσουν στον Άρη με την πάροδο του χρόνου θα αναπτύξουν ποιο δυνατό μυικό σύστημα λόγο ότι ο Άρης έχει μςεγαλύτερη βαρύτητα έτσι θα χρειάζεται μεγαλύτερη δύναμη να σηκώσεις ένα αντικείμενο από ότι στην γη. (Well απλά υπέθεσα δεν ξέρω και πολλά περί του θέματος...)
Ι GNU/L I N U X
Posted 05 October 2015 - 22:01
That's... not how it works, exactly. Η βαρύτητα στον Άρη είναι σημαντικά μικρότερη από της Γης και όσο μένεις σε συνθήκες μειωμένης βαρύτητας, χάνεις σε μυϊκή και οστική μάζα.
Posted 05 October 2015 - 22:24
Ίσως να φταίει ότι είναι μακριά από τον Ήλιο έτσι υπάρχει μικρότερη καμπύλωση στον χωροχρόνο. Αλλά ο Άρης έχει μεγαλύτερο όγκο έτσι καμπυλώνει περίσότερο το χωροχρόνο. Δεν ξέρω γιατί ο Άρης έχει μικρότερη βαρύτητα.
Ι GNU/L I N U X
Posted 05 October 2015 - 22:34
Mars also has about 10 percent of the mass and 15 percent of the volume of Earth. This affects the gravity on the planet and a person weighing 100 pounds on Earth would only be 38 pounds on Mars.
http://www.livescience.com/34291-how-big-is-mars.html
Posted 05 October 2015 - 22:45
n
Ίσως να φταίει ότι είναι μακριά από τον Ήλιο έτσι υπάρχει μικρότερη καμπύλωση στον χωροχρόνο. Αλλά ο Άρης έχει μεγαλύτερο όγκο έτσι καμπυλώνει περίσότερο το χωροχρόνο. Δεν ξέρω γιατί ο Άρης έχει μικρότερη βαρύτητα.
This post gave me cancer... Θεε και Κύριε τι διάβασα πάλι, αυτό είναι επιπέδου "Ancient Aliens" μην πω και χειρότερα
Maga please leave that Boolean algebra to the side for a second, you need to catch up on basic physics.
Posted 05 October 2015 - 23:27