γενικα το τυρι με' μερεντα παει, με ζαμπονιδι δε το ηξερα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 12:22
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 18:45
Καλησπέρες ήρθε ο άσωτος Λινουξάς δώρα φέροντες (τρόπος του λέγεις):
http://www.e-shop.gr/mitriki-raspberry-pi-foundation-model-b--p-PER.911842
http://www.e-shop.gr/mitriki-raspberry-pi-2-model-b-p-PER.911852
http://www.e-shop.gr/mitriki-intel-galileo-gen-2-development-board-p-PER.528153
Μίλησε κανεις για Anime Downloader - seedbox, μίλησε κανείς για το πως να έχεις ενα φτηνό μηχάνημα για να δεις animes?
So many stuff to do so little money.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 18:54
εγώ βλέπω τα κινέζικα καρτούν μου στο κινητό. Περνάω το τεστ;
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 19:09
Καλησπέρες ήρθε ο άσωτος Λινουξάς δώρα φέροντες (τρόπος του λέγεις):
http://www.e-shop.gr/mitriki-raspberry-pi-foundation-model-b--p-PER.911842
http://www.e-shop.gr/mitriki-raspberry-pi-2-model-b-p-PER.911852
http://www.e-shop.gr/mitriki-intel-galileo-gen-2-development-board-p-PER.528153
Μίλησε κανεις για Anime Downloader - seedbox, μίλησε κανείς για το πως να έχεις ενα φτηνό μηχάνημα για να δεις animes?
So many stuff to do so little money.
Δεν καταλαβα...
Τι παιχτηκε;
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 20:22
εγώ βλέπω τα κινέζικα καρτούν μου στο κινητό. Περνάω το τεστ;
To περνάς με 3/10 Κόπηκες διάβασε καλά λκαι την επόμενη εξεταστική.
Α) Λές "Κινέζικα Καρτούν" και έκανες το μεγα λάθος.
Δεν καταλαβα...
Τι παιχτηκε;
ΟΙ εν λόγο Πλακέτες είναι απλά πλήροις υπολογιστές στην παλάμη ΧΩΡΙΣ μπαταρία. Που μπορείς να κάνεις Boot Linux (& Windows) άρα σημαίνει οτι μπορείς να έχεις ένα φτηνό μηχάνημα που Δεν καιει πολύ και να το κάνεις Downloader (Και όχι μόνο)
πχ. όταν ο Ginpachi Sensei από το Irc βγάζει νέο anime προς Dowload αυτό να το κατεβάζει αυτόματα και να το βάζει σε έναν Εξωτερικό Σκληρό και με Samba - Windows File Sharing να το έχεις στο pc σου η να το έχεις "κατεβατήρι".
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 05 Αύγουστος 2015 - 20:26
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 20:36
ΟΙ εν λόγο Πλακέτες είναι απλά πλήροις υπολογιστές στην παλάμη ΧΩΡΙΣ μπαταρία. Που μπορείς να κάνεις Boot Linux (& Windows) άρα σημαίνει οτι μπορείς να έχεις ένα φτηνό μηχάνημα που Δεν καιει πολύ και να το κάνεις Downloader (Και όχι μόνο)
πχ. όταν ο Ginpachi Sensei από το Irc βγάζει νέο anime προς Dowload αυτό να το κατεβάζει αυτόματα και να το βάζει σε έναν Εξωτερικό Σκληρό και με Samba - Windows File Sharing να το έχεις στο pc σου η να το έχεις "κατεβατήρι".
Δηλαδή για να καταλάβω, η όλη ιστορία είναι ότι δεν κρατάς το pc ανοιχτό και κάνεις οικονομία ρεύματος;
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 20:44
Δηλαδή για να καταλάβω, η όλη ιστορία είναι ότι δεν κρατάς το pc ανοιχτό και κάνεις οικονομία ρεύματος;
Και οχι μονο. Σου λεω εχεις ενα ΠΛΗΡΕΣ pc στο μέγεθος παλάμης . (Οκ πέραν από smartphone που μπορεί να θεωρηθεί υπολογιστής.)
Είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή που μπορείς να στήσεις server cluster ακόμη μέχρι και robot πορείς να κάνεις με αυτές τις πλακέτες ( seriously ). Και δεν είναι ουκ ολίγες φορές που έχει στηθεί μέχρι και Cluster με Raspberry PI. Δηλαδή μπορει να κάνεις αρμετά πράγματ απου περιλαμανουν αυτόματισμούς, servers, ρομποτική, προγραμματισμό σε μια φτηνή πλατφόρμα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 05 Αύγουστος 2015 - 20:46
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 21:14
εγώ θα συνεχίζω να τα βλέπω στο κινητό πάντως.
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2015 - 21:31
Και οχι μονο. Σου λεω εχεις ενα ΠΛΗΡΕΣ pc στο μέγεθος παλάμης . (Οκ πέραν από smartphone που μπορεί να θεωρηθεί υπολογιστής.)
Είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή που μπορείς να στήσεις server cluster ακόμη μέχρι και robot πορείς να κάνεις με αυτές τις πλακέτες ( seriously ). Και δεν είναι ουκ ολίγες φορές που έχει στηθεί μέχρι και Cluster με Raspberry PI. Δηλαδή μπορει να κάνεις αρμετά πράγματ απου περιλαμανουν αυτόματισμούς, servers, ρομποτική, προγραμματισμό σε μια φτηνή πλατφόρμα.
τι γλωσσα ομιλει ο κυριος?
in too old for this shit.
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2015 - 08:55
εγώ θα συνεχίζω να τα βλέπω στο κινητό πάντως.
No prob.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2015 - 10:14
Καλά άραξε λίγο γιατί δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.
Καταρχήν windows τρέχει μόνο το ras κι αυτό δεν είναι πλήρες λειτουργικό απλά ένα concept.
To galileo είναι το arduino της Intel, δηλαδή έχει σχεδιαστεί κυρίως για embedded εφαρμογές και όχι για desktop χρήση.
Γενικά για desktop χρήση θα διάλεγα ένα hdmi stick με windows 10 μέσα.
Τα ras και τα λοιπά arm based boards είναι καλά για headless servers, άντε και κανένα xbmc box.
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2015 - 11:37
Εγω δεν ξερω τι λετε, αλλα ξεκινησα την ημερα με τροφικη δηλητηριαση και φριχτους πονους.
Και εχθες την ειπα και στην @Erisadesu αν βαζει σαλμονελα μεσα στο φαγητο της.
Ειδες τελικα που ειναι ροδα και γυριζει; Ε; Είδες;
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2015 - 15:18
Να σας πω, αν ξέρετε σώστε με
Αν θέλω να αγοράσω αεροπορικά εισιτήρια από Aegean και Ολυμπιακή (που είναι ελληνικές εταιρίες, οπότε λογικά οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους θα εδρεύουν στην Ελλάδα) θα έχω κάποιο θέμα; Υπάρχει κανείς που η συναλλαγή του δεν έγινε αποδεκτή;
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2015 - 15:36
Να σας πω, αν ξέρετε σώστε με
Αν θέλω να αγοράσω αεροπορικά εισιτήρια από Aegean και Ολυμπιακή (που είναι ελληνικές εταιρίες, οπότε λογικά οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους θα εδρεύουν στην Ελλάδα) θα έχω κάποιο θέμα; Υπάρχει κανείς που η συναλλαγή του δεν έγινε αποδεκτή;
Οχι φιλε μου μια χαρα θα εισαι. Κλεισε τα εισητηρια σου με την ATM καρτα σου, ολες πλεον ειναι Mastercard.
Το εχω κανει και με ξενες αεροπορικες και δουλευει μια χαρα!
Ναι κοιμησου ηρεμα μαγισσα.
Εγω ομως εγινα φυσαρμονικα σημερα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 06 Αύγουστος 2015 - 15:38