επιτελους δικαιωση.....
![]()
![]()
χωσε ρε vecta, το λεω το ιδιο και με κοιτανε περιεργα μερικοι βορειοι
Posted 09 September 2015 - 10:09
επιτελους δικαιωση.....
![]()
![]()
χωσε ρε vecta, το λεω το ιδιο και με κοιτανε περιεργα μερικοι βορειοι
Posted 09 September 2015 - 11:52
Posted 09 September 2015 - 13:00
Μεταλλάκι.
Posted 09 September 2015 - 14:27
Το ξέρουν, το ξέρουν, αλλά δε το διαβάζει κανείς να ξεστραβωθεί!
Posted 09 September 2015 - 14:41
Posted 09 September 2015 - 15:17
Με τρολάρει άσχημα ο λογάριθμος που κληρώνει δικαστικούς αντιπροσώπους.
Αγριάνη Σουφλίου. Ούτε στρατό να έκανα.
Posted 09 September 2015 - 15:42
Αλγόριθμος καλέ, τι λογάριθμος?
Posted 09 September 2015 - 15:53
Posted 09 September 2015 - 16:01
Ναι συγγνώμη πάνω στη σύγχισή μου τα μπέρδεψα!
Actually είναι δύσκολο να σε στείλουν στου διαόλου το κέρατο μιας και κάνεις αίτηση προτίμησης και ακόμα και αν δεν μπορεί να σε βάλει στο δήμο που ζήτησες το σύστημα προσπαθεί να σε φέρει όσο πιο κοντά γίνεται. Τύπου μετά κοιτάει να σε βάλει στον ίδιο νομό, μετά στην ίδια περιφέρεια και μετά σε πετάει σε ένα τυχαίο σημείο του χάρτη. Όλοι οι γνωστοί μου δικηγόροι διορίσθηκαν αν όχι εκεί που ζήτησαν τουλάχιστον στην Αθήνα.
Και χάνω και το γάμο. Αυτό με στεναχωρεί περισσότερο Τ_Τ
Posted 09 September 2015 - 16:58
Με δυο παππουτσια πανινα που λεει και το τραγουδι. Πληρωμενες βολτες απο το κρατος εν καιρω κρισης και μιλαει η κιουρια και απο πάνω, κατάλαβες...
την στιγμη που το διαβαζα νομιζα οτι ελεγες για μενα...γιατι δεν θυμαμαι αν σου ειπα αλλα θα ερθω λονδινο και τα εισιτηρια ειναι πληρωμενα απο το κρατος μιας και πηρα επιδομα τεκνου 400 ευρω..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....!!!
Posted 09 September 2015 - 18:04
την στιγμη που το διαβαζα νομιζα οτι ελεγες για μενα...γιατι δεν θυμαμαι αν σου ειπα αλλα θα ερθω λονδινο και τα εισιτηρια ειναι πληρωμενα απο το κρατος μιας και πηρα επιδομα τεκνου 400 ευρω..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....!!!
εγώ από την άλλη είμαι από τους λίγους και εκλεκτούς που παίρνουν επίδομα ανεργίας, μέχρι να μας προσλάβουν στην εκπαίδευση τον Οκτώμβριο.
Posted 09 September 2015 - 18:31
εγώ από την άλλη είμαι από τους λίγους και εκλεκτούς που παίρνουν επίδομα ανεργίας, μέχρι να μας προσλάβουν στην εκπαίδευση τον Οκτώμβριο.
παντρεψου.κανε παιδι να παιρνεις και εσυ επιδομα τεκνου..
ασχετο...
ειδα αυτο...που θα γινει 27 σεμπτεμβρη
και αυτοματως μου ειρθε στο μυαλο αυτο..
οταν το φεγγαρι ειναι κοκκινο οι vega επιτιθενται στην γη και ο daisuke βαραει ψυχολογικα
δεν υπαρχει σωτηρια για μενα πια...το εχω αποδεχτει.
Posted 09 September 2015 - 18:57
Αφού δεν ξέρουν ρε βλάκα Μιχαλάκη, ασ' τούς να νομίζουν ότι είναι σουβλάκι και απλά γέλα με τα μούτρα τους όταν νομίζουν οτι έχουν δίκιο.
Δεν ήξερα ότι είστε τόσο κολλητάρια με το φονικό Μιχάλη ώστε να σε αφήνει να τον αποκαλείς βλάκα. Είναι η μόνη περίπτωση που θα ήταν επιτρεπτή αυτή η έκφραση.
Σοκαρίστηκα τόσο που θα πάω στο Σουφλί που ξέχασα να το σχολιάσω XD
Posted 09 September 2015 - 19:30
παντρεψου.κανε παιδι να παιρνεις και εσυ επιδομα τεκνου..
Τα βλέπω στο σχολείο, τα βλέπω και σε ανιμε..
Αρκετά!
Posted 09 September 2015 - 19:33
Και αν σου έλεγα ότι υπάρχει επίδομα ομιλούντων σκίουρων;