Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#82771 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 03 September 2015 - 20:24

Καιρός να το γυρίσουμε σε members only club και να αρχίσουμε τις σατανιστικές τελετές! Ιν αδερ νοουτ, το Mr Robot είναι πριτενσιουσ όσο δε πάει!

rsrGbGx.gif

#82772 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 03 September 2015 - 20:37

Και στο κάτω κάτω τι λόγο έχει κάποιος νέος φρέσκος fan να γίνει μέλος εδώ; Να συζητήσει με ποιον και τι; Να κάνει socializing; That's what facebook and other social media are for. Να συζητήσει σε βάθος το πάθος του για τις σειρές που τον ενδιαφέρον; It's not going to happen.

that

#82773 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 03 September 2015 - 20:54

https://soundcloud.com/keyboard-kid-side-stuff/sets

#82774 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 03 September 2015 - 20:55

pc_maga κατάφερες και έκανες το χειρότερο post σου.

Ωραία έποιασα πάτο δηλαδή. Ας μαζέψω λίγους αχινούς τότε.
Κανείς θα φέρει ούζο?

Btw. Για να διορθώσω το mess που έκανα: Οι Γυναίκες πιστεύω πάντα ότι είναι πριγκίπισες. Αλλά υπάρχουν πολλών είδους πριγκίπισες ακόμη και του σκότους και της ηδονής. Ομοίως ισχύει και για τους πρίγκιπες αλλά πάντα πα υπάρχει ένας πρίγκιπας για κάθε μια πριγκήπησα. Έτσι παίδες φροντίστε να βρεί τε την δικιά σας πριγκήπησα του Βασιλείου του φωτός.

(Ελπίζω να τα μπαλώσαμε.... Ειδάλλως μάλλον με βλέπω να βύθισα τον τιτανικό)

#82775 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 03 September 2015 - 20:56

Παίζει να μπει κανένα donate button κάπου εδώ? 

Πολλοί δεν έχουν λεφτά για ψυχολόγο (είναι και οι καιροί τέτοιοι) αλλά και ο εθελοντισμός δεν είναι εύκολος. Συν ότι κάποιοι μπορεί να αισθάνονται ότι σας εκμεταλεύονται αν τους δίνετε συμβουλές τζάμπα.

SEEZV9PrWRfVu.gif

Edited by LethalMike, 03 September 2015 - 20:56.

ezgif.com-resize.gif

#82776 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 03 September 2015 - 20:58

Μετράει;

Έτσι παίδες φροντίστε να βρεί τε την δικιά σας πριγκήπησα του Βασιλείου του φωτός.

300px-ShinePalace-SOVR-EN-R-1E.jpg300px-ToonDarkMagicianGirl-DPBC-EN-C-1E.

#82777 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2015 - 21:24

Zentsugi στην λίστα με τα πράγματα για τα οποία πρέπει να νιώθει κανείς άσχημα, το να μην εκτιμάς τον χρόνο που αφιερώνει κάποιος από τη ζωή του για να μπορείς να έρχεσαι και να πεις το whitty comment σου θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα. Προϋποθέτει όμως και έναν βαθμό στοιχειώδους ενσυναίσθησης η οποία δυστυχώς δεν εξαγοράζεται.

Vectrapearl κοίτα να δεις πως έχει. Δεν ζητάμε να αλλάξετε καμία άποψη. Ζητάμε να φέρεστε με βάση τους κανόνες και να διατηρείτε ένα επίπεδο πολιτισμού. Όποιος δεν αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς, well... sucks for him.

Pcmagas στο επόμενο απαράδεκτο post θα δεις πώς υπάρχει και μία Queen Of Hearts για κάθε κεφάλι που κακώς μένει στη θέση του .

Γενικά αν έχετε την εντύπωση ότι επειδή έχουμε δείξει μία ελαστικότητα την οποία κατά δική σας ομολογία δεν την συναντάτε σε άλλες κοινότητες θα ανεχόμαστε προσωπικές επιθέσεις και προσβολές κάνετε λάθος. Δεν είναι το δίλημμά μας αν θα φερεστε περισσότερο ή λιγότερο σιχαμένα. Το εύκολο δεν είναι να γίνουμε naruto forums το εύκολο είναι να αρχίσουμε να bannaρουμε κόσμο αβέρτα και να μείνουμε πέντε άτομα που όμως θα μπορούν να φερθούν σαν άνθρωποι. Και να συζητάμε και για το θέμα με το οποίο ασχολείται το forum. Για το οποίο θέμα πολλούς βλέπω να παραπονιέστε αλλά ένα thread για τα upcoming της season έπρεπε η Black Rock να το ανοίξει ε Six Winged Angel? 

Πάρτε το λίγο διαφορετικά παίδες. Ούτε για εσάς είναι ευχάριστες τέτοιου είδους συζητήσεις ούτε για εμάς. 

#82778 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 03 September 2015 - 21:28

Pcmagas στο επόμενο απαράδεκτο post θα δεις πώς υπάρχει και μία Queen Of Hearts για κάθε κεφάλι που κακώς μένει στη θέση του .

Σόρρυ my fault!!!!

#82779 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2015 - 21:30

Ντάξει οι πιγκουίνοι θα μείνουν και άλλη μια μέρα χωρίς να γίνουν cricket sticks. :) Όμορφα από εδώ και στο εξής όμως έτσι; 

#82780 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 September 2015 - 21:52

Zentsugi στην λίστα με τα πράγματα για τα οποία πρέπει να νιώθει κανείς άσχημα, το να μην εκτιμάς τον χρόνο που αφιερώνει κάποιος από τη ζωή του για να μπορείς να έρχεσαι και να πεις το whitty comment σου θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα. Προϋποθέτει όμως και έναν βαθμό στοιχειώδους ενσυναίσθησης η οποία δυστυχώς δεν εξαγοράζεται.

Εγώ εσάς σκέφτομαι και το πρότεινα. Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε πλέον πόσο δύσκολη δουλειά είναι να προσπαθείς να πείσεις αγνώστους από το ίντερνετ ότι έχεις δίκιο και αυτοί έχουν άδικο. Οι τελευταίες 100 (περίπου?) σελίδες εδώ το αποδεικνύουν άλλωστε.

Επίσης το σχόλιο το έκανα για την συνέχεια που δίνουν όλοι (όχι μόνο οι mods) σε τέτοιες αδιέξοδες συζητήσεις προφανώς και όχι για το χρόνο που αφιερώνετε εθελοντικά στο φόρουμ ως moderator. Το circlejerk έχει φτάσει σε νέα επίπεδα ιδιαίτερα επειδή δεν έχουν τόσο κίνηση τα άλλα threads του φόρουμ.

#82781 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2015 - 22:18

Νομίζω ότι δεν λέω κάτι το πρωτάκουστο όταν αναφέρω ότι το κάθε μέλος της ομάδας έχει υποχρεώσεις και δραστηριότητες πέρα από μία διαδικτυακή σελίδα έτσι; Και θεωρώ ότι δεν είναι παράλογο να περιμένω από τα μέλη του forum όχι να συμφωνήσουν μαζί μου ή με κάποιο άλλο μέλος της ομάδας, αλλά αφενός να μην δρουν τοξικά στα πλαίσια της κοινότητας αφετέρου να δείχνουν τον σεβασμό τον οποίο αξιώνουν. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, και ναι είναι κουραστικό γιατί κάποια πράγματα θα τα επαναλαμβάνουμε όσες φορές χρειάζεται. Ελπίζουμε αυτό να μην είναι ανά δύο σελίδες του BH.

Οι αδιέξοδες συζητήσεις είναι αδιέξοδες (και υπάρχουν ευθής εξαρχής) ακριβώς επειδή αφήνουμε χώρο για διαφωνίες. Το οποίο δεν είναι από μόνο του κακό. Θυμάμαι αδιέξοδη συζήτηση για το αν το φόρεμα είναι μπλε/μαύρο ή άσπρο/χρυσό.Το πόσο όμως θα εξαντληθούμε ψυχικά από κάποιες συμπεριφορές  είναι αυτό το οποίο συμβάλλει αρκετά στο αν θα έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε περαιτέρω και με τα άλλα threads του forum. 

#82782 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 03 September 2015 - 22:32

Θυμάμαι αδιέξοδη συζήτηση για το αν το φόρεμα είναι μπλε/μαύρο ή άσπρο/χρυσό.

Για το οποίο η απάντηση δώθηκε από την εταιρία που φτιάχνει το  συγκεκριμένο φορέμα.Η απάντηση είναι το φόρεμα παράγεται σε μπλέ αλλά όχι σε άσπρο /χρυσό.

The dress itself was confirmed as being a royal blue "Lace Bodycon Dress" from the retailer Roman Originals; although available in three other colours (red, pink, and ivory, each with black lace), a white and gold version was not available.

Ρε κάνανε και wiki για το όλο θέμα χαχαχα.

Posted Image

#82783 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2015 - 22:35

Θα το προσθέσω στην πολύ μεγάλη λίστα πραγμάτων στα οποία είχα δίκιο. 

#82784 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 03 September 2015 - 23:47

Πάμε στην Keito τώρα.

Elaborate dear. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχω ιδέα; (Quotes in context όπου γίνεται)

Το αστείο είναι ότι πιστεύεις ότι εγώ έχω κάνει οποιαδήποτε προσπάθεια να κριτικάρω το κίνημα γενικά. Είναι αστείο, πως συνήθως οι περισσότεροι που βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα για κάτι που είπα δεν βλέπουν ότι δεν κριτικάρω τον φεμινισμό, αλλά τα γελοία κομμάτια όπως το "air conditioning is opressive".

Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο πως λες αλήθεια και πως δεν είσαι εδώ απλά για να μας την σπας.

α) Κατ'αρχάς ας συμφωνήσουμε στο ότι το θέμα το οποίο συζητάμε, επηρεάζει άμεσα τις ζωές ανθρώπων σε πάρα πολλούς τομείς. Δεν είναι απλά μια υποθετική φιλοσοφική κουβέντα.

β) Κατα δεύτερον πως το ότι όταν μια ομάδα ανθρώπων (π.χ. γυναίκες) βιώνει ένα σύστημα καταπίεσης (μισογυνισμός/σεξισμός), έχει καλώς ή κακώς έναν παραπάνω λόγο στο να μιλήσει για τα προβλήματα τα οποία actually ζει, και οι υπόλοιποι οφείλουν να το σεβαστούν. Αν δεν σ'αρέσει το παράδειγμα με τις γυναίκες πάρε οτιδήποτε άλλο. Π.χ. ένας άνθρωπος με αναπηρία έχει παραπάνω λόγω στις δυσκολίες που βιώνουν οι άνθρωποι με αναπηρίες.

γ) Κανείς δεν οφείλει να σε ενημερώσει.

δ) Το ότι είσαι εκνευριστικός και κουραστικός, είναι γιατί οι απορίες που έχεις είναι μέσα στο 101 του φεμινισμού, και apparently, σχεδόν κανείς δεν ασχολείται να ψάξει, και πετάει τσιτάτα για να τον κρίνει. Φαντάσου λοιπόν να είναι κάτι άδικο, που άμεσα αφορά την ζωή σου, και εσύ να προσπαθείς να μιλήσεις σε κόσμο, να κάνεις ακτιβιστικές δράσεις, και να πέφτουν πάνω σου όλοι όσους δεν επηρεάζει αυτό και να σου λένε με επιθετικό τρόπο πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνουν και πάνε να βγουν από πάνω. Και δεν είσαι ένας, ξέρεις πόσοι άνθρωποι συνεχώς βγαίνουν μπροστά να σχολιάσουν πράγματα, χωρίς να ξέρουν πραγματικά περί τίνος πρόκειται ο φεμινισμός και η δραση του, και να απαιτούν κιόλλας να τους το μάθεις. Λες και χρωστάς εξήγηση στον κάθε άνδρα του κόσμου για το για ποιό λόγο θες ίσα δικαιώματα. Imagine.

Τώρα πιο συγκεκριμένα.

Για αρχή ας μην προσποιούμαστε, μιλάς ευθέως σε εμένα. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς πληθυντικό.

Όχι, δεν μιλάω ευθέως σε εσένα, μιλάω στους ανθρώπους που έχουν κάποιο προνόμιο και στα safe spaces. Όλο αυτό το κομμάτι ήταν για τα safe spaces. 

Και πριν νιώσεις πως σου επιτείθομαι για το προνόμιο που τόσο δεν θες να αποδεχτείς: το να έχεις κάποιο προνόμιο δεν σημαίνει πως έχεις απαραίτητα την ζωάρα που δεν πλήττεται από τίποτα. Σημαίνει πως έχεις την πάνω θέση απέναντι σε μια άλλη ομάδα, λόγω κάποιου χαρακτηριστικού σου. 

Και έλεος, μιλάμε για συστήματα μεγάλης κλίμακας. Συστήματα τα οποία έχουν επιρροή στην συμπεριφορά, την οικονομία και την κοινωνία, όχι τις συγκεκριμένες δυσκολίες ενός ανθρώπου. Ξεκόλλα λοιπόν από το πόσο δύσκολη ζωή είχες, και σκέψου πως αυτές οι δυσκολίες δεν προήλθαν από το ότι είσαι λευκός, άντρας ή cis. ( ότι απ'αυτά είσαι, ή γενικώς από όσα προνόμια έχεις).

Το ότι οι μαύροι παίρνουν τις διπλάσιες ή τριπλάσιες ποινές φυλάκισης από λευκούς, όταν οι γυναίκες (και πόσο μάλλον οι woc) πληρώνονται λιγότερο απ'το μισό που πληρώνεται ένας λευκός άντρας, όταν το make me a sandwich γίνεται το πιο κουλ λόγκο της χρονιάς, και όταν το να αποκαλύπτεις ότι είσαι γυναίκα gamer συνεπάγεται με άπειρο online harassment, είναι πολύ απλά παραδείγματα για να καταλάβεις πως δεν μιλάμε για εσένα, ή τον διπλανό σου, αλλά μιλάμε για ένα σύνολο ανθρώπων που αντιμετωπίζει μια κοινή δυσκολία λόγω ενός χαρακτηριστικού. Κανείς δεν σου είπε πως η ζωή σου είναι εύκολη.

Πίστεψε με, δεν είμαι ανίδεος. Δύο φίλοι μου είχαν ψυχικά προβλήματα, ο ένας ήδη πήρε την ζωή του. Ο άλλος ευτυχώς μετά από αρκετό καιρό φαίνεται να είναι καλύτερα και έχει αρχίσει να αποβάλει παρόμοιες σκέψεις.

Περίμενε τώρα, σχεδόν ακούω το Bullshit alarm που χτυπάει στο κεφάλι σου. Σε παρακαλώ πίστεψέ με, δεν είμαι τόσο γλοιώδης που να πω ψέματα τέτοιου βαθμού για να αποδείξω κάτι σε κάποιον σε ένα online forum.

Τώρα όμως θα ρωτάς τον εαυτό σου πως γίνεται εάν έχω όντως γνώση για ψυχικά και σωματικά προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος πως μπορώ να χλευάζω πράγματα όπως τα triggers και να κάνω αστεία για "rapeseed oil".

Θα μπω στον κόπο να αναλύσω το rapeseed oil "joke" ελπίζοντας ότι μπορεί να το κάνει λιγότερο προσβλητικό/σεξιστικό/οτιθες.
Η εικόνα αυτή δεν ήταν αστείο εις βάρους όλων όσων έπρεπε να υποφέρουν κάτι όσο φρικτό ο βιασμός. Αδυνατώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να το δεχτεί κάποιος έτσι αυτό και ως συνέπεια να εξοργιστεί, εφόσον είναι γνωστό ότι ο βιασμός δεν είναι αστείο πράγμα. Πρόκειται λοιπόν για αστείο εις βάρους όλων αυτών που λόγο της αύξησης του popularity των trigger warnings έχουν αρχίσει να απαιτούν trigger warnings για τα πάντα, όπως π.χ. το φαγητό. Έβαλα το rapeseed oil γιατί από την μία είναι καθημερινό και άκακο, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά controversial λόγο της λέξης rape για να το βάλει στο μάτι κάποιος τρελάρας και να ζητάει trigger warnings κάθε φορά που θέλω εγώ να link-άρω μια εικόνα από rapeseed oil ή ακόμα χειρότερα, να απαιτήσει από την εταιρία να αλλάξει το όνομα σε κάτι άλλο γιατί τον κάνει trigger. Γίνομαι entitled, privileged etc. ; Δεν νομίζω.

Αν δεν είσαι ανίδεος και θεωρείς πως ξέρεις για τις ψυχικές διαταραχές, και μετά μου φέρνεις παράδειγμα ως "τα πάντα" το φαγητό, συγγνώμη, αλλά δεν σε πιστεύω. Δηλαδή οκ, οι διατροφικές διαταραχές δεν είναι ψυχικές διαταραχές έτσι; Πέραν του ότι όλο το παραπάνω ποστ αγνοεί το ptsd.

Επίσης, όχι. Δεν είναι γνωστό το ότι ο βιασμός δεν είναι αστείο πράγμα από πολλούς, και αυτό αποδεικνύεται σε όλες τις υποθέσεις βιασμών που αθωόνονται στα δικαστήρια, σε όλο το mentality του "της άξιζε γιατί φορούσε αυτά τα ρούχα/φαιρόταν έτσι", σε όλο το mentality του ότι το όχι της γυναίκας σημαίνει ναι, στο ότι τόσα θύματα βιασμών φοβούνται να το αναφέρουν λόγω του κοινωνικού στίγματος, στο ότι λένε πως αν κάποιος βιάσει μια υποτείθεται "άσχημη" γυναίκα της έκανε χάρη, κτλ κτλ κτλ. Αλήθεια, ψάξε να δεις πόση πολλή εξοργηστική αδικία υπάρχει στο θέμα πρώτα, πριν  πεις πως είναι γνωστό.

Και μόνο το ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση και ο κόσμος έχει το θράσος να κάνει μια σειρά αστείων με τους βιασμούς, είναι εξοφρενικό, σόρρι κιόλλας.

Και σχετικά με το ότι δεν σε ξέρω σαν πραγματικό άνθρωπο. Ναι, όντως, αν θες και την ειλικρινή μου γνώμη δεν θέλω και να σε μάθω, αλλά σε ξέρω μέσα στο φορουμ ως takayama yuichi, και σε ξέρω όσο μου επιτρέπουν τα ποστ που έχεις κάνει. Το ότι έχουμε ελευθερία λόγου δεν σημαίνει πως αμολάει ο καθένας ό,τι να ναι. Αυτά που λες έχουν συνέπειες, και μια από αυτές τις συνέπειες είναι η εικόνα που σχηματίζεις και σε εμένα, και σε άλλα τόσα μέλη του φόρουμ.

Για τις φεμινίστριες

Κριτικάρουν τα πάντα και δεν δέχονται κριτική, ποτέ. 

Μαζί τους και όλοι οι άνθρωποι και λαοί που έχουν κάνει λάθη στην ιστορία, βλέπε Γερμανία. Σαφώς και είναι καλύτερο από να το αρνείσαι απλά, αλλά δεν είναι και κάτι τόσο εξωπραγματικό. Kudos... ? I guess?

: ) 

:)

Αποφάσισε.

NOTE: Τώρα είδα το "εκτός συγκεκριμένου θρεντ". Σόρρι. Takayama αν θες να απαντήσεις στείλτο κάπου αλλού (pm or smth) :v

Edited by Keito, 04 September 2015 - 00:32.

#82785 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 04 September 2015 - 00:54

Takayama Yuichi, on 02 Sept 2015 - 16:48, said:snapback.png

Μαζί τους και όλοι οι άνθρωποι και λαοί που έχουν κάνει λάθη στην ιστορία, βλέπε Γερμανία. Σαφώς και είναι καλύτερο από να το αρνείσαι απλά, αλλά δεν είναι και κάτι τόσο εξωπραγματικό. Kudos... ? I guess?

Thank you for schooling me. Θα προσέχω περισσότερο να μην δίνω δικαιόματα στο μέλλον.

Can't be bothered anymore though, please enjoy yourself κάνοντας ο,τι κάνεις, εγώ δεν συμμετέχω.

Enjoy future funk tho https://soundcloud.com/djironminh/sets/july-2015-future-funk-love-3