Κάνω ερωτήσεις στις οποίες ποτέ δεν παίρνω απάντηση. :@
1ον) Μέσα σε όλον εκείνο το χαμό με τα διαβάσματα, ρώτησα αν είναι σημαντικές οι διαφορές fma manga/fma anime και σε ποια vols παρατηρούνται.
2ον) Ρώτησα στο ****** για ******. Απαντήστε.
Posted 04 January 2008 - 16:55

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 04 January 2008 - 16:59
Κλασσικά.
Πόσες φορές πήγαινα στην άκρη του δρόμου για να περάσω απέναντι και ερχόταν κάποιος να παρκάρει σε αυτό το σημείο (διπλοπαρκάρει συνηθως αλλά τέσπα) και δεν ένιωθα λόγω του mp3?
Και καναδυό φορές έχω χτυπήσει κιόλας, επειδή ο τύπος "βιαζόταν" και καλά.
Posted 04 January 2008 - 17:00
Λίγο μωρέ.1ον) Μέσα σε όλον εκείνο το χαμό με τα διαβάσματα, ρώτησα αν είναι σημαντικές οι διαφορές fma manga/fma anime και σε ποια vols παρατηρούνται.
Posted 04 January 2008 - 17:08
Γιατί όλοι με γράφουν;
Κάνω ερωτήσεις στις οποίες ποτέ δεν παίρνω απάντηση. :@
1ον) Μέσα σε όλον εκείνο το χαμό με τα διαβάσματα, ρώτησα αν είναι σημαντικές οι διαφορές fma manga/fma anime και σε ποια vols παρατηρούνται.
2ον) Ρώτησα στο ****** για ******. Απαντήστε.
Posted 04 January 2008 - 17:08

Posted 04 January 2008 - 17:10
δεν εισαι η μονημια κουβεντα ειναι καλε μου.... ειδικα τον miyavi...
worry not και giru ακουμε κι απ ολα ακουμε (σε σημειο να κοντευουμε να ξεχασουμε τι παει να πει αγγλικος στιχος ενα πραμα)...
και μη μου το θυμιζεις εχω παθει χειροτερη νιλα μ αυτους.. ακουγα το Volcano στο δρομο για τη σχολη και πηγε να με πατησει αυτοκινητο....Spoiler:
@Shadowstrike: 100% 4 real.. ακομα υπαρχει αυτο μεσα στις σημειωσεις μου...
Κλασσικά.
Πόσες φορές πήγαινα στην άκρη του δρόμου για να περάσω απέναντι και ερχόταν κάποιος να παρκάρει σε αυτό το σημείο (διπλοπαρκάρει συνηθως αλλά τέσπα) και δεν ένιωθα λόγω του mp3?
Και καναδυό φορές έχω χτυπήσει κιόλας, επειδή ο τύπος "βιαζόταν" και καλά.
καλα υπαρχουν πολλοι τετιοι και αν ειναι κας μικρος δρομος παει στο διαολο ομως αν σου ερθει κανεις με ταχυτητα και σε στροφη ειλικρινα ειναι θεμα τυχης το αν θα σε πατησει η οχι,.με νιωθεις λοιπον! γιατι το αλλο? που ειναι πρασινο το φαναρι (για τους πεζους), ακους κι ενα up-lifting κομματακι εκεινη τη στιγμη, (εχεις αργησει κιολας ας πουμε
), πας να περασεις το δρομο και σου σκαει μυτη απ το πουθενα ενας "εχω-αχρωματοψια-και-ολα-τα-φαναρια-μου-φαινονται-πρασινα-και-στην-τελικη-σκασιλα-μου-αν-εσυ-καταληξεις-στο-ΚΑΤ"
και περναει σφαιρα 0.2 χιλιοστα απο διπλα σου.... τρως λαχταρα, τρως και βρισιμο... ε αει και....
Thand God we have Kenny

Posted 04 January 2008 - 17:11
Posted 04 January 2008 - 17:14
Posted 04 January 2008 - 17:17
Μπάααααααααα, στο μου σου νου μιλάς όλο με τους ίδιους και τους ίδιους. Ξέρεις με ποιον θα μιλίσεις. Ενώ εδώ όποιος πιστός προσέλθει. (????????????????????????????)Μα καλά δεν βαριόσαστε να σπαμάρετε. Υπάρχει και το MSN.
Posted 04 January 2008 - 17:19
Μπάααααααααα, στο μου σου νου μιλάς όλο με τους ίδιους και τους ίδιους. Ξέρεις με ποιον θα μιλίσεις. Ενώ εδώ όποιος πιστός προσέλθει. (????????????????????????????)

Posted 04 January 2008 - 17:23
Posted 04 January 2008 - 17:32

Posted 04 January 2008 - 17:35
το πρόβλημα δεν είξανι οι 500 σελίδες spam το πρόβλημα είνια ότι πας για κατούρημα και με το που γυρίσεις έχουνε γίνει 600 και αντε ακολοθήσεις τον ρυθμό προσπαθώντας ταυτόχρονα να spamareis και εσύ σαν παιδίΝαι χωρίς πλάκα. Ξέρεις τι διαμάντια κρύβονται εδω μέσα; Όχι μόνο κοτσάνες και καφρίλες, αλλά χρήσιμα links κλπ.
Αλλά πρέπει να είσαι τελείως lifeless για να διαβάσεις 500+ σελίδες με σπάμ... D:
Posted 04 January 2008 - 17:44