Ότι πρέπει για γαριδόμακαρονάδα δηλαδή.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 22 April 2015 - 22:24
Posted 22 April 2015 - 22:32
Είσαι ένας δράκος του Κομόντo
Έχετε όρεξη για ζωή, καθώς και την ικανότητα να καταπιείτε μια ολόκληρη κατσίκα.
Αυτό με την κατσίκα αν το πάρει κανείς μεταφορικά σε σχέση με την όρεξή μου για φαϊ παίζει να μην απέχει πολύ από την αλήθεια.
Στην δεύτερη βγήκα Μαμούθ.
Edited by Gilmaru, 22 April 2015 - 22:43.
Posted 22 April 2015 - 22:39
Μπορείτε να επιτύχετε οτιδήποτε βάζετε στο μυαλό σας ή/και στα μεγάλα πλοκάμια σας.
Γιγάντιο; Καλαμάρι; Που είναι τα λόλις μου!?
Edited by Takayama Yuichi, 22 April 2015 - 22:41.
Posted 22 April 2015 - 22:55
Ασβός
Posted 22 April 2015 - 23:43
ειμα κοκκινοσκουφικο μανακιν
Posted 22 April 2015 - 23:55
Πρακτικό είδος, ξέρετε ακριβώς πότε να κουρνιάσετε σαν μια μπάλα για να αποφύγετε τα αρπακτικά ζώα.
Posted 23 April 2015 - 00:00
Οι πραγματικοί φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε εσάς για να τρομάξουν τα λιοντάρια ή να νικήσουν μια βασιλική κόμπρα
Posted 23 April 2015 - 01:50
![]()
![]()
![]()
Total war σε fantasy setting!!
Youtube Video
Το παιχνίδι που ονειρευόμουν από την παιδική μου ηλικία!
![]()
![]()
![]()
ΑΙ ΓΟΥΟΝΤ ΙΤ ΝΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!
Μας μένουν δηλαδή μόνο ακόμη ένα (ή 2) Medieval, ίσως και ένα napoleon, πριν το επόμενο Shogun... Αν είχε και κανένα Warcraft ενδιάμεσα δε θα με χάλαγε.
http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_Fantasy_(setting)
Έχουν βγει διάφορα παιχνίδια που εκτυλίσσονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές μέσα στο ίδιο setting. Ουσιαστικά το warhammer: 40k απλώς είναι στο μακρινό μέλλον (του ίδιου κόσμου όμως).
Τα παιχνίδια που έχουν βγει είναι πολλά. Το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα και έπαιξα σε pc ήταν warhammer και είχε βγει το 98 να καταλάβεις, αλλά υπάρχουν και παλιότερα.
Εγώ τα μόνα που έπαιξα αρκετά ήταν πιο πρόσφατα, το Mark of chaos και το Age of Reckoning. Είχα δοκιμάσει και ένα από τα 40k νομίζω το Dawn of War II, αλλά γενικά τη τελευταία 10ετία δε μπορώ να παίζω πολύ τέτοια παιχνίδια RTS εκτός και αν είμαι φαν του story/setting (το 40k δεν ήταν του γούστου μου).
Edited by Zentsugi, 23 April 2015 - 01:52.
Posted 23 April 2015 - 04:53
Μας μένουν δηλαδή μόνο ακόμη ένα (ή 2) Medieval, ίσως και ένα napoleon, πριν το επόμενο Shogun... Αν είχε και κανένα Warcraft ενδιάμεσα δε θα με χάλαγε.
Εγώ τα μόνα που έπαιξα αρκετά ήταν πιο πρόσφατα, το Mark of chaos και το Age of Reckoning. Είχα δοκιμάσει και ένα από τα 40k νομίζω το Dawn of War II, αλλά γενικά τη τελευταία 10ετία δε μπορώ να παίζω πολύ τέτοια παιχνίδια RTS εκτός και αν είμαι φαν του story/setting (το 40k δεν ήταν του γούστου μου)
Α δεν ξέρω γι αυτό. Το Attila είναι το Medieval 3 more or less. Τα περισσότερα warhammer δεν ήταν ιδιαίτερα του γούστου μου. Αλλά warhammer με total war gameplay? Hell yeah!
Posted 23 April 2015 - 12:25
Α δεν ξέρω γι αυτό. Το Attila είναι το Medieval 3 more or less. Τα περισσότερα warhammer δεν ήταν ιδιαίτερα του γούστου μου. Αλλά warhammer με total war gameplay? Hell yeah!
Mπα, θεωρείται μεν ξεχωριστό παιχνίδι και όχι expansion, αλλά στο rome 2 φαίνεται να στηρίζεται περίπου. Έτσι κι αλλιώς η εποχή του Attila δε θεωρείται ακριβώς μεσαίωνας. Σαν ένα πιο κερδοσκοπικό Barbarian invasion μου μοιάζει.
Posted 24 April 2015 - 01:05
Μπαααα είναι ακριβώς στην αρχή του χρονικά, αλλά δεν έχει πολλά από τα ουσιαστικά στοιχεία (είναι βέβαια και μεγάλη περίοδος). Όχι ότι αυτά τα λέω επειδή θέλω να δω κάποιο medieval ακόμη, ούτε napoleon μιας που το ανέφερα γιατί δε μου αρέσει καθόλου το setting (συν ότι δεν έχει την ποικιλία με τα units). Απλά πιστεύω ότι το shogun II είναι μέσα στους 2 καλύτερους τίτλους της σειράς και είχε και ενδιαφέροντα expansions. Σίγουρα βέβαια είναι το total war που απόλαυσα πιο πολύ απόλα (ακόμη και χωρίς τα mods). Αν έκαναν και κανένα με θέμα την Κίνα αντί για την επανέκδοση ήδη υπαρχόντων παιχνιδιών δε θα με χαλούσε καθόλου.
Mπα, θεωρείται μεν ξεχωριστό παιχνίδι και όχι expansion, αλλά στο rome 2 φαίνεται να στηρίζεται περίπου. Έτσι κι αλλιώς η εποχή του Attila δε θεωρείται ακριβώς μεσαίωνας. Σαν ένα πιο κερδοσκοπικό Barbarian invasion μου μοιάζει.
Πήραν τα καλά σημεία του Rome II και αφαίρεσαν τα άσχημα, που για να λέμε την αλήθεια φαινόντουσαν από αρκετά νωρίς ποια ήταν. Έβαλαν και το σύστημα με τις ορδές και τους νομάδες (που ήταν κάτι που μου άρεσε αρκετά), αλλά σε γενικές γραμμές δε μπορώ να δικαιολογήσω 50€ ή 60€. Πιο πολύ για expansion μου φάνηκε παρά για full game. Άντε βάλανε και κάτι skills στο combat που διαλέγεις αν θέλεις οι μονάδες σου να κάνουν armor piercing και δε θυμάμαι τα άλλα 2, αλλά εμένα αυτό με έκανε να αποφύγω τα battles ακόμα περισσότερο.
Πάντως το σύστημα με τις πόλεις μου άρεσε αρκετά όπως το εξελίξαν (αν και ίσως το squalor θέλει balancing) και θα ήθελα να το δω και σε επόμενους τίτλους.
Edited by Zentsugi, 24 April 2015 - 01:06.
Posted 24 April 2015 - 23:38
Δίκιο έχετε βασικά τώρα που το σκέφτομαι.
Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να μην αργήσει υπερβολικά πολύ το total war: warhammer... όχι τίποτα άλλο, μέχρι τότε θα μου δημιουργηθούν σιγά σιγά τρελές προσδοκίες και στο τέλος θα βγει καμιά πατάτα.
Edited by Gilmaru, 24 April 2015 - 23:40.
Posted 24 April 2015 - 23:46
Posted 27 April 2015 - 21:16
Zombie - proof house
http://all-that-is-interesting.com/post/4956385434/the-first-zombie-proof-house