Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81646 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 22:40

Τότε πολύ απλά έχεις μια ρατσιστική σεξουαλικότητα. Ε καλά, δεν είναι περίεργο, δεν ελέγχονται αυτά, οπότε συγχωρούνται κιόλας. Νομίζω οτι είναι καλύτερο να το αποδεχτούμε σαν αλήθεια κι ας είναι άδικη, είτε θέλουμε να την αλλάξουμε είτε όχι.

Είναι καν δυνατόν να χαρακτηριστεί η σεξουαλικότητα κάποιου ρατσιστική; Για να μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει να δεχτείς ότι η κοινωνία μπορεί και ελέγχει την σεξουαλικότητά σου, πράγμα που θεωρώ αστείο. Εάν ήταν δυνατόν αυτό δεν θα υπήρχαν gay, lesbians etc. μιας και η κοινωνία, σχεδόν παγκοσμίως δεν συμφωνεί με την ύπαρξή τους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 17 Μάιος 2015 - 22:50

#81647 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 22:48

Είναι καν δυνατόν να χαρακτηριστεί η σεξουαλικότητα κάποιου ρατσιστική; Για να μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει να δεχτείς ότι η κοινωνία μπορεί και ελέγχει τις σεξουαλικότητάς σου, πράγμα που θεωρώ αστείο. Εάν ήταν δυνατόν αυτό δεν θα υπήρχαν gay, lesbians etc. μιας και η κοινωνία, σχεδόν παγκοσμίως δεν συμφωνεί με την ύπαρξή τους.

Yuichi εσύ κάνεις σεξ διαφορετικά με λευκούς ανθρώπους και διαφορετικά με μαύρους; Για να ξέρω δηλαδή να μαθαίνω, όχι τίποτα άλλο.

#81648 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 22:51

Yuichi εσύ κάνεις σεξ διαφορετικά με λευκούς ανθρώπους και διαφορετικά με μαύρους; Για να ξέρω δηλαδή να μαθαίνω, όχι τίποτα άλλο.

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

#81649 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 22:55

ρωταει τι στασεις καμασουτρα χρησιμοποιεις αλλα το οξυμωρο ειναι οτι υποθετει οτι κανεις σεξ (χωρις να σκεφτεται το ενδεχομενο οτι εισαι παρθενος)

#81650 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 22:57

Θέλω να πω πως είναι αστείο το να μου λες πως το να είσαι λεσβία είναι το ίδιο με το να είσαι ρατσιστής.

Και όλη αυτή η ευκολία του να λέμε πως όλα είναι θέμα "σεξουαλικότητας". Η σεξουαλικότητα μου κάνει το ένα, η σεξουαλικότητα μου κάνει το άλλο, κτλ κτλ κτλ = βολικές δικαιολογίες. :) Αν εσύ είσαι ρατσιστής δεν φταίει η σεξουαλικότητά σου, ο εγκέφαλος σου φταίει (το σου γενικά μη παρεξιγιόμαστε κιόλας :) )

Στην περίπτωση των ομοφυλοφύλων δεν νομίζω πως έχουμε να κάνουμε καθόλου με πρότυπα ομορφιάς, οπότε την επόμενη φορά που θα σκεφτείς παράδειγμα, σε παρακαλώ φρόντισε να έχει την ελάχιστη σχετικότητα. 

#81651 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 22:57

Μαζί με τον καφέ δώρο 1 mouthguard και ένα (μόνο ένα) γάντι του μποξ.

Προτείνω ειρηνική επίλυση διαφορών μέσω διαγωνισμού κατανάλωσης nuttella 

funny-little-girl-eating-Nutella-dirty-3

#81652 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 22:59

ρωταει τι στασεις καμασουτρα χρησιμοποιεις αλλα το οξυμωρο ειναι οτι υποθετει οτι κανεις σεξ (χωρις να σκεφτεται το ενδεχομενο οτι εισαι παρθενος)

Shhhhhhh. Δεν είσαι ο ποιητής, δεν μας νοιάζεις.

#81653 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:02

Προτείνω ειρηνική επίλυση διαφορών μέσω διαγωνισμού κατανάλωσης nuttella 

καλύτερα κουλουράκια, πάνε και με τον καφέ. Έτσι θα έχουν και τα 2 χέρια απασχολημένα.

#81654 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:04

Δεν θεωρώ ότι αλλάζει το ποσοστό ικανοποίησης ενός άνδρας ή μιας γυναίκας ανάλογα με το χρώμα του ανθρώπου με τον οποίο θα συνευρεθεί, αλλά παρόλα αυτά μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος θα τείνει να θέλει να κάνει σεξ περισσότερο πχ με μια έγχρωμη γυναίκα ή αντίθετα με μια λευκή γυναίκα, γιατί θεωρεί κάποια χαρακτηριστικά της ελκυστικά ή ακόμη να θεωρεί τα χαρακτηριστικά που έχουν κατά κύριο λόγο κάποιες λευκές ή μαύρες αντίστοιχα, πιο ωραία από το αντίθετο χρώμα. Δεν σημαίνει ότι τους/τις αποκλείει σαν ανθρώπους, σαν κοινωνικά όντα ή δεν αποδέχεται ότι μπορεί να είναι ωραίοι κτλπ. Αυτή η φράση το "δεν μου αρέσουν" δεν είναι καθόλου σωστή, αλλά τείνει να ελκύεται σεξουαλικά περισσότερο από την μία από ότι την άλλη. Πχ προσωπικά μπορεί να τείνω να ελκύομαι περισσότερο από λευκούς άνδρες σε αντίθεση με έγχρωμους, δεν ξέρω αν απόλυτα είναι ρατσιστικό αυτό όσον αφορά την σεξουαλικότητά μου. Δεν θεωρώ ότι βλέπω ρατσιστικά έναν έγχρωμο άνδρα, γιατί προφανώς δεν τον αποκλείω, απλά θεωρώ ότι με ελκύει περισσότερο ένας λευκός άνδρας. (Που παραδέχομαι ότι με έχει ελκύσει έγχρωμος για να μην παρεξηγιόμαστε).  Ή ένας άνδρας πχ που έχει μακριά μαλλιά από ότι ένας φαλακρός άνδρας. Δεν σημαίνει πάλι ότι δεν αποδέχομαι ότι ο φαλακρός άνδρας είναι ωραίος με τον δικό του τρόπο, ( ή ότι θα παρατήσω έναν άνδρα γιατί θα μείνει φαλακρός, αν φτάσει κάποιος με τις σκέψεις του σε αυτό το σημείο). Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης είναι το λιγότερο από αυτά που σε ελκύουν στο αντίθετο ή ίδιο φύλο, αλλά τείνεις κυρίως να ελκύεσαι λόγω της επικοινωνίας που έχεις με κάποιον. Το σεξουαλικό κομμάτι είναι εξτρά, που δεν σημαίνει ότι πρέπει βέβαια να το αποκλείεις.
Πάντως, διαφορετικές απόψεις με το παραπάνω είναι δεκτές, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλη την παραπάνω συζήτηση και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει διαφωνία πάνω στα λεγόμενά μου.

Δεν θεωρώ ότι η κοινωνία μπορεί να καθοδηγήσει την σεξουαλικότητα καθενός, η κοινωνία ορίζει πρότυπα ομορφιάς, αλλά όχι σεξουαλικότητας. Εσύ επιλέγεις, είναι χαζό να καθοδηγήσαι από τα πρότυπα ομορφιάς που τείνουν να προβάλλουν τα media ή το να σου ορίζει ότι πρέπει να είσαι ετεροφυλόφιλος κτλπ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 17 Μάιος 2015 - 23:06

#81655 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:05

Βρε Keito μου, το τι ερωτικός σύντροφος αρέσει η δεν αρέσει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα και δεν μπορείς να τον κρίνεις γιαυτό. Μόνο και μόνο που βάζουμε τη λέξη "αρέσει" στο πακέτο, το θέμα κλείνει σχεδόν μόνο του. Με το να θεωρήσεις κάποιον ρατσιστή με τη βαρύτητα που δίνουμε συνήθως στη λέξη, επειδή τη βρίσκει π.χ. με μαύρες και όχι με λευκές, μπαίνεις σε ένα πλαίσιο προκατάληψης και μια διαδικασία ταμπελόματος χειρότερη ίσως και από τον ρατσισμό.

Και ναι, εμένα για παράδειγμα μου αρέσουν σεξουαλικά οι ξανθιές ρωσίδες ενώ με τις μαύρες δε μου κάνει συνήθως τόσο κούκου βρε αδελφέ

Έχει να κάνει το τι γυναίκες μου αρέσουν με το τι πληροφορίες λαμβάνω από το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα και ζω, τα στάνταρ που μου έχουνε πουλήσει; ΑΣΦΑΛΩΣ, αλλά μόνο μέχρι ένα περιορισμένο σημείο. Κάποια πράγματα είναι ενστικτώδη στους ανθρώπους, η επηρεάζονται από μεταβλητές που είναι δυστηχώς πέρα από τον έλεγχό μας, όπως λέμε και ότι ο έρωτας είναι πέρα από τη λογική. Είναι σαν να με κατακρίνεις επειδή μου αρέσουν οι ελάσσονες κλίμακες στη μουσική, ενώ οι μείζονες καθόλου.

Είναι ρατσιστικό που τείνουν να μη μου αρέσουν οι μαύρες γιατί δε με φτιάχνει το δέρμα τους ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστηκό μπορεί συχνά να έχουν?

Κατά την απόλυτη έννοια ΝΑΙ. Όμως πρόκειται για κάτι που έχει να κάνει με εμένα και την προσωπική μου ζωή και το τι θα κάνω με πράγματα που αφορούν εμένα είναι υπεράνω της κρίσεως του καθενός, αλλά υπό έναν όρο. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν εγώ επειδή δεν μου αρέσουν οι μαύρες σεξουαλικά, απορρίψω π.χ. ως εργοδότης το έτυμα μιας μαύρης υπαλλήλου για αύξηση. Το ότι όμως δεν μου αρέσουν σεξουαλικά οι μαύροι δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσουν σαν άνθρωποι (που έχω μια τάση να τους λατρεύω), αν θεωρώ πως πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους στη ζωή, αν δημιουργώ στερεότυπα όσων αφορά τη συμπεριφορά τους, τα γούστα τους και την επίδοση τους ect. Αυτός είναι ο ρατσισμός που πρέπει να μας αφορά και πρόκειται για μια διαφορετική διάσταση. Όταν και αν οι δύο διαστάσεις μπλέκονται, το πρόβλημα δεν είναι πως η μία μπορεί να επηρεάζει την άλλη αλλά το ότι ταυτίζονται.

Ο "ρατσισμός" που επηρεάζει το αν τι ποιον και πως αρέσκεται ο καθένας στη σεξουαλική/ερωτική του ζωή είναι εν τέλη άκακος και θέμα δικό του όσο δεν πληγώνονται άλλοι άνθρωποι (χυλόπιτες δε πιάνουν :P), δεν κινδυνεύει η κοινωνία, η ζωή και τα δικαιώματα, τα θέλω και τα μπορώ των άλλων ανθρώπων, δεν σπάνε νόμοι ect.

Οπότε μη βάζεις το ένα μαζί με το άλλο. Ο καθένας μπορεί να έχει ότι στάνταρ ομορφιάς θέλει (κατασκευασμένα ή όχι) όσο δεν τα επιβάλει στους άλλους πράγμα που κανένας εδώ δεν έκανε. Η λύση προς αποφυγή των προβλημάτων είναι η κλασική: κατανόηση του πως λειτουργούν τα πάντα.

Επίσης προφανώς και κάνεις σεξ διαφορετικά με κάποιον που σου αρέσει και με κάποιον που δε σου αρέσει D:

#81656 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:08

Παιδιά δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν μου αρέσουν οι μαύροι οκ. Δεν μου αρέσουν, ξέρετε είναι σε φάση η γνώμη μου έτσι; 

:)

οχι

#81657 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:10

Παιδιά δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν μου αρέσουν οι μαύροι οκ. Δεν μου αρέσουν, ξέρετε είναι σε φάση η γνώμη μου έτσι; 

:)

οχι

Πάλι χλευάζουμε και κοροϊδεύουμε? Σε παρακαλώ, παρ' το αλλιώς.

#81658 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:10

Πάλι χλευάζουμε και κοροϊδεύουμε? Σε παρακαλώ, παρ' το αλλιώς.

βαν μι

#81659 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:12

βαν μι

Iristella Mod me pls.

#81660 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator