Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8116 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 16:55

Γιατί όλοι με γράφουν; :madtodeath:

Κάνω ερωτήσεις στις οποίες ποτέ δεν παίρνω απάντηση. :@

1ον) Μέσα σε όλον εκείνο το χαμό με τα διαβάσματα, ρώτησα αν είναι σημαντικές οι διαφορές fma manga/fma anime και σε ποια vols παρατηρούνται.

2ον) Ρώτησα στο ****** για ******. Απαντήστε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#8117 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 16:59

Κλασσικά.

Πόσες φορές πήγαινα στην άκρη του δρόμου για να περάσω απέναντι και ερχόταν κάποιος να παρκάρει σε αυτό το σημείο (διπλοπαρκάρει συνηθως αλλά τέσπα) και δεν ένιωθα λόγω του mp3? :emptyonexg1:

Και καναδυό φορές έχω χτυπήσει κιόλας, επειδή ο τύπος "βιαζόταν" και καλά. :erk:

με νιωθεις λοιπον! γιατι το αλλο? που ειναι πρασινο το φαναρι (για τους πεζους), ακους κι ενα up-lifting κομματακι εκεινη τη στιγμη, (εχεις αργησει κιολας ας πουμε:wis:), πας να περασεις το δρομο και σου σκαει μυτη απ το πουθενα ενας "εχω-αχρωματοψια-και-ολα-τα-φαναρια-μου-φαινονται-πρασινα-και-στην-τελικη-σκασιλα-μου-αν-εσυ-καταληξεις-στο-ΚΑΤ"
και περναει σφαιρα 0.2 χιλιοστα απο διπλα σου.... τρως λαχταρα, τρως και βρισιμο... ε αει και....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#8118 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:00

1ον) Μέσα σε όλον εκείνο το χαμό με τα διαβάσματα, ρώτησα αν είναι σημαντικές οι διαφορές fma manga/fma anime και σε ποια vols παρατηρούνται.

Λίγο μωρέ. :P

Spoiler:

EDIT:

@Lucy: Μπά, ακόμα και όταν είναι πράσινο τσεκάρω μήπως έρχεται κανα τουτού γιατί εδώ στο Ελλάδα ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει. :wooi2:
Μόνο με φουριόζους διπλοπαρκαριστές και με μηχανές που τρέχουν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τα υπόλυπα τουτού της λωρίδας την έχω πατήσει. D:

HnH5aB0.jpg

#8119 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:02

Posted Image

Thand God we have Kenny

#8120 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:08

Γιατί όλοι με γράφουν; :madtodeath:

Κάνω ερωτήσεις στις οποίες ποτέ δεν παίρνω απάντηση. :@

2ον) Ρώτησα στο ****** για ******. Απαντήστε.

gomen gomen, λοιπον δεν ξερω εγω ο μικρος και ταπεινος (και καταφρονεμενος) εχω δει μονο το ανιμε αλλα θυμαμαι οτι στο τοπικ για το fma κανανε λογο οσοι το εχουν δει για τις διαφορες και ποιο ειναι καλυτερο

οσο για την δευτερη σου ερωτηση και παλι συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#8121 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:08

Ελπιζω οταν ξαναρθω να μη μιλαμε ακομη για διαβσμα και μαθηματα, γιατι οντως δε παλευεται
μπι μπι

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8122 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:10

μια κουβεντα ειναι καλε μου.... ειδικα τον miyavi... :bath:
worry not και giru ακουμε κι απ ολα ακουμε (σε σημειο να κοντευουμε να ξεχασουμε τι παει να πει αγγλικος στιχος ενα πραμα:terror2:)...
και μη μου το θυμιζεις εχω παθει χειροτερη νιλα μ αυτους.. ακουγα το Volcano στο δρομο για τη σχολη και πηγε να με πατησει αυτοκινητο....:emptyonexg1:

Spoiler:

@Shadowstrike: 100% 4 real.. ακομα υπαρχει αυτο μεσα στις σημειωσεις μου...

δεν εισαι η μονη :uhh:
πολλες φορες παραλιγο να με πατησουν αμαξια γτ δεν ακουω τι γινεται..

αφηρημαδα and daydreaming ftw :hahaha:

Κλασσικά.

Πόσες φορές πήγαινα στην άκρη του δρόμου για να περάσω απέναντι και ερχόταν κάποιος να παρκάρει σε αυτό το σημείο (διπλοπαρκάρει συνηθως αλλά τέσπα) και δεν ένιωθα λόγω του mp3? :emptyonexg1:

Και καναδυό φορές έχω χτυπήσει κιόλας, επειδή ο τύπος "βιαζόταν" και καλά. :erk:

η αλλη βλακεια εινα που καποιες φορες παω να περασω απο την γωνια του δρομου και εκεινη την στιγμη ερχεται ενα αμαξι..ομως οι μαλακες δεν αναβουν flash.
παω εγω να περασω και 2 δευτερα μετα ακουω εναν μ....α να κορναρει και να βριζει για τη νεολαια στις μερες μας..

με νιωθεις λοιπον! γιατι το αλλο? που ειναι πρασινο το φαναρι (για τους πεζους), ακους κι ενα up-lifting κομματακι εκεινη τη στιγμη, (εχεις αργησει κιολας ας πουμε:wis:), πας να περασεις το δρομο και σου σκαει μυτη απ το πουθενα ενας "εχω-αχρωματοψια-και-ολα-τα-φαναρια-μου-φαινονται-πρασινα-και-στην-τελικη-σκασιλα-μου-αν-εσυ-καταληξεις-στο-ΚΑΤ"
και περναει σφαιρα 0.2 χιλιοστα απο διπλα σου.... τρως λαχταρα, τρως και βρισιμο... ε αει και....

καλα υπαρχουν πολλοι τετιοι και αν ειναι κας μικρος δρομος παει στο διαολο ομως αν σου ερθει κανεις με ταχυτητα και σε στροφη ειλικρινα ειναι θεμα τυχης το αν θα σε πατησει η οχι,.

Posted Image

Thand God we have Kenny

teh saviour of the hole?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8123 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:11

Μα καλά δεν βαριόσαστε να σπαμάρετε. Υπάρχει και το MSN.

Ας κάνω και εγώ το σημέρινο μου σπαμ.

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους μεραφράστικαν όλες οι 8 πρώτες νουβέλες από το Slayers, που πάνω σε αυτές είναι βασισμένο το άνιμε.

Βρήκα τελικά τι θα πάρω στην επόμενη μου παραγγελία. :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8124 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:14

να πω κα ιεγω λοιπον οτι σημερα παρελαβα το 10ο Force FX lightsaber και ετσι ολοκληρωσα τη συλλογη μου.
οσο βλακωδες κα ιαν ακουγεται , ειμαι πολυ χαρουμενος- περηφανος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#8125 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:17

Μα καλά δεν βαριόσαστε να σπαμάρετε. Υπάρχει και το MSN.

Μπάααααααααα, στο μου σου νου μιλάς όλο με τους ίδιους και τους ίδιους. Ξέρεις με ποιον θα μιλίσεις. Ενώ εδώ όποιος πιστός προσέλθει. (????????????????????????????)

:bike:

HnH5aB0.jpg

#8126 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:19

Μπάααααααααα, στο μου σου νου μιλάς όλο με τους ίδιους και τους ίδιους. Ξέρεις με ποιον θα μιλίσεις. Ενώ εδώ όποιος πιστός προσέλθει. (????????????????????????????)

:bike:

κατι σαν την kinder εκπληξη..
ποτε δεν ξερεις τι θα βρεις μεσα σε αυτο το thread :fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8127 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:23

Ναι χωρίς πλάκα. Ξέρεις τι διαμάντια κρύβονται εδω μέσα; Όχι μόνο κοτσάνες και καφρίλες, αλλά χρήσιμα links κλπ.

Αλλά πρέπει να είσαι τελείως lifeless για να διαβάσεις 500+ σελίδες με σπάμ... D:

ΈΔΙΤ:
Λοιπόν παιδάκια εγώ την κάνω. Πάω να απολαύσω το διάβασμα μου. D;

Καλό βόλι.

HnH5aB0.jpg

#8128 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:32

η απλα να μην εχεις τι να κανεις στην δουλεια :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8129 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:35

Ναι χωρίς πλάκα. Ξέρεις τι διαμάντια κρύβονται εδω μέσα; Όχι μόνο κοτσάνες και καφρίλες, αλλά χρήσιμα links κλπ.

Αλλά πρέπει να είσαι τελείως lifeless για να διαβάσεις 500+ σελίδες με σπάμ... D:

το πρόβλημα δεν είξανι οι 500 σελίδες spam το πρόβλημα είνια ότι πας για κατούρημα και με το που γυρίσεις έχουνε γίνει 600 και αντε ακολοθήσεις τον ρυθμό προσπαθώντας ταυτόχρονα να spamareis και εσύ σαν παιδί :emptyonexg1:
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8130 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:44

Καλησπερα τελικα δεν καναμε μαθημα για καφε μας πηγαν οι καθηγητες !! ^^! Κεννυ πανε στην τεχνικη υποστηριξη plz help me T_T
I put up my headphones and listen to the deftones