@vectrapearl α για αυτο μου ξανοιχτηκες και με ρωταγες ποσο κανει το δωμάτιο στο πενταστερο μουσιτσα...
Και λέω ποιον κουρεψε παλι και επιασε την καλή, το συμπεθερο του ροκφελερ στο κουκακι;
Edited by Lord Leon, 09 September 2015 - 20:13.
Posted 09 September 2015 - 20:12
Edited by Lord Leon, 09 September 2015 - 20:13.
Posted 09 September 2015 - 21:13
@vectrapearl α για αυτο μου ξανοιχτηκες και με ρωταγες ποσο κανει το δωμάτιο στο πενταστερο μουσιτσα...
Και λέω ποιον κουρεψε παλι και επιασε την καλή, το συμπεθερο του ροκφελερ στο κουκακι;
αμα περιμενα απο το κουρειο να παω εξωτερικο σωθηκα...το φιλεσπλαχνο κρατος αναγνωρισε την κοινωνικη μου προσφορα στον νεο κοσμο και μου εδωσε απλοχερα εισιτηρια μετεπιστροφης για αγγλια...
οσο για το πενταστερο καθαρη περιεργεια..με παρεξηγησες...
αλλωστε μου ειπες να μην κλεισω ξενοδοχειο.....
Edited by vectrapearl, 10 September 2015 - 08:33.
Posted 09 September 2015 - 22:31
Nαι τι να σου πω, πριν ανοιξεις εσυ όλοι στο shinsekai Κυκλοφορουσαν σα τους ZZTOP
οχι ρε τιποτα δε θα κλεισεις. Στα Hamleys θα στα φανε που και καλά "θα ψωνισεις για τη μικρη"
Μονο φερε κανα δυο χρυσαυγιτες που χει μπολικους εκει γιατι κατι φιλαρακια πηραν σακο του μποξ και μου ζητησαν κατι φτηνο να τους γεμισουνε
Ασχετο, αλλά μιας και μου στειλαν κατι nostalgiafag videos, πάρτε να χετε και σεις. και οποιος δε γουστάρει να αλλάξει κανάλι, ώωωχουουου.
Posted 10 September 2015 - 08:39
οχι ρε τιποτα δε θα κλεισεις. Στα Hamleys θα στα φανε που και καλά "θα ψωνισεις για τη μικρη"
![]()
Μονο φερε κανα δυο χρυσαυγιτες που χει μπολικους εκει γιατι κατι φιλαρακια πηραν σακο του μποξ και μου ζητησαν κατι φτηνο να τους γεμισουνε
μην μου λες τετοια...ουτε απεξω δεν θα περασω....
θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα..???αχαχαχαχαχαχ θα εχω και την γυναικα ρε....Oh wait..!!
edit.
i just see hamleys store on the internet..................................................
Edited by vectrapearl, 10 September 2015 - 08:48.
Posted 10 September 2015 - 10:11
Kαι ο αδελφός μου είναι Αγγλία. Δουλεύει ως σερβιτόρος σε ένα ξενοδοχείο στο Heathrow κοντά. Αλλά δύσκολα τα πράγματα. Πήγε σε σχετικά μεγάλη ηλικία, άνω των 30 και χωρίς ιδιαίτερη προϋπηρεσία. Είχε δουλέψει και παλιότερα εκεί σε άλλο ξενοδοχείο για έναν χρόνο. Αναγκαστηκε να βάλει σάλτσες στο βιογραφικό του για να τον προσλάβουν και εκτέθηκε στην πράξη δυστηχώς. Που να τα βγάλει πέρα με τους 25ρηδες ή τους έμπειρους 40ηδες. Δεν το βλέπει να τον κρατάνε. Εγώ θα του προτείνω να μείνει εκεί να βρει τίποτε άλλο. Μην κάνει το λάθος και γυρίσει πίσω, παρά τα αισθήματα μελαγχολίας και νοσταλγίας. Τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ.
Posted 10 September 2015 - 12:31
this makes me feel happy!!!
Posted 10 September 2015 - 13:55
Discover Pokémon in the Real World with Pokémon GO!
Youtube Video
this makes me feel happy!!!
ωραια τα ολογραματα αλλα μεσω του κινητου θα τα βλεπεις
Edit: Και το επικο comment στο yt
"I wonder how many phones will get robbed when it sends a buncha little kids down a bad ghetto neighbourhood to catch a Mewtwo.."
Edited by LethalMike, 10 September 2015 - 13:56.
Posted 11 September 2015 - 15:24
Posted 11 September 2015 - 15:48
Μετά τους King Ghidorah, Mecha Godzilla, Destroyer, τι να κλάσσει ο King Kong στον Godzilla?
Posted 11 September 2015 - 17:09
Σκέφτομαι άρα υπάρχω.Τι είμαι?
Posted 11 September 2015 - 17:13
Ο Καρτέσιος.
Posted 11 September 2015 - 17:26
Ο Καρτέσιος.
Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.Λυπάμαι
Posted 11 September 2015 - 19:12
Moυ θύμισε όταν πήγαινα δημοτικό, η ταινία που είχε πάρει τα μυαλά όλων μας ήταν η "Κινγκ Κονγκ εναντίον Γκοτζίλα"
Posted 12 September 2015 - 02:54
Iristella
Posted 12 September 2015 - 03:09
Άσχετο με την συζήτηση για τον Γκοτζίλα και άσχετο με το κλίμα του φόρουμ γενικά, αλλά βρίσκω την παρακάτω είδηση απίστευτα ειρωνικά αστεία για πολλούς λόγους:
Σύμφωνα με τελευταία νέα, η Αλ Κάιντα κύρηξε τον πόλεμο στον ISIS. Η παρακάτω εικόνα είναι ό,τι πιο τραγικά αστείο έχω δει εδώ και πολύ καιρό.
The war of majestic beards begins. Η Μέση Ανατολή ανέβηκε επίπεδο! Πλέον δεν χρειάζεται την άμεση παρέμβαση των Αμερικανών για να αιματοκυλιστεί! Μπορούν και αυτοί οι κακόμοιροι να καθίσουν στα sidelines και να πουλάνε όπλα με την ησυχία τους.