Παντως ο αδελφος σου φαινεται οτι επεζησε μετα απο αυτο
!!!Και δεν του ανταπεδωσες την χαρη!!
δεν θελω να πω εδω μεσα τι του εκανα..δεν ειναι οτι καλυτερο για να ειπωθει δημοσια..
παντως ακομα εχει ενα σημαδι στο χερι να το το θυμιζει..
Posted 06 January 2008 - 15:01
Παντως ο αδελφος σου φαινεται οτι επεζησε μετα απο αυτο
!!!Και δεν του ανταπεδωσες την χαρη!!

Posted 06 January 2008 - 15:03
Posted 06 January 2008 - 15:22
μπα..εγω ειμαι καλα με τον αδερφο μου γενικα απλα εχουμε εντονα ξεσπασματα.
μια φορα ειχε παρει το κουζινομαχερο και με κυνιγαγε >_>
συναντιεσται καθωλου για βρισιδι πρωσοπο με πρωσοπο η μονο αμο το msn?
λιγο ξενερα ειναι..xD
Posted 06 January 2008 - 15:23
Posted 06 January 2008 - 15:30
συναντιόμαστε εννοείται! έρχεται να φάει! σιγά μη ερχόταν για τίποτα άλλο! εκέι έχει πολύ γέλιο! του λέω καλημέρα και μου λέει άντε ρε βλαμμένο! αλλά αγαπιόμαστε! αν μοπυ κατέβαζε και τις σειρές που θέλω θα τον λάτρευα!

Posted 06 January 2008 - 15:44
Posted 06 January 2008 - 17:25
Εχεις δικιο Ayu...μετα το σεισμο του 99, και οσοι θυμουνται τον σεισμο του 81, οι νοτιοι εχουν γινει πολυ αλαφροισκιοτοι...και φοβουνται με το παραμικρο...τι κι αν το 99 επεσαν κτιρια, ειχαμε νεκρους, εγκλωβισμενους....ειναι ακρως παραλογος φοβος οταν κουνιεσαι για κανα διλεπτο αρκετα εντονα και σου ξυπνανε οι μνημες απο τοτε...πολυ παραλογος...πιστευω πως ειμαστε πολυ μαλθακοι εμεις οι νοτιοι...κουνηθηκατε λιγο στο νοτο και τρομαξατε...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 06 January 2008 - 17:28
...κουνιεσαι για κανα διλεπτο...
Posted 06 January 2008 - 17:37
Ώπα κάτσε! Δεν ήταν δίλεπτο...
:oo:
Μέσα στον ύπνο μου δεν νομίζω να ήταν πάνω από 15-20 δευτερόλεπτα...
Ή μήπως.........

Posted 06 January 2008 - 17:50
για το μεγεθος του σεισμου ητα απαραδεκτο οτι υπηρχαν νεκροι. αλλα σε αυτη τη χωρα πολιτικοι μηχανικοι και αρπαχτες ειναι σχεδον συνωνυμα. Σε σχεση με τους σεισμους σε ενταση και συχνοτητα που εχουμε στη βορεια Ελλαδα, στο νοτο ειστε σε πολυ καλυτερη μοιρα...τι κι αν το 99 επεσαν κτιρια, ειχαμε νεκρους, εγκλωβισμενους....
Posted 06 January 2008 - 18:03
για το μεγεθος του σεισμου ητα απαραδεκτο οτι υπηρχαν νεκροι. αλλα σε αυτη τη χωρα πολιτικοι μηχανικοι και αρπαχτες ειναι σχεδον συνωνυμα. Σε σχεση με τους σεισμους σε ενταση και συχνοτητα που εχουμε στη βορεια Ελλαδα, στο νοτο ειστε σε πολυ καλυτερη μοιρα...
τι να πουν οι ιαπωνες.... για οτιδηποτε κατω απο 6 ριχτερ δεν μπαινουν καν στο κοπο να σταματησουν να διαβαζουν το manga τους..

Posted 06 January 2008 - 19:19
Posted 06 January 2008 - 19:24
Τι στεναχωριέστε, ο σεισμός είναι μόνο η αρχή. Η καταστροφή έρχεται

Posted 06 January 2008 - 19:43
Έλα ρε συ εκείνος ο σεισμός ήταν top!Μόλις γύρισα σπίτι οπότε λέω να τη πέσω για ύπνο(αν και δε νυστάζω
).Καληνύχτα τα λέμε το βραδάκι
ΥΓ.Ευτυχώς ο σεισμός αν και είχε διάρκεια δεν ήταν τόσο δυνατός όσο το '99.Δε θα το άντεχα να το ξαναζήσω αυτό
Τι??
Posted 06 January 2008 - 19:49