Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8236 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 20:06

Τι λες ρε, δε θυμασαι του 99? Εδω τον θυμαμαι εγω

btw τι σου φανηκε τοσο αστειο?

Δεν είπα δεν τον θύμαμαι,εφόσον μόλις περιέγραψα μία εμπειρία εκείνης της μέρας...
Αλλά δεν τον θύμαμαι πλήρως Τ_Τ

Χαχα τι άραγε ;p

#8237 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 20:08

Σημερα ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!!!Ολο καλα πραγματα μου συμβαινουν!!!!Διαβασα και για αυριο τωρα ειμαι ενταξει!!!!!

#8238 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 20:20

Και γω διάβασα......................ΔΕΝ!
Είμαι ψόφιος....
A bit moar spam n then we're gonna sleep...
Και η εξεταστική πλησιάζει κ'άλλο,κ'άλλο,κ'άλλο:terror2:

Δεν πειράζει Νικολάκη,και του χρόνου σαν πρωτοετής θα νιώθεις :gn2:

#8239 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 20:21

Δεν είπα δεν τον θύμαμαι,εφόσον μόλις περιέγραψα μία εμπειρία εκείνης της μέρας...
Αλλά δεν τον θύμαμαι πλήρως Τ_Τ

Χαχα τι άραγε ;p

Ελα ντε... δε καταλαβα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8240 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 20:24

Ελα ντε... δε καταλαβα

Πιάστηκα πάνω στο :shock: σου άϊντε....

#8241 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 20:46

Εγώ πάντως του '99 μια χαρά τον θυμάμαι τον σεισμό και ήταν ίσως η μόνη φορά που φοβήθηκα ότι θα πεθάνω.Ήμουν και στο σπίτι της γιαγιάς μου που ήταν πρώτο όροφο και δε μπορούσα να βγω κιόλας.Ο σημερινός σε σχέση με εκείνον δεν ήταν τίποτα.

ΥΓ.Πριν μια ώρα ξύπνησα:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8242 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 20:46

Aκουστε τι βλακεια ακουσα, στο STAR θα βαλουν NARUTO!!!!!!Ψεμα φυσικα στα σιγουρα!!!Εκτος κι αν τους φωτισει ο Θεος!

#8243 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 21:14

Εγώ πάντως του '99 μια χαρά τον θυμάμαι τον σεισμό και ήταν ίσως η μόνη φορά που φοβήθηκα ότι θα πεθάνω.Ήμουν και στο σπίτι της γιαγιάς μου που ήταν πρώτο όροφο και δε μπορούσα να βγω κιόλας.Ο σημερινός σε σχέση με εκείνον δεν ήταν τίποτα.

ΥΓ.Πριν μια ώρα ξύπνησα:wooi2:

Εγώ θυμάμαι όταν είμουν μικρός και έπαιζα αρμόνια, πήγα να βγάλω τα ακουστικά και εκείνη την ώρα έγινε σεισμός. Και για λίγο μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι έγινε σεισμός γιατί ακούγονταν πολύ δυνατά τα ηχεία από το αρμόνιο :terror2:

Aκουστε τι βλακεια ακουσα, στο STAR θα βαλουν NARUTO!!!!!!Ψεμα φυσικα στα σιγουρα!!!Εκτος κι αν τους φωτισει ο Θεος!

Βασικά θα έπρεπε να το έχουν κάνει καιρό τώρα άμα σκεφτείς ότι έχει πάει σε πόσες χώρες της Ευρώπης. Αν μας έλεγες και που το άκουσες πάντως θα ήταν καλή ιδέα :wis:
phmava.php

#8244 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 21:17

Βασικά θα έπρεπε να το έχουν κάνει καιρό τώρα άμα σκεφτείς ότι έχει πάει σε πόσες χώρες της Ευρώπης. Αν μας έλεγες και που το άκουσες πάντως θα ήταν καλή ιδέα :wis:

Aπο τον ξαδελφο μου που του το ειπε ενας φιλος:nosey: του.Τωρα ο φιλος του απο που το εμαθε ενας Θεος ξερει!:oo:!!!!

#8245 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 21:19

Αν α) υπάρχει Θεός, και β) φωτίσει τους υπεύθυνους προγράμματος στο Star, σε πρώτη φάση θα κάνουν το δελτίο ειδήσεών τους δελτίο ειδήσεων. :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#8246 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 21:22

LOL γι'αυτό δεν βλέπω ειδήσεις στο Star... αν θα δώ ειδήσεις θα δώ από την ΝΕΤ. Αυτή την στιγμή τις θεωρώ τις πιο σοβαρές ειδήσεις.

#8247 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 21:26

Το Star στο τελος θα γινει Alter!!Ολο καραγκιοζιες δειχνει!!!!

#8248 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 21:31

Οχι ρε παιδια μην κατηγορειτε τις ειδήσεις του star!! :P
Αλλο ρολο εχουν αυτες και αλλο ρολο εχουν οι ειδησεις στη net.
Ειναι σαν να συγκρινει καποιος δυο ανομοια πραγματα.Οταν εισαι λιωμα τι θα κατσεις να δεις?Την τελευταια πολιτικη συσκεψη ή το τελευταιο καραγκιοζηλικι της Θωδη?...

#8249 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 21:41

Οταν εισαι λιωμα τι θα κατσεις να δεις?Την τελευταια πολιτικη συσκεψη ή το τελευταιο καραγκιοζηλικι της Θωδη?...

Άμα είμαι λιώμα θα ακούσω stoner rock. Ειδήσεις του Star θα δω μόνο αν για κάποιο περίεργο λόγο θέλω να βγάλω σπυράκια. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#8250 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 21:48

Moυ ετυχε το φλουρι για δευτερη φορα!!!!!!!!!!!!!!!