Spoiler:
Ξέχασες αυτόν με το τρυπάνι για ....... από το Dead Leaves!
In other news, είχα ξεχάσει πως είναι οι σεισμοί... Ακόμα και τώρα είναι τρομαχτικοί.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 13:31
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 13:42
τωρα 3υπνησες? xD καλα εισαι..Kαλημερα παιδια!!!Τι καλημερα δηλαδη!Καλο μεσημερι και χαρουμενη ημερα των φωτων!!!!!!
Τι ηταν αυτο το πραγμα σημερα το πρωι.Κοιμομουν και εβλεπα ονειροοτι γινονταν σεισμος
!!!!!!Ξαφνικα ξυπναω!
......Και γινονταν στ'αληθεια!!!!
δεν υπαρχει λογος να φοβασε..απλα κρατα την ψυχραιμια σου και μην πηγενεις με το ασανσερ !In other news, είχα ξεχάσει πως είναι οι σεισμοί... Ακόμα και τώρα είναι τρομαχτικοί.

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 13:45
δεν υπαρχει λογος να φοβασε..απλα κρατα την ψυχραιμια σου και μην πηγενεις με το ασανσερ !
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 13:52
Δεν φοβάμαι, ούτε χάνω την ψυχραιμία μου, απλά είχα ξεχάσει την αίσθηση του σεισμού και του ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από το να περιμένεις...

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 13:55
Δεν ξυπνησα τωρα καλε!!!!!!!!Απο τις 7παρα ειμαι ξυπνια!!!!!τωρα 3υπνησες? xD καλα εισαι..
και εγω ακομα θα κοιμομουν αλλα ο αδερφος μου με ταραξε στις κλωτσιες 12:30...
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:03
ο σκοπος των σχολιων μου ειναι να παρακινησω ολον ανεξαρτητα τον κοσμο εδω να συμμετεχει ενεργα στο φορουμ. Να προσφερει..
Μην ρωτατε τι μπορει να κανει το anime.gr για σας, αλλα να αναρωτιεστε τι μπορειτε να κανετε εσεις για το anime.gr
:wooi2:
Με λιγα λογια, ασχοληθειτε με τα ανιμε, καντε reviews, καντε αφιερωματα, γραψτε και καμμια προταση παραπανω στα reply σας. Αμα ολοι εδω μεσα φιλοτιμηθουμε λιγο και ασχοληθουμε περισσοτερο θα κανουμε ενα καλο φορουμ ακομα καλυτερο!!
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:11
Δεν ξυπνησα τωρα καλε!!!!!!!!Απο τις 7παρα ειμαι ξυπνια!!!!!
Ρε παιδια γιατι ολοι λετε οτι κοιμαστε μεχρι αργα??Ωραιο ξυπνημα σου εκαναν
!!XDXAXAXA:laugh:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:13
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:18
Xaxaxaxaxa!!!7 παρα? εγω μονο για το σχολειο ξυπναω τοτε..
η μερα για μενα ξεκιναει απο τις 1 το μεσημερι
κοιμαμε μεχρι αργα γιατι κοιμαμε και αργα
ασε που ειναι πιο ωρεα να εισαι χωμενος στο κρεβατι σου παρα να τρυγιρνας στο σπιτι
ναι γελα βλαμενη..σε πληροφωρω οτι την ανταπεδωσα την καλοσυνη του αδερφου μου
και να πεις οτι με σηκωσε και για σοβαρο λογο..τεσπα..
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:22
Xaxaxaxaxa!!!
:rofl:Eγω κοιμαμαι γυρω στις 1 η ωρα και ξυπναω 7,η 6!!!Τον λυπαμε τον αδελφο σου!!!Εκτος κι αν ειναι μεγαλυτερο σου!!!

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:24
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:47
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:48
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:55
μπα..εγω ειμαι καλα με τον αδερφο μου γενικα απλα εχουμε εντονα ξεσπασματα.Μπορω να φανταστω πως περναει!Εγω ευτυχος δεν εχω μικρα αδελφια!Αν και πλακωνομαι με την μεγαλη μου αδελφη!!!Ουτε καλημερα δεν λεμε!!Χαχαχα!!
συναντιεσται καθωλου για βρισιδι πρωσοπο με πρωσοπο η μονο αμο το msn?δυστυχώς έχω και εγώ έναν μεγάλο αδερφό με τον οποίο πλακωνόμαστε όλη μέρα! αλλά ευτυχώς μπήκε στο πανεπιστήμιο και έφυγε απότο σπίτι μας άδειασε το χώρο! τώρα βριζόμαστε από το msn! χαχαχα!

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2008 - 14:58
Παντως ο αδελφος σου φαινεται οτι επεζησε μετα απο αυτο.
μια φορα ειχε παρει το κουζινομαχερο και με κυνιγαγε >_>