και εδω στη γειτονια μας τοσες γατες μαζευονται οταν ερχεται μια κυρια και τις ταιζει....
καθε μερα ολο και καποιος γατοκαβγας θα γινεται....
Posted 23 March 2015 - 23:26
και εδω στη γειτονια μας τοσες γατες μαζευονται οταν ερχεται μια κυρια και τις ταιζει....
καθε μερα ολο και καποιος γατοκαβγας θα γινεται....
Posted 24 March 2015 - 01:28
Μέσω ενός σάιτ για εκμάθηση ξένων γλωσσών μιλάω με μια Ισπανίδα και μου είπε να τις προτείνω σάιτ για αγορά cd με ελληνικά τραγούδια και συγκεκριμένα του Κωνσταντίνου Αργυρού.Προτείνετε κανα σάιτ παίδες.
Posted 24 March 2015 - 14:52
Σας εχει πιασει η ανοιξη μερικους ε? Μ' αρεσει που εμπιστευεστε το φορουμ γι αυτα τα θεματα ![]()
Edited by Wild Monkey, 24 March 2015 - 14:53.
Posted 24 March 2015 - 16:01
Έχω ρωτήσει σε 2-3 αλλά μου φαίνεται ότι είναι λίγο δυσκολο να πάρω απάντηση γιατί δεν αγοράζεις κανείς cd.
Posted 24 March 2015 - 16:06
μωρε μια χαρα αγοράζει αλλά για ελληνικά δύσκολο πιστεύω να υπάρχει σελίδα. Μήπως έχουν τα Public ξερω γω;
Στην χειρότερη αγόρασε εσυ και στειλτο
Posted 24 March 2015 - 16:10
μωρε μια χαρα αγοράζει αλλά για ελληνικά δύσκολο πιστεύω να υπάρχει σελίδα. Μήπως έχουν τα Public ξερω γω;
Στην χειρότερη αγόρασε εσυ και στειλτο
Tα public έχουν σελίδα στο amazon αλλά έχουν μόνο ένα cd.Εγώ να καταδεχτώ να αγοράσω σκυλάδικα δεν παίζει.
Posted 24 March 2015 - 18:36
sudo service troler start
Troll - Laugh at nuts mode ΟΝ:
Tα public έχουν σελίδα στο amazon αλλά έχουν μόνο ένα cd.Εγώ να καταδεχτώ να αγοράσω σκυλάδικα δεν παίζει.
Πες της να ακούσει αυτό:
Το ίδιο κάνει.
Edited by pc_magas, 24 March 2015 - 18:37.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 24 March 2015 - 18:41
Posted 25 March 2015 - 16:17
M' αρέσει που η μάνα μου έχει και απαιτήσεις στους βαθμούς που πέρνω στα μαθήματα ενώ έχω μπει στη 2η 10ετία σπουδών.Της είπα ότι πέρασα διαφορικές και μου λέει πάλι με 5. ![]()
Posted 25 March 2015 - 16:37
Μαθηματικό;
Posted 25 March 2015 - 16:53
Από όσα έχω δει από φίλους στα Γιάννενα, το να περάσεις γενικά μαθήματα στο Μαθηματικό είναι ευτύχημα από μόνο του
Posted 25 March 2015 - 16:55
M' αρέσει που η μάνα μου έχει και απαιτήσεις στους βαθμούς που πέρνω στα μαθήματα ενώ έχω μπει στη 2η 10ετία σπουδών.Της είπα ότι πέρασα διαφορικές και μου λέει πάλι με 5.
Όπα θυμήθηκε ο Χαλικιας και σας έβγαλε τα αποτελέσματα ?Το είχα πιστέψει ότι θα σας τα έβγαζε πρωταπριλιά ![]()
Posted 25 March 2015 - 17:02
Όπα θυμήθηκε ο Χαλικιας και σας έβγαλε τα αποτελέσματα ?Το είχα πιστέψει ότι θα σας τα έβγαζε πρωταπριλιά
Χθες τα έβγαλε. Εντωμεταξύ όταν είχαν ανακοινωθεί οι εκλογές το μάθημα από τέλη Γενάρη που ήταν το είχαν βάλει τέλη Φλεβάρη και γύρω στις 10-12 Γενάρη το άλλαξαν και το έβαλαν 27 Γενάρη. Εγώ το πήρα πρέφα γύρω στις 22 Γενάρη και δεν είχα και πολύ όρεξη για διάβασμα οπότε πήγα με ένα 4-6ωρο διάβασμα και χωρίς να έχω διαβάσει συστήματα.
Εσύ έχεις τελειώσει;
Posted 25 March 2015 - 17:10
Χθες τα έβγαλε. Εντωμεταξύ όταν είχαν ανακοινωθεί οι εκλογές το μάθημα από τέλη Γενάρη που ήταν το είχαν βάλει τέλη Φλεβάρη και γύρω στις 10-12 Γενάρη το άλλαξαν και το έβαλαν 27 Γενάρη. Εγώ το πήρα πρέφα γύρω στις 22 Γενάρη και δεν είχα και πολύ όρεξη για διάβασμα οπότε πήγα με ένα 4-6ωρο διάβασμα και χωρίς να έχω διαβάσει συστήματα.
Εσύ έχεις τελειώσει;
Wow για λίγες μέρες δηλαδή θα έκλεινε 2μηνο
.Όχι 6ο έτος είμαι και ακόμα προσπαθώ .