Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8221 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 06 January 2008 - 15:01

Παντως ο αδελφος σου φαινεται οτι επεζησε μετα απο αυτο:!!!Και δεν του ανταπεδωσες την χαρη!!:hiding_something::P

δεν θελω να πω εδω μεσα τι του εκανα..δεν ειναι οτι καλυτερο για να ειπωθει δημοσια..:P
παντως ακομα εχει ενα σημαδι στο χερι να το το θυμιζει..:kill4u:
Posted Image

#8222 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 06 January 2008 - 15:03

Μερικες φορες με τρομαζεις:!!!!Παλι καλα που δεν εισαι αδελφος μου!!!:Blissfull:Δεν θα σε αφηνα σε ησυχια:wis:!Συνεχεια θα σε πειραζα!!:twisted::P

#8223 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 06 January 2008 - 15:22

μπα..εγω ειμαι καλα με τον αδερφο μου γενικα απλα εχουμε εντονα ξεσπασματα.
μια φορα ειχε παρει το κουζινομαχερο και με κυνιγαγε >_>

συναντιεσται καθωλου για βρισιδι πρωσοπο με πρωσοπο η μονο αμο το msn?
λιγο ξενερα ειναι..xD

συναντιόμαστε εννοείται! έρχεται να φάει! σιγά μη ερχόταν για τίποτα άλλο! εκέι έχει πολύ γέλιο! του λέω καλημέρα και μου λέει άντε ρε βλαμμένο! αλλά αγαπιόμαστε! αν μοπυ κατέβαζε και τις σειρές που θέλω θα τον λάτρευα!

#8224 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 January 2008 - 15:23

Παιδια χαλαρα ρε με το σεισμο... Σπαρτη ειμαι και στο στρατοπεδο γελουσαμε! Αφου οταν μου ειπαν οτι ηταν 6,5 δεν το πιστευα...
Posted Image

#8225 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 06 January 2008 - 15:30

συναντιόμαστε εννοείται! έρχεται να φάει! σιγά μη ερχόταν για τίποτα άλλο! εκέι έχει πολύ γέλιο! του λέω καλημέρα και μου λέει άντε ρε βλαμμένο! αλλά αγαπιόμαστε! αν μοπυ κατέβαζε και τις σειρές που θέλω θα τον λάτρευα!

χα..εχει προσπαθησει ποτε να σου ζητηση καμοια χαρη? :P
Posted Image

#8226 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 January 2008 - 15:44

κουνηθηκατε λιγο στο νοτο και τρομαξατε...

που να με δειτε το '78 οταν πηγαινα περα-δωθε στο καροτσακι μου στο σεισμο τοτε.. (οχι οτι το θυμαμαι...)
Posted Image

#8227 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 06 January 2008 - 17:25

κουνηθηκατε λιγο στο νοτο και τρομαξατε...

Εχεις δικιο Ayu...μετα το σεισμο του 99, και οσοι θυμουνται τον σεισμο του 81, οι νοτιοι εχουν γινει πολυ αλαφροισκιοτοι...και φοβουνται με το παραμικρο...τι κι αν το 99 επεσαν κτιρια, ειχαμε νεκρους, εγκλωβισμενους....ειναι ακρως παραλογος φοβος οταν κουνιεσαι για κανα διλεπτο αρκετα εντονα και σου ξυπνανε οι μνημες απο τοτε...πολυ παραλογος...πιστευω πως ειμαστε πολυ μαλθακοι εμεις οι νοτιοι...:nosey:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8228 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 06 January 2008 - 17:28

...κουνιεσαι για κανα διλεπτο...

Ώπα κάτσε! Δεν ήταν δίλεπτο... :oo::oo:
Μέσα στον ύπνο μου δεν νομίζω να ήταν πάνω από 15-20 δευτερόλεπτα...
Ή μήπως.........
Posted Image

#8229 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 06 January 2008 - 17:37

Ώπα κάτσε! Δεν ήταν δίλεπτο... :oo::oo:
Μέσα στον ύπνο μου δεν νομίζω να ήταν πάνω από 15-20 δευτερόλεπτα...
Ή μήπως.........

Οι σεισμοι ηταν 2,ο ενας καπακι στον αλλον και κουνουσε αρκετη ωρα, το διλεπτο ηταν υπερβολη που την εχουμε εμεις οι ελληνες στο αιμα μας...αντε κι εσυ...παντως ηταν αρκετος για να φοβηθουμε οσοι ειμασταν σπιτι, αλλα για να κρατησουμε και καποια ψυχραιμια...γιατι εκεινη την ωρα ακομα ορθιοι ημασταν, και εγω πηγα καπου 8 η ωρα για υπνο...αλλα κουνησε, και αναστατωθηκε και το σκυλι μου, και μετα καθε φορα που γαυγιζε ξυπνουσα...ηταν λιγο καπως...
Posted Image

#8230 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 January 2008 - 17:50

τι κι αν το 99 επεσαν κτιρια, ειχαμε νεκρους, εγκλωβισμενους....

για το μεγεθος του σεισμου ητα απαραδεκτο οτι υπηρχαν νεκροι. αλλα σε αυτη τη χωρα πολιτικοι μηχανικοι και αρπαχτες ειναι σχεδον συνωνυμα. Σε σχεση με τους σεισμους σε ενταση και συχνοτητα που εχουμε στη βορεια Ελλαδα, στο νοτο ειστε σε πολυ καλυτερη μοιρα...

τι να πουν οι ιαπωνες.... για οτιδηποτε κατω απο 6 ριχτερ δεν μπαινουν καν στο κοπο να σταματησουν να διαβαζουν το manga τους..

:hahaha:
Posted Image

#8231 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 06 January 2008 - 18:03

για το μεγεθος του σεισμου ητα απαραδεκτο οτι υπηρχαν νεκροι. αλλα σε αυτη τη χωρα πολιτικοι μηχανικοι και αρπαχτες ειναι σχεδον συνωνυμα. Σε σχεση με τους σεισμους σε ενταση και συχνοτητα που εχουμε στη βορεια Ελλαδα, στο νοτο ειστε σε πολυ καλυτερη μοιρα...

τι να πουν οι ιαπωνες.... για οτιδηποτε κατω απο 6 ριχτερ δεν μπαινουν καν στο κοπο να σταματησουν να διαβαζουν το manga τους..

:hahaha:

Το γεγονος οτι τα κτιρια που επεσαν ηταν λαθος των πολιτικων μηχανικων, δεν αναστελλει οτι ολοι οι κατοικοι της αθηνας φοβουνται μηπως και το δικο τοςυ σπιτι ειναι ελλατωματικο...το οτι επειδη εκαναν λαθος οι πολιτικοι μηχανικοι, δεν ειναι λογος εν ολιγις να μη φοβασαι ενα σεισμο...απο την αλλη, το γεγονος οτι η συχνοτητα στη βορεια ελλαδα μπορει να ειναι πιο αυξημενη, σας κανει να τους εχετε συνηθισει, ενω οταν χτυπαει στην αθηνα, χτυπαει αραια και που, αλλα γερος...οποτε παλι ειναι λογικος ο φοβος..επισης, ειναι κατι το οποιο ειναι τοσο απροβλεπτο, που ειναι λογικο να πανικοβαλλεσαι..οσο για την ιαπωνια, δε θα το σχολιασω..και αυτο γιατι, εκει, κανει καθε μερα σεισμο, και οντως ειναι τοσο καλα εκπαιδευμενοι, που ξερουν πως να αντιδρασουν...αλλα μην ξεχνας τον σεισμο στην Κομπε, οπου θαφτηκαν και οι ιδιοι ζωντανοι, εδειξε οτι οσο καλα προετοιμασμενοι να ειναι, και οσο "αντισεισμικα" και να ειναι τα κτιρια τους, το αν θα γινει το κακο, δεν μπορεις να το προβλεψεις..
Posted Image

#8232 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 January 2008 - 19:19

Τι στεναχωριέστε, ο σεισμός είναι μόνο η αρχή. Η καταστροφή έρχεται :hehehe::kill4u:
phmava.php

#8233 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 06 January 2008 - 19:24

Τι στεναχωριέστε, ο σεισμός είναι μόνο η αρχή. Η καταστροφή έρχεται :hehehe::kill4u:

:shock:

Posted Image

#8234 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 06 January 2008 - 19:43

Μόλις γύρισα σπίτι οπότε λέω να τη πέσω για ύπνο(αν και δε νυστάζω:oo:).Καληνύχτα τα λέμε το βραδάκι:wooi2:

ΥΓ.Ευτυχώς ο σεισμός αν και είχε διάρκεια δεν ήταν τόσο δυνατός όσο το '99.Δε θα το άντεχα να το ξαναζήσω αυτό:deadga6:

Έλα ρε συ εκείνος ο σεισμός ήταν top!
Να κουνιέται το σπίτι,η ξαδέρφη σου να τρέχει πάνω κάτω σα μ@λ......νο και οι παππούδες να την κράζουν γιατί "θα μείνεις παράλυτο!!!"
Το μόνο που με ξενέρωσε τότε είναι που ήμουν σκατόμωρο και δεν κατάφερα να τον κατανοήσω πλήρως...
Απλά σκέψου πως νόμιζα πως τον προκάλεσα εγώ γιατί εκείνη την ώρα έβαφα με μαύρο......

:shock:

Τι??:hahaha:

#8235 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 06 January 2008 - 19:49

Τι λες ρε, δε θυμασαι του 99? Εδω τον θυμαμαι εγω

btw τι σου φανηκε τοσο αστειο?

Posted Image